Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
-
tütüke
tag
''lépcső+bicikli+nyújtás+nőies gyakorlatok''
Ilyeneket csinálok. Jó kis izzadós edzéseket. Ha pedig súly kerül a kezembe, akkor kis súllyal sok gyakorlat (ha jol tudom ez fogyaszt), nem pedig nagy súllyal kevés.
Az izom észtevehetően fejlődik, annak is kell lenni...együtt jar a mozgással, nem? -
attilam
őstag
válasz
Bernardo20
üzenetére
Az nagy kár, mert akkor nem nagyon fogsz előre jutni. Az ilyen embereknek való a Norbi Update
. Talán próbáld ki azt. -
sasa311
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
Hát én is érzem néha úgy, hogy ''törékeny'' szegénykém, de vigyázok rá nagyon

Tütüke: Én még mindig azt mondom, hogy hoszabb (1 óra + ) intenzív testmozgást kéne választanod. Squash mondjuk nagyon jó, mert rettenetesen jól átmozgat, de fitness, erobik, vagy lépcső+bicikli+nyújtás+nőies gyakorlatok. Olyat szvsz ne csinálj, amitől izmod ''nő'', mert akkor ott vagy ahol a part szakad
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
Nem én mondtam

de az bőven jó ha egy nő 17x magas és 60 kg körül mozog, csak ne legyen löttyedt!
egy kis torna, futás vagy lovaglás és feszes izma, bőre lesz.
tütüke: ha rendszeresen csinálod az jó, ne úgy mint a tesóm aki bérelt vmi lépcsős gépet aztán két hét után vitte vissza
, talán azt a hasazós masináját használja,
[Szerkesztve] -
-
Markgx10
őstag
Ne haragudj, az avatarból vontam le a téves következtetést.
A magasságodhoz meg nem lesz sok 68 kg, sőt... A hugom 26 éves 173 cm 66kg de egyáltalán nem kövér, ő is ilyen aerobik szerű edzésekre jár, ebből gondolom, hogy a 68kg az pont jó lesz. Meg amúgy is a férfiak nem szeretik a gebéket

-
Markgx10
őstag
-
tütüke
tag
Sziasztok!
6 hónapja kezdtem el rendszeresen tornázni, 4 hónapja járok edzőterembe heti 3-5 alkalommal 1-1.5 óras edzésekre. 77 kg-ról indultam.176 cm a magasságom. A konditerem hatására az első 2 hónapban felszedtem 4 kg-ot (megnőtt az étvágyam), most 78 kg vagyok. Az alakomon már látszik, hogy jó ideje csinálom, de a súlyomból is szerenék leadni vagy 10 kg-ot. Valamit tuti rosszul csinálok
Vegás kajákat eszem, minimális vacsi. Napközben kevés mozgás. Mit javasoltok súlycsökkentésre?
Ez most a fogyjunk le topik, vagy a gyúrósok ide topik?
-
etilin
aktív tag
válasz
bmx powa
üzenetére
Én szerintem ha rám hallgatsz 13évesen elmész a haverokkal focizni meg úszkálni, rohangálni.
Mellé elég ha kicsit a kajádra odafigyelsz többször eszel egy nap (6-7) nem zabálod hülyére magad. Csak csipegetsz zsírszegény fehérjedús ételekből, mellé sok zöldség (saláta, brokkoli).
Ilyenkor még sokkal könnyebb lefogyni mint tíz évvel később. -
bmx powa
tag
hy, nagyon köszönöm a tanácsokat, és be is fogom tartani, előbb a fogyás van ervezve, aztán az izmosodás, és a kettő közben a növés
. vmi diéta tippet is modhatnátok, de lehetőleg ne olyat, hogy a suliban lezuhanok a padról. mondom, a szobabringa nekem is a kedvencem, az meg lessz rohamozva, meg a futópad is jó, én csak akkor utálok futni, ha meleg van. de ott van víz, meg minden. a folyadékfogyasztásomról meg csak annyit, hoy volt olyan, hogy egy nap 4,5L folyadék, és ez csak az üvegből, a csapból ivásokat nem számotam
tehát folyadék van rendesen, de ilyen sok nem szokott lenni, az kivételes alkalom volt. és mondom, diétákat is képes vagyok betartani. -
attilam
őstag
válasz
Bernardo20
üzenetére
Egy régebbi postban leírtam pár dolgot:
[link]
Ehhez még annyit, hogy 2 óránként, de max. 3 óránként kell enni. A mennyiségre most nem térnék ki, mert az egyénenként változik, ezt ki kell tapasztalni.
Sok sikert! -
Bernardo20
őstag
Segitséget szeretnék kérni.Az a helyzet, hogy pécsen albiban lakom a rendszertelen evés és kevés tesmozgás miatt a félév alatt felszedtem 8kg-ot!!!!

az lenne a kérdésem ,hogy milyen ételekkel illetve, hogy lehetne megváloztatni az étekzést,ami ügye arról szól,reggel valami,aztán csak este, ha vége van a sulinak bezabálok szinte,aztán meg a fáradtságtól nem tudok mozdulni és be az ágyba.na hát ez eléggé meg is látszik rajtam.. sokáig kondiztam,de sajnos erre sem volt időm.
Mit lehet ezzel a helyzettel kezdeni? sajnos nincs pénzem egészséges életmódot folytatni pl: sok gyümölcs meg ilyesmik!
pls help mert ez igy tarthatatlan!!
-
chop
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
mondjuk tok logikus, nem is ertem miert volt kerdeses. keves a kaja, tovabb birja a tartaly
, ritkabban kell nagydolgot intezni -
chop
őstag
válasz
bmx powa
üzenetére
az alapgyakorlatokat csinald csak sztem: huzodzkodas, fekvenyomas, guggolas, felhuzas. ne nagy sullyal (nem mintha tudnad nagy sullyal
), csak eppen. ne dogolj ki edzes vegere, de faradj el kicsit. noni fogsz.
olyan nincs, hogy ''zsirt egetek, kozben izmot novesztek''. vagy egyik, vagy masik. egyiket tomegnovelesnek, masikat meg nyilvan dietanak hivjak. ha cingar vagy, akkor tomegelj, aztan majd alakitgatod. de nem 2 het alatt fogsz megnoni, nehogy azt hidd, szoval az alakitgatassal nem kell foglalkoznod. lenyeg, hogy jarj edzeni, zabalj ketpofara, es pihenj. ez a 3 kell nagyjabol. ha meg husos vagy, akkor inkabb kardioedzes kell, es az pedig a bicaj, a futas, ilyesmi. szobakerekpar idealis. -
bmx powa
tag
hy, nagypapám, és nagymamám is alacsony. legalábbis nem vmi felhőkacolók. a testépítést meg azért akarom elkezdeni, mert őszintén bavallom, zsír helyett izmot szeretnék
. tehát zsír l, izom föl. a guggolást meg ilyeneket, amik gerincterhelőek, én is szeretném mellőzni. xal vmi olyan gyakorlatok kellenének, amik izmosítanak, de fogyasztanak is. mármint külső látványban, nem sújban. a sportolás az megvan, de azt télen semmi szín alatt nem vagyok hajlandó űzni, ez pedig a biciklizés. imádok biciklizni, nemgyakran 60km-ereket, de télen a világ minden pénzéért sem. rühellem a hideget. amit mégjobban utálok, az az eső. nah, szóval sport az megvan, csak télen nem csinálom. és ezért szeretnék télen konditerembe járni. az biztos, hogy az eddzőbringa az meg lessz rohamozva a kondiban, de ttól még nem növök. szóval gyakorlatokat, illetve diétákat is szivesen fogadok, csak ne ilyen 3hét alatt 15 kg minusz tipusú legyen.
előre is THX: kiskubai (alias bmx powa) -
Agyzuzo
addikt
válasz
Moddingfan
üzenetére
Ha ennél rendesen, akkor járnál rendesen szarni is... Ha ennyit ennék mint te, én 2x se biztos hogy mennék egy héten... Így meg a napi 2 az átlag és zabálok mint egy disznaj (ehhez képest a súlyom beállt 110 kilóra és nem tudok vele mit kezdeni).
-
chop
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
''Nektek a poklok pokla lenne, ha egy étkezés egy keksz és egy joghurt lenne, én eltelek tőle és jól érzem magam.''
ez megeshet, de hogy rohadtul nem normalis, az is biztos. az egyszeruen kurva keves energia. nekem is szuk a gyomrom, en sem tudok egyszerre sokat enni (altalaban), de 1-2 oras idokozonkent azert kajalok, es nem joghurtot, hanem kaloriadusabb kajakat -
chop
őstag
válasz
bmx powa
üzenetére
konnyen nohetsz meg, mert surun elofordul, hogy nem faterodtol meg muterodtol oroklod a elsodlegesen a hajlamot a novekedesre, hanem pl nagyapadtol, mint pl esetemben apam alacsony, anyam normalis, en meg 180 korul vagyok. es anyai nagyapam meg 185-190 korul volt. szal en valszeg tole orokoltem. de sztem ugyanigy lehet keresztapa, keresztanya kapcsolat is.
szal a lenyeg, hogy 13 evesen nem lehet vegso kovetkezteteseket levonni -
sasa311
veterán
válasz
bmx powa
üzenetére
13 évesen még ne kezd inákbb testépíteni, csinálja valami sportot, ami frankón átmozgat. Lényeg, hogy azt csináld. Nőni meg még simánn nőhetsz, 15-16 évs korában rengetegen 10-15 centiket nőnek. Sőt van egy haverom, aki 18 éves koráig 155 centi volt, most meg 170
Csak kicsit későn érő ... -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
OK nem vitázunk. Pedig jó lett volna.

-
-
Moddingfan
senior tag
Nem értem, miért ne menne, de komolyan. Nekem is ment, pedig a ''papírforma szerint'' ez nem megy.Pl.: elkezd edzeni és közben lazán diétázik (inkább odafigyel, hogy ne egyen zsírt és sok fejérjét egyen), esetleg kardiózik (én azt sem nyomtam anno, csak a legelején, de akkor ráadásként melóztam is suli mellet szabad levegőn, ami felér egy kiadós kardióval), közben keményen edz, nagy súyokkal. Kizárt, hogy ne fogyjon és mivel edz, ezáltal izmosodik is és egy szép napon eléri azt, hogy lement sok felesleg és feljött némi izom is, majd ha ezt elérte, akkor ezentúl is odafigyel a kajára (életmódváltás) és továbbra is keményen edz, nálam ez így ment és tudod, hol tartok jelenleg. Nála miért ne menne ugyan így? Nem kötekedni akarok, csak leírtam a tapasztalataimat
Vitázni tényeg nem akarok, távol álljon tőlem, pláne Veled nem, gyúrós kollégám 
-
bmx powa
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
őszintén megmondom, hogy 13múltam augusztusban..de sajnos az, hogy alacsony vagyok, az a génjeimnek köszönhető, mert anyám, meg apám is alacsony. amúgy meg a testsúj akár maradhat is, csak nőjek hozzá. az lenne az elsődleges cél, hogy lefogyjak, utána nőjek, és utána izmosodjak. így szerintem korrekten meg van fogalmazva...

-
Moddingfan
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Az anyagcsere genetikai adottságoktól függ elsősorban, alakítani lehet rajta, de változtatni nem, csodák nincsenek. Világ életmben lassú volt az anyagcserém, mint mindenkinek a családban. Nem értitek meg, hogy én nem szétdiétáztam az agyam és azért ettem napi 1600 kalóriát, hanem mert érzékeny a hasam és ha többet eszek, akkor rosszul leszek és nem is kívánok többet. Nektek a poklok pokla lenne, ha egy étkezés egy keksz és egy joghurt lenne, én eltelek tőle és jól érzem magam. Egyébként ha annyira ''tönkrevágtam'' volna az anyagcserémet, akkor pár napos kilengések után a súlyomnak is nőnie kéne sztem, de nem változik. Arra nem gondoltok, hogy lehet, hogy azért elég ennyi kaja, mert állatira összement a gyomrom és egyszerűen nem fér bele annyi kaja, mint másoknak?
-
Moddingfan
senior tag
Jó móka rajtam ércelődni
Széjjel szedek mindenkit

-
Manitou
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
Akkor ezért nőtt ilyen nagyra a súlyod

-
Woodslave
félisten
válasz
Moddingfan
üzenetére
arra célzott, hogy a tönkrevágott anyagcserével fizettél a gyors fogyásért..
-
bmx powa
tag
hy. az lenne a kérdésem, hogy hogy lehetne azt megoldani, hogy konditeremben testeddzésel fogyjak is, de izmosodjak is, és a legfőbb szempont, hogy nőjek. mostani adataim: 152cm, és 55kg. ezen szeretnék változtatni, és lehetőleg tápanyagok, és táplálékkiegészítők nélkül, de ''legvégsőbb'' esetben az is jöhet, csak nincs rá sok pénzem, és nemtudom, hogy hol lehet beszerezni őket.
előre is THX
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
''hetente ált. csak 3-szor tudok WC-re menni''
Ennyire senki sem lehet elfoglalt, hogy még WC-re sem marad ideje.
-
Moddingfan
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nem hinném, hogy Fless erre célzott
Lehet, hogy az is közrejátszik, hogy hetente ált. csak 3-szor tudok WC-re menni nagy dolog ügyében, és ha többet ennék, akkor nemtom, mi lenne velem -
God Vazzeg
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
Az a furcsa hogy én egy étkezésre eszek annyit, mint te egy napra.

-
fLeSs
nagyúr
válasz
Moddingfan
üzenetére
Te az 1600 kalóriás napi étrendeddel fizetsz a súlyod gyors lepasszolásáért, annyit eszel, mint egy kislány, és neked még ez is elég, nem gondolod, hogy kicsit furcsa?
-
Moddingfan
senior tag
Én nemhogy naponta, kétnaponta sem megyek WC-re, qrva lassú az anyagcserém, lehet, hogy ezért izmosodtam még a napi 1600 kalóriától is.
Deniro: ''A gyors fogyókúrák sz@rt sem érnek, mert duplán jön vissza, ami lement'' - ezzel nem feltétlenül értek egyet, OK, nem a legegészségesebb, de ha már nagyon akut a helyzet, akkor sztem ez a megoldás. Én is letoltam 30 kilót és egy deka sem jött vissza, pedig állati hamar adtam le. Ha életmódváltással nyomultam volna, még mindig nem lennék sehol, az én elméletem: gyorsan lepasszolni, sok bőrfeszesítő testápoló és ha már lement jópár kiló, akkor mehet az életmódváltás és szépen lemegy a többi is, különben nagyon lassú a folyamat, 30 kiló nem megy le életmódváltással egyhamar, pláne lányok estében, nekünk, fiúknak könnyebb dolgunk van, ez tény.
''Megkell győzni, hogy magáért csinálja és nem érted, mert különben soha nem fog tartósan lefogyni.'' - ezzel viszont maximálisan egyetértek
Eleve elítélem, ha valaki kényszerből diétázik, mert másnak kell megfelelnie. A sikeres diétához támogatás kell, nem cseszegetés valakitől, akinek az illető nem felel meg úgy, ahogy van, ez akár komoly lelki problémához is vezethet. Nálunk a teremben sok faszi cseszegeti a barátnőjét, hogy innen-onnan fogynia kellene, na az ilyeneket legszívesebben úgy vágnám pofán, hogy eszükbe sem jutna többet így viselkedni, hogy lehet valaki ennyire tapintatlan, számomra ez érthetetlen. Sajnálom, ha kicsit kikeltem magamból, nem jellemző, de vannak bizonyos témák, amikre harapok 
-
tildy
nagyúr
uj fini kajat talaltam:
kefires tojassalata:
hozzavalok:
egy kis pohar kefir
2 db tojas, szeletelovel szetszeletelve
izles szerint egy-ket vekony szelet csemegeszalami, csak az iz kedveert, de el is hagyhato
nyammiiiiii, nagyon finom!!!!! -
attilam
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Köszönöm. Naná, hogy beszámolok majd.

-
szancsika
tag
Hat megvolt a karacsony megvolt aszilveszter meg az unnepek es merlegre alltam

Azt hittem hizok majd vagy 5-6kg-t, de nem
Karacsony elott 48,3 kg voltam most 49,7
asszem ez azer eleg joh
Jokis ujjevi fogadalomkent megin belevetem magam elorol az egeszbe
Kerdes: feltetlenul muszaj mongyuk bicajozni vagy egyebb monoton mozgas, vagy esetleg lehet valami ugribugri tancos dolog is? teny, hogy igy nem tudom tartani a 120-as pulzust, de mar a bicajt nagyon unom
-
fLeSs
nagyúr
Ez nem az atkins, hanem egy nagy szar (az atkins szimplán elveszi a ch-t és zsírral etet helyette).
két ismerősöm próbálkozott már ezzel a 90 napos hülyességgel, az egyik lefogyott tőle, de aztán utána visszaszedte az összeset
a másik kb. a feléig bírta.
a testnek szüksége van minden tápanyagra és egyszerre, nem pedig naponta meg ilyen baromságok, csak az a lényeg, hogy mit mivel eszünk mikor és mennyit. -
God Vazzeg
veterán
Azt nemtom hogy egészségtelen-e, de hatásos az biztos. Haverom szülei nyomatták, és nagyon extrém eredménye lett, 20-30 kiló körüli súlyvesztés!

A februári diétádhoz sok szerencsét, majd számolj be a másik topikban az eredményekről. Nekem február végétől még egy tömegelési időszak jön, és április-május körül kezdődik csak a diéta. -
brownus
veterán
én azt mondom: az ember ösztönösen kell, hogy érezze, hogy mit ehet! ne az ízek és az élvezetek miatt zabáljon, hanem mert az kell, hogy éljünk!
én mondtam neki, hogy hülye és kész! húzzon el futni, aerobicra vagy bármire!
Azért eszünk, hogy éljünk, nem azért élünk, hogy együnk - vmi ilyesmi
-
brownus
veterán
Nővérem 33, 150cm, 60kg és most kezd vmi 90 napos fogyunk le kúrát: 1 nap ch, 1 nap fehérje, 1 nap keményítő, a többi gyümölcs nap!
jó ez? mondtam neki, hogy akkor plusz vitamin bevitelre figyeljen oda. meg sztem neki elég lenne rendszeresen sportolni
nem rögtön önsanyargatni
hüljék vagytok csajok
lusták sportolni, akkor inkább nem vagy alig esztek.már ha kibírják persze ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
attilam
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Februártól én is alfa-burnt fogok nyomatni zöld teával és L-karnitinnel. Kiváncsi leszek a hatására.

-
-
deniro2
senior tag
A nők már csak ilyenek. Hallottam olyan nőről aki heti 1x(!!!) járt a wc-n komolyabb céllal.
A megoldás a napi min. 5-6 étkezés, no zsír, lassú szénhidrát, sok fehérje és TESTMOZGÁS, lehetőleg intenzív. És kitartás. A gyors fogyókúrák sz@rt sem érnek, mert duplán jön vissza, ami lement. Életmódváltás, átalakított anyagcsere. Fontos az izomzat megtartása, mert izom nélkűl vékonyan is bénán fog kinézni. Megkell győzni, hogy magáért csinálja és nem érted, mert különben soha nem fog tartósan lefogyni. -
Andie
őstag
Sziasztok!
Egy speciális kérdéssel fordulok hozzátok. Nem is rólam van szó, hanem barátnömröl.
A szitu a következö: Ki kell hangsúlyoznom, hogy soha nem volt nádszál, nem is olyan testalkatú, inkább olyan Liptai Klaudiás, vagy Csisztu Zsuzsás. De mikor megismertem, jó alakja volt, ami kellett megvolt, és a 160 centijéhez kb 55 kiló társult, ami sokaknak már kövér, nekem pont formás és bejövős volt.
Azóta eltelt pár év, ülős meló, lustaság, jólét, odanemfigyelés, stb, folytán kissé megváltozott a helyzet. Felszedett vagy 30 kilót, és mostmár olyan Szulák Andis, ami sem neki, sem nekem nem megfelelő. Elhatározta hát kb 1 éve, hogy lead amennyit le tud. Mindenfele olvasgattunk, és sokmindent kipróbáltunk, de a feszitett munkatempó, kevés szabadidő, és bizony akaraterő hijján nem sok eredmény van eddig. Próbált keveset enni, próbált rendesen enni, de válogatott dolgokat (kalória, stb), leálltunk a gyógyszerről is, hátha attól van a dolog (mekkora áldozat ez részemről?!
). Nincs esti nasi, 18-19 óra között még egy rövidke vacsi, aztán kész. Napközben is csak sima ebéd, reggeli alig alig, pár falat max. És semmi. Nemhogy fogyna, még talán terebélyesedik, bár nem mérjük, még nem vettünk mérleget.
Most elkezdett járni az Alexandra fitnesszbe, heti 4x, külön személyes edzéstervvel, stb. Kap valami kajatáblázatot is, napi 4x 200 kalória, vagy mi. De én ettől sem várok sokat, kicsit szkeptikus vagyok.
A fő problémát én az emésztési rendszerben látom. Nagyon lassú az emésztése!!! Tudom, kicsit indixrét a dolog, de fontos : amig én napjában akár 3x is megyek, addig ö 1x, vagy annyiszor sem! Karácsonyi nagy zabálás idején is volt, hogy 24 óráig nem ment, csak másnap. Úgy gondolom - bár nem csináltam közvéleménykutatást - egy egészséges átlagember naponta 2x megy, de 1x mindenképp. Az, hogy neki 2 napig ''érlelődik'', nemhiszem, hogy jó. Valószinü 2x annyi tápanyag szivódik fel még a belekből is, mikor másnak már rég kiürült. Emiatt aztán hiába eszik keveset, vagy figyel oda nagyon, az utolsó kalóriáig felszivja a szervezete.
Nem ragozom tovább, a problémát látjátok, mindenféle tanácsot, ötletet, javaslatot szivesen látunk. Emésztéssegitö teák, tornák, szerek, bármi.
Elöre is köszönettel!
-
fLeSs
nagyúr
Mivel sosem voltam ehes, mindig volt a hasamban valami, ezert nem ereztem jol magam tole, raadasul nem tudtam magam azzal nyugtatni , hogy tobbszor ettem keveset, mert egyszeruen olyan erzesem volt, mintha az eletem a kaja korul forogna, hogy mindig csak enni egy picit, tiszta nasi...
hát nemtom, én akkor nem érzem jól magam, ha éhes vagyok, de én biztos fordítva működök.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a kajakörülforgásról annyit, hogy még nem szoktál hozzá.
-
etilin
aktív tag
válasz
überfaller
üzenetére
A lényeg, hogy ne egyél. SŐtt még alkalmad se legyen rá, ne hordj magaddal lehetőséget!
A lényeg hogy olvasd el a topikot.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A diétának nem szabad az éhezésről szólnia, hacsak nem anorexiások a példaképeid.
Éhezzük magunkat halálra ne együnk semmit diétát csináld végig, és rájössz hogy inkább hallgatni kellett volna olyan emberekre akik talán több ismerettel rendelkeznek ezen a téren. -
überfaller
aktív tag
VAn megoldás!
ISmeritek az agreszív kismalac történetét aki le akart fogyni?
MAlacka le akrsz fogyni? SEgítek neked-mondta a róka és odatett egy létrát egy fához,
-MÁssz fel és lefogysz!-mondta neki. NEm mászom mert elveszed a létrát! DEhogy veszem higgy nekem! - végül felmászott malacka és a róka elvette a létrát.
MAlacka erre dühös lett, de nem volt mit tenni várt a fán. Hamarosan arravetette a sors nyuszikát -MIcsinálsz ott fenn a fán malaka? HÁt nem látod almát eszem! JAj de hülye vagy malacka, hisz ez egy körte fa! NEm baj hoztam magammal!
A lényeg, hogy ne egyél. SŐtt még alkalmad se legyen rá, ne hordj magaddal lehetőséget!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
Nekem eddig a legtobb valami 7szer etkezes volt, de ilyen esetekben mindig az az erzesem,mintha nassolnek, pedig nem ettem durvan, csupan amit egy etkezes alatt ennek meg, azt 2-3 etkezes alatt eszem meg.
pl. volt egy 1.5 kispoharas joghurtnak megfelelo joghurtom, meg ebedre csirkemellem , rizsem, elobbit is ket adagban ettem meg, utobbit is, es persze itthon reggeliztem is, na meg mikor hazaertem a vacsi si ket reszletben ment.
Mivel sosem voltam ehes, mindig volt a hasamban valami, ezert nem ereztem jol magam tole, raadasul nem tudtam magam azzal nyugtatni , hogy tobbszor ettem keveset, mert egyszeruen olyan erzesem volt, mintha az eletem a kaja korul forogna, hogy mindig csak enni egy picit, tiszta nasi... Nekem ez nagyon nem valt be.
De a reggelire legalabb raszoktam.
Nyar vege ota nem fogytam semmit, 80-81 kilo vagyok...Pedig msotanaban mar neha eszek borsot is es repat is....
Csirkemell meg megy ezerrel, tobbnyire mexikoi zoldsegekkel fozve, amibol kiszedek keveset (tobbnyire kukoricat de keves repa es borso van benne) viszont mellbol egz mellfilet siman megeszek es igy finom is.
Miota parom edzeni jar, nem nagyon lehet mas kaja itthon, igaz en nem is banom , hogy vacsorara ez van. -
Manitou
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
Én meg 78 voltam mulkor. De lehet csak azért mert előtte betoltam egy kondér töltöttkáposztát

-
Moddingfan
senior tag
Én meg már 99 killa vagyok a 192 centimhez, de a hasam majdnem teljesen lapos, ha hízok mindig azzal nyugtatom magam, hogy izmoba jött föl
Bakke, pedig mennyit dolgoztam, hogy lemenjek 100 alá, ez van, de ha full szálka leszek és 110 kila, akkor nem érdekel a súly 
-
etilin
aktív tag
válasz
Maranello
üzenetére

Ez mehetne a PH aranyköpésekbe
Hogy on is legyek.
Napi többszöri étkezéssel fel tudod gyorsítani az anyagcserédet aminek hatására a szervezeted csak a neki fontos tápanyagokat hasznosítja.
Ha koplalsz lassul az anyagcseréd. Minden szart megemésztesz. emiatt érzed azt hogy még a víztől is hízol.
A mozgás szintén gyorsítja az anyagcserét.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
Bernardo20
üzenetére
napi 9-11 étkezésem van (2 óránként eszek), szted lehet így keveset enni.

a lényeg abban van, hogy mit eszel és azt mikor.
a koplalás egy fasság, el lehet felejteni. -
Bernardo20
őstag
aztat tudom,de csak arra akartam rávilágitani, hogy ha keveset eszem ill. diétázok mozgás nélkül mit sem ér.. nekem meg az a bajom,hogy nem tudok elszakadni a
ph-tól
persze mindenkinek más a szervezete,nekem olyan, hogy már egy pohár viztől is hizok..ha nem kompenzálom mozgásal.
Most meg a kondibérlet árát is a gépre költöm 
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
válasz
Bernardo20
üzenetére
A diéta nem egyenlő a nem evéssel

-
fLeSs
nagyúr
válasz
Bernardo20
üzenetére
Én PH-t bámulva diétázok, szóval az igenis a rossz kajálástól van.

-
Henker2
addikt
Sziasztok! Én is írok,mert hát elég jól elhíztam az utóbbi években! 174/83 vagyok! Elég gáz! Hogyan lehetne ezt leadni szerintetek? Ha egy 73-74 kilóra le tudnék fogyni, de jó is lenne! EZ pedig kemény 10 kg -ot jelent! DURVA! Valaki tud valami jól bevált fogyókúrát?
-
Bernardo20
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Rajtam rendes meglátszik az ünnep +6kg.igazából nem a sok kajától van,hanem rengeteget ülök a PH! előtt és nem mozgok semmit.
Konklúzió:A ph! káros az egészségre!!
Szerintem ezt sokan elmondhatjuk magunkról
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
Most eléggé pang a topic, de amint vége az ünnepi nagy kajálásonak csak úgy záporoznak majd a hsz-ek
(Magamból kiindulva, beigli, sütik, csoki, kóla, minden, ami méreg, karácsonykor belefér
) -
fLeSs
nagyúr
válasz
Moddingfan
üzenetére
te erre a leptines dologra gondoltál: [link]
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Moddingfan
üzenetére
minden, ún. szemetet megvonsz magadtól, akkor előbb-utóbb annyira le fog lassulni az anyagcseréd
ez hülyesség. épphogy a szemét kaják lassítják az anyagcserét.
amire te gondolsz az egy másik dolog.
amúgy nem kell problémát csinálni egy kis rántotthúsból vagy bejgliből, én a hétvégén 3 kilót híztam.
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Musztáng
üzenetére
Ennyi kell, ha időnként megszeged a diétát az nemhogy rossz, sőt, egyenesen jó, hidd el. Ha folyton koplalsz és minden, ún. szemetet megvonsz magadtól, akkor előbb-utóbb annyira le fog lassulni az anyagcseréd, hogy még napi 1000 kalóriától is hízni fogsz. Szal csak csússzon le egy-két beigli, után sokkal effektívebb lesz a diéta, majd meglátod
Nekem bevált 
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/29.gif)
-
szancsika
tag
nah hello, de reg jartam erre

Bolog karit meg ujjevet igy utolag meg eloleg
48kg vagyok jol, es minden rendben van, mar eszek normalisan hizni nem hizok meg ijenek azert odafigyelek termeszetesen
nah ennyit a helyzetjelentesrol
-
Musztáng
tag
Máma jól megszívtam ebédnél az egyik fajta húsnál: finomlisztbe volt beleforgatva és nem vettem észre...
Nem volt túl egyértelmű, mert ilyen szaftos husi volt és és azt hittem, hogy fokhagyma van rajta. Persze, gyanús lehetett volna, hogy nem lehet az fokhagyma.
Na de most már mindegy. Szerencsére csak egy szeletet ettem meg belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Talán próbáld ki azt.

, talán azt a hasazós masináját használja,

Széjjel szedek mindenkit
Eleve elítélem, ha valaki kényszerből diétázik, mert másnak kell megfelelnie. A sikeres diétához támogatás kell, nem cseszegetés valakitől, akinek az illető nem felel meg úgy, ahogy van, ez akár komoly lelki problémához is vezethet. Nálunk a teremben sok faszi cseszegeti a barátnőjét, hogy innen-onnan fogynia kellene, na az ilyeneket legszívesebben úgy vágnám pofán, hogy eszükbe sem jutna többet így viselkedni, hogy lehet valaki ennyire tapintatlan, számomra ez érthetetlen. Sajnálom, ha kicsit kikeltem magamból, nem jellemző, de vannak bizonyos témák, amikre harapok

ennyi idő alatt végzek is.