- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Aktív témák
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #39734 üzenetére
Hirtelen egész szimpatikus csapat lett ez a Lotus.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #39726 üzenetére
A modellkedéssel még nem is lenne baj, hisz a reklámfotók többsége is arról szól. Itt az idióta ruhák/pózok miatt gázos a portfólió. Egy szürke öltönyben, hozzá illő inggel, nyakkendővel, cipővel egy ezüstös SL300 mellett, megfelelően komoly beállással semmi gond nem lenne.
De ezek a képek... A hangvételük... 100% Celeb...
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #39715 üzenetére
Bocsi, szoktam nézegetni a topikot, de nekem nem tűnt fel.
(#39717) proof88: Ú, de kipróbálnám, de gondolom, ehhez azért gép is kell.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #39704 üzenetére
Amikor tolta a kommentátor, három tökegyforma citromsárga autó kergette egymást egy szűk pályán. Semmi, ismétlem, semmi eltérés nem volt a rajtszámon kívül.
Én éreztem magam xarul, hogy nem látom a Norbit, de ezek szerint nem is volt ott...
-
Apika
addikt
válasz
Motion_Blur #39704 üzenetére
És Zengő Zoli szerint azért is választanak a másoktól eltűnő színű festést, hogy jobban lehessen látni Norbit...
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #39698 üzenetére
-
Mezcal
addikt
válasz
Motion_Blur #39657 üzenetére
Olyan feje van, mint aki nem érti miért van itt, és miről is van szó.
-
rocket
nagyúr
válasz
Motion_Blur #39678 üzenetére
Nem kezeltem semmit tenykent, azt irtam szerintem.
Ez azert nem ilyen egyszeru kerdes.
Hol veri el?
Eleg osszetett sport az F1, es igazabol szezon vegen lehet majd megallapitani ki volt a jobb, de akkor se egyszeru, mert ha X pilota 1 ponttal tobbet szerzet mint Y, de Y 3x onhibajan kivul kiesett akkor ugye arnyalt a kep ki a jobb pilota.A lenyeg lett volna alkalmasabb fiatal feltorekvo versenyzo Raikonnen helyere, dehat sajnos a szponzor penzek nagy urak ebben a sportban, ugyhogy mondhatni befizettek Raikonnent az F1-be.
#39676: Keresztbe all az idomeron Monacoban az elso sorban a rajtracson 2 perccel a vege elott?
-
rocket
nagyúr
válasz
Motion_Blur #39667 üzenetére
Nem arra gondoltam, hogy reszegen fog vezetni, hanem arra, hogy szerintem semmilyen olyan eredmenyt nem fog elerni amit egy fiatal pilota ne tudna.
Persze biztos jobban vonza a szponzorokat, kar hogy elsosorban a forma1 nem errol kene szoljon.
Meg Montoya kellene, es meglehetne alapitani a "kifutott, kiegett pilotak klubjat", akik majd minden fele suletlenseggel magyarazzak a gyenge teljesitmenyt -
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #39669 üzenetére
Szerintem lesz egy-két meglepetés, de igazából nem számít. Mindegy milyen csalódott vagyok egy idény végén, a következőre úgyis elfelejtem, és mindenféle reményekkel várom, szóval jöjjön, aminek jönnie kell
SzalaiG:
Fogadni biztos lehet rá, csak nem hiszem, hogy érdemes
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #39667 üzenetére
Nem csak a feje, de beszéde is
Amúgy támogatom, nincs itt semmi baklövés. Én a haverral azt várom, hogy idén Schumi@Merci és Raikkönen@Lotus ronggyá veri majd a mezőnyt
-
rocket
nagyúr
válasz
Tegnap esti vodkazas latszik a fejen.
Nagy bakot lot a Lotus csapat vele, dehat mindenki a sajat karan tanul ahogy mondani szoktak -
Apika
addikt
válasz
Mire gondolhatott vajon közben? Talán arra, hogy: Hú vazze, ezt komolyan gondoltam?
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #39616 üzenetére
Ilyen idénye legyen idén is!
Mégegyszer ennyit! -
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #39595 üzenetére
Persze, és még is lenne ez egy orbitális tényferdítés, ha a többi csapatban csupa Lonzi színvonalú pilóta tekerné a kormányt.
Ha meg néha napján a szívszerelmed istenítésén kívül mást is elolvasnál a F1-hez kapcsolódóan, akkor talán már értesültél volna arról, hogy spórolni kell a motorral meg a váltóval, emiatt nem nyer senki félkörrel mostanság. -
7600 GS
addikt
válasz
Motion_Blur #39616 üzenetére
Isten éltesse, még legalább 3 szezont csináljon végig, és legyenek olyan pazar megmozdulásai mint Monza-ban!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #39608 üzenetére
Milyen tempót mentél?
Hát olyan 10-16-os átlagot mehettem. Nem vittem túlzásba. A pálya mögötti úton lefele megvolt a 70 és a halálfélelem...
-
tjokai
senior tag
válasz
Motion_Blur #39595 üzenetére
Dede
Ha egy csapaton belül az egyik tag folyamatosan sokkal soványabb teljesítményt nyújt mint csapattársa, az már teljes egészében a pilótát minősíti véleményem szerint! Pl, Ferrarinál nem vitás h ki a jobb, de a Red Bullnál sem! -
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #39589 üzenetére
Önkényesen és ostobán szelektálod a valóságot ahogy szoktad, hogy a kis világod ne sérüljön: de ezen szelektálás esetén mégtisztábban a Red Bull volt az egyedüli topcsapat.
-
TOM-202
senior tag
válasz
Motion_Blur #39546 üzenetére
Szerintem is. Kár érte mert szimpatikus volt.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Marko-ról Hofi szabatos leírása jut eszembe...
"Tipikus helyi kiskirály. Korona van, fej nincs..."
-
shteer
titán
válasz
nem csapatjátékos?
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #39523 üzenetére
Mintha nem írt volna ott az összes eget verő nagy baromságot. Mondjuk Ferrari a csapat top3-ban. LOL! Ha nem lett volna Lonzi, csak egy hatalmas nagy égés lett volna a taljánoknak ez a szezon! De ezen nem kéne mérgelődni, az ilyen kommentátor bohócok nélkül se lenne cirkusz a cirkusz, mint olyan egyszerű kis nézők nélkül, akik elhiszik, hogy a illuzionista tud repülni.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #39523 üzenetére
Gyulámnak ott kimerül, hogy felsorolja a ponttáblát, vagy a kedvenc pilótáit.
Hamilton nem tudom hogy fért be nála a top3-ba, mert ha még valamit rá is fogunk Buttonra, amiért nem férhet be a top3-ba, akkor is ott van pl egy Kova, aki a lehetőségeihez képest jól teljesített, szinte mindent jól csinált az egész évben. Mellékesen Button is mindent jól csinált, az általa lehetséges megszerezhető pontokból elvesztett mennyiség a csapat számlájára írandó. Két kiesése volt önhibáján kívül, + 1-2 stratégiai hiba a csapat részéről. -
TOM-202
senior tag
válasz
Motion_Blur #39514 üzenetére
Hatalmas!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #39514 üzenetére
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
Motion_Blur #39492 üzenetére
Ha konyít valamit a témához akkor jöhet.
"Mellesleg" tényleg nem rossz. -
törölt tag
válasz
Egyébként szerintem tényleg jó volt a MotoGp-re...amikor megláttam dobáltam a kereszteket bőven, de semmi okom nem volt rá, korrektül levezényelte a közvetítéseket.
Simán jobb mint sok 'hozzáértő' pasi. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Csisztu?
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #39442 üzenetére
a saját idei teljesítményének nagyságát homályosította el az idei rekorddöntő teljesítményével
Értem én, hogy paradoxon, de ennek a mondatnak akkor sincs értelme.(#39445) Gabesz1019: Már csak az kell, hogy értelmes autót-pilótát felismerni képes valós sportközvetytőt is találjanak.
Remélem nem túl nagyok az igényeim. -
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #39442 üzenetére
Jövőre ép ezért lesz neki nagyon gáz ha nem tudja újra behúzni a VB-t
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur #39440 üzenetére
Le is halt az oldaluk rögtön, ennyi jön be:
"Index of /
.ftpquota
" -
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #39432 üzenetére
Kikukázta?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #39432 üzenetére
Csak aztán verdát is adjanak a feneke alá... Nehogy úgy járjon a Ferrari ezzel a radikális újítással, mint a Renault vagy a Merci...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #39425 üzenetére
Ezen behaltam, epic, dánke
-
JJános
addikt
válasz
Hótt mata az egész bagázs. Kemény.
-
KaraDani
addikt
válasz
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #39420 üzenetére
Azt írja a feltöltő, hogy Schumi a bohém rapszódiát
énekelte, de nem tudja a telefonja feltölteni a videót...
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
Szerintem bennük megvan az X!
MSC valószínűleg, egy hűtőt keresett. Ilyen bulik alkalmával előszeretettel, "edz" velük.
-
Nowhereman
őstag
válasz
bezzeg Kimi vízszintesen is képes lenne lezavarni a műsort...
-
proof88
addikt
válasz
-
prmcsk
addikt
válasz
Motion_Blur #39341 üzenetére
Ez se nyugszik, mint tubica...
Tényleg nem értem én ezeket. Nem tudnak gondolkodni ?
Ma, ha sz@rlapátolás közben tönkre teszem magam, mi lesz holnap az arannyal ? -
hossszú
őstag
válasz
Motion_Blur #39326 üzenetére
Ez nagyon jó!
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #39295 üzenetére
Simán, nem rég lehetett olvasni, hogy két nagy nevet akarnak a csapatba.
-
ne_nezze
aktív tag
válasz
Motion_Blur #39298 üzenetére
kubicát külön kérvény nélkül visszaültetik az autóba ha készen áll rá grosjean meg örömmel aláírt még ennek tudatában is. szerintem.
-
ne_nezze
aktív tag
válasz
simán.
miért ne? -
MPowerPH
félisten
válasz
Jobb is, így végre megnyílt az út a Ferrarihoz. Így Massa -tól lassan elköszönhetünk. A Renault nagyon rendes volt egyébként végig Kubica -val, le a kalappal előttük.
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #39290 üzenetére
Tehát Petrovék döntöttek, Kubicának nem adták volna át a helyét év közben. Grosjean-nak kevés ideje lesz ha Kubica gyorsan felgyógyul.
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #39290 üzenetére
Petrov meg megy a hazai csapathoz Marusia Virgin.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #39261 üzenetére
Ez az egész a DRS -el kezdődött, és most folytatódik. Védekezést már nem fogunk látni az F1-ben, csak kikerülést.... Nagy rakás kaki így az egész, a futamok is ennyit értek idén, mint ez a szabály. Nagy semmit.
-
törölt tag
válasz
Sztem ez csak formai dolog.
Valahol arról lehet szó, hogy eddig a 'cikázást' lehetett úgy is magyarázni, hogy egyszer védekezett, aztán meg már csak az ideális ívre akart húzódni.
Most az lesz, hogy amíg pozíciót védel..azaz védekezel, addig nem lehet irányt változtatni...
Sztem a kulcsa a mondatnak a '...pozíciójuk megvédése érdekében'..azaz szvsz, ha már nem pozícióvédés van akkor term. olyan ívet választ amit akar...de amíg pozíció harcban van, addig ha eldöntötte melyik oldalt védi akkor ott is maradjon.
Én nem igen látom kirívó dolognak.. -
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur #39255 üzenetére
Emlékeim szerint az volt a magyarázat, hogy így az elöl haladó nemcsak az időbeli előnyét bukja el, hanem még azt is, hogy hány autót lekörözött már amit a mögötte jövő még nem. Ez pedig nagyon nem fair.
Az izgalmaknak kétségtelenül jót tesz, ha a lekörözöttek visszavehetik a körüket, és én is e mellett vagyok, de azért a fentiben is van valami...
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #39265 üzenetére
a fia ezt csak az f1re találja ki vagy minden más általa szabályozott versenysorozatra?!
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #39265 üzenetére
akkor hülyeszabály
-
Pá
addikt
válasz
Pont most hoztak egy olyan szabályt, hogy ha valaki védekezés miatt elhagyja a pályát (pl levág egy kanyart), akkor a következő kanyarig nem mehet vissza az ideális ívre.
Nem lehet, hogy a cikkíró idióta és/vagy nem tud angolul és ezzel keveri? -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tulajdonképpen tilos a pozíció védés, idióta új szabály, ha kimész a poros ívre védekezni maradj is ott a kanyarban, így tuti elmennek melletted, nagyon jó . . .
-
törölt tag
válasz
Már én sem emlékszem, de talán sok idő ment el mire mindenki beállt a helyére.
-
-Mike-
addikt
válasz
Talám azért, mert a lekörözöttek kerülgetésétől még több izgalmat vártak.
-
DopeBob
addikt
válasz
Motion_Blur #39233 üzenetére
hát igen, ilyeneket kéne linkleni, nem jégkrémes fotókat
remélem a renault is legalább olyan jó lesz jövőre, mint ahogy a 2011-es évet kezdték!
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #39233 üzenetére
Remélem, hogy a Renualt egy aránylag jó autót rak alá, legalább pontszerző 7-8 helyekért mehessen
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #39219 üzenetére
Kemény.
Olvasva a kommenteket, volt egy érdekes felvetés:"Így van. És a Ferrari azért kap több pénzt, mint a többi csapat, mert egyedül ők vállalnak anyagi felelősséget a Concorde szerződés betartásáért. Az összes többi csapat kis pöcs kft- vel van jelen a versenyben. Amikor a Toyota megszegte a szerződést és kiszállt, hiába kellett volna egy zsák pénzt fizetnie, nem volt miből, mivel nem a Toyota gyár szegte meg a szerződést, csak egy kis kft.
Ezzel szemben a Ferrari saját maga nevez és versenyez. Ha megszegi a szerződést, akkor a teljes Ferrari cég perelhető.
Régebben nyilatkozta Bernie Ecclestone, hogy ha a többiek is az anyacég nevében kötnének szerződést, ők is többet kapnának. Ezt azonban egyik csapat sem vállalta."Ha ez így van, akkor szerintem jogos...
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #39200 üzenetére
Gabesz1019: Hát, azzal a névvel csak VB esélyes autót illik építeni.
-
dokar
addikt
válasz
egy humorista veszett el benne, múltkor a top gear-ben is csinálta a műsort
-
Haart
addikt
válasz
Ez kész nagyon nagy
Azért látszik hogy kicsit nagy a mellénye, de végülis van mire. Bár személy szerint én nem kedvelem őt.
-
Sanya595
senior tag
válasz
Motion_Blur #39175 üzenetére
Sumi...
0.0175...ááá(#39178) Motion_Blur
Jahh..rosszul irtam,de nagyott ment.
Ez van amikor egyenlök az autok....Öreg ember,nem vénember... -
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #39172 üzenetére
schumi
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #39155 üzenetére
főleg élete nincs
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
Motion_Blur #39155 üzenetére
Kemény a srác!
-
dokar
addikt
válasz
Motion_Blur #39142 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy ma Vettel behúzza -e az egyénit vagy ismét Filip Albukúuerkúue nyer.
-
donjohnson
addikt
válasz
Motion_Blur #39142 üzenetére
a nyerő páros, grat nekik!
kár, hogy nem így egy csapatban versenyeznek a forma 1-ben is. -
quby
őstag
válasz
Motion_Blur #39137 üzenetére
Nagyon szoros meccsek vannak. Az elején Petrov 0.05-el verte Sumit. Most asszem Grojean 0.02vel nyert...
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #39109 üzenetére
Rohadt jól néz ki. Szerintem.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
Motion_Blur #39074 üzenetére
Na hoppá!
Mondjuk várható volt. Eléggé széthullott a szövetség, talán jobb is lesz ez így.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #39068 üzenetére
Hát ezen behaltam...
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #39014 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #39019 üzenetére
..lehet, ahogy Heidfeld-l szemben tudott erős lenni, úgy Kimi-vel szemben is sikerülhet.
De nem biztos hogy akar,...meg kicsit erős a Renault-tól ez a húzás, eddig jó volt Petrov meg a pénze, most meg nyomás alá helyezik?
Amennyiben Senna megy azt is megérzi a Renault...ott az Embratel, az OGX..ami személyes szponzor, és a Gilette sem biztos hogy marad, nekik a csapattal van szerződésük, de Senna-val jöttek.
Szal Petrov valszeg nem arra szánná a pénzét, hogy Kimi gázsiját fizessék,..Petrov elég gazdag, szal ez inkább elvi kérdés nála. -
Dr. Romano
veterán
válasz
Motion_Blur #38984 üzenetére
Biztosan, de Kimitől simán el lehet képzelni, hogy bármikor levág ilyeneket bármely riporternek
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur #38968 üzenetére
Persze,Webberrel megnyerettek egy futamot, kajakra elnyomva szegény Vettelt.
A rohadt bandája.Undorító
Ha Vettelre nem szólnak rá nem hogy idén de még jövőre sem nyert volna Webber semmit.
Annyival gyengébb pilóta.Nem is csodálom hogy csak másodhegedűsnek jó. -
PazsitZ
addikt
válasz
Egyébként valóban érthetetlen, mivel náluk nincs csapatutasítás.
Bár azért meggondolva talán jobb így, mintha megint kiütötte volna mindkettejüket a csodagyerek.Egyébként eszembe is jutott a futam végén, hogy ez azért biztos nagyon fájt Markona, meg lehet Hornernek is.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Inkább Vettel döntött úgy, hogy elengedi, nem?
mod: Jaj de jó, van rá esély, hogy Kimi jövőre valami versenyképes autót kap. Bízzunk a Renaultban, hogy most nem rontja el.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Látom akkor te sem tartod Hornert az igazmondás bajnokának!
Meg most minek fárasszam magam, ha megcsinálod helyettem te! -
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #38955 üzenetére
Lejöhetnének már az anyagról.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #38955 üzenetére
Á, csak túlzásba vitték a koccintást Räikkönen visszatérésére...
-
Pompi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #38945 üzenetére
Én is koccintok egyet ahogy ígértem
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #38945 üzenetére
Gondolom, hogy Kimi és Vitaly Alexandrovich is meg fogja ünnepelni, hogy csapattársak lettek.
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #38923 üzenetére
Vázzz elmorzsolok egy könnycseppet.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #38926 üzenetére
Én is hasonlóképpen! öjöm é bódottá!
-
DigitXT
félisten
válasz
Motion_Blur #38895 üzenetére
Pedig mennyire oda volt futam közben gyulám, hogy a kalocsai overallt láthatjuk
a pódiumon, erre mire oda jutunk lekeverték a francba az egészet. Méltó búcsú.Szerk: ugye az M1-re nem jön át az egyszemélyes kommentátor "gárda"?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Motion_Blur #38895 üzenetére
És ismétlés sem volt
Egyébként lehet tudni valamit ilyen távolságból az M1-es közvetítéssel kapcsolatban (ki közvetíti, lesz e műsor körülötte vagy csak -mint régen- a versenyt adják le azt csá)? -
SpongyaBob
veterán
válasz
Motion_Blur #38883 üzenetére
Ahogy ott a sinkánban otthagyta Buttont, az nagyon durva..
-
hermanyi
addikt
válasz
Alonso azért ezen a futamon amit művelt védekezésben az nem semmi
-
törölt tag
válasz
Igen, valahogy egyébként Schuminak összejön évenként 1-2-3 korszakalkotó
verseny, ahol gyengébb autóval megtalálja a tempót és darál.
Érdekes hogy ilyet mástól nem nagyon láttunk, elég ritka, vagy csak az ő személye miatt figyelünk fel ezekre a versenyekre jobban? :S
Miközbe ezt írtam gondolkodtam hogy kitől láttunk még ilyet, talán Vettel - 09 Monza. Másvalaki? Alonso Renault-Singapur, de ott elég handycapes volt a dolog.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #38842 üzenetére
Köszi!
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #38831 üzenetére
Szerintem ez egy hazugság... Még viccnek is rossz. Ettől az olvasmánytól utáltad meg a vörösöket? De most komolyan? Ez hihető, ez a maszlag?
-
remington2
senior tag
válasz
Motion_Blur #38838 üzenetére
Köszi!
Bár van benne valami, az oldalon található második hozzászólásban elég reális érveket ír az illető a sztori ellen.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #38831 üzenetére
ja hogy itt magyarul is megvan, thx!!!
-
válasz
Motion_Blur #38797 üzenetére
Nem tudom érdekes ez az Alonsonak egyáltalán semmi köze a Ferrari csapathoz nézet.
Ő egy komplett csomagként, a saját embereivel, szponzoraival érkezett, elsősorban ők határozzák meg a fejlesztési irányokat is. Év elején még azon ment az örömködés, hogy mennyire fekszik az idei gumikat nem koptató autó Alonso agresszív stílusához, miközben Massa alatt egész évben képtelenek voltak beállítani, hogy működjenek alatta a gumik. Szerintem a saját szintjükön legalább ugyanolyat bakiztak a fejlesztési iránnyal mint a Renault.
Emellett a boxmunkájuk és a taktika is mélyrepülésben van egy vb. jelölt csapathoz képest.
Remélem a jövő év a lágyabb gumikkal és a befújt diffúzorok nélkül jobban sikerül majd nekik.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #38797 üzenetére
És a saját kis világképedet nem szoktad úgy kritikus szemmel nézni? Sumi mellé Irvine-t szerződtették, akit addig Birka nyomott le csapattársként, és mondjuk talán még ezt a Massa szintet se hozta sokáig. Aztán a kedves világodban az abszolút rossz pilóta - Barika. Nos, most akkor hogyan zavar a másodhegedűs kiléte a csapatpreferenciában?
És megnyugtatlak, nem Sumi volt az első, akit ilyen illedelmesen kísértek a kijárathoz a Ferrárinál.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest