- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slfln
senior tag
Pontosan milyen eredeti termékekről beszélsz? Amúgy semmi bajom nincs az 'eredeti kínai' árukkal. Az exXcapem, a DBA-m, az ECCI, a Sennjeim stb. mind kínai termék. A Beyer se csinált nagy titkot belőle, hogy a kisebb cuccai mind Soundmagic OEM-ek, és abban a gyárban készülnek. Az itthoniakból egyedül a DT770 oldalán van egy nagy 'Made in Germany' felirat.
Amit viszont a Monster és a Senn füleseivel/fejeseivel csinálnak az kétségbeejtő szintű és elrettentő.
Ezek szerint mégse olyan nagy 'deal' ez az egész, ha buktál a 3-mon egy eredeti árát és még el se lehet adni így...Shufny: Várom nagyon, mit mond a főnök.
esantosh is kiegészítette lelombozó írását a technclaven... Úgy érzem ennek a fülesnek több időt kell szánni, mint eddig bármi másnak.Más: themebuilder jóvoltából jövő héten kínpad alá vethetek egy Xears Resonance-ot. Meglátjuk a kemény mezőnyben mit mutat az új Xears. Számomra is nagyon érdekes próba lesz, eddig elkerültem a márkát, mert az enyéim mellett úgy éreztem oldal, vagy hátralépés lenne belőle. Lesz egy masszív kiveséző teszt róla az én szemszögemből 1, 1-5 héten belül.
-
slfln
senior tag
Az R07 ugyanaz mint a GR07, a tervezés kezdeti fázisaiban volt a prototipusnak R07 a neve.
Jelenleg egy forgalmazója van a lendmeurears.com, itt 155$-ért mérik, ami a dollár jelenlegi mélyszárnyalásával 28500Ft-ra jön ki bankközivel számolva. A posta ingyenes. Az enyém tegnap éjjel ért Magyarországra. Ettől jobb az ajánlatod? -
celf
őstag
ok chief.
amazon-tol kell kozvetlenul venni, nem 3rdparty sellerektol.
es ha megis attol akkor olyantol kell aminek normalis refound policy-je van.
ebayen meg a paypal miatt kevesen mernek szorakozni. a penzed mindenkepp visszakapod, ha szart adtak el neked.
1: okosan kell vasarolni ( gyanus userektol, illetv a mar fentebb emlitett eladoktol nem kel lvasarolni)
2: ha meg is gaz van akkor kovetni kell a guide-okat. -
Tristis
őstag
Az előző hsz-eim valamelyikében már leírtam, hogy nem amiatt váltok. Biciklizéshez jobb lett volna a cx-500 és iszonyatosan jó basszusa van, plussz kompakt és futáshoz is használhattam volna.... DE! Nem volt jó. A későbbi hsz-eimben pedig már megoldást keresek, új variációkat... (nyugodtan lehet nézni időrendi sorrendet is), ahol már természetesen nem említem fel, hogy miért kell-akarok váltani.
Amúgy meg ha igaz, hogy elméletileg nem kellett volna annyira zavarónak lennie annak a "kábelzajnak" egy ilyen típus esetén...
Node mindegy. 2 év garancia mindennél többet ér. Még így is szerencsém volt, hogy Wamp úr visszavette a rossz készüléket. Dicséretes kereskedő! -
-
MarioAna
senior tag
Mivel egy 400Ft-os gagyi fülhallgató, és egy 4k-s fejhallgató (valami Cosonic) van jelenleg, (tehát a minőségtől távol állnak) így azokhoz képest gyönyörűen szólt (a balos
), basszusban iszonyú durva, ha nem néztem volna meg jobban, akkor hangzás alapján nem állapítottam volna meg hogy hamisítvány.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest