- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
Kleroo #53749 üzenetére
Én még nem tom, de az ajánlottak között van az alsóbb árkategóriában, remélem nem lesz rossz. Tesóm E30-asa után döntöttem el, hogy veszek egy fül feletti vezetékest, mert bejött ez a megoldás, de arról meg hiányzott nekem a mikrofon meg a vezérlőgomb. Ha a fentiekre is szükség van, (nekem igen) akkor sztem ebben az árban nincs ellenfele a fül feletti vezetékesek között. Nálam egy 2 ezres philips SHE3590-est fog váltani, szóval nincsenek nagy elvárások.
Utcán meg marad a Bose Soundtrue..
-
válasz
Kleroo #53700 üzenetére
A Piston sokkal kiegyensúlyozottabb füles, mint a CX300 (kevesebb a mély benne). Aminek hasonló hangképe van az az E10. De mindkettő nagyságrendekkel jobb, mint a CX300
(#53699) monti0222w persze, a netes rendeléseknél kötelező, hogy X (asszem 8) napon belül ha nem vagy elégedett visszaküldheted. Csak a szállítási költséget bukod el.
-
Dicker
őstag
válasz
Kleroo #26494 üzenetére
Éppen ennyi körül van az amazonon most a Brainwavz M4.
Ennyiért megéri az árát, és abszolút mély orientált a füles.
Ami még előny lehet, hogy van mikrofonos változata is, ha már úgyis telefonhoz kell.<MZ/X>
A Sennheiser és hasonló nagyobb márkák ebben az árban nem teljesítenek jól hangzásilag.
Sportoláshoz a fül felett átvezetős füleseket egy csíptetővel nagyon tudom ajánlani. Én is szoktam használni. Hangzásban nem tudom milyenre vágysz, de ahogy látom van fejhallgatód, akkor gondolom csak sportoláshoz használnád.
A kimondott sportfül- és fejhallgatókat a Sennheiser gyártja. PMX. OMX, MX, CX 680 ilyen.
De egy Soundmagic E30 is tökéletes lehet ilyen célra. Vagyis nekem már ezek sem esnek ki a fülemből kocogásnál, és biciklizésnél, ha a Sennheiser kimondottan erre gyártott füleseire nem vágysz. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Kleroo #21557 üzenetére
Egyszerűen nem éri meg a Sennheiser mostani palettájából választani (és itt most egyébként nem csak a Sennheiser-ről van szó, hanem pl. az AKG-nél is nyugodtan leülhetnének elmélkedni, mert bőven volna miről).
A piac elhúzott rendesen, ők meg itt rostokolnak évek óta változatlan modellekkel, amiknél az összes update kimerült egy doboz vagy festés változtatáson.
A körítés meg engem személy szerint nem izgat, mivel mindenem van, ami egy füleshez kell a használathoz, szállításhoz (Sony Hybrid bogyó, Sony kábelfelcsévélőgumi, meg egy zippes keménytok) és így ugye kicsit fölösleges ez a pakk. Inkább legyen olcsóbb és díszes dobozt köszönöm nem kérek nyuszifülekkel, vagy maradjon ennyi, de akkor legyen benne egy normálisan szóló driver, egy strapabíró kábel és egy kényelmes tervezésű fülesház. -
-
Bodor
veterán
válasz
Kleroo #21134 üzenetére
Megjött a garanciális csere-füles. Thomas a tegnapi levelemre ma válaszolt egy tracking numberrel, amit nyomon követve ( telefonálgatva a magyar postának) ki is derítettem, hogy az itteni postán áll már a küldemény hétfő óta....
Bementem és magyarázatot természetesen nem kaptam, hogy miért nem kézbesítették öt nap alatt ( a postás ki sem vitte a postáról, és értesítést sem dobott be) , de a kezemben van végre a füles. Ennyit a magyar postáról... -
Bodor
veterán
válasz
Kleroo #21103 üzenetére
Az első levélváltás után 2 héttel az érdeklődő levelemre válaszolva a következőt írta: ok will send tomorrow.. sorry
szóval szerintem el sem küldte.
Azóta megint eltelt 2 hét és nem tudok semmit. Most írtam neki megint egy morcosabb hangvételű levelet, még nem érkezett válsz rá... -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Kleroo #21092 üzenetére
Valószínűleg ez a TDIII V1 verziója lesz (legalábbis a kábel gumiborítása alapján) és ezért csúsztak be ilyen szériahibák. Már a V2 kint van egy ideje (én is azzal hajtom), remélhetőleg ezt is orvosolták benne.
contaxg: És hogy tetszik az Audio Technica? Megérte az árát?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Kleroo #21079 üzenetére
Rendben remélem tetszeni fog az új fülesed, ha megjön.
A zenei színesség nálam is él. Simán előfordulhat, hogy egy 1943-as Martha Tilton jazz felvétel után, egy könnyed kis dúdolgatós 2011-es RaNia k-pop nóta, jön amit egy csúnyán nézős, gitározós deathcore vagy metalcore szám követ, vagy éppen egy távolkeleti instrumentális felvétel vagy egy dubstep nóta.ko9:Ha átküldöd privibe az eddigi listát, akkor átnézem szívesen és hozzáteszem, ami még jó és akinek még vannak ötletei az is küldje el a füles nevét priviben és, ha megfelelő akkor megy is a listára.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Kleroo #21076 üzenetére
Az Ebony feketét jelent, szóval elvileg erről van szó (bár ez még mindig nincs készleten az oldal szerint).
Az árától meg ilyenekről itt egy kis olvasnivaló.
A mélyekből szerintem bőven lesz elég, főleg EQ-val. A TDIII már flat állásban is olyan basszust állít elő egy-két számban, hogy húha. Az XE200 Pro szerintem simán képes lesz hozni, ha állítasz az EQ-n és ilyen mértékű basszus kell.Egyébként lenne egy olyan kezdeményezésem, mint a fejhallgatós topikban, mégpedig főleg a sok új gyártó és az egyre színesedő paletta miatt, ide is kellene az 1. hsz-be egy "Ajánlott fülhallgatók 20000Ft-ig" lista. Szerintem ez azért nagyban megkönnyítené a választást mindenki számára.
-
Kleroo
veterán
válasz
Kleroo #21067 üzenetére
"XE200 Ebony" alatt erre gondol vajon Thomas?
Elsőre okádékul néz ki,de másodjára tök poén,elfogadnámNem találok PH-s árakat.Ez az XE200 drágább mint a TD100 III ?
A teszt amit írt róla slfln,vmi frenetkius profi munka. Ha magasról tojnék erre az egészre,akkor is kedvet kaptam volna hozzá.Mostanság sok igazán mély orientált progressive houset hallgatok.Ki lehet belőle eq-zni a td100-as mélységet? Mert ha igen,akkor ez tényleg nekem valóLesz egy még jobb fülesem Rockra/klasszikusra,de ha kell letépi az arcom
-
Dave™
nagyúr
válasz
Kleroo #16080 üzenetére
Na és a megbízható PH-s kolléga vajon honnan veszi? Párszor már levezettem, hogy sokkal valószínűbben fake, mint hogy nem. És ennek semmi köze ahhoz, hogy az eladó maga megbízható-e, mert őt is átejthetik. Én is azon a véleményen vagyok, hogy egy Sennheiser, amire vigyáznak (és elmondásod szerint te vigyáztál rájuk), az hosszú évekig kifogástalanul működik. 4 éves volt a CX300-am, amikor eladtam, tökéletesen működött. A CX400-am is, bár az csak 1 volt. Amúgy a MM fake sztori SE fülessel volt, aminél sokkal nagyobb esély lehet rá, a Sennheisert az Audiopartnertől veszik, s mivel ők a hazai hivatalos forgalmazó, kizárt, hogy fake legyen. Korábban meg a BaSys-től vették, akkor ők voltak a hazai disztribútor. Mellesleg bármi fake csak úgy lehet ott is, hogy a beszállítótól olyat kapnak, az meg nagyon nagy cumi, ha kiderül. Sokkal életszerűbb szerintem egy olyan forgatókönyv, hogy valaki kicserélte az eredetit egy fake-el.
-
matyiGo
aktív tag
válasz
Kleroo #16078 üzenetére
ha jól nézem a cx500-nak ugyanaz a csatija.
mennyire biztos hogy a másik kettő nem fake volt? hol vetted őket?én konkrétan azért vettem a CX95-anno mert tudtam hogy azt nem hamisítják, nagyon szerették a fórumokon a hangját, és baromi elegánsan néz ki. ( mondjuk mostanra a festék a sok zanyálástól megkopott rajta
de még mindig szuperjól néz ki a kicsi műszer )
szóval én pl sennheisert nem is vennék csak boltban, hivatalos forgalmazónál. -
matyiGo
aktív tag
válasz
Kleroo #16073 üzenetére
hát kíváncsi vagyok hosszútávon hogy fogják bírni ezek a xears fülesek
állítólag elég sok gyárihibbancs TD III -van, ami azért nem vet túl jó fényt a dologra. szerencsére én jót fogtam ki. ...egyenlőre jó
az pedig elég meglepő hogy a CX500 -így hullik. én közel 4 éve használok egy cx95 és már rendesen megkapta az élettől. taposva gyűrve rángatva... nagyon súlyos dolgokat kapott már, és semmi baja. tudjátok amikor beakadsz a kilincsbe vagy kiesik a zsebedből egy nem is túl könnyű cowon D2... szóval én simán azt gondoltam hogy a senneiserek, ha nem is szólnak olyan jól mint mondjuk a Xears fülesek, legalább örök-életűek. ( egy barátom használja a régi CX300-amat am meg már vagy 5 éves és az is rendben van... )
mindegyiket hivatalos értékesítőtől vettem szóval nem is lehetnek kínai hamisítványok. -
Dave™
nagyúr
válasz
Kleroo #16073 üzenetére
Ez garanciás történet, nem az első TD III-as lesz már ugyanezzel a hibával, amióta nem foglalkozom velük ez kb. a 6, sorban hullanak. Mindnél ugyanaz a hiba, az egyik oldal kihagy, vagy teljesen néma. Nem a kábel miatt van, hanem a driver hátulján a légrés szarakodik. Nem lehet javítani. Sajnos a TD III-aknál lehet valami probléma, az első hibás példánynál azt hittem egyedi jelenség (az lényegében gyári hibás volt, szinte azonnal előjött), de pár héttel később elkezdtek meghalni többeknél. Az enyém is lehalt nem sokkal azután, hogy eladtam (új tulaja kb. 1 hétig használta, azóta garanciában cserélték). Írj Thomas-nak (xears.com-on a legcélszerűbb, vagy emailben), kérni fogja, hogy kalapáccsal verd szét, fényképezd le, küldd el a képet, ő pedig küldi a cseredarabot.
Megjegyzem, én csak a TD III-aknál tudok ilyenről, a II-nél illetve a többi típusnál nem, bár tariattila XR-e is hasonló tüneteket produkált, de más hibás XR-ről nem tudok. Ha kell segítség fogalmazásban privátban jelezd. Sajnálom, hogy te is benne vagy a "szórásban", de ez most nem rajtad meg a szerencséden múlt, elég rossz a meghibásodási aránya. Érdemes lenne elgondolkodni cserénél, hogy másik típust kérsz helyette, szerintem a II-es is biztonságosabb vétel.
Egyébként ennyit az "extreme ultrahighend"-ről. Jók ezek a kínai driverek (hangra), de ilyen meghibásodási arányt nagyon nem illene produkálniuk. Reméljük egy adott szériával kifut a dolog, korábban ilyen nem volt, meg a többi típusnál sem. Ez persze a TD III tulajokat nem vígasztalja.
matyiGo: nem szívesen vagyok ünneprontó, de egy kivételével mind utólag, hetekkel később romlott el. Ergo semmi biztosíték nincs rá, hogy a tiéd nem fogja ugyanezt produkálni. De garanciálisak, tehát cserélve lesznek, Thomas is nyilván tud a dologról.
-
tariattila
veterán
válasz
Kleroo #14394 üzenetére
...és v2izzy!
az én összeesküvéselméletem ezzel az olcsósodó ámbátor minőségi termékekkel kapcsolatban.....
-
themebuilder
senior tag
válasz
Kleroo #14224 üzenetére
Beírod a keresőbe, hogy 'fülhallgató javítás' és biztosan tud valaki segíteni.
KeNTaGoN-ról tudom, hogy szokott itt gyakran Jack dugókat forrasztgatni. -
need
addikt
válasz
Kleroo #14200 üzenetére
Nekem is annak előtte CX- 500 volt az előtt meg CX-55
de véleményem szerint a Xears jó választás volt és annyiban nem értek veled egyet hogy szerintem hogy több basszus van a Xearsban
Főleg ha normális gumiharanggal próbálod ki! Fentebb elég sok szó eset a Sony Hybridröl.. -
Dave™
nagyúr
válasz
Kleroo #11544 üzenetére
Vagy a dudika által javasolt, vagy van aki itt a fórumon pár száz forintért megcsinálja. Ha nem nagyon forrasztottál még akkor inkább hanyagold, ha érzel magadban vállalkozószellemet, akkor megpróbálhatod. Nem nagy valami, de szebb a végeredmény, ha gyakorlott kéz csinálja
-
Dave™
nagyúr
válasz
Kleroo #11428 üzenetére
Egyébként a forrásom megbízható
Csak 1 rossz szállítmányt kapott,de azóta már tuti eredeti cuccai vannak.Na de legyen, biztosan az
Lépett a Sennheiser, kirakta a weboldalára, hogy vigyázz, hamisítanak. Persze azt is jó kicsiben. Én ezt nem is tudom hova tenni a mai napig. Ha engem folyamatosan "meglopnak" € milliókkal, akkor csak veszem a fáradtságot, hogy aktívan teszek ellene. Nem kirúgatom az ebayes terjesztőket, mert ez szélmalomharc, jön helyette 3 másik. Hanem valami speciális hologramos jelzés, vagy egyedi szériaszám stb. Valahol megérdemli a Sennheiser ezt az állapotot, mert ennyire beleszart. Viszont csúnya vége lesz ennek így, mert a bevételük egyharmada a fülesek/fejesek portfólióból jön.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Kleroo #11421 üzenetére
Na de érted, 100% eredeti akkor lehet, ha hivatalos csatornán terjesztik. A srác nem hiszem, hogy hivatalos viszonteladó. Mellesleg ha már volt egy hamis CX500 tőle... Talán ezért esett szét mindkét CX500 elég hamar. Ezek után én nem hinném el, hogy ez most tutira 100% eredeti. DE ettől szólhat jobban, mint az eredeti. És egyre erősebb a gyanúm, hogy jobban is szól (amilyen IEM lavina van mostanság, szerintem a 90%-ában kínai OEM hangszórók vannak, persze különböző minőségűek és kidolgozottságúak).
-
-
zack
nagyúr
válasz
Kleroo #11407 üzenetére
Minimális lesz a különbség. Ez szinte biztos. XT 120 Pro vs. CX500 között is apróságok döntenek az Xears mellett.
CX400 II vs. CX500 sztem dettó u.a. lehet hangzásban és minőségben, csak a CX500 gyártásával már leálltak, és valószínű a jóárasított CX400 II vette át a helyét.
De ha valakinek van szívesen belehallgatok, hogy jobb e vagy rosszabb. -
mhorvat
senior tag
válasz
Kleroo #11392 üzenetére
Hát, ember legyen a talpán, aki a topik elmúlt 200-250 hozzászólása alapján meg meri venni bármelyik fülhallgatót is, írtak itt már annyian annyi félét. Én CX400 II-ről fogok váltani Xears-re (TD100 II), elvileg holnap ideér. Ha nem annyira sietős neked a dolog, a hét vége felé lesz egy Logout bejegyzésem a fülesről, ez egész biztos. Bejáratás nélküli, bejáratás utáni tapasztalatok, rendes MP3 lejátszóról menetve, CX400 II-höz és Sony EX82-eshez viszonyítva.
Azt meg tegyük már hozzá, hogy az IEM füleseknek részben az erőteljes basszus az egyik legnagyobb előnye a sima, fülbe "akasztható" fülesekkel szemben, amik minimális mélyet produkálnak. Egyébként.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Kleroo #11392 üzenetére
Én CX400-ról váltottam Xears XT120Pro-ra (majdnem ugyanaz mint a TD100 II, nagyon hasonló). Ég és föld a kettő, hatalmas különbségek vannak. A mélyet ugyan le kellett vennem, mert az baromi sok, de mindenben nagyon csúnyán elveri a CX-et. El is adtam szinte rögtön utána, hogy meglett a Xears. Napról napra egyre jobb barátok vagyunk
Kinézetre szerintem nagyon rendben vannak a Xearsek, anyagminőségben még jobbak is.
-
válasz
Kleroo #11392 üzenetére
Valós árról nem lehet beszélni a Xears fülesek esetén, ugyanis a gyártó össze vissza változtatja.
Régebben 25 és 55 EURO között mozgott, és szinte hetente változott az ára. Karácsony elött 20 euro volt (páran itt a PH-n ekkor vásároltunk be), utána felvitték az árát 89 EURO-ra egy pár napra (gondolom themebuilder ezt érti valós ár alatt), most meg már nem is lehet kapni, mert majd jönnek az utódai.
Szerintem jól jársz vele. Az utódok mindig kockázatosabbak, és sokára lesz róla elég hiteles teszt. -
Zinho
aktív tag
válasz
Kleroo #11308 üzenetére
Hmm, ha a Sennheiser tetszett, akkor a PL-50 nem biztos, hogy fog. Bővebben: a PL-50 sokkal kiegyenlítettebb, nagyon jó közép tartománnyal, egyesek ízléséhez kevés méllyel, bár szerintem pont jó.
Magyarán ha inkább a kicsit "dögösebb", mélyorientáltabb hangzást szereted, akkor ne a Soundmagic-et vedd. Ellenben valamelyik Brainwavz szvsz jobb lenne a cx400 II-nél is. -
mhorvat
senior tag
válasz
Kleroo #10955 üzenetére
Azt mondod csalódtál a Sennheiser-ben, de a következő fülesed is az lenne? Nem tudom, mire használtad, illetve mennyi ideig, mindenesetre furcsa, hogy kettő is tönkrement nálad egymás után.
A fórumon egy ideje a Xears, valamint Brainwavz füleseiről megy a diszkurzus, olvass vissza. Ezek elvileg hangminőségben feljebbi kategóriásak, árban viszont a (bolti árú) CX500 alatt vannak. -
Falconer
aktív tag
CX500, nekem az van, itt vettem PHn, és állati jó.
Engem igazából ez győzött meg: testbericthe.de
-
-
Falconer
aktív tag
Persze, ott tudnak a legjobban átverni. A birka nép elhiszi, hogy ott eredeti, innentől kezdve el is tudják adni, nem gyanakszik senki. Az ellenőröket meg el bírják intézni, ha vmi újságíró ügyet csinálna belőle, akkor egy bazinagy lcd tv simán belefér, hogy tartsa a száját.
-
Falconer
aktív tag
vagy cx300II vs cx500 tapasztalata?
Nincs, de lesz, mert öcsémnek előbbi van, nekem meg utóbbi.Nem gondolom, hogy ugyanaz lenne. Itt be van mérve műszerrel: Klikk Ennél pontosabban senki nem állapítja meg neked a dolgot, de valóban nagyon hasonló
A szakbolt dolog meg nem ér semmit. Vettem én már hamis cuccot nagy műszaki bolt láncban. Nézz utána neten, hogy minden info alapján stimmel e az eredetiség, nomeg a hangminőség, és ez után lehet kijelenteni, hogy eredeti.
Miért lennének megmaradt driverek? Nem birom elképzelni, hogy a drivert és a füles többi részét nem egyszerre egy számban gyártották volna.
-
maszekember
aktív tag
Nem tom h kerültem a Koss-hoz.Nézegettem az AKG-t,és hirtelen megláttam a Porta-t.
Felkaptam,kifizettem,kibontottam,felraktam a fejemre,és a szó szerint vigyorogva mentem végig a West End-en,a Muse-Feeling Good nevű számát hallgatva.
Hülyeség lenne összehasonlítani az AKG-val,úgyis mindenki tudja h a Koss nyerne minden versenyszámban,a hangizolációt kivéve.
Egyszóval nagyon örülök h e mellett döntöttem. -
Mr. Teddy
őstag
Pl. miket találtál a fake összehasonlító oldalon, amik hasonló dolgok voltak?
Vizsgáld meg úgy a fülest inkább, hogy a tied vs az eredeti. Ha van különbség akkor nincs értelme tovább beszélni, hogy cx500, mert akkor biztos hogy faket fogtál ki. Nincs olyan, hogy ez a rész nem passzol, de ettől még eredeti, ezzel csak magadat áltatod.
Bocsi, hogy ennyit kérdezgetek, meg kételkedek, hogy fake, vagy nem fake, de egész egyszerűen sehogy nem tudom elhinni, hogy 7k-ért végfelhasználóhoz hogy tud eljutni a füles.Továbbá, ha csak árnyalatnyi a külömbség cx300 és cx500 között, akkor az érdekes, mert elvileg cx400-as füles a kettő között van, tehát innen nézve két fokkaljobbnak kéne lennie a cx500-nak, ergo mindenben jobbnak kell lenni.
És ismételten bocsi, de én ezt a gondolatmenetet követem. Ami drágább, jobb. Illetve bolti ár alatt feleannyiért nem hiszem hogy kapni faket, de ha valaki bebizonyítja nekem, akkor veszek több darabot is...
A többiektől is bocsi az enyhe cinizmusomért, de valamiért úgy érzem, ha a topikban rákeresek a cx300-ra, kb minden 2. hozzászólünak kamu fülese van, és arról mond véleményt, ezzel véleményt mondva az eredeti fülesről.
-
Kleroo
veterán
Válaszolok magamnak
A cx500 semmiben sem jobb különszedve. egész egyszerűen összességében sokkal jobb zenei élményt nyújt. A cx300 is fülkárosító mélyet adott. a cx500 viszont teltebb (és legalább ugyanolyan hangos. élményben mindenesetre sokkal pengébb.A bolti árkülönbözetet viszint nem éri meg sztem. 8k vs 14k. ennyivel nem jobb(bár tapasztalataim 0 perces cx500al és 1éves cx300al vannak, szóval biztos nőni fog még a különbség)
És végül 7kért jutottam hozzá. a fake cx500 összehasonlító oldalakon sok hasonló dolgot találtam az enyémmel, de azt mondom, hogy ha ez hamisítvány, akkor mindent így hamisítsanak(kötve hiszem hogy az, hisz akkor még a cx300 közelében se lenne)
-
rootkiller
őstag
Hát ha megveszed, megtudod.
Egyébként, ami innen látszik, hogy az 500nak aranyozott a jackje, szimmetrikus a kábele, van rajt hangerőszabályzó, és szélesebb a frekvenciatartománya, ami egyébként szerintem hülyeség, mert még a 800ezres csöves Neumann miksinek is csak 20-20000hz közötti a tartománya, szóval ez ilyen hasra ütök dolog, meg nem is hallod meg. Legalább a Bang & Olufsennél nem írnak hülyeséget, ott a csúcs hangfal 20-20000hz, a többinek mind gyengébb a mély tartománya.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest