- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Aktív témák
-
-
Nowhereman
őstag
válasz
McCartman #39927 üzenetére
Hja, a leg jobb, hogy mint "aerodinamikai elem"(ennyi erővel a lengéscsillapítókat is betilthatnák) - a meleg kipufogó persze meg nem minősült annak úgy másfél évig, aztán mikor betiltották, és látszott, hogy Sebike így több futamot nem nyer, hirtelen újra megengedték. Figyeljétek meg, amint az égmeszelő Webbo helyett egy kertitörpe lesz Sebike csapattársa, be fogják vezetni az üléssel együttes súlyt. Az van amit börni akar, a vén buzi meg Vettelt akarja nyomni...
-
törölt tag
válasz
McCartman #38501 üzenetére
Button másodvirágoz....így nehéz támadni, de egyébként kétségtelen hogy piszok jó helyen volt jó időben, és ő meglátta a 'második' F1-s karrier lehetőségét és meg is csinálta.
De egyébként meg kaptya be...mert ő is alibizett egy csomót a nagy pénzéért.
Amennyiben nincs a Brawn akkor senkinek nem is tűnne fel a Williams-ben, vagy esetleg a Lotus-ban..
..és ez azért elgondolkodtató, egy jó technika, vagy egy érdekesen engedélyezett 'fejlesztés' akkora előnyt nyújt, hogy nem a határon autózva is dobogón lehet lenni, egy kicsit jobb versenyző pedig sokat nyerhet.
Én nem tudom a Red Bull-ban mennyi lehet még, sztem pályafüggő, tavaly voltak pályák ahol simán verhetőek voltak, és volt pálya ahol absz. fölény.
Ebben az évben sztem ez annyiban módosult hogy minden pályán tudnak nyerni, csak van ahol szinte maxra ki kell hozni ami az autóban van, és van ahol elég a 95% is.A Brawn egy üzlet volt sztem, nem véletlen hogy Bernie is meg akarta kaparintani, minden szél jól fújt.
- a a költségvetési sapka miatt jól jöhetett egy példa, amit a kirakatba lehet tenni, és a jelképes összegért átvett, kis engedménnyel Mercedes motorral megdobogtatott volt Honda sasszé, egy euroért, pici csatornával itt ott, meg egy hátsó szárnynak beillő diffúzorral a 'ggén egész jó üzlet volt...nulla tesztlehetőség, azt a kicsi előnyt nehéz lesz behozni..
Nem is fejlesztettek nagy pénzekért semmit, sztem Brawn már akkor tudta hogy a Mercedes jönne, amikor a motorjukat megszerezte...semmi több éves lekötésű szponzori szerződés, semmi több évre lekötött versenyző...minden alkalmas egy jó üzletre egy év múlva.
Button-nak nagy szél fújt, mert egész jó motorerővel bírt, az autóra meg nem csak biggyesztve volt hamarjában egy diffú, hanem egy kerek egész volt, mire a többiek kisebb nagyobb sikerrel tapasztgattak addigra megnyerték a fél évet.
Most a Red Bull cibálja a 'tradicionális' csapatok bajszát, de egy Newey köszöni szépen, neki elég volt egy lépéselőny, a többit ő már hozza fejből, ez az autó minden valószínűség szerint nagyszerű. -
shteer
titán
válasz
McCartman #34806 üzenetére
mi változna? a csapattársa alatt ugyanaz lenne
11 futamgyőzelemmel nem hiszem, hogy szégyenkezve kellene visszavonulnia de úgy gondolom tapasztalatát egy még kisebb csapat sem tudná kamatoztatni a folyamatosan fejlődő és változó környezetben
vár rá a nyugis szakkommentátori meló -
proof88
addikt
válasz
McCartman #34690 üzenetére
vegyes érzelmeim vannak, sajnálom h pont Spa lesz az ami csak minden 2. évben lesz... aztán először megörültem a franciának, de most látom h nem manyikúr hanem paul ricard... utóbbival semmi bajom nincs lévén hogy még nem mentem rajta sosem, de manyikúrt szívesen látnám még.
-
Nowhereman
őstag
válasz
McCartman #33789 üzenetére
Szerintem jelenleg olyan Lonzi-Lajos nívót elérő német pilóta nincs a mezőnyben. Pont.
Heidfeld: Egy roppant jól felkészült, hidegfejű pilóta, de az utolsó tizedet nem tudja kihajtani az autóból.
Vettel: ennek inverze, gyors(de nem gyorsabb a többi élmenőnél - az aljalabanc(Tost, Marko, Lauda, Berger) kórus szózataival ellentétben a nem buzerált Webbernél se), de reménytelenül hülye a versenyszitukban.
Glock, Sutil - nem akarnak valahogy kifejlődni.
Sumi - a fullextrás szuperbajnok lassan lehulló rozsdával, de valahogy nem emlékszik arra, hogy milyen is egy középszintű autót vezetni...
Rosberg - jó pilóta, de mentes minden extrától
Hulk - még tojáshéj az ülepén.Receptek egy első vonalbeli német pilótához:
A merci a jelenlegi alattomos dögöt(mert a jelenlegi merci mellett a HRT is kezes báránynak tűnik) valami kesztyűtlen kézzel is terelgethetőre cseréli, és Sumák is lenyugszik...
Hulk - lehetőséget kap arra, hogy kifejlődjön(a síkánátvágás már remekül megy...) -
IreN!CuS
addikt
válasz
McCartman #33556 üzenetére
Ugye volt linkelve kép hogy a Mclaren első szárnya is hajlik,ha ezt jövőre is megtudják tartani akkor ez lehet közelebb viszi őket az RBRhez.Csak ugye jövőre tilos lesz a fújt difi,kérdés kinek sikerül ezt jobban lereagálnia.Az a baj hogy nincs az mint régen hogy 2-3 évig nincs nagyobb szabályváltoztatás így minden évben szinte a nulláról kell kezdeni az autót,így könnyebben ellehet csúszni.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
McCartman #32264 üzenetére
Most vagy marad az RBR-nél VB autóban ahol azért tudd nyeri futamot (lásd tavaly) és majd nem Vb lett vagy elmegy más csapathoz ahol lehet első számú lesz de harcolhat a 10. helyért vagy a 15.kért vagy az 5.ért de nem a VB címért.Én egyértelműen azt választanám hogy VB autó és nem azért mert nincs önbecsülésem vagy ilyesmi.
darál0w : szerintem nem a küzdésről beszélgetünk itt.
Na WTCC hajrá Norbi!!!!!
-
hunnylander
őstag
válasz
McCartman #31479 üzenetére
Ez a McLarennek nem trendi, hanem kifizetődő!
Kicsit gondolj bele, hogy az a közel 1 millió ember rendkívül költséghatékonyan lesz bombázva reklámokkal; 'akció van a McLaren shopban' blabla, 'végy részt a Johnnie Walker új játékában' blabla et cetera.
A közösségi platformok hatalmas power a pénzcsinálásra. Márpedig a McLarennél is hatalmas hitelek lettek ám felvéve, amiből szuperautókat fejlesztenek és új autógyárat építettek. Ez McLaren PR meló, nem Lewis szórakozása.
-
törölt tag
-
quby
őstag
válasz
McCartman #19541 üzenetére
Csak csendben jegyezném meg hogy ez Hamira is igaz....
A lekörözött meg egy ilyen helyzetben miért nem CSAK a tükröt nézi? Mert akárhogy is nézem az egész helyzetet di Grassi idézte elö két kanyarral korábban. SC alatt már azon kéne járatni az agyát hogyan fogja elengedni a gyorsabb autot. Ráadásul volt vagy 5 kékzászló a célegyenes meg az előzés közt. Glock teljesen kulturáltan megoldotta...
-
quby
őstag
válasz
McCartman #19191 üzenetére
Szerintem ez a srác nem gáz! Nem nagyon van még médiás rutinja, de ért ahhoz amiröl beszél. Ellentétben Palikkal. De az biztos hogy Wéber minközül a legjobb, de ö eléggé kiszámithatalan mivel asszem jövöre is menni fog a Seattal ugyhogy soxor nincs itt.
(#19192) Oliverda
Valóban ha ugyanaz a koreográfia akkor monnyuk Button lesz a bajnok ami az uccsó verseny kozepén döl el mint itt
-
Oliverda
titán
válasz
McCartman #4534 üzenetére
Ez alapvetően egy eléggé rossz hír mert ez egyben azt is jelenti hogy soha többé nem fog a McLaren-ben ülni, és még ezt tetőzi hogy így nyilván majd őstehetség gombos fogpasztareklám jön a McLaren-hez.
Inkább maradjon Kova... komolyan...
...vagy Heidfeld.
Az egy év pihenő meg szerintem pont olyan lesz mint Hakkinen-nél. 2011-ben sem lesz hely ütőképes istállónál. McLaren, Ferrari, Mercedes foglalt. Esetleg a Red Bull de nem hiszem hogy koalát kiraknák...
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest