- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
törölt tag
Éppenannyira volt jogos, amit attól a bizonyos embertől kaptál, minthogy te velünk "hülyézteted le" Hamiltont (tehát te tényleg nem csináltál semmit, pusztán csak "műveltettél"
), merthogy hiszünk az események sportszerűségében, és nem tudatos cselszövéses eltervezettségében. Tehát kvittek vagytok!
De az a baj, hogy még mindig nem érted, de mindegy is akkor, én befejeztem... -
törölt tag
Ja Te nem is, de aki olyan kis naív, mint a magamfajta, az már kapásból idiótának nézi szerinted Hamiltont? Mert az írásodban ez van benne, hogy mi, "éretlen gondolkodásúak" látjuk így. Erre írta Motion_Blur, amit írt, hogy ő kit is tart inkább eme címre méltónak. Érted már?
Igenis én elhiszem, hogy ez lett a VB végeredménye tiszta körülmények között, és emellett lehet meglepő, de egyáltalán nem tartom szellemileg alulképzettnek Hamiltont, sőt.
Mellesleg még Téged sem, csak súlyosan elfogultnak.
Tehát burkoltan igenis Te kezdted az idiótázást! De szakadjunk már le erről a témáról, Te máskor nem adsz olyan gondolatot a szánkba, amit egyáltalán nem is biztos, hogy gondolunk, és más sem fogja Rád alkalmazni... Ennyi. Béke van! -
törölt tag
'iden a mclaren nem nyerhet mert lopott es az nem lenne fair'
es meglepo modon pont ez tortentSzóval akkor... ezek szerint mindenképp McLaren-győzelemnek kellett volna születnie, hogy az végül ne legyen gyanús... Értem. És ebben az esetben persze nem lenne bunda gyanús a dolog.
Vagy most végülis akkor mi furcsa, hogy Hamilton képes volt így elbaltázni? Mert egész évben nem rontotta el, és pont most miért tenné? Te ilyenekbe nem gondolsz vele, hogy pont ez a már-már földöntúli elvárás Vele szemben, ez vezetett ide? Nem gyanús neked, hogy épp az utolsó futam előtt nyilatkozik olyasféléket, hogy ő milyen laza? Vagy hogy Sutil mesélte egy interjúban, hogy milyen izgatott mostanában Lewis?
Lehet, hogy sokminden automatizálva van már ezekben a gépekben, de emberek, igen, élő és érző emberek vezetik ezeket az ördögszekereket... És ez bizony már nem egyszer bebizonyosodott. Aki régóta nézi az F1-et, annak egyértelmű. -
Pompi
nagyúr
"megprobalod megerteni amit irtam azert nem volt olyan bonyolult"
Na lassan kezd betelni a pohár nálam. Vagy megpróbálsz normálisan fórumozni, többszöri figyelmeztetésem után lehetőleg személyeskedés nélkül vagy a jövőben rövidebb-hosszabb időre mellőznünk kell az elméleteidet a fórumról!
"nem idiotaztam le hamiltont pont azt mondtam hogy nem hiszem el hogy az lenne es inkabb csalast sejtek
legyszives ne legy ennyire feluletes es/vagy reszlehajlo moderator"Egy dolog, hogy mit gondolsz arról, hogy mit szerettél volna írni és egy másik, hogy mit írtál, persze bele lehet sokmindent magyarázni, de a tényen amit írtál ez nem változtat:
"hogy hamilton es a kocsija hibatlan 14 futamon at es az utolso 2 futamon egy idiotava valik egy roncs autoban?"
De (remélem) utoljára mondom, jobb lesz ha abbahagyod az efféle légből kapott elméletek gyártását, mert semmi szükség egy ilyen értelmetlen flame-re a fórumon amit gerjesztesz vele. Ha nem kezdesz el idótázni nem tartanánk itt...
-
Pompi
nagyúr
"egyenesen kijelentetted hogy idiota vagyok ami nem tul elegans eljaras egy ilyen racionalis gondolkozasu embertol"
Ember. Csak a pontosság kedvéért, ha már ennyire úgy gondolod, hogy racionális gondolkodásu emberről ez nem elegáns: te leidiótáztad Hamiltont. Erre válaszolt a te szavaiddal élve Motion. Vagy ha te idiótázól az más?
Nade ahogy már előzőleg is mondtam szakadjatok le erről az idótázás témáról mert nem lesz jó vége! -
törölt tag
Nekem sincsenek bizonyítékaim, csak szemem, na meg józan eszem, amit használok. Ennyi.
Ahhoz már azért elég elfogultnak kell lenni, hogy valaki is azt állapítsa meg, volt valami megállapodás itten. Létezik egy ilyen komoly megállapodás, és ekkora lutrit csinálnak belőle. Vagy épp csak az utolsó két futam előtt született meg ez a megállapodás?
Nekem ez nem fér a fejembe. KÍnában meg világosan megmondták, hogy Alonso ellen harcoltak. Mert presztízskérdést csináltak belőle. Nem láttunk még ilyet, hogy az érzelmek elnyomják az értelemszerűséget?
Továbbra is állítom, hogy semmi, semmi bizonyítékotok sincs, sem pedig értelmes indokotok, hogy mégis mi lenne itt a gyanús? Volt már ilyen, történt már ilyen, nézni kellett volna régebben is, nemcsak mondani, hogy nézted, és akkor nem lepődnél meg ilyeneken. Őszintén szólva már a könyökömön jön ki a téma.Fogjátok már fel, hogy vesztesek vagytok, ezt az évet elb*sztátok! Ha meg bunda volt, akkor f*szért szurkolsz egy ilyen csapatnak, pilótának, aki átveri a saját szurkolóit.
-
Brent
aktív tag
most komolyan elhiszi valaki hogy veletlenul pont ez a formula 1 eredmenye?
persze hogy elhisszük mert így volt ...
Hamilton kicsike még , nem bírta a gyűrődést és ezért hibát hibára halmozott ! Brazil nagydíjon is szerintem nem a kocsijával volt gond hanem annyira bepörgött szegény gyerek hogy összevissza nyomkodta a kormányon a gombokat és véletlenül elváltott !
Nem is csoda hiszen 5 percel előtte csúszott ki és taposni akarta neki hogy utolérje Alonso-t ! Túlmelegedett Hamilton .. ennyi. -
shev7
veterán
ha mar annyira el volt tervezve ez az egesz szerinted mi tortent volna, ha Massa motorja mondjuk megadja magat? Akkor a ket McLaren is kiesett volna veletlenul? Na ne rohogtess... Hamilton egyszeruen elbaltazta. Mint a tobbiek is irtak, egyszeruen nem volt meg eleg erett ahhoz, hogy kezelje ezt a nyomast...
-
PazsitZ
addikt
"de en ezert meg nem tartalak teged idiotanak"
Ennek örülök, én se téged, de a véleményem, hogy "túlkonspirálod" a dolgot.(#7074) Ba cy lus: "ennyi sok szerencsére alapoznak. Mert ehhez az is kellett, itt nem volt elég Hamilton hibája vagy műszaki problémája. Vagy te úgy gondolod, hogy a Williams-ek és BMW-k (vagy épp a Ferrarik) gombnyomásra szoktak kiesni?"
Jól írtad le.Én is erre utaltam a 7067es hsz-emben lévő irónikus résszel.
-
törölt tag
Gyenge kifogás...
Ha régebben is néztél volna f1-et, akkor nem lepődnél meg ezen. Láttunk már ilyet, mint például hogy a McLaren nem hívja ki a versenyzőjét cserére és kockáztat... Vagy 2000-ben Hockenheimben, amikor egy ex-Mercedes alkalmazott berohant a pályára, meghiúsítva ezzel a kettős McLaren-sikert. Vagy abban az évben MS, akinek 2x egymás után is már a rajtnál végetért a versenye, esélyt adva ezzel Mikának a felzárkózásra...
De előző évben ('99-ben) Häkkinen 2x is vétett saját, vezetői, már-már amatőr hibát (ne felejtsük el, egy akkor már VB-ről, és eléggé tapasztalt pilótáról van szó), így adva esélyt Irvine-nak, hogy az utolsó nagydíjig legyen esélye a VB-re. És ez csak egy pár eset. Mindig voltak fura esetek...Hamilton meg egyszerűen túlparázta az utolsó nagydíjat. Ahogy tette ezt a hazai nagydíján is. Már az gyanús volt, amikor azt nyilatkozta, hogy vagyok olyan laza, mint Kimi... Hát nincs. Még ez a gyenge pontja, és nem is volt elvárható tőle, hogy újoncként végigbírja a média és Ron Dennis által ráerőltetett csodafiú szerepet, aki első évében VB-t nyer... De majdnem sikerült neki.
Azt azért nem ártott volan megcáfolnod, hogy van ez a megállapodás, és ennyi sok szerencsére alapoznak. Mert ehhez az is kellett, itt nem volt elég Hamilton hibája vagy műszaki problémája. Vagy te úgy gondolod, hogy a Williams-ek és BMW-k (vagy épp a Ferrarik) gombnyomásra szoktak kiesni?
-
Motion_Blur
félisten
Megvót beszéve az egéjsz, Alonso össze töri magát Fuji-ban, Hamilton Kínában addíg körözget, amíg ki nem látszik a vászon, majd látványosan kicsúszik a kavicságyba. Brazíliában direkt elfékezi magát Alonso mögött, de mivel úgy érzi, hogy ez nem elég Kimi címéhez, ezért kicsit gurul a pályán üresben, nehogymá' ne Kimi legyen a VB.
Te vagy az idióta barátom, nem Hamilton...
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Foxpost
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Formula-1 humoros
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest