Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dave™

    nagyúr

    válasz brumi1024 #16467 üzenetére

    :( Ennyit az egész cégről. Teljesen egyértelműen szériahiba, és nem képes vállalni a néhány eurós önköltségét meg az 5 eurós szállítási költségét a nyilvánvalóan hibás TD III-aknak. Meglesz ennek a hatása a márka renoméján, sokkal többet fog bukni vele, mintha cserélte volna. Jöhet akármilyen új verzióval, aki egyszer egy ilyet bebukott azt még egyszer nem fogja meggyőzni sehogy. Sajnálom, hogy nálad fordult át ez a dolog, eddig legalább cserélte.

    kessudio: nézd már meg kérlek mit jelent a korrózió, utána pedig mondd el, a fa hogyan tud korrodálni. Igen, be van vonva egy vékony műanyag (festék) réteggel, de nem azért, hogy ne korrodáljon, azt csak a fémek tudnak.

    Sir Sparrow: az a baj, hogy eddig cserélte, de brumi1024 fórumtárs példája után én már nem bízom ebben sem. Valószínűleg besokallt, és nem hajlandó vállalni a költségeit. Neki sokkal jobban tetszett az, amikor a pár eurós beszerzési árú füleseket min. 25€-ért adta, ez így hogy garanciát is kell rá vállalni már nem buli :((( A Brainwavz-ok között érdemes szétnézni, azok is nagyon jó ár/érték arányú fülesek. Xearsből a többi modellel elvileg nincs gond, de a garanciát a fentiek alapján kell kezelni a továbbiakban. Extreme ultrahighend, az. :((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák