- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #35034 üzenetére
1:18.926
-
AMD Power
titán
válasz
!Overdose! #34989 üzenetére
Jó lenne ha ebben az évben Button lenne a VB.
és a Brawn, mert angol csapat Mercedes mocival.
-
Pá
addikt
válasz
!Overdose! #34924 üzenetére
Nah, csak meglesz a vb cím Barikának.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
És ami a legszebb, hogy Button utolsó 20 körös etapjában minden kört 1:21 alatt teljesített
hunny: látom atlason aktív, és töretlenül optimista vagy
-
bt infó
tag
válasz
Norbert Haug hivatalosan is megerősítette bajba a Mclaren
A mei teszten Reikonenn volt a leggyorsabb az autója elromlott -
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #34920 üzenetére
Vagy pályabírónak készül...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
!Overdose! #34871 üzenetére
Szerintem már az is hatalmas eredmény lenne, ha a középmezőnyben tudnának lenni folyamatosan az év során. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez a gyorsaság mire lesz elég majd éles helyzetben. Egy biztos, utolsók valszeg nem lesznek
-
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #34839 üzenetére
RB nem is pilóta hanem csapatfőnök...
-
Nowhereman
őstag
válasz
!Overdose! #34804 üzenetére
Most divat birkát szapulni, vagy mi? Az első hondás éve felejtős volt, a másodikban már partiban volt gombossal, tavaly meg már inkább ő vitte a primet. Akkor most mit akartok?!
Egyébbként az autójuk meglepi lett. Szerimntem a BWIN-en gyorsan javul majd a Brawn féle brigád odsza!!!
-
wildrain
addikt
válasz
!Overdose! #34829 üzenetére
Egyrészt ez, másrészt csak a kiugró kört produkáló Heidfeldtől volt távol, a 2-3-tól csak 3 tizedre volt. Meg a pályaviszonyok is nyilván sokat javultak.
-
RedWing
aktív tag
válasz
!Overdose! #34826 üzenetére
Nagyon tudnék örülni, ha a BGP autói bele tudnának szólni akár a dobogós helyezésekbe is!
-
"B"
tag
válasz
!Overdose! #34796 üzenetére
lehet kényszerpihenőre küldték..de mindenesetre télleg érdekes..vagy szomorú vagy nem is tudom mi a jó szó rá..
mindenesetre én nagyon szurkolok neki idén -
Bermi
aktív tag
válasz
!Overdose! #34804 üzenetére
ha jól emlékszem Bruno hozott volna egy rakás pénzt is magával, Barika viszont viszi. a két rossz közül inkább az első.
mondjuk a negatív reklám is reklám, többet foglalkozunk a vele, mint Hamiltonnal és a Mclarennel
-
!Overdose!
őstag
válasz
!Overdose! #34798 üzenetére
Én egyébként Sennát választottam volna (bár lehet pénzügyi okok is álltak a háttérben), de szerintem nagyobb tűz van benne, mint Barichelloban. Nem voltam elájulva tőle, de szimpatikusan versenyzett a GP2-ben.
-
Bermi
aktív tag
válasz
!Overdose! #34798 üzenetére
ez azért bunkóság volt, itt szivatták a népet+Brunot
-
D@ni88
addikt
válasz
!Overdose! #34796 üzenetére
ne etess már hogy Kimi csak ausztráliában ül következőleg Formula1-es személygépjárműbe
addig Maszat tolja neki végig? -
bdav
őstag
válasz
!Overdose! #34740 üzenetére
mercié se túl nagy, csak ott a sötétebb festés miatt nem annyira látványos
-
JColee
őstag
válasz
!Overdose! #34527 üzenetére
mondjuk Palik miatt nem fogok Shellnél tankolni
igaz h még csak 18 vagyok nincs jogsim és kocsim, de akkor sem
szóval Shellnek kéne keresni valami más reklámfelületet -
Depression
veterán
válasz
!Overdose! #34506 üzenetére
Ez csak rosszindulat, vagy tényleg tudsz valalmit?
-
törölt tag
válasz
!Overdose! #34486 üzenetére
Nagy a ködölés a KERS-l kapcsolatban...kiváncsi vagyok hány csapat jön kétféle (KERS ill KERStelen) autóval az idénnyitóra.
Sztem is hátrány egyenlőre...és tök nem tudom elképzelni, hogy pl. a McLaren hogy fogja megoldani, itt van ez a slick generálta hátsó gumi melegedési probléma, amit a KERS-t elkötelezetten használni akaró csapatok nagy fejvakarással fogadhattak, és most igyekeznek tűzoltással orvosolni (érdekes diffúzor pl.).
Nem tudom mennyire hagyták rugalmasnak a KERS elhelyezését az autó középpontját tekintve...az én elképzeléseim szerint kb. semennyire nem lehet már ebben az időszakban. Mindenesetre a Ferrari elképzelése elég ééérdekes...lehet mondani.
Így első lépésként azt mondanám, hogy a KERS nélküli autók szinte biztosan verni fogják a KERS autókat Melbourne-ben (véleményem szerint). Szerintem ott a jó balansz fontosabb mint az a rövidtávú lódítás amit a KERS tudni fog, nem nagyon látok olyan részt ahol a plussz 60-80LE-t úgy lehet rászabadítani a tapadásra hogy az előnnyel segít...ha pedig beleveszek némi 'taktikai' koszfelhordástmás csapatok részéről. akkor akár sehol .. szembeállítva mondjuk Monza-val, ahol a Parabolica kijáratánál ráengedhető KERS tól akkorát az autón, hogy az az egyenes szakaszon üt-ver(het) egy KERStelent.
De az biztos, hogy hosszabb távon nagy hátrányba kerülhetnek azok akik nem vetik be mindjárt Melbourn-ben...az hogy a szerzett KERS tapasztalat és a várható eredmény milyen aránypárt alkot...na az okozhat némi fejtörést a csapatoknak...pláne azoknak akik jól állnak.
...és akkor még a biztonság, megbízhatóság..egy esetleges SC alatti melegedés, leállítás-újraindítás....egyébként sirály lenne ha SC alatt 'kisütnék' az autókatSzal nehezen tudom elképzelni, hogy pl. a McLaren mitől lesz jó (hát még a Force India), a Ferrari-t is kicsit esetlegesnek látom, a Toyota sem hinném hogy jól állna igazán, sőt én méga Williams-ben sem látok hűhát,...a Renault nagy köd..ha csak ők lennének azt mondanám hogy gyengék, de a Red-Bull miatt nem mondhatom.
Az egyetlen akikről azt gondolom, hogy igazán erősen állhatnak KERS-ben az a Bmw.
Az ő eddig mutatott fejlesztési felfogásuk-útjuk, illetve az ahogy a tavalyi év végén már nem akartak/kellett energiákat fektetni az azévi autóba...mind-mind azt sugallják nekem legalábbis, hogy ők magával a KERS-l igen jól állnak....viszont a Slick és a ballanszprobléma az csak tesztelésen tettenérhető, az pedig felrughat mindent a holdra, ha nem tudják hőfokon tartani a hátsó gumit egy futamon. -
Bermi
aktív tag
válasz
!Overdose! #34438 üzenetére
még nem merek örülni Fly, elnézést Fry repülésének,
amig hivatalos nem lesz minden. -
JJános
addikt
válasz
!Overdose! #34351 üzenetére
Értem én, de Mike a "fetöl-fun" becenevet ragasztotta rám, ami nekem nagyon tetszik.
Csak én kiírom, hogy Vettel, mert nagyon tisztelem őt, a jövő VB-át, aki a Ferrarival fog nyerni!
Én hiszem!
Még nem is oly rég volt, hogy megszoktuk, a német himnusz után, jött az olasz. És azt vezényelni is lehet!
Motion_Blur: Azt a pirosat mondod? Ami a kezében van?
-
zed1983
őstag
válasz
!Overdose! #34332 üzenetére
Nem beszélek butaságok...bocs
Érdekes, hogy erről senki sem hallott, pedig itt mindenki "mindent tud"... -
Dragbajnok
tag
válasz
!Overdose! #34314 üzenetére
Hát az már elég öreg de felőlem tolhatunk egy pár kört valamelyik nap.
-
zed1983
őstag
válasz
!Overdose! #34243 üzenetére
Sajnos ilyenek is vannak...vagyis gondolom nem rám értetted
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
!Overdose! #34096 üzenetére
A legjobban a Ferrarira hasonlít. Az ilyen keskeny még hátul. A videó alapján jónak tűnik.
Szerintem jobban néznek ki ezek a keskenyebb autók, mint pl a Renyo vagy Mclaren.
Kicsit az elején meglátszik, hogy ki tervezte. -
adman
tag
válasz
!Overdose! #34094 üzenetére
nekem nem jön be, főleg a csíkok rajta.
-
JJános
addikt
válasz
!Overdose! #34055 üzenetére
7. És menyi pontot gyüjtött? Lemaradt Vetteltől is.
Esélyt adok neki én is, csak hát az odsz az egy kicsit kevés neki nálam. Ha én csapat vezető lennék, nem kellene nekem. Még jó, hogy nem vagyok.
Nem elég hogy nem lett VB esélyes, de még a társát is rendszeresen magára hagyta. Szája meg mint a bécsi kapu.
Hát bizonyítson. Csak ne úgy mint Barrichello, aki amíg tehette volna, nem gyüjtött sikereket, aztán meg nekiállt "fújkálni". Bár ebből szerintem neki apadt el a népszerűsége, nem Suminak.
-
joshua7
veterán
válasz
!Overdose! #34020 üzenetére
Láttam anno élőben. De csak ez maradt meg.
-
Jofi81
őstag
válasz
!Overdose! #33869 üzenetére
Én meg remélem, hogy tényleg így lesz. Bourdais megérdemelne még egy esélyt.
-
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #33869 üzenetére
Remélem hogy tényleg így lesz. Megérdemel egy újabb esélyt.
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #33389 üzenetére
Nade az anyacsapat nem szeretne újra égni a fiókcsapat sikerei miatt. És tavaly is később kapott mindent a Toro. A Ferrari motor ellenére is a fél szezonjuk kínlódás volt mire összerakták az autót, és aztán jöttek csak a Vettel sikerek.
-
stangli
senior tag
válasz
!Overdose! #33380 üzenetére
akkor hajra
meg lehet vásárolni, kikiáltási ár 1$
-
Buldozer99
senior tag
válasz
!Overdose! #33349 üzenetére
Happy Birthday! utólag is...
-
-Mike-
addikt
válasz
!Overdose! #33236 üzenetére
Rubens is mehetne már Le Mans 24h-zni.
-
wildrain
addikt
válasz
!Overdose! #33236 üzenetére
Én még abban sem lennék biztos, hogy ő nem oda való, mert nem konstans megy rosszul. Sőt, vannak meglepően jó versenyei is. Egyébként meg Rosberg is silány első évet produkált, azóta meg egyértelműen látszik, hogy jó versenyző. Lehet, hogy mostanában nehéz újoncnak lenni, mert Piquet is elég béna volt idén. Majd a jövő év mutatja meg, hogy ki mennyit ér valójában. Ha 2009-ben is ilyen évet produkálnak, akkor már tényleg nem lesz mentségük.
-
PazsitZ
addikt
válasz
!Overdose! #33169 üzenetére
Nem feltétlenül, ha Button nem nyom ilyen nyilatkozatokat, akkor ki kell hagynia legalább egy évet.
Ha ilyeneket nyom van esély, hogy valaki megveszi a csapatot... -
Motion_Blur
félisten
válasz
!Overdose! #33184 üzenetére
Bazz, és tartja Loeb-öt!!
mod: Loeb nyerte, de kockának nagy riszpekt 3 tized miatt
-
Integra
titán
válasz
!Overdose! #33169 üzenetére
hova ment volna?
-
hobizoli
nagyúr
válasz
!Overdose! #33063 üzenetére
Erdekes amit irsz, mert eccer azt irod, sok szponzoruk volt, utana meg hogy megis 200M USD-t kellett zsebbol beletapsolniuk a ~400M-bol. Vhogy nem erzem, hogy pl hasonlo vagy a nagyobb, 3-400M+ -s koltsegvetesu csapatoknal ennek ellenere miert nem rakja be F1 kaput a valsag. Lehet ott annyi meg ojan szponzor van, akikkel siman igy is nyereseges a csapattulajnak a biznisz? Nem mellesleg azok hogy-hogy 300M-bol tudnak rendeszeresen az elso tizben is szerepelni, csak a Honda miert nem tud(ott) evek ota elerni semmit...mert lovetta hatter az megvolt
Pl a Williams-nel ki tolja be a szponzor ammon feluli lovékat a csapatba?hobizoli
-
remington2
senior tag
válasz
Egyszerű: egy jól menő szekérnél, telitüdőből fújt lufi mellett megengedhették maguknak, hogy f1-be (is) pumpálják a pénzt, mert az eredménnyel is kecsegetett (szerintem jók lettek volna, főleg Brawn égisze alatt), és nem is érezték meg annyira komolyan. Aztán jött a válság, és más lett minden: az autóipart egészében sújtó termelési "gondok" (nem termelés) új alapokat hoztak. Onnan már nem volt megengedhető egy f1-es program, akármilyen jó is lett volna. Úgyhogy nem az vitte rá őket erre a döntésre, hogyan szerepeltek / beletöltött pénz, hiszen ilyen alapon már idén sem kellett volna küszködni. A környezet változott, és ez tünteti fel más színben az egészet.
Szerintem azok, akik azt hangoztatják, hogy a Honda "bűnbaknak" használja a válságot, aligha érzik a formula -1 <--> gazdasági válság közötti nagyságrendi különbséget. Nálunk is most zárt be egy autógyártó beszállítója.
Mondjuk ez magánvélemény . . . rosszul látom?
szerk: Ste írta az amd-s "megint ramaty pénzügyi helyzet" cikk kommentjei közé: "mindenki megérezte, megérzi a válságot
valaki jobban, valaki kevésbé"A Honda úgy tűnik, jobban.
-
Peat;)
veterán
válasz
Én nem azt mondom hogy nem fontos tényező. Hanem azt hogy túlságosan is arra támaszkodnak a döntésüknél. Integra azért bemásolt pár dolgot, amitől kicsit más a helyzet. Mondjuk ezt a tnc nekem kicsit magas hogy mire gondolt mert én úgy tudom hogy több autógyár szintén tnc.
A szponzoros részedet meg majd elhiszem ha mutatsz valamit, mert én linkeltem legalább valamit és amit nem linkeltem azt is leírtam, miszerint a hondánál elég ramaty volt a szponzor és saját ráfordítás aránya egy két iromány szerint. Mivel újságból tájékozódtam lehet hogy rosszul, de ha nem mutatsz valamit akkor addig ezen az állásponton maradok hogy az f1-ben a legalacsonyabb hatékonysággal, legtöbb meg nem térült anyagi áldozattal a honda működött az elmúlt két évben.
-
Peat;)
veterán
válasz
!Overdose! #33052 üzenetére
Miért? Tájékozódj már hogy a többi autógyárat hogyan érintette a válság és utána írj ilyeneket. A legtöbb pénzt valószínű hogy maga a Honda állta, nem térült meg, ennyi.
Most meg még mártírt is csinálnak magukból így kevésbé népszerűtlenek, hogy több szponzor és a költségek visszaszorítása helyett inkább hagyják az egészet a francba.
[link] ez 2006-os,
"A 11 istálló teljes költségvetése az idén valamivel több mint 2,75 milliárd dollár."
"Egyes becslések szerint a száguldó cirkusz ebben az évben csak a szponzoroktól 2,5 milliárd dollárt kap"
Aki ésszel csinálja (Ferrari, Mclaren, Renault) annak azért annyira nem drága az f1...inkább az infrastruktúra költségei állnak fent mint szélcsatorna építése stb, de a Hondának már ez is megvolt.
33061: köszi
-
Motion_Blur
félisten
válasz
!Overdose! #33058 üzenetére
Brawn azért nem szokott a levegőbe nyilatkozni, szerintem 2009-et még végig kellett volna csinálni a Hondának.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
!Overdose! #33052 üzenetére
Miertis? Mondd mar meg mit ertek el evi ~300M USD-bol? Szerintem igazabol semmit
Kb ugyanijen szinten volt Kovary Barna is Trabberral. Eccer megkerdeztek tole egy TV musorban, hogy a ~10 ev rallys Trabizassal mijen sikereket ert el? Ugyanazet mondta o is: haaat, igazabol semmit.
Ennyi lovebol a Minardi 9-10 evig elpruntyogott volna ugyanijen szinten. Vagy pl nezd meg mi lett a a Benetton-bol a Renault-l (az 2x VB team lett), a csetlo-botlo mar-mar az F1 bohoca ex-Minardi a Redbull lovejaval, meg vegul mi a BAR-bol a Hondaval. Utobbi 1.5x ammobol sem er el tobbet azoknal sot, pl a Renault-hoz kepest a fasorban sincsenek, akkor meg minek menjen ez igy tovabb...?Igazabol a Toyota-t sem ertem minek szenvednek evek ota...van 1-2 verseny amikor vmire rahibaznak es elkapjak a fonalat, aztan annyi. Kulonben meg csak beleszurkulnek a kozep mezonybe...
hobizoli
-
hobizoli
nagyúr
válasz
!Overdose! #33042 üzenetére
Azert okosak, mert belattak, hogy a kozel elmezonybe illo koltsegvetessel sem ertek el tobbet Button osszepotyazott Hring-i 1. helyen kivul sok-sok ev alatt, mint amit a mezony vegi Minardi kb 1/8-1/10 koltsegvetesbol osszeszerencsetlenkedett.
18-20. helyekert harcolasert kisse sok ammo volt belapatolva, csak egy feneketlen kut volt eredmenyek nelkul, evek ota ért mar mikor unjak meg ezt fent.
Ez a gazdasagi ize csak egy jo urugy erre.
hobizoli
-
Peat;)
veterán
válasz
!Overdose! #33042 üzenetére
Egyikőtöknek sincs igaza, eltérő eléggé ez a szponzori pénz, pl. Ferrarinak jól megy ezen a téren, egy Force Indiának nem annyira. Anno egy gazdasági napilapban volt egy kimutatás, talán tavalyról és ott ha nem tévedek akkor Ferrarinak fedezte leginkább a költségeit a szponzori pénz.
venember83: az tény hogy a motogp a népszerűség és alacsonyabb költségek miatt lehet hogy magasabb ár érték aránnyal bír ph!-san szólva a marketinget tekintve, ugyanakkor nem csak a Hondát érinti a csökkenő kereslet, olyannyira, hogy már téma volt az f1-ben a dolog és úgy néz ki maximalizált költségvetés lesz elég hamar. Amennyiben meg a honda már egy éve gyúr a 2009-es bioalázógépre akkor a költségeik csak most térülnének meg a jobb eredményekkel. Ha indulnak akkor az első versenyeken kiderül hogy miért léptek le. Szerintem szimplán megint a trutyit keverték meg egy újabb lendülettel és maradtak ott ahol, ez meg égés és a válság manapság egy kurva jó indok a népszerűtlen átalakításokra.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
!Overdose! #33022 üzenetére
Arra céloztam, hogy ha a logo-k lennének rajta, és lenne még hely, akkor új szponzorok is jöttek volna talán. a nagyobb cégek előnyben részesítik a jól látható feliratokat pl. főszponzor a hátsó és első szárnyon, és reklámokban is jól mutat egy F1-es autó. Több szponzorral kevesebb pénzt kellet volna a Hondának állnia, és akkor lehet más kategóriából szálnak ki, nem az f1-ből.
-
Integra
titán
válasz
!Overdose! #32998 üzenetére
szégyen, nem szégyen, az sem érdekel, hogy most talán összeállt volna egy nagyon erős autó. 32%-kal kevesebb eladott autó az usában rengeteg. mehettek volna tovább, nem kellene kiszállniuk, mert pénzük van, rettenetesen tőkeerős cég és sok lábon áll. de absz megértem őket és gyorsan és okosan döntöttek. nem lehet elszórni a pénzt, megkell tartaniuk a függetlenséget továbbra is, ez áll mindenek felett. a hrc program még így is megy. ráadásul a technikai górét át is vezérelték a hrc-be.
és valljuk be, ezért az f1-ért egyáltalán nem kár -
ktg3
őstag
válasz
!Overdose! #32840 üzenetére
lassan el is hinném h a látványosság érdekében mindent módon ez nem lenne akadály
inkább mondjuk úgy h nézettség
-
ktg3
őstag
válasz
!Overdose! #32838 üzenetére
látom neked is tetszett az 5letem
sztem is durva gyilok lenne akkor
de továbbra is hozzáteszem h 1 kör alatt nehéz előzni bárkit is sztem
mmint nem 100% egy sonkának se hogy lehagyja a force indiát -
simonzé
addikt
válasz
!Overdose! #32823 üzenetére
Teljesen igaza van.
BTW: tavaly a meki kétszeresen győzte le önmagát. -
attisx
addikt
válasz
!Overdose! #32796 üzenetére
Khmm... Érdekes elképzelés...
"...az első rajtkockát megszerző egy világbajnoki pontot és pénzdíjat is kapna."
Ez viszont jó ötlet.
(Úgy látszik, még sem támogatják a csapatok oly lelkesen az éremosztást, mint Börni azt képzeli...
)
-
SG3rg0
őstag
válasz
!Overdose! #32807 üzenetére
Elnézést!
-
SG3rg0
őstag
válasz
!Overdose! #32803 üzenetére
Ez nyilvánvaló, hogy aki tökéletesre kifejleszti a KERST annak nagy előnye lesz!
-
Pá
addikt
válasz
Ez tipikusan az elméletben jó, de gyakorlatban nem működik kategória.
-
hunnylander
őstag
válasz
Kepzeld mar azt a husz autot egyszerre idomerozni egymas utan sorozatosan gyorskoroket futva a palyan, pl. Monacoban vagy akarmelyiken.
FIA buntetesfesztival lenne az egesz annyi lenne a feltartasos eset. Kesz rohej az egesz koncepcio! Mar a FOTA is bolondgombat evett? Meg vegul utolerik az FIA es a FOM szellemi szinvonalat.
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #32787 üzenetére
LOL
Az ilyen TOMA ALONSO!!!-k velemenyere nyilvan tobbet adsz.
(#32786) [CS]Blade2: Mint, ha nem tudnad, hogy azok is kovettek el nagy hibakat, akik mogotte vegeztek. Ne reszleteket ragadj ki, hanem az osszkepet es a vegeredmenyt nezd.
-
aesir
veterán
válasz
!Overdose! #32680 üzenetére
Mondjuk az is megér egy misét... Okayamát Macauval összekeverni a látvány alapján, de hogy a szimplán vizes aszfaltot hogy lehet elnézni heves esőnek, azt végképp nem értem
-
SG3rg0
őstag
válasz
!Overdose! #32528 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, és Buttont is megnézném egy jó kocsiban!
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #32528 üzenetére
En meg megnezhetem Buttont egy gyenge autoban, de mire megyek vele?
Akkor Button arra celoz, hogy amikor o a Hondaval az utolso helyen vegez, akkor megmutatja, hogy o milyen jo/pocsek pilota?
-
V.L.
aktív tag
válasz
!Overdose! #32433 üzenetére
-
LOTR
addikt
válasz
!Overdose! #32371 üzenetére
nem tetszik nekem, bár nem tudom milyen lesz az arab pálya, a interlagos pont jó volt zárófutamnak, meglátjuk
a hódos pálya is kikerült - legalább nem ütnek el több hódot -
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #32361 üzenetére
Bocs, a nagy rasszos temaban nem vettem eszre.
Mondjuk en kiprobaltam volna di Grassit, de ugye egy Piquet-tol nem is olyan konnyu megszabadulni. Apuci szepen elintezte a dolgot.
-
PazsitZ
addikt
válasz
!Overdose! #32233 üzenetére
Már csak abban kell bíznia, hogy Elvis elüti egy UFO-val a Loch-Ness-i szörnyet.
-
JJános
addikt
válasz
!Overdose! #32233 üzenetére
40 millával én is tudnák mit kezdeni, bár elvből nem fogadok, és játszok szerencsejátékot. Mindenesetre jó szeme van a pasinak.
-
JJános
addikt
válasz
!Overdose! #30825 üzenetére
Persze, nem veszek rá mérget. Csak most nincs ilyen félelem érzetem. A következő évad amúgy is lutri. Akkor tudjuk meg ki hogy áll, ha már tesztelnek, vagy ha futják az első futamot.
Mike: Arra emlékszem, hogy Frankl András megfordult többször a studióba, és hozott infókat. Csipogóra most speciel nem.
-
JJános
addikt
válasz
!Overdose! #30822 üzenetére
Nagy az arca. Ha te mondod, lehet. Mondjuk van mire.
Nem lesz mindig top csapat a McLaren? Nem hinném, de ha így lenne, akkor sem a nyilatkozataira fogok figyelni, hanem a versenyzésére. Vettel év elején szinte esélytelen autóval kezdett, aztán megmutatta, hogy tud. A Torro most sem top csapat, de azért a fiatal pilóták sokat mutattak! Nem is értem, miért nem cseréltük le Kovát, Vettelre.
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #30177 üzenetére
Nezd, pont az a mondat jellemzi azokat az egyugyu kijelenteseket. Nezz utana magad, ha elolvastad a Gorbe Tukrot mar lehet nemi fogalmad, hogy igazam van. FP is karcolgatta mar a temakor problematikait. Nem kicsit me'lyek...
Nem akartam megbantani senkit, egyszeruen az a minosites a helytallo a temakort illetoen.
-
törölt tag
válasz
!Overdose! #30161 üzenetére
?
félreértésből?Ezt komolyan mondod, hogy Kubica félreértésből támadta meg TRulli-t, és Trulli félreértésből védte a pozícióját?!
képtelenség...ez nem csak mint frázis, hanem ahogy írom: ez képtelenség.A Massa-Kubica detto...most szerinted miért nem kellett volna a szabályt figyelembe véve büntetni, azért mert nincs harag köztük (??!)
..vagy azért mert oda vissza történt. (??!)'Oda' nem szabad, de 'oda-vissza' igen? ...biztos úr nincs gubanc, igaz összeütköztünk, de mindketten a piroson mentünk át...?
...ja és nincs harag a szivünkben, felesleges büntetni.ez képtelenség
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #30161 üzenetére
Bár Hamiltont nem érdeklik a szabályok.
Hahaha! Na persze ahogy te azt elkepzeled. Mar, hogy a fenebe ne erdekelne, amikor meg meg is buntetik erte. Nem szandekosan fekezte el magat, mikor esik mar le?
Massa-Kubica, abbol tudod miert nem lett buntetesorgia? Mert egyszeruen nem akartak belole azt csianalni, es kulonben is a pirosabbik auto nyerte a csatat, raadasul a palyan kivulrol kigyorsitva es befinishelve.
Mondd meg te, hogy mi lenne iden, ha az a Massa most egy Lewis...
Merlegeld mar az eseteket elfogulatlanul egyenlo mercevel, nem ugy, hogy kit mennyire utalsz!
-
m3tr0
őstag
válasz
!Overdose! #29565 üzenetére
Nah..eddig egész évben nem írtam ide..de ez a verseny most kihozta belőlem.
Amit a te írásaidból kivettem az az,hogy Hamilton csak magával foglalkozik a pályán és senkire nincs tekintettel. Azért mert ezen a versenyen valóban nagyon-nagyon későn fékezett a rajtnál és igen valóban veszélybe sodort másokat.Azt nem értem,hogy ti( igen..mert mások is magyarázzák ugyanezt) miért csak Hamiltonnal foglalkoztok??
Felipe Massa nem volt sportszerű amikor Hamiltont előzte!
Sőt amikor Bourdeus-t előzte ..előzte...volna akkor sem ő volt az ideális íven.
Persze ezt már ki is találták,hogy Bourdais volt a hibás..persze...egy ferrarissal szemben ki más lehetett volna..mint az aki szabályosan kijön a boxból az ideális íven fordulva..nem is tudom hol kellett volna mennie..??? Jaaa ha jön Massa akkor el kell vennie a gázt mert Massa szeretne világbajnok lenni?!!?!?
Hát ez vicc!! Gusztustalan amit művelnek már a Forma-1-ben!!Vegyétek már észre,hogy Massa vezet sokszor úgy ,mintha csak ő lenne a pályán.
-
proof88
addikt
válasz
!Overdose! #29454 üzenetére
Nem szoktam leírni. Csak picit, ha úgy ítélem meg, hogy nem kellett volna erőlködnie, mint múltkor.
-
bajuszati
tag
válasz
!Overdose! #29456 üzenetére
Nemértem miért kell minden hozzászolásra ami Hamiltont kritizálja niggerezve reagálni.
Ezen a futamon ő volt a "fekete bárány" -
gV
őstag
válasz
!Overdose! #29225 üzenetére
ez igaz, -hozáteszem tilkétől nem lehet mást várni azonkivül, hogy ami addig jó volt az ő elqrja nem kicsit..- nem is értem miért kellett átépiteni a régi vonalvezetést
-
hunnylander
őstag
válasz
Szerintem nem, en olvastam rola dicsereteket is pilotaktol.
Heidfeld: "Ez egy szórakoztató pálya, tele van lejtőkkel, emelkedőkkel és beláthatatlan kanyarokkal"
Wurz: "A Fuji Speedway nagy kihívás a versenyzőknek"
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Pont a Massa-Kubica párharcban látható kanyarok nagyon durvák
-
Integra
titán
válasz
!Overdose! #29210 üzenetére
kettő közül pajesz kell
-
törölt tag
válasz
!Overdose! #29210 üzenetére
Senna-t én nem tenném sehova egyenlőre, a jelenlegi GP2-ben egyedül Grosjean az aki szvsz kiemelkedik.
Senna
A Gp2-ben úgy lett második hogy 4. is lehetett volna (2pont)
2008: GP2 Asia Series - 5th
2007: GP2 Series - 8th
2006: British Formula 3 - 3rd
Masters of Formula 3 - 7th
2005: British Formula 3 - 10th
2004: British Formula BMW - 21stAkkora neve van mint ház és 25 éves....már itt lenne ha akkora tehetség lenne.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
!Overdose! #29072 üzenetére
Magny-Cours
-
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #29068 üzenetére
-
PazsitZ
addikt
válasz
!Overdose! #27837 üzenetére
+ Szerintem.
Jól emlékszel. -
JJános
addikt
válasz
!Overdose! #27712 üzenetére
Kifogásokat? Nem hiszem. Szerintem van a dologban igazság.
Nekem az nem megy a fejembe, ha Hami maga elé engedte Kimit, aki el is ment keresztbe Hami előtt, hogy akkor milyen előnyt szerzett. Egyszerűen gyorsabb volt. Szvsz.
-
JJános
addikt
válasz
!Overdose! #27668 üzenetére
Szerintem is oda kell menjen Lonzi.
Megfelelő anyagi források megvannak. Megfelelő szakemberek megvannak. Megfelelő taktikus is van, egy jó vezető kell még.
Én drukkolni fogok neki.
-
aesir
veterán
válasz
!Overdose! #27647 üzenetére
Valójában nekem ez sokkkal fontosabb
Mindig is rajongtam a kasztnis autókért, sokkal közelebb vannak hozzánk-, egyszerű halandókhoz. Arról nem beszélve, hogy mennyivel látványosabb egy-egy verseny, nem is a sok (vagy több) előzés miatt, hanem a lökhárítón autózás egy "vonatban", élőben félelmetes élmény, főleg ha nem egyforma autókról van szó
Mindegy, ez nem idevaló.
-
Pompi
nagyúr
válasz
!Overdose! #27567 üzenetére
Silverstoneban is ilyen trófeákat osztottak, akkor nem tűnt fel?
-
c.zsolti
őstag
válasz
!Overdose! #27567 üzenetére
Hát szerintem már sokszor előfordult, hogy nem kupát adtak, igaz azok nem voltak cég logók.
-
copin
őstag
válasz
!Overdose! #27340 üzenetére
"Ha legközelebb meglátom, ugyanígy fogok tenni, mert ezt nem tűröm el még egyszer"
Ha ugyanígy jár el legközelebb, akkor ugyanígy a fűre lép és tűrhet. Lehet (sőt, biztos) hogy bunkó (Hami), de azért mégis ő akar bajnoki címet, nem pedig a középmezőny gyöngyszemének számító német.
-
Sas madár
őstag
válasz
van ebben valami ...
ezzel az erővel ha mindenkit leszorítunk akkor ember nincs aki tud előzni. -
törölt tag
válasz
Miért?
Glock morcos mert elcseszték a gumiját (neki is..). Egyébként én ezt nem vágom...ha fal van ott akkor nem megy le a fűre, hanem elveszi a gázt vagy nem?!
Csak mert sokaknak ez volt a véleménye még nemrég..
Egyébként ne is hagyja...el is várom hogy ne hagyja, hozteszem Glock sem kispálya (nem véletlen kedvelem) nem is annyira a CC-ben mint utána a GP2-ben szintén nagyokat csatázott (bár volt nagyon szerencsételen sorozata is). -
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #27278 üzenetére
Rajtad kívül itt szinte mindenki az ellenkező véleményen van. Persze nyilván te jobban tudod mindenkinél hogy mi a sportszerű az F1-ben és mi nem. Pályaversenyző guru.
-
gV
őstag
válasz
!Overdose! #27265 üzenetére
persze hogy több helyett hagyott hisz Felipe végig az aszfalton maradt, jól gondolod, hogy a kettő eset nem ua
_______
a Ferrari stratégiája majdnem bevállt - eggyel elöbbi kerékcserénél kellettek volna a másodiknál fennálló körülmények és minden ok
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #27269 üzenetére
Rajtad all, es magad mondtad. Valoszinuleg ismered magad. De szamomra is igy jott le.
-
törölt tag
válasz
!Overdose! #27278 üzenetére
? Nem vágom mi a gubanc,...pedig Glock is kedvenc nálam.
Még csak nem is kerék a keréken vezette le...egyszerűen lefogta a támadóívet.Ennél sztem Alonso megelőzése is szorosabb volt,..de ezt másképpen nem lehet..ha ritmust veszt-sokat veszt míg újra felveszi....
De még ez is több lépcsőfokkal volt veszélytelenebb mint pl. Alonso előzése a Franciáknál amikor Heidfeld kimenekült a pályáról.. -
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #27274 üzenetére
Valóban nincs hozzá közöm mint ahogy neked sincs elég sokmindenhez.
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #27261 üzenetére
Figyelj, ennyire nem ertesz az elozes elveihez. Aki elol van az diktal, vilagos mar? A leelozott oda megy ahol marad neki hely. Pont. Ha, nem hajlando meghunyaszkodni csinalhat olyanokat mint DC, hogy szabalytalankodva tori a leelozoit, vagy megy a fure, mint Glock, mert nem nyugszik bele, hogy a leelozoje valasztja meg eloszor maganak az ivet.
-
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #27265 üzenetére
LOL! Végülis annak az egyenesnek a végén csak olyan 300km/h feletti sebességgel mennek és nem hagyott semmilyen helyet, Massa emelte el végül a lábát a gázról. Nem is tetszett neki ez a megmozdulás a nyilatkozata alapján.
Számunkra is bizonyítottál megint.
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #27257 üzenetére
Figyelj, ott mar Glock volt a leelozott alarendelt pozicioban, a sajat kemenysege miatt ment a fure, mert nem akart lekopni. Na es a Webberes eset? Szinten Webber erolkodott es o huzta ra Hamira a kormanyt, meg szerencse, hogy nem serult meg a futomuve. Ott is Lewis volt mar a vezeto pozicioban, Webber volt kemenykedo, ha akarod szabalytalan.
Lewis mai teljesitmenyere egy rossz szava nem lehet az embernek. Aki belekot az egy rosszindulatu antidrukker. Ugyan, hova magasztalnatok a kis kedvenceiteket, ha feleannyit elozott volna mint Lewis?
-
Peat;)
veterán
válasz
!Overdose! #27261 üzenetére
Dehogynem, pl múltkor őt. Az már más hogy akkor miért reagált úgy ahogy, ilyen a versenyzés teljesen okésak ezek a szituk.
-
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #27253 üzenetére
Megint ökörségeket írsz. Javaslom nézd meg hogy az előző verseny elején mit csinált Raikkonen Massa-val az Eau Rouge utáni egyenesben mert az kb. hasonló volt és furcsa mód utána nem írkáltál ilyen marhaságokat.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest