- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
Igazából nem sokat tudok róla mondani, Black Dog ajánlotta nekem annak idején , de a V karakter kedvtelésből akkoriban már elmúlt nálam és a kiegyenlített felé fordultam. Tőle vettem meg a Zéró Audió Tenore-t, ami a kiegyenlített vonalat képviseli.
A B3-t Falcon jó voltáról hallottam, simán bejött nekem a hangja ami egy meleg, enyhe V karakteres hang jellemzi, nem lesz akkora bass mint a P2-ben volt, de a magasai, közepe szebbek neki. -
monti0222w
addikt
Szia, az AF56-t bejáratad rendesen? Azért kérdem, mert a Piston 2 eléggé V karakter típus volt, viszont, pl a Bosshifi B3 nem megy le annyira mélybe, nem ad annyi sok basst, hogy ezt az igényeidet kielégitse, az AF 56 már inkább szóba jön e téren.
Esetleg, ránéznél az SM E50-re, vagy E10 is szóba jöhet amennyiben az ára megfelel, vagy a Zéró Audió CardoBasso, bár ezek már az általad említett ár felett vannak. -
Švejk
őstag
Erre a hsz-re valaki?
Nézegettem a topikot, a Bosshifi B3-at ajánljátok legtöbbször ilyesmi kategóriában. Milyen opciók vannak még emellett? -
laci0530
senior tag
Helló! Én Piston 2.1-et nyúzok egy ideje, elégedett vagyok vele nagyon. Kíváncsi voltam a Piston Hybrid-re is, rendeltem a Gearbest-ről egyet, nemrég vettem át éppen, ma délután. Egyelőre még hajtani kell sok-sok órát persze, de valahogy a Piston 2.1-hez képest nem az igazi. Silányabb a kábelezése valamivel, a fülembe sem illeszkedik olyan komfortosan, illetve (be nem járatott állapotában legalábbis) kevesebb a mély benne, a magasak pedig kevésbé csilingelőek, fátyolosabbak, de ugyanakkor karcosabbak is, nem annyira tiszták. Végleges konklúzió persze csak bejáratás után lesz.
-
-
tonee73
csendes tag
Az a baj, hogy itthon nem kapni, én meg nem nagyon akarok sz.rakodni egy paypal account-al csak egy füles miatt.Azt meg végképp nem akarom, hogy valaki felajánlja, hogy én csak adom a pénzt ő megveszi, mert ha mégsem jó akkor árulgathatom, és még a segítőkész ember is kellemetlenül érezheti magát-ez nem az én világom.Inkább keresgélek az itthoni kínálatban (hátha van valaki annyira segítőkész és normális felfogású mint te, és biztosít valami próba lehetőséget).
-
BigBlackDog
veterán
Más állatfaj a GR06 és a VSD3(S).
A GR06 "utódjának" inkább a VSD3S-et nevezném, de ebben is már testesebbek a mélyek -de csak egészséges mértékben-. A VSD3 populárisabb hangképű, sokkal több méllyel, de más különbség nincs szerintem a VSD3S-hez képest. Izolációban, kényelemre mindkettő a GR06 felett áll a saját tapasztalatom szerint.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Végülis ja, alkalmas rá, de azért hosszú távra én inkább veszek valami olcsó egyszerű (mondjuk fényképezőgép) tokot hozzá.
Egy kicsit amúgy meg is haragudtam arra a gumis cuccra, mert a csatlakozónál is produkált egy merev 90 fokos kanyart a kábelbe, meg a hangszórók elé is. Pár nap alatt biztos kiegyenesedik majd, és nem is tesz semmiféle kárt a fülhallgatóban, egyénileg meg rá lehet tekerni óvatosabban is, de én nem szeretem amikor ilyen feszesen, éles kanyarokkal 'összehajtogatják' a kábelt.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
A hozzászólásod olvasása után megnyitottam a lekérdezőt, hogy megszámoljam a 45 napot, erre látom, hogy ma reggel 9-kor megérkezett a városba, már itt van tőlem egy kilométerre a postán.
Mondjuk a magyar posta lekérdezője szerint : "Kézbesíthetetlen / Telephelyre címzett más postán bérlő ügyfelek küldeményeinek", de szerintem ez valami félresikerült kínai-magyar automata webfordítás torzszülötte.
-
adammkaa
senior tag
Mostanában olyannyira hallgatok zenét állandóan hogy muszáj feljebb lépnem.
Hobbyone Ahogy írtam a részletes és kiegyensúlyozott füelst keresek, miután hallottam a GR07. A kérdés az, hogy GR01 milyen hozzá képest. Mert mindkettő részletes és kiegyenlített. Csak akkor fog érdekelne a 01 ha meggyőz hogy jobb lesz máskülönben nem állok el a 07 től. Csodás hangja van szerintem. Adele21 FLAC, iszonyu részletes közép, hangszerek szépen szólalnak meg, ami a legnagyobb meglepetés volt az a magas. Hogy is mondjam olyan "vastag" magasa van erőteljes, mintha ott énekelt volna tőlem 5 méterre. Mélye nincs olyan sok benne mint GR06 ba, ezt nem tudom honnan szedte egy két ember, mert emlékszem még azt olvastam hogy 07 be több a mély. Hát nem. Pedig én szeretem a mélyeket is de a részletesség meg a hangzás, széles szinpad, kiegyenlítettség nálam már előbbre van. Mondtam ezt volt TDIII tulajként.
-
Dicker
őstag
Azt gondolom. Pár apróság miatt, illetve nehogy félkészen véletlen kirakjam. Akkor ment is egy PÜ.
Egyébként mindenki, akinek van GR06-ja megírhatja a véleményét. Mint elégedett, vagy nem elégedett vásárlókét be lehetne linkelni a szövegbe. Csak akkor mindenkinek logoutba meg kellene írni pár sorban.
-
adammkaa
senior tag
Én is benne vagyok, csak össze kell szedni a gondolatokat szakmaibban.
r6man123 Képzeld volt több fül és fejhallgatóm is, nem tudom hogy jön az ide. Általában nagyobb, vagy maximum (de a clip+ al amugy sem lehet mert olyan hangos) hangerőn szoktam electronikus zenét hallgatni, de még háromnegyed hangerőn SE, mert ez a párosítás iszonyú hangos ,ott már elviselhetetlen ha feljebb teszem. Jazz, meg fél hangerőn meg hasonlókat. Én azért kérdeztem ha maximumra teszed a hangerőt hogy milyen hangos hogy ne legyen halk, mert azt nem szeretem. Ja, ha ezt a mérnök haverod mondta, akkor én nem tudom mi vagyok, talán atyaúristen, határozottan sokkal jobb lett a gr06 közepe magasa és mélye is és HALLOM. De ha visszanézed sokan írták már ezt hogy bejáratás után tisztult a füles nem én vagyok az egyedülu "vájtfülü"
-
Alan[HUN]
senior tag
Szerintem jó ötlet, de ha valaki esetleg egy hétvégére kölcsönöz egyet (20k kauciót tudok biztosítani, Bp. környékén), akkor én is összedobhatok róla egy tesztet. (K321 és M50 van itthon, mint viszonyítási alap, forrás, mint a lentebb linkelt teszben.) Igazából 1 hét lenne az igazi, de kétlem, hogy akár erre is tolonganának a jelentkezők, csak gondoltam megemlítem, mert nagyon élvezném! Referencia itt!
-
adammkaa
senior tag
Örülök hogy végre megérkezett, 2 hét volt mire megjött. Örülök hogy nem adóztatták meg, mert rendes érték volt a csomagoláson. Az pedig belekerült volna 5000FT-ba még. Clip+ lejátszóval van hallgatva, szép hangja van, tegnap éjszaka túlesett az első 10 órás bejáratáson, közepe és magas kicsit tisztult, mélye pedig finomabb lett. Most hallgatok vele jazz, úgy látom nagyon fogja szeretni ezt a műfajt. Te milyen stílusú zenéket hallgatsz vele? Mondhatnál pontos címet is akár.
Úgy látom szeretni fogja a klasszikus hangszeres zenéket, közepe kicsit kiemel. Féltem hogy kevés mély lesz benne az olvasások után ,de annyi van ami kell bőven, és elég mélyre megy, minőségi. Következő 10 órás járatás után fog főként tisztulni a közép még, kíváncsi leszek mennyit változik még a hangja. Clip+ al az összkép összességében nagyon meg vagyok elégedve, és nem tudom melyiknek a hangja tetszik jobban, clip+ 1 hete van meg, GR06 meg tegnap óta ugye. -
Dicker
őstag
A legtöbb ember nem szakértő. Ezért is nagyon fontos, hogy legyenek egyszerűbben megfogalmazott vélemények is, amiket mindenki ért, és nem vesznek el a szakszavakban meg egyebekben. Csak minden ilyen véleménybe szépen le kell írni a fülhallgató típusát a hsz elejére, hogy ha valaki rákeres egyszerűen megtalálja. Esetleg egy teszt szó is belekerülhet.
-
Dicker
őstag
Mivel a Vsonic-on nincs mikrofon, ezért nagyjából 99,9% az esélye, hogy működni fog. Az esetleges néma fülesek, halkan szóló, vagy éppen a telefon által fel nem ismertek mind a mikrofon, vagy távirányító miatt szokott lenni. (+1 fekete kör a jack csatlakozón, általában ezt jelenti.)
Amúgy ha megnyugtat, akkor Sony Xperia GO-n, és a HTC-n is tökéletesen ment. -
contaxg
veterán
A SoundMAGIC nagy cégek OEM gyártója (pl Beyerdynamic). Nem kell tőlük félni! Minőségileg elég jók, szinte zéró probléma van velük ha gondos kezek használják. Nekem még egyik sem romlott el. Az e10 pl. kimondottan heavy duty cucc. A csatlakozója és a külseje is fémből van.
-
Dicker
őstag
Úgy mellékesen: Magyarországon gyakran problémásabb a gariztatás, mint egy kínai terméknél....
Amúgy tényleg nem sok esélyt látok, hogy elromoljon. Ha a kábelt megtöröd esetleg. De akkor gyakorlatilag egyik fülest sem veszik be garanciába. Amúgy szerintem, ha 12-t adsz érte, akkor az a 1-2 ezer beleférhetne, mert arra a műfajra, amit hallgatsz szinte tökéletes ez a füles. Nekem is ilyen van. -
MPeter87
őstag
Erre szerintem jó lenne a Vsonic GR06, de ahhoz kell még kb 1500, mert olyan 14500 körül adják.
Tartós darab.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Formula-1
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest