- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #9069 üzenetére
Mivan, idegesít a 22-es rajtszám?
Egyébként nem értem, hogy Montezemolo (egyébként valóban felesleges) ugatásából hogyan következik, hogy "jó" lesz az idei McLaren?
más:
WROOM 2008 FIAT CHALLENGE 500 Ferrari part1
WROOM 2008 FIAT CHALLENGE 500 Ferrari part2 -
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda #8830 üzenetére
2007-ben keszult a film, Valencia utan. Tehat akkor meg Hamilton tenyleg masodik szamu pilota volt... Aztan utana valt egyenranguva.
mod: ja, a Ferrarira ertetted... Amennyiben lattad ezt az evet, akkor rajohetsz, hogy mindket pilota egyenlo eselyekkel indult, aztan mikor csak az egyik lehetett mar vilagbajnok, akkor dolt el a kerdes s akkor felhasznaltak Massat, hogy segitse Raikkonent. Ettol csapat egy csapat. Szerintem.
-
-Mike-
addikt
válasz
Oliverda #7996 üzenetére
höhözés helyett (ami mellesleg wild szövege) vedd meg ezt ócsó, talán még ki is postázzák Meggyre;))))
-
törölt tag
válasz
Oliverda #7935 üzenetére
Na ez épp ugyanolyan valószínűtlen állítás, miszerint a Ferrari egy talpig becsületes csapat.
Látszatbüntetés megvolt, Ferrari-szurkolók keveselték a büntetést, McLaren-szurkolók leginkább sokallták, jogtalannak tartották, tehát mindenki elégedetlen, jó döntést hozott az FIA. -
george11
addikt
válasz
Oliverda #7908 üzenetére
Honnan veszed, hogy a nagy része divatdrukker? Ismered mindet
?
Ezen az alapon írhatná mindenki, hogy a Mclarennek/hondának/Toyotának is nagyrészt divatdrukkerei vannak
Nem kell általánosítani szerintem a drukkerekről, mert elég sokan vannak elég sok országból, és elég rég óta. -
george11
addikt
válasz
Oliverda #7888 üzenetére
És tegyük hozzá, hogy az egyetlen csapat, ami az F1 indulásától máig szerepel, mint konstruktőr(ha jól tévedek). De az tuti, hogy gyári csapat saját motor+váltó+kaszni+minden sosem volt ilyen eredményes, főleg nem maradt meg ennyi ideig az F1-ben, pedig elég sokszor volt, hogy elég gyéren mentek, de nem adták fel ...
A mai divatcspatok, meg csak akkor mennek, ha jól megy szekér, aztán eltűnnek, mintha nem is lettek volna.
Szerintem ezért is van népes szurkolótábora a Ferrarinak. (és az sem mellékes, hogy utcára is elég korrekt autókat csinálnak) -
gV
őstag
válasz
Oliverda #7888 üzenetére
2002ben szokatlan de szabalyos volt amit csinaltak arrol nem beszelve h ez 1 csapatsport
flexiszarny, padlolemez szinten megfelet a szabalyoknak mikor hasznaltak (amugy a flexiszarnyal leginkabb a bmw kacerkodott 2006ban)es igen a Ferrari az egyetlen patinas csapat a tobbi csak toltelek
-
george11
addikt
válasz
Oliverda #7834 üzenetére
Lehet, hogy ők is kavarnak, de mégsem voltak akkora lúzerek, hogy lebukjanak vele.
Az idei év után, meg szerintem nem kell magyarázni, hogy miért orrolnak egyesek a Mclarenre. Ha ez az ügy a Ferrari-ról derül volna ki, szerintem akkor lenne itt csak igazán nagy hepajNembaj jövőre tiszta lappal indul mindenki, aztán győz a jobbik.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #7831 üzenetére
"Az hogy te és még pár társad az egyetlen szent és szeplőtelen csapatnak állítjátok be az egész sportban.
"
Kétségtelen, hogy a Ferrari a mezőny legpatinánsabb csapata, és hogy ennek a csapatnak van a legnagyobb szurkolótábora. A legtöbb pilóta is ezt a csapatot jelöli meg a csúcsként, innen már nincs nagyon hova menni
Ettől függetlenül nem szentek, ezt már csak az elvakult gyűlöleted mondatja veled...
"Nem tudom hogy mi köze hozzá, kédezd meg az ügyvédeteket [link]."
Én téged kérdezlek, hogy miért kevered bele a Ferrarit? És miért akarsz belemenni feltételezésekbe
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #7826 üzenetére
Ha érdemben nem tudsz foglalkozni a témával, akkor inkább ne írogass. A Ferrarin kívül van még jópár csapat az F1-ben de Te érdekes módon mindíg csak őket szapulod. Úgy néz ki elmegy Todt, Schumi sincs már, nem értem mi a bajod velük?
Azt meg végképp nem értem, hogy a Ferrarinak mi köze van ahhoz, hogy Whitmarsh hazudik, jó mclarenes szokás szerint, és pár embert ez zavar
-
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda #7133 üzenetére
Haat, erthetetlen... Kirabolsz egy bankot, tegyuk fel. Nem, en rabolom ki, mert nem akarlak sertegetni, szoval kiraboltam. Szerinted tobb evet vagy kevesebbet kapok attol fuggoen, h elkoltottem a penzt vagy sem? S most nem er azzal jonni, h visszaszolgaltatom-e a penzt, lotrutyi, penz nincs, de en raboltam ki a bankot. Ha bizonyitom, h en igazan nem koltottem el, akkor biztos kevesebb evet kapok, igaz...
Szinesboru: Sato, Takagi, Yamamoto meg sok ilyen nev jut az eszembe, viszont tenyleg kivancsi lennek az elso neger versenyzo nevere, ha az nem Hamilton...
-
PazsitZ
addikt
válasz
Oliverda #7113 üzenetére
Ez vicc. Akinek van egy csöppnyi józan esze az rájöhet, hogy sokkal többet is kaphatott volna a meki, tehát idén inkább vele kedveztek. Meg az F1 megváltójának és első szinesbőrűnek (ami konkrétan hazugság is) kinevezett pilótája is kapott pluszt.
Egy dolgot azért nem gondoltam volna.
Mégpedig azt amikor többen írták még a kémügyben is kikiáltják bűnbaknak a Ferrarit. Lassan tényleg itt tartunk szerintem is, bármi van, a ferrarival kedveznek és a farrari csal igazából...
, pedig én aztán még ferka fan se vagyok.
-
venember83
nagyúr
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #7113 üzenetére
""Szkeptikus vagyok a Ferrari érvelését illetően is, mert semmi kétségem sincs afelől, hogy kedvezményezett bánásmódban részesítik a csapatot a Forma-1 ügyintézői."
De miért is
mod: megint a régi lemez, hiába no, nehéz lehet elfogadni, hogy Kimi Raikkonen és a Ferrari a 2007-es év bajnoka
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Oliverda #6975 üzenetére
Én is egyetértek Bernie-vel.Teljesen felesleges volt kockáztatnia a mekinek.El is vesztették a címet.Egyébként Bernie-t sem értem,hisz volt vele egy interjú,és kérdezték hogy ki a kedvence,és ő azt válaszolta hogy kimi.Mostmár hogy hamilton jobban hozza a pénzt neki szurkol vagy mi?
-
PazsitZ
addikt
válasz
Oliverda #6705 üzenetére
Akkor most vagy jól írtam vagy ebben a cikkben is tévednek, de itt is azt írják:
a csapatok alapvetően csak két hivatalos forrásból juthatnak hozzá a hőmérsékleti adatokhoz: egyrészt a FOM által élőben rajzolt grafikonról (ez szerepel a formula1.com időmérő-monitorján is), másrészt az FIA által megbízott meteorológiai cégtől, a Météo France-tól.
Interlagos-ban is ez történt: a Météo France 1-2 fokkal alacsonyabb hőmérsékletet jelentett, mint a FOM. [link] -
PazsitZ
addikt
válasz
Oliverda #6670 üzenetére
Nem feltétlenül lenne még úgyse VB, ha kizárnák az előtte lévőket:
A Nemzetközi Sportkódex kiszabható büntetéseket taglaló 168. cikkelyében ugyanakkor az áll, hogy kizárás esetén sem sorolják feltétlenül előbbre a hátrébb végző versenyzőket."A verseny sportfelügyelőinek kell meghatározniuk a kizárás következményeit a helyezésekre és a díjakra nézve, és nekik kell eldönteniük azt is, hogy a rangsorban következő indulót előrébb sorolják-e a végeredményben" - szól a paragrafus. [link]
Egyébként pedig az is elhangzott, hogy a üzemanyaghőmérsékletet meghatározó szabály sem jó.
Mivel nincs benne leírva pontosan melyik meteorológiai adatot kell felhasználni. -
prmcsk
addikt
válasz
Oliverda #6670 üzenetére
Hagyd már ezeket, itt nem hiszi el senki.....
Igaz, hogy Hill százszor
közelebb volt és van a tűzhöz, meg mintha rémlene, hogy valami köze is volt az
F1.-hez, mindez itt nem érdekes. Tévedhetetlen és objektív fanok mondják
meg neked a frankót, hogy a FIA mindaddig objektív, amíg nem a ferkát szopatja.
-
manutdzoli
senior tag
-
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda #6670 üzenetére
Meglepodtem, hat ilyet...
Flashcash: 58 millio dollar??? Nem semmi ajanlat...
hunnylander: La Presse. Tehat letezik.
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda #6643 üzenetére
Egyenlőre fenntartásokkal kezelném ezt a hírt, nem azért mert Hamilton egy übermensch, de az nagyon gáz lenne, ha egy F1-es autón ilyen könnyen végre lehet hajtani egy teljes resetet versenyzés közben, egy gomb véletlen megnyomásával. Minimum gombkombináció, vagy két gomb egyszerre a gombok olyan pozícionálásával amit véletlenül sem lehet megnyomni vezetési szituációban, amikor a jármű száguld és nincs is üresben. Hogy lehet arra a működési állapotra engedélyezni egy egygombos resetet? Ez vicc, vagy a francia vagy a spanyol sajtó bosszúja, vagy egy ellendrukker által gerjesztett kacsa. Ha ez igazi nyilatkozat volt, ma tele lesznek vele a szavahihető és nagytekintélyű hírportálok, vagy később is el fogja még mondani.
Nézd meg mit csinált Nakajima. Ilyen hibát az első futamain kellett volna Haminek is elkövetnie. Meg soha az életben nem hallotam még száguldás közbeni resetelésről, még a Yamamoto-félékkel kapcsolatban sem. Ezek a versenyzők szinte össze vannak nőve az autójukkal, kölyökkoruk óta.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest