Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki esetleg hallotta már a Sony XBA N3-at?
-
Azt nem értem, hogy ebben az esetben a gyártó vagy kereskedő miért tünteti fel ezeket az értékeket? (Német cég) Ha úgysem lehet az emberi fül számára értelmezni...
Mert nincs szabályozva, hogy mit tekintünk frekvenciatartománynak, és mint látható, téged is elvarázsoltak a számok, akkor meg miért ne.
-
Közutálatnak örvendő fülesek listája iránt érdeklődöm. A kedvenc fülesem a Primo 8-as. Jó, most hagyom ezt kicsit leüllepedni, annak akit ez meglepetésként ért.
Sajnos elég durván leharcoltam már, úgy néz ki, mintha ezer éves lenne. Kéne valami utód. Ha van valami ötlet hasonló hangzású, jellemzően sugárhányással értékelt fülesekről, akár magasabb kategóriában is (ár felső limit szabadon hagyva, a csúcson úgyis abszolút népszerűtlen ez a hangzásvilág), akkor kérnék ajánlást
-
Üdv. Valaki tud Apple drótos fülest javítani? Az egyik oldal halkabb. A rács már ázott pár órát izopropil alkoholban, hátha csak eltömődés, de nem segített. Persze még mindig lehet tömődés, de akkor belül, szétszedni nem tudom.
-
válasz
Krill77 #74862 üzenetére
Mikor veszel már egy új fülest?
Múltkor kitaláltam, hogy akarok venni egy új fülest. Épp volt a hétvégén egy tali, arra gyorsan elmentem. Elmondtam az okosoknak, hogy milyen jellegű fülest keresek, kezembe nyomtak hármat, ezekbe belehallgattam 10-20 másodpercig, abból egyik azonnal be is talált, pár nap múlva a zsebemben volt. Nem mondom, hogy ez az egyetlen módja a dolognak, de szerintem a legjobb.
A T70-et is úgy vettem, hogy nem is akartam fejhallgatót venni, de még csak hallgatni sem igazán. Rudi a fejemre adta csak úgy érdekességként sajátját, mikor menni készültem tőle, és én ötödik másodpercben tudtam, hogy nekem az a füles kell. Másnap vittem is tőle az új darabot. Mondjuk ehhez az is kell, hogy már hallottam legalább 200, de inkább 500 különböző fülest, és egy bármilyen random zene egy felütéséből már be tudom kategorizálni magamnak (saját szempontrendszerhez) bármelyik fül- vagy fejhallgatót. Szerintem így egyszerűbb, mint hetekig fórumot olvasni (írni
).
-
Annyit írnak a csomagodra, amennyit kérsz. Nyilván, ha egy samsung tévét rendelsz, amiről a "hülye is tudja", hogy áfaköteles, azt gondolom megvámolják. És amicsból érkezőknél, gondolom, jobban figyelembe veszik a felírt összeget, mint Kínából. Tehát ha valamiről nem látják, hogy drága lehet (dugós füles az emberek fejében nulla és 5000 forint között van valahol), és még rá van írva, hogy olcsó, akkor nem piszkálják. Fülest többet is hoztam velük.És párszázezres értékű stúdiós eszközt is. De volt, hogy összesen milliós értékű szoftvereket sem áfáztak.
De persze ez mindig csak esetleges marad, szóval úgy kell számolni, hogy fizetős lesz. Annyi előny mindenképpen lehet, hogy a nemzetközi szállítási költség nem lesz rajta a paypal fizetési bizonylaton, csak legfeljebb a helyi amerikai. Bár ez már bevallási kérdés, nem kivetési, szóval elméletileg azt is be kell vallani, ha vámra kerül, és kérdezik.
-
válasz
bilon73 #74519 üzenetére
Talált valakit, akkor folyamatosan vizsgált, és vállalta, hogy egy hétig nem telefonál? Én akarok lenni ilyen vizsgálati alany. El tudom képzelni az életem egy hét telefon nélkül. Kikapcsolnám a telefont, és amikor egy hét múlva visszakapcsolom, és habzó szájú őrültek dühöngenek a túlvégen, hogy egy hete nem tudtak velem beszélni, csak mosolyogva, orrot fennhordva annyit mondanék, hogy az emberiségért tettem, te kis féreg. Aztán beleérne a tele bilibe a kezem, és felébrednék.
-
Mi indokolja ezt az árazást? A fejlesztési költségek? Nem valószínű, hiszen akkor nem vonnák ki a forgalomból a már nagy költséggel kifejlesztett termékeket. A gyártási költség magasabb, mint tervezték? Túl drága az értékesítési csatorna? Olyan sok helyen forgalmaznák túl kis darabszámmal? Vagy a marketingköltségek szálltak el, és így sem hozzák a várt eladásokat?
-
válasz
kemcso #74305 üzenetére
Ennyit még elvi szinten sem tudnék megindokolni magamnak. Ennyire nekem nem fontos a dolog. Ha ennek a 100x-osát (300ezer dollár) szánnám most épp hangtechnikára (mint ahogy nem teszem), egy 3000 dolláros IEMnek akkor se jutna keret. Ha 297ezer dolcsi (igazából normális hifire valójában nem is olyan nagy pénz) elköltése után maradna még épp 3, akkor abból vennék néhány jobb csillapítót és diffúzort a falra, ha az megvan, akkor még egy kupac ritkaság lemezt, és még véletlenül sem egy IEM-et.
Ezért is nem hallgattam meg a találkozón a felső kategóriás füleseket, mert ezek egyszerűen nem nekem valók. Úgyhogy teljesen jó lesz ez a Nuforce a napi igényeim kielégítésére.
-
Este volt időm kicsit meghallgatni a Nuforce Primo 8-at, amit kemcso kollégától vettem, és a találkozón a többi füles között nagyon tetszett. Most inkább azt mondanám róla, hogy jó, meg minden, de a förgetegestől azért messze van. Semmi komoly, pont erre számítottam előre is, már a találkozó előtt is ide képzeltem az alsó középkategóriás fülesek lehetőségeit, de ott kicsit jobbnak éreztem a többi hasonló között. A dinamikája egész jó, a frekimenete számomra kedvező, a magasak rendben vannak, a mélyek kissé erőtlenek, de a közepek tisztasága elég messze van a plafontól. Ha egy fejhallgató volna, nem adnék érte többet 25ezer forintnál. Szóval a Nuforce jobb, mint a korábbi dugósaim, és nekem jobb, mint másik hasonló kategóriás, amit hallottam (analitikus hangzást szeretek), de arra nagyon nem elég, hogy egy pár napos útra ne kelljen elcsomagolni egy rendes fejhallgatót. Szóval megmarad tömegközlekedési elszigetelő eszköznek, abból valamivel jobbnak, mint amilyen eddig volt.
-
válasz
korpicschess #74254 üzenetére
Csak hifi előfizetéssel van MQA, és ott is csak kiemelt, master jelzésű forrásanyagoknál.
-
válasz
#16820480 #74243 üzenetére
Mert azt találták ki, hogy a type-c csatlakozón kell keresztül vezetni az usb-t, a thunderboltot, a display port protokollt, a bejövő töltést. A vezérlőchip dolga érzékelni és eldönteni, hogy milyen formátumú eszközt dugtak rá, és milyen üzemmódra kell kapcsolnia. Na ezt nem sikerült megvalósítani rendesen
Ez tisztára olyan, mint a firewire korszak volt. Vannak a szar, és vannak a jó vezérlőchipek. Ha az isten (meg a készülék gyártója) szar vezérlővel vert meg, akkor így jártál. Majd úgy kell venni a telefonokat, hogy meg kell nézni hogy (mondjuk) texas instrument chipet kapott-e a telefon, vagy valami olcsójános vackot. De amíg kiderül, hogy melyikben vezérlőben lehet bízni, és melyik szar, addig egy-két év eltelik szívással.
-
válasz
Krill77 #74225 üzenetére
Nincs toplista. Ma volt egy kis találkozó. A többségnek nem tetszett egy füles, én meg pont arra fogok rámozdulni. Ha én csinálom a listát, akkor x embernek nem fog tetszeni, ha más, akkor y-nak, ha egy harmadik, akkor z-nek. Szóval nem szeretem a toplistákat. Vagy csak a szokásosra gondolsz, ami lista, de nem toplista?
-
Sziasztok!
50-100k körül mik most az ajánlottak?
-
válasz
Gabbbb #69592 üzenetére
Egy ilyen frekimenet grafikonról legfeljebb azt lehet biztonsággal leolvasni, hogy kamu. Eleve nem tudjuk, hogy kompenzált ábrát látunk, vagy sem, ha igen, milyen függvénnyel kompenzálták. Ráadásul az egyenletességérzést egy csomó minden befolyásolja. Egy vízesés és egy torzításgrafikon nélkül biztosat (sőt, valószínűt is) csak füllel lehetne mondani az észlelt egyenletességről. Ráadásul az ilyen grafikonok hajlamosak hibás prekoncepciót elvetni a nézőben, ami befolyásolja az empirikus vizsgálatot. (Mindenki biztosban hallja azt, amit egy grafikonról leolvas, mint annak az ellenkezőjét.)
-
válasz
tobias88888 #69547 üzenetére
Hybridből már egy kisebb zsákkal van. Pontosan melyik fülesről van szó?
-
-
-
válasz
#16820480 #69433 üzenetére
Nem is veszteségmentes?
"The aptX audio codec is available for consumer and automotive wireless audio applications, notably the real-time streaming of lossy stereo audio over the Bluetooth A2DP connection/pairing between a "source" device (such as a smartphone, tablet or laptop) and a "sink" accessory (namely a Bluetooth stereo speaker, headset or headphones)."
Bár valószínűleg az egész wiki oldal pontatlan. Mert most már az aptX Losless van használatban, aminek a sávszélesség értékei sem passzolnak, nem 384 kbit.
-
válasz
#16820480 #69425 üzenetére
Érezhető a változás, de közel sem -30dB. A monoton zaj viszont huss, eltűnik. Tök nyugtató érzés, mikor benyomod, és észreveszed, hogy milyen átkozott hangos volt a fénycső zörgése, a számítógép ventilátorától eddig azt hitted, hogy csendes, és az autók az ablak alatt sem zugnak tovább.
-
válasz
wwenigma #69419 üzenetére
Nálam semmi hasonlót nem mutat a logcat. Nincs bt_btif_media kategóriám sem. A codec keresés semmilyen választ nem ad, a bt keresés sem ad semmilyen értékelhetőt, ahogy az a2dp alatt is csak annyi az összes értelmezhető, hogy 48000 Hz 16 bit
Úgy emlékszem, hogy nem aptx fülesnél ilyet nem láttam, hanem ilyenek voltak, hogy jstereo, meg valami kbit.
De majd meghallgattom Shanlingról is.
-
válasz
wwenigma #69356 üzenetére
Nem tudok tesztfájlt küldeni, mert nem használok tesztfájlokat. Bármelyik random zene megteszi, mivel a hangsugárzó állandó, annak a saját hangja mindig szól.
Én csak általánosságban írtam róla, nem mondtam, hogy bárki használ eq-t. Én szükség esetén használok, minden eszköznek megvan a helyes használati módja, nem véletlenül léteznek évtizedek óta. ¯\_(ツ)_/¯
Ha pedig valakinek tetszik, hallgassa, nem feladat, hogy mindenki (akár én) egyetértsek vele.
-
válasz
wwenigma #69351 üzenetére
Ennek bármilyen digitális mókolás halottnak a csók. Felháborítóan nincs felbontása és nincs dinamikája. Amikor megszólal egy akusztikus gitár, és a húrokat nem lehet egyenként hallani, hanem egy értelmezhetetlen zörgő massza az egész akkord, akkor azon nem segít semmi eq, átviteli szabvány, bármi. A 100 Hz alatt nincs semmi pedig azt jelenti, hogy 150 Hz körüli csúccsal olyan durva kiemelése van, hogy ahhoz képest 100 Hz alatt legalább -10dB mindenhol. A kiemelés valahol 100 és 250 Hz között van (ez másfél oktáv!). Utána ~3000 Hz (ez a szám nem pontos, csak úgy emlékezetből, de már elsőre sem voltam kíváncsi az értékre komolyabban) fölött mindenhol visít, emiatt középre (egy irtó széles tartományban) nem jut semmi. Mivel nulla a dinamika, a kiemelt frekvenciatartományok teljesen elfedik a lukasakat. Lehet bohóckodni eq-val (a grafikust ilyen módon használva amúgy is borzalmasan rontaná a hangminőséget, ha volna még hova, de a paraméterest sem lehet ilyen széles tartományon rendesen fülre belőni), de az általános hangminőségbeli hiányosságok miatt hótt mindegy. Kb a Sennheiser CX300 hasonló hangú, ha valamit fel kell idézni, amire hasonlít, az pedig nálam olyan szitokszó, amit a magyar nyelv képtelen rendesen leírni.
Amúgy Xiaomi Redmi Note 3 Pro Special Edition (leírni a nevét egy ínhüvelygyulladás) Arise sound kiegészítéssel, így AptX átvitellel. Shanling M1 tök jól szól vele. De tök mindegy, hogy veszteséges, vagy veszteségmentes az átvitel, amikor ilyen a hang, az átviteli szabványokban sokkal-sokkal kisebb a különbség.
-
válasz
Csápájev #69162 üzenetére
Megjött a Tronsmart. Megvettem, hogy másnak már ne kelljen
Felbontás nuku, dinamika nuku, közép tartomány nuku, 100 Hz alatt nuku. Pont olyan, mint amilyenre szállítottam
CX300 szint. Már csak nagyon távoli emlékeim között van olyan, amikor utoljára ilyen szart hallottam. Úgy szigetel, alig bírom kihúzni a fülemből.
-
Az öszes füles frekimenete a magas frekvencián alapból egy viharos hawaii hullámvonal. Ebbe dolgozik bele a rezonancia két hatalmas kiugró csúccsal. Ha azt a két kiugró púpot lejjebb húzod, akkor ott inkább luk lesz mint púp, de az mindig sokkal jobb. A frekvenciát pedig könnyű belőni, erre meg van a technika. Egyszerűen szűkre kell venni a Q-t, pluszba álljtani (monjuk +10-15dB), és húzni jobbra-balra a gyanús tartományon. Amelyik frekinél hangosan visít, ott van a hiba. Ott át kell húzni a pluszt mínuszba, és meg is vagy.
Minden eszköznek (beleértve torkot az énekhanggal is) van egy saját gerjedési frekvenciája. Van aminek kisebb, van aminek nagyobb. Minden felvételből külön-külön kiEQzzuk ezt a hibát, különben fárasztó lesz hallgatni, a végredményt. Ezzel technikával lehet csak nyugodt sima hangfelvételt készíteni. Itt is ugyanígy eljárva semmivel nem lesz rosszabb a helyzet, nem kell ettől falnak menni. Persze, tökéletes nem lesz, de nem is létezik tökéletes hangsugárzó, ugyebár.
-
válasz
schawo #69259 üzenetére
Szóval a hiba alapjaira visszatérve a problémát az okozza, hogy a készülékházba a driverek csak úgy be vannak b..zva. A driverek technikailag elég jól, azt kér lenne tovább fejleszteni, de a hangolás/tervezés hiányzik a rendszerből, ezért a hülye formájú házban két erős állóhullám jön létre, ami kifelé durva gerjedésként, erős torzításként szólal meg. Mivel az állóhullám a belső méretek miatt jön létre, nagyon szűk tartományban van csak jelen, és ha az adott frekvenciát kivágjuk egy szűken beállított eq-val, akkor nem lesz, ami gerjedjen.
Szóval ha nem hangolják, akkor a világ legjobb drivereivel is szarul fog szólni...
-
Igen, a 1More dual jobb alapból, sokkal, de a két hibát kiEQzva a Pro HD jobb az általános hangminőséget illetően.
Megpróbálhatod ezt az eq beállítást, ha gondolod. Egy próbát megér, aztán még utána is rakatod vissza a fiók mélyére. Másik eq szoftver esetében a Q értéke általában nem 1/oktávban, hanem oktávban értendő, tehát 0,1 körüli értékre kéne állítani.
-
válasz
#16820480 #69255 üzenetére
Mit tudom én. Én a technikai hibákra vagyok érzékeny. Még nem találtam olyan fülest/fejhallgatót/hangsugárzót, ami hibátlan lett volna.
Én nem fogok hosszas elemzéseket írni, hogy melyik zenével hogy szól, mert ezek semmi másról nem szólnak a füles frekimenetéről. Ami meg pont olyan, amilyen, nem jobb egyik frekimenet, mint a másik, az nem technikai hiba, hogy valami mély-, közép-, vagy magastúlsúlyos, esetleg kiegyenlített. Nekem mind jöhet, ha az általános hangminőség a lehetőségek szerint rendben van. A füles precíz parametrikus EQ nélkül nem biztos, hogy kedvelhető, de azzal szerintem oké.
-
válasz
#16820480 #69237 üzenetére
Most járattam 50 órát nonstop a Pro HD-t. Jobb lett, a magasaitól már nem mászok instant a falra. De a ház belső rezonanciája, amit 3,8 kHz-en (prezensz) és 6,0kHz-en (középmagas) produkál, az elég bosszantó. Nem elég, hogy egy, de egyenesen két rezonanciafekvenciája van egyszerre. Ezek érezhető torzításként jelennek meg ezeken a konkrét frekvenciákon. Ebből különösen a prezensznél jelentkező hiba a zavaró, mert ott minden zene nagyon aktív, és a fül is nagyon érzékeny az itteni torzításokra. Ha ez nem lenne, egész használható lenne. Ezt egy jobb fülesben hangolt csillapítókkal kezelik, de itt bactak rá. Jól behangolt paraméteres eqval azért jól lehet kezelni. Huszonpár dollárt azért megér, annyira nem rossz a felbontása, mint nyersen volt, dinamikája meg direkt jó.
UAPP-ban van Toneboosters eq, ami az egyik legjobb hangminőségű EQ plugin "ever built", szóval még használni is fogom a fülest. Meg is csináltam az eq profilomat, így tök jó, mert jó a füles az általános hangminőség szempontjából.
-
Megjött a Xiaomi Hybrid Pro HD
Néhány dolog, amit leszűrtem:
1. A magasak bejáratás nélkül rettentőek, remélem javulni fog.
2. A 1More Hybridem (egyszerűbb változat) egyelőre sokkal-sokkal jobb.
3. A Xiaomi egyáltalán nem mélytúlsúlyos. A JVC Spiral Dottal egyenesen mélyhiányos. Ezen nagyon meglepődtem. De ez önmagában nem baj, hanem egy állapot. Egyelőre a magas felbontása és karcossága az, ami szörnyű (tényleg 23 dolláros szint). -
válasz
rauschie #69160 üzenetére
Én a 1More Hybridet fogom ajánlani, az nagyjából belőhető a HD25-1II és a HD650 közé frekimenetben, inkább a 25 felé. Kicsit túlövöm a keretedet (60EUR). Nyilván ennyi pénzért nem várhatsz el egy HD25-1II hangminőséget, de gondolom ezzel tisztában vagy. Pár éve megvan. Bírja a hosszabb futkározást és a több órás biciklizést, de nálam napi átlagban 2-3 órát megy. A szigetelése messze nem 100%-os, ami direkt jól jön futkosás közben.
De biztos kapsz még más ajánlást.
-
válasz
K1LLMy53Lf #69074 üzenetére
A Phantom rendkívül kényelmetlennek tűnik, vigyázz vele
-
Szóval ez nem olyan nagy szám -
válasz
Roland8622 #67217 üzenetére
Nekem is ugyanilyenek vannak. Meg kamu comply is van. Mind szar, egytől egyig.
-
válasz
Krill77 #67220 üzenetére
Mi az, hogy mp4? Hogy lejátszik videót is? Az a hangkimenetet nem érinti. Muszáj olyanra csinálni, hogy olyan feszültséget ad le, ami érzéketlen, nagy impedanciás fülessel is elbír, különben halk lesz azzal. Ennek viszont következménye, hogy egy érzékeny, kisimpedanciás füles túl hangos lehet. Jobb eszközökön van impedanciaérzékelés, és az alapján igyekszik korlátozni a max feszültséget. De ilyen csak a jobb eszközökbe jut.
A mostani telefonom is olyan hangos, hogy simán kinyírhat egy érzékeny iemet.
-
válasz
Krill77 #67218 üzenetére
Maxra? Olyat ne tegyél, mert ez értelmezhetetlen. Egyik eszközön x hangosság a max, másikon erősítőtől függően akár 10-20x annyi is lehet. Naná, hogy kinyírhatja. Ezért mondtam, hogy kicsivel hallgatási hangerő fölött. Az asztali füleserősítőm már tizedhangerőn (-20dB) is azonnal elfüstölne egy iemet.
-
válasz
Roland8622 #67209 üzenetére
gyári comply, vagy klón?
tm ie800-hoz is az enyhén áttetsző, sötétszürke, nagynyílásút adja?
-
válasz
Roland8622 #67205 üzenetére
Bármilyen zenével járathatod. Csak mozogjon a membrán, és zene legyen mindenféle frekvenciákkal.
-
válasz
schawo #67188 üzenetére
Egy kis korrekció.
Csaltam. Nem gondoltam, hogy ekkorát. Az ckr9ltd-n és a 1more-on is JVC Spiral Dot dugót használok. A Tenmakon gyári volt. De mivel a Spiral Dothoz hasonlóan baromi nagy nyílása van, ezért úgy gondoltam, hogy jó lesz az, biztos annak a klónja. Aztán most kíváncsiságból feltettem a 1more-ra a Tenmak dugóját és kikerekedett a szemem. Borzasztó ez a dugó. Valójában minden dugóm borzasztó, ami nem JVC SD (hozzáteszem, nincs még egy márkás dugóm, csak kínai szarjaim vannak mindenféle típusban, színben, szagban). Eddig azt hittem, hogy a dugónyílás az oka, hogy a JVC ennyivel jobb, mint minden másom, de nem. Egyszerűen sokkal jobb dugó, és kész.
Megfordítottam a helyzetet, felraktam a JVC-t a Crazy Cellóra. És végre normális hangja van. Nem mondom, hogy mindent visz, vagy, hogy ne lenne jobb nála a 1more, de megszűnt az óriási különbség. A megszűnt az ordenáré torzítás, és reverb. A részletessége még mindig alacsony, de az szokott javulni bejáratással. És most már tudom hallgatni, a fülemben van, és nem akarom kitépni belőle.
A dinamikája pedig egész rendben van.
-
válasz
fericske #67106 üzenetére
Na megjött a Tenmak Crazy Cello. Egyelőre Xiaomi RN3SE telefonról hallgattam meg.
Gyorsan a tl;dr részhez:
Nem ez lesz a kedvenc fülesem. Illetve pontosítok: Ezt a fülest se fogom használni. Legpontosabban: 45 dollárt biztosan nem ér. Ugyanennyiért most itt van nálam két sokkal jobb füles is.Részletesen:
Mély tartomány: sok, nagyjából jó, meleg karakterű, kissé színezett.
Közép tartomány: kevés és szörnyű az egész, nagy torzítással, idétlen zengetéssel, távolból lehet integetni az énekesnek
Magas: sok, abszolút részlettelen, torz, borzasztóNincs értelme írogatni, hogy milyen zenével hallgattam, mert ez bármilyen zenével, bármilyen forrásról is kalap szar, max 5000 forintot, ha megér. A CKR9LTD, és a 1More Dual Hybrid is összehasonlíthatatlanul jobb. Mindkettő kábé ugyanennyibe kerül, és nem említhetők egy lapon ezzel a szarral.
Ennyi, röviden és tömören.
Annyi kiegészítés: hogy bejáratás nélkül hallgattam, de nem várok csodát, akkora a különbség. Azért még kap egy pár nap magányos járatást, mert a fülemben tuti nem fogom járatni, aztán írok még róla, hátha jönnek a csodatündérek, és a varangyból királyfi lesz. Bár szerintem max kecskebéka.
-
válasz
Roland8622 #66367 üzenetére
Ebay az eladók összessége. Egyiktől így, másiktól úgy.
-
Melyik kütyü volt az? Nem ragaszkodom az aptx-hez, ha hallgatható hang jön ki belőle anélkül is. De valami külső bt megoldást keresek, amit vihetek készülékről készülékre, mert nagyjából hülyét kapok attól, hogy lasszóval kell fogni a normális hangú telókat.
Az aptx-szel az ak új bt dac-jára lőnék.
-
Van valami utalás arra hogy valóban aptx adatátvitel az aktív (ha és amennyiben)?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest