- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
válasz
bmx powa #554 üzenetére
Pár hsz- el előbb leírtam a véleményem a módszeredről, szal ettől most eltekintenék. Ha már így döntöttél szedjél valami jó fajta multivitamint, sztem mehet dupla annyi ezidő alatt, mint amennyi alapban kell, mert ezek a kaják semmit sem fedznek, pusztán nem halsz tőlünk éhen. Aerobikot nem javaslom ennyi és pláne ilyen kaja mellet, mert egyszer csak elájulsz és akkor majd nyomatják beléd infúzión a mákos tésztát
(egyik osztálytársnőm anno gimiben kimaradtjó 2 hetet, mint utóbb kiderült csak tejfölt evett egész nap, pár nap alatt kibukott és után 2 hét kórház, infúzió rulez), na viccet félre téve figylej magadra. Ha érzed, hogy gyengülsz azonnal hagyd abba (sztem ezt megelőzendő azonnal hagyd abba, ha érdekel a véleményem), kell Neked több hét kórház és életed végéig tartó szövődmények (sajnos ilyen is volt az ismerősi körben radikális diéta miatt)? Nem akartam Rád ilyeszteni, csak gondod meg, mérlegelj, megéri? Ennyire sürgős? Sztem ráérsz, de Te tudod (vagy csak azt hiszed, hogy tudod)
God: az már csak hab a tortán
[Szerkesztve] -
etilin
aktív tag
válasz
bmx powa #482 üzenetére
Én szerintem ha rám hallgatsz 13évesen elmész a haverokkal focizni meg úszkálni, rohangálni.
Mellé elég ha kicsit a kajádra odafigyelsz többször eszel egy nap (6-7) nem zabálod hülyére magad. Csak csipegetsz zsírszegény fehérjedús ételekből, mellé sok zöldség (saláta, brokkoli).
Ilyenkor még sokkal könnyebb lefogyni mint tíz évvel később. -
chop
őstag
válasz
bmx powa #475 üzenetére
az alapgyakorlatokat csinald csak sztem: huzodzkodas, fekvenyomas, guggolas, felhuzas. ne nagy sullyal (nem mintha tudnad nagy sullyal
), csak eppen. ne dogolj ki edzes vegere, de faradj el kicsit. noni fogsz.
olyan nincs, hogy ''zsirt egetek, kozben izmot novesztek''. vagy egyik, vagy masik. egyiket tomegnovelesnek, masikat meg nyilvan dietanak hivjak. ha cingar vagy, akkor tomegelj, aztan majd alakitgatod. de nem 2 het alatt fogsz megnoni, nehogy azt hidd, szoval az alakitgatassal nem kell foglalkoznod. lenyeg, hogy jarj edzeni, zabalj ketpofara, es pihenj. ez a 3 kell nagyjabol. ha meg husos vagy, akkor inkabb kardioedzes kell, es az pedig a bicaj, a futas, ilyesmi. szobakerekpar idealis. -
chop
őstag
válasz
bmx powa #466 üzenetére
konnyen nohetsz meg, mert surun elofordul, hogy nem faterodtol meg muterodtol oroklod a elsodlegesen a hajlamot a novekedesre, hanem pl nagyapadtol, mint pl esetemben apam alacsony, anyam normalis, en meg 180 korul vagyok. es anyai nagyapam meg 185-190 korul volt. szal en valszeg tole orokoltem. de sztem ugyanigy lehet keresztapa, keresztanya kapcsolat is.
szal a lenyeg, hogy 13 evesen nem lehet vegso kovetkezteteseket levonni -
sasa311
veterán
válasz
bmx powa #466 üzenetére
13 évesen még ne kezd inákbb testépíteni, csinálja valami sportot, ami frankón átmozgat. Lényeg, hogy azt csináld. Nőni meg még simánn nőhetsz, 15-16 évs korában rengetegen 10-15 centiket nőnek. Sőt van egy haverom, aki 18 éves koráig 155 centi volt, most meg 170
Csak kicsit későn érő ...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- DJI Mavic 3 Classic RC - drón szett - 2 akku, garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest