- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akár Bluetooth-os is lehetne az új S Pen
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Kimi majdnem eldobta a vasat.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Motion_Blur
félisten
Hopp, ez egy Williams váltó volt...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Fortissimus
őstag
válasz Motion_Blur #11189 üzenetére
Ahhh''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...Keep your eye on the donut and not on the hole
-
Zé_Mester
őstag
köszi mindenkinek
örök hála -
JJános
addikt
Működik. Bár a live timingről halvány fogalmam, de valami van.
Vettel 1.32
Motion_Blur - minden elismerésem! Köszi! Látom! Bár a live timing rejtély, hogy az mi is lehet?
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
wildrain
addikt
És erre hol találtál rá az itv honlapon?
-
Thrawn
félisten
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Motion_Blur
félisten
ITT lehet nézni!
+ Live Timing persze
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
JJános
addikt
válasz Motion_Blur #11182 üzenetére
Azt nem tudom , hogy lehet-e, de ha igen dobhatnátok egy linket, szegény éhes Lámáknak. Nem tudom megoldani, hogy lássam. Marad a retek klub.
2007-05-06 óta itt!
-
wildrain
addikt
-
Zé_Mester
őstag
csak én vagyok ekkora láma, vagy senki nem tudja nézni az ITV.com-on????
pedig ezért maradtam ébren
valahol máshol nem közvetítik? -
wildrain
addikt
Tudjátok nézni valamelyik adón? Én a tévében nem kerestem, hanem az itv honlapján nézem. Alapban nem engedi, mert nem uk-ból vagyok, de egy brit proxyn keresztül megy.
-
Pompi
nagyúr
Feel Good Inc.
-
Thrawn
félisten
Elkezdődött!
VégreBourdais-ra nagyon kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Elkezdődött!
Pálya 34, levegő 31 fokos. Go!!
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Kíváncsi leszek az időkre, ha mennek legalább 15 kört, akkor a legjobbaknak 1:28-1:29 körül kéne kezdeniük, függően attól, hogy mennyire retkes a pálya
Még jó negyed óra és kezdődik
-
JJános
addikt
válasz hunnylander #11172 üzenetére
Én megvárom most, aztán ha felkelek, ird meg légyszi mi volt. Én is hagyok üzit. Bye!
2007-05-06 óta itt!
-
hunnylander
őstag
Az éjféli szabadedzést kihagyom, de beállítom a vekkert 4 órára. A hajnali szabadedzést már meglesem egy-két bögre finom forró earl grey tea mellett.
www.HunnyF1.com
-
soulcube
aktív tag
Talán érdemes megpróbálni a TVUplayert. Ez egy P2P alapú program. Ki lehet választani a sport menüpontot. Azon belül van egy Wheels nevű csatorna. Az szokta élőben adni az IndyCar, WTCC versenyeket és szerintem régebben adta az F1 időmérőjét is. Egy próbát megér.
-
Motion_Blur
félisten
-
Rick4
félisten
válasz Motion_Blur #11167 üzenetére
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz Motion_Blur #11162 üzenetére
jó dolog az RTL livestream, csak kár, hogy nem közvetítik a szabadedzést... nem baj, majd nézzük helyette az upss-ot..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-Mike-
addikt
válasz Motion_Blur #11161 üzenetére
új tetkó?
-
D@ni88
addikt
válasz Motion_Blur #11162 üzenetére
attól függ hány szerver dolgozik, és hány gigabites előfizetés van a szolgáltatás alatt
amúgy a szabadedzés is 1 órás? vagy az több? mert elvileg 5:30kor kelnék... de lehet megnézem mennyire agyonterhelt a cucc[ Szerkesztve ]
-
gV
őstag
válasz Motion_Blur #11161 üzenetére
ez a 003as vmi PS bénázás eredménye
az 1-es rajtszámot meg már jó lesz végre élőben látni Kimi autóján
-
-
gV
őstag
válasz Motion_Blur #11158 üzenetére
és mit szol ehez a Marlboro? ahol lehet dohányreklám ott ők vannak a hátsó szárnyon
-
Motion_Blur
félisten
új szponzor:
napozó orrkúpok:
-
Oliverda
félisten
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
soulcube
aktív tag
A BMW-Sauber elismerte, hogy blöffölt ! [link]
Tudtam én, hogy az Albert2 nem számolja el
-
Obi-1
őstag
válasz hunnylander #11148 üzenetére
Hát ez nagy volt, szegény Alonsot mennyit szívatták. Ő meg csak süketelt, hogy nem tudja, mit nyilatkozott Ron papa, vagy Flavio papa, és ő semmit sem akar válaszolni semmire. Hülye riporter nagyon nehezen kattant le a témáról.
Only a Sith deals in absolutes.
-
manutdzoli
senior tag
válasz hunnylander #11148 üzenetére
Szegény Alonso.Kihagyták a beszélgetésből
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
brownus
veterán
válasz c.zsolti #11147 üzenetére
hát én is
meg is teszem kimit...
2008. március 16.
Ausztrál Nagydíj, Világ
Ausztrál Nagydíj - verseny - 5:00
Antepost - győztesKimi Räikkönen (FIN/Ferrari) 2.40
Lewis Hamilton (GBR/McLaren) 3.50
Felipe Massa (BRA/Ferrari ) 4.40
Fernando Alonso (ESP/Renault) 12.00
Heikki Kovalainen (FIN/McLaren) 15.00
Nico Rosberg (GER/Williams) 30.00
Nick Heidfeld (GER/BMW-Sauber) 30.00
Robert Kubica (POL/BMW-Sauber) 40.00
Mark Webber (AUS/Red Bull) 60.00
Jarno Trulli (ITA/Toyota) 80.00
David Coulthard (GBR/Red Bull) 80.00
Kazuki Nakajima (JPN/Williams) 80.00
Sebastian Vettel (GER/S. Toro Rosso) 100.00
Nelson Piquet Jr. (BRA/Renault) 125.00
Timo Glock (GER/Toyota) 150.00
Giancarlo Fisichella (ITA/Force India) 200.00
Sébastien Bourdais (FRA/S. Toro Rosso) 250.00
Adrian Sutil (GER/Force India) 400.00
Jenson Button (GBR/Honda) 400.00
Rubens Barrichello (BRA/Honda) 500.00
Takuma Sato (JPN/Super Aguri) 800.00
Anthony Davidson (GBR/Super Aguri) 800.00 -
hunnylander
őstag
www.HunnyF1.com
-
brownus
veterán
-
Rick4
félisten
már nem kell sokat várni...ma 23:55-től első szabadedzés...
-
greenmukk
tag
Ne is legyen!! Az lenne a legjobb, ha kettős Ferrari győzelemmel kezdődne az év.
A harmadik meg lhetne az egyik fiatal. pl.: Rosberg
[ Szerkesztve ]
-
greenmukk
tag
válasz Motion_Blur #11140 üzenetére
Wazz , ne ijesztgess Már aszittem ,hogy vmi baj van a Ferrarinal
-
Motion_Blur
félisten
-
Oliverda
félisten
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
AMD Power
titán
válasz hunnylander #11133 üzenetére
Az akkor nagy show lesz. Remélem nem sok motor fog elfüstölni.
-
JJános
addikt
-
JJános
addikt
válasz (Kolombusz) #11128 üzenetére
Tessék! Heteken át vitatkozunk róla, és kiderül, nem is az ami. Szitálás. Oké! Köszi!
2007-05-06 óta itt!
-
hunnylander
őstag
www.HunnyF1.com
-
(Kolombusz)
veterán
válasz hunnylander #11131 üzenetére
Elnézést.
-
hunnylander
őstag
A "citálás" szót Paliktól származtatják, mi csak idéztük, szóval nem elírás.
venember83: Palik szótárában mást is jelent.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
venember83
nagyúr
Te most citáltad JJánost?
citál - idéz.
-
-Mike-
addikt
-
bandus
veterán
nebassz:
Ugyancsak az üzemanyagra vonatkozó változás, hogy 2008-tól 5,75 tömegszázalékban biológiai eredetű komponenst kell tartalmaznia, megelőlegezve a 2010-es közúti előírást.ugye ez nem azt jelenti, hogy 98as benzinnel mennek majd a shell kútról?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
AMD Power
titán
Nagyon kíváncsi leszek az RB-re a hétvégén. És persze a Ferka-Merci csatára is.
-
DigitXT
nagyúr
válasz wildrain #11117 üzenetére
Olvastam olyat is, hogy a kipörgésgátló megakadályozza az autót, hogy kipördüljön a kanyarban - a nevében is benne van kipörgésgátló.
A poén mellett ebben azért van igazság is, ha pl. a TC fogja vissza a hátsó kerekeket, hogy tapadásukat vesztve elszálljon a pilóta, akkor bizony épp a "kipörgést" (megpördülést/kicsúszást) akadályozta meg. Szerk: amúgy szvsz kár, hogy MSC már nem versenyez, bár az meg jó, hogy a tavalyi botrányokból kimaradt. Amúgy így is van: cirkusz volt pl. tavaly, rendesen...[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/zotac_gtx_1080_arcticstorm_elado/friss.html
-
wildrain
addikt
válasz venember83 #11118 üzenetére
Milyen exkluzivitásra gondolsz? Arra, hogy akármilyen csipcsup cégek nem tudnak beférkőzni oda és lépést tartani a legnagyobbakkal? Nem hiszem, hogy ez előfordulhat. Nem valószínű, hogy van módszer a költségek valódi csökkentésére. Azzal, hogy egyes alkatrészek fejlesztését befagyasztják, lesz egy kis fölös lóvé, amit máshol elköltenek. Ez valószínűleg akkor is így lesz, ha költségvetési sapkát horgolnak nekik, mert akkor meg külsős fantomcégekkel oldják meg a dolgot. Megvannak erre a technikák, ebben biztos vagyok.
-
PELLE
tag
A költségek csökkentése ellenére a jobb mérnökök jobb autókat építenek,és ők a jobb,gazdagabb csapatoknál dolgoznak.Felesleges ez ellen harcolni a szabály alkotóknak.
Hajrá Ferrari -
wildrain
addikt
válasz venember83 #11113 üzenetére
Ha az F1-ben versenyezni látjuk az autókat, akkor a szurkolóknak teljesen mindegy lesz, hogy milyen szabályokkal érték ezt el. Röhejesnek tartom, hogy a korábbi évek FIA-közvéleménykutatásán a szurkolók szerint baromi fontos volt, hogy az F1 az autóversenyek csúcstechnológiája legyen, de senkinek fogalma sem volt arról, hogy ez egyáltalán milyen rendszereket jelent, hogy valójában milyen vezetést könnyítő cuccok vannak a kocsiban. (Olvastam olyat is, hogy a kipörgésgátló megakadályozza az autót, hogy kipördüljön a kanyarban - a nevében is benne van kipörgésgátló.) Egyszerűen nem tudnak róla, mert titok, a burkolat alatt van minden. Ment a nyavajgás akkor is, amikor visszavették a köbcentit, mert így már milyen gyengék lesznek az autók, de abba senki nem gondolt bele, hogy szemmel nem lehet észrevenni 4-5 mp-es körönkénti lassulást.
A népnek cirkusz kell, nemhiába veszített a nézettségből az F1 a Schumacher-éra alatt. Dögunalom volt szinte minden verseny. -
JJános
addikt
válasz Thrawn #11110 üzenetére
Ebből még vizsgázni is? Épp elég volt elolvasni. Fárasztó.
Ron Dennis mégis marad. Ma reggel a rádióban beszéltek róla.
Adrián: Azt hogy Lonzi kikapott Hamitól, azért irtam, mert hogy hátrább végzett. Egyébként meg jól keresztbe tett a versenytársának, és a csapatának is. De hagyjuk, spongyát rá. Béke!
2007-05-06 óta itt!
-
Integra
titán
válasz attisx #11114 üzenetére
pfffffffffff
inkább ölnék bele egy új nxs-be, crx-be, integrába, pneumatikus vezérléssel...
lehetne újra igazi type r legenda az utcán, ehelyett erre a semmire tapsolnak el fél milliárdot
már csak azt remélem hogy ross papa jól csoportosítja a pénzeket.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
attisx
addikt
Az F1-es csapatok idei költségvetése
Élen a Honda 470 millió dollárral...Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
venember83
nagyúr
válasz Thrawn #11110 üzenetére
Megvolt.
Nagyon erdekes, hogy az egyenjogusag elerte a Formula 1et. A nagycsapatok kezeit labait megkotik, hogy a kisebb csapatok is versenykepesek legyenek, ez igy nagyon nem fair, felek, hogy ezert tobb rajongot fognak elvesziteni, mint amennyit nyernek.
[ Szerkesztve ]
-
soulcube
aktív tag
A Honda nem teljesítette az FIA töréstesztjét ? [link]
-
Thrawn
félisten
Útmutató a Forma-1 új szabályaihoz
Jó kis összefoglaló, hétvégéig magolja be mindenki mert ZH-t írunk!
A szezon alatt csak az postolhat a topikba aki legalább 80%-ot ér elDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Adrián29
aktív tag
válasz JJános #11098 üzenetére
Már megbocsáss de tudtommal ugyanannyi pontot szerzett Alonso mint hami.
Ez aztán a kikapás....
Végét azért ne felejtsük el,hogy hami ugy elcseszte az utolsó két futamát,ahogy szinte már nem is lehetett.Alonzo ilyet tuti nem csinált volna.
Nagyon csipem az ilyen "szakmai" hozzászólásokat.[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz venember83 #11103 üzenetére
Meg majd jön a TDI Ferka moci
-
JJános
addikt
válasz hunnylander #11100 üzenetére
Ezt az ügetőn már feltalálták. Handykepp?-nek mondják, de hogy irják nem tudom.
Végül is ha a hétvégeken két verseny lenne, én kibírnám.
Akkor a második versenyen akár indulhatnának, az első verseny eredményének fordított sorrendjében is.
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
attisx
addikt
válasz hunnylander #11102 üzenetére
Azt se bánnám, hogyha még öt hét lenne hátra, ha ők segítenének elütni a hátra lévő időt...
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
venember83
nagyúr
válasz hunnylander #11100 üzenetére
Idiota. Mast nem mondhatok. Latszik, hogy nem egy elcsapat alkalmazottja.
Miert nehez megerteni, hogy az F1 nem turaauto-bajnoksag??? Majd elohozzak a bunteto sulyokat. WTCC-ben is csak annyit ertek el, hogy mostanra mar csak harom automarka maradt, amitol szvsz szepen ellaposodott a sorozat.
Aktív témák
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest