Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
-
tütüke
tag
húúúh, hát ez valami fenevad gyilkos egy diéta. Már meg ne haragudj, de ebben a diétában szinte semmit nem ehetsz egész héten. Még jó, hogy fogyni lehet tőle, DE: semmi értelme nincs, ami gyorsan megy le, még gyorsabban jön vissza. Javaslom helyette a napi 5-6-szori étkezést, de ez nem két szelet piritóst jelent. Azonkivül teljesen kimarad belőle a főtt étel...az pedig elengedhetetlen. Legalábbis számomra.
Zsirégető tabletta?? áááá a legrosszabb, amit bárki is csinálhat... -
deniro2
senior tag
Nem értem, miért nem képesek emberek megérteni, hogy a radikális ''aligeszünkvalamit'' diétáknak nagyon kevés értelme van. Még, ha igaz is amit egyesek állítanak és nem veszítenek izmot (erősen kétlem, de vita lezárva), akkor is, mégjobban lelassúl az anyagcseréjük és a diéta végeztével duplán jön vissza ami lement. Mindenki a lehető legkevesebb munkával, a lehető legrövidebb idő alatt akar óriási eredményeket elérni úgy, hogy a megszokott életmódja (ami a túlsúlyhoz vezetett) lehetőleg csak átmenetileg szenvedjen fennakadást. Ilyen megközelítéssel még senkit nem láttam tartós eredményre szert tenni. Nagy fogyásokat sokan produkáltak a környezetemben, de mind tiszavirág életű volt.
-
gorlin
őstag
Gondoltam hogy mindjárt megkapom a fonnyadást,meg ilyesmiket.
De azért írtam a fehérjét hogy az izom ne sorvadjon.Amúgy ha végigolvastad a diétát van benn fehérje elég sok.
Egyébként akkor írj valami mást ami jobb (a kritika mellé)
Én is ezt a diétát követtem,fehérje nélkül és normálisan fogytam.
Amúgy ez egy egyszerű étrend könnyen betartható.Nem igényel külön főzési procedurákat.
(Ha lehet a további kritikákat hagyjuk,inkább írjon valaki valami mást ami neki bevált(ha már egyszer megtette ezt a forumban akkor a link számát)és ez alapján lehet választani
[Szerkesztve] -
gorlin
őstag
válasz
Maranello
üzenetére
Én egy kicsit részletesebb leszek az előttem szólónál

Először is ajánlom a következő diétát:[link]
-Szerezz be egy szobakerékpárt
-Egyy jobb fehérjét.A scitec-nek vannak jó fehérjéi,(Anabolic Whey)
-Egy reform zsírégetőt(napi 3*2)
Namost a fehérjét napi két adagot ajánlok egyett reggel,egyett pedig edzés után.
Ha így csinálod akkor másfél hónap múlva 90-95 körül fogsz tartani.
A szobabicikli legyen napi 50 perc.Heti 5-6-szor.
Nekem bejött. -
Maranello
tag
Na emberek.
Valaki kevésbé tudományos alapokra helyezve, el tudná mondani két szóban, hogy mi a toszt csináljak, hogy a 183 centimhez ne legyek 110-113 kiló?
Azt már vágom, hogy naponta ötször kell enni a rendes mennyiség ötödét, és hogy este hat után már nem kéne enni semmit.
Ahogy jobb idő lesz, elkezdek futni járni.. (ez már egy hónapja tervben van, de basszameg, -20 fok van, a futópálya meg kint a szabadban)
Mást tehetek még?
Borzasztó, hogy lassan a lépcsőn feljönni se bírok, mert izmom, az nem nagyon van. Igazából a hasamat és a seggemet kéne leereszteni, ezek zavarnak.
( ja és igen, ahogy pilóta is írta, kocsival járok, és egész nap a gép előtt ülök)
[Szerkesztve] -
válasz
attilam
üzenetére
Aha. Kösz, így már értem.
Na mindegy, pár hét alatt úgyis kiderül, hogy mi az eredmény.
Egyébként nem magam találtam ki ezt a dolgot, hanem egy ismerőstől kaptam, aki használta. És nem lettek kisebbek az izmai, viszont fogyott 15 kilót és eltűntek a zsírpárnái.
Szóval lehet, hogy az elmélet ellene szól, a gyakorlat viszont mellette. És ugye tudjuk, hogy elméletileg az elmélet és a gyakorlat megyegyezik, gyakorlatilag viszont nem
-
válasz
attilam
üzenetére
Ja hogy vizet is.
És azt hogyan?
Napi kb. 3-4 liter folyadékot iszok...
Olvasgattam elég sokat.
Egyébként amikor leálltam a répacukorral (ami a legdurvább szénhidrát), akkor is 1 hónap alatt fogytam 10 kilót, és nem az izmaimból az tuti, mert egyértelműen durván csökkent a hasam és az úszógumi. (vagy ha a hasizmomból fogytam le a 10 kilót, akkor nem maradt semmi belőle...
) -
attilam
őstag
Ezt én nem tudhatom, nem ismerem a szervezeted. Az viszont tény, hogy a nagy mértékű ch megvonás szépen bontja az izmot is. A God Vazzeg által linkelt diétában is az a kritikus pont, hogy minden hétvégén kijössz a ketózisból és visszatöltöd (sőt túltöltöd) a ch-ot. De itt kritikus a súlyzós edzés is. Szóval szerintem ha nem edzel rendesen, akkor nem ez a Te diétád, inkább olvasgass vissza, és az itt leírt módszereket próbáld követni. Többre mész vele hidd el.

-
attilam
őstag
Na felrakom a szokásos derékbőség-változásomat. Csak ezt mérem szalaggal most.
[link] -
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hasonló.
Nem is tudtam, hogy van ilyen!
Az inzulin elv ugyan az... -
attilam
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Sajnos ez van.
Azért remélem én is beszálkásodok majd. -
tütüke
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ugyan, naiv vagy. Nyárra én is jól fogok kinézni

Ha más nem, hát majd a harmadikról... -
attilam
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
És többnyire ha hétfőn kezded, keddre már ketózisban kell lenned. Nem 1 hét kell rá.

-
attilam
őstag
Nekem mindegy. Csináld csak, aztán majd meglátod miről beszéltem.

De rávezetlek:
1 kiló zsír = 9000 kcal. Mondjuk az 1 nap alatt felhasznált kalóriamennyiséged legyen kb. 2500 kcal (ez reális). Megeszel 1800 kcal-t (ez diétánál elmegy), ez 700 kcal hiány 1 nap alatt. Számold ki akkor hány nap alatt megy le 1 kiló zsír. Ha semmit sem eszel, akkor is ELMÉLETILEG majdnem 4 nap!!!
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
''Az elején azért kell egy hétig semmi szénhidrát, hogy kiürüljön a májban és az izmokban felhalmozott szénhidrát raktár. Egy idő után átáll a szervezet zsírfelhalmozásról zsírégetésre.''
Azért működik ám ezis. De nem ebben a formában. Ketogén diétának hívják, de ezt már biztosan ismered (CKD). Mindenesetre nem úgy kell azt csinálni, mint Pilóta. -
God Vazzeg
veterán
''Az elején azért kell egy hétig semmi szénhidrát, hogy kiürüljön a májban és az izmokban felhalmozott szénhidrát raktár. Egy idő után átáll a szervezet zsírfelhalmozásról zsírégetésre.''
Áááá véletlen se. Azért fogysz ilyenkor mert az izom sokkal nehezebb mint a zsír, és kiüríted az izom glikogén raktárait, így a szervezeted kényszeríted hogy lebontsa az izmot. Persze ha téged nem zavar hogy a testkompozíciód hogyan változik csak fogyj, akkor mind1
Ez általában nőknél gyakoribb.
Mi férfiak szeretjük megtartani az izmokat, mert hát valljuk be férfiasabb az úgy 
Másrészt ha teljesen kiüríted a glikogén raktáraid, a szervezeted átáll raktározásra, így a csaló napokon vissza is szeded a leadott kilókat ímmár zsírban
Gratula!

-
attilam
őstag
A szénhidrát teljes megvonása, jelentős mértékű izomveszteséggel jár együtt. 6 nap alatt 3 kiló nagyon sok. Ebben biztosan sok izom is van. Ráadásul a ch megvonás után a szervezet raktározó üzemmódba kerül, és amikor ch-ot eszel megint már megy is vissza az egész zsírba.
-
Igazából nem konkrét ételekről van szó, hanem arról, hogy mit milyen arányban és mikor kell enni.
A lényeg, hogy főleg fehérje, egy kevés zöldséggel, amiben kevés a szénhidrát és sok a rost. Tehát főleg zöld saláták. Fejes saláta, uborka, paprika, kel, brokkoli ilyenek. Pl. bab, krumpli, gabonafélék kizárva. De a lényeg a fehérje. Egy hét teljes szénhidrátmentes étrend után, a második héten be lehet iktatni két szánhidrátos napot, amikor a napi utolsó étkezés viszont csak szénhidrát. Ilyenkor lehet enni tésztát, kenyeret, süteményt, édes gyümölcsöket stb. Persze nem degeszre, csak normálisan. Az elején azért kell egy hétig semmi szénhidrát, hogy kiürüljön a májban és az izmokban felhalmozott szénhidrát raktár. Egy idő után átáll a szervezet zsírfelhalmozásról zsírégetésre. -
Na én is elkezdtem egy kis fogyózást.

Egy éve 105 kiló voltam, a répacukor elhagyásával lement 10 kiló egy hónap alatt, de ott megált. 95-96 voltam sokáig. Múlt hét szombaton elkezdtem egy szénhidrát mentes étkezést. Egyenlőre 3 kiló ment le 6 nap alatt. A cél, hogy stabilan 80-82 kiló legyek.
Ami érdekes, hogy az első pár napban nagyon hiányzott valami szénhidrátos cucc (süti, kalács ilyenek..), de mára teljesen elmúlt. Érdekes...
Ha érdekel valakit bővebben az étrend, akkor szívesen megosztom. -
fLeSs
nagyúr
válasz
attilam
üzenetére
és máshonnan nem is fogysz?

én rájöttem, hogy ugyanolyan sebességű fogyásnál a dagattabb emberen lassabban csökkennek a centik. fantasztikus felfedezés.
szóval ha van rajtad 20 kiló zsír akkor 1 kiló leadása szemre/méretre kevesebbnek tűnik, mintha csak 10 kiló lenne rajtad és úgy adod le az 1 kilót (evidens, mivel ugyanaz a súly a nagyobbnak csak kisebb százaléka).
szerk: ezen csak azért kellett filóznom, mert a tavalyi diétához képest most kicsit lassabban csökkennek a centik. dehát tavaly kevesebb volt rajtam a zsír.
én eddig semmi drasztikusat nem csinálok, és fogyok az előre eltervezett mértékben (napi 1-2 deka). pl. este 8-kor eszek utoljára ch-t (mazsola).
-
attilam
őstag
válasz
csirkemano
üzenetére
Szánj rá legalább 5 percet, de inkább 10-et.
-
Musztáng
tag
válasz
csirkemano
üzenetére
Szerintem rendesen be kell melegíteni akkor is. Nekem pl. kattogni szokott a vállam, ha nem melegítek be rendesen, azt meg nem szeretem.
De mostanában már jobban odafigyelek.
-
csirkemano
csendes tag
Még azt kérdezném, visszatérve a cardio-erősítés sorrendjére, hogy mennyirekell bemelegíteni, ha előbb csinálom az erősítést, utána a cardiot?
-
attilam
őstag
Egy jó hír: Ma már 90 cm alatt van a derekam!

Múlt hét hétfőn indultam 95-ről.
-
Musztáng
tag
Vettem karambolát.
Van valakinek valami infója, hogy hogy kell megenni?
Esetleg evett már valaki ilyet? Amúgy egész fini illata van, azért vetette meg magát.
Ezen kívül még azt szeretném kérdezni, hogy ha reggel edzetek, akkor edzés előtt esztek még valamit vagy felkeltek és már edzés is?
-
tütüke
tag
válasz
Woodslave
üzenetére
FleSs linkjében volt:
''Néhány alapvető téveszmét nem árt elolszlatni: a mell edzésével a női mellek, melyekben nincs izom, nem lesznek feszesebbek, sem a tartásuk nem javul. A görnyedt testtartás viszont súlyzós edzéssel kijavítható, a hát és a törzset merevítő izmok megerősíthetők, így a testtartás javulásával előnyösen megváltozik az egész test, így a mellek „tartása” is.''
Szóval mivel nincs is mellekben izom, ezért tényleg felesleges.
A testtartásom viszont tényleg sokat javult
-
attilam
őstag
válasz
csirkemano
üzenetére
Mert egy előnye van: Rendesen bemelegít.
-
Woodslave
félisten
sztem a nők simán csinálhatják a teljes testet. Nem kell különbontani, mert teljesen más a cél. Egy nő nem fog ordítva bukásig edzeni, hogy szétszedje a mellizmát, ergo teljesen felesleges egy hétig pihentetni.
-
csirkemano
csendes tag
-
attilam
őstag
válasz
csirkemano
üzenetére
Kezdésnek jó a teljes testet átmozgató programok, de csak kis intenzitással szabad akkor végezni.
Más: A kardiót célszerű a súlyzós edzés után berakni, több ok miatt is:
1. Akkor már kevés a glikogén az izmokban, a szervezet csak a zsírhoz tud nyúlni.
2. Ha kardióval kezdesz, akkor jórészt csak a glikogént égeted, és az utána következő súlyzós edzésen sokkal gyengébb leszel, ráadásul izmot fogsz bontani a zsír helyett. -
csirkemano
csendes tag
Én ezt a tanácsot kaptam, mint teljesen kezdő:
Heti 3 alkalom elég egyelőre, úgy állítsd össze a mozgásprogramodat,
hogy 30p cardio /dance rész, a másik 30p erősítés minden testrészre. Nem
kell a cardiót és az erősítést külön napra, és nem kell osztott
programot csinálni / testrészenként./ Ha belejössz a mókába nő az
állóképességed, akkor lehet időtartamot növelni, vagy pedig intenzitást.
Az energianyerés folyamatait figyelembe véve önmagában 20 perc testedzés
cardio, vagy erősítés nem sokat ér, mert a zsírégetés folyamata 30
percen túli mozgásnál van jelentősége. Kb: 1 órás ilyen típusú edzésnél
450-500 Kcal energiafelhasználást elkönyvelhetsz. -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
A diétát ne kezd el addig, mig beteg vagy, mert nem fogsz belőle kilábalni soha.
-
Manitou
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
gyószer

-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Jobbulást!
A legjobb, a természetes C-vitamin: nagyon sok van a csipkebogyó teában: 2 filtert bele a pohárba, rá hidegvíz. Pár órát állni hagyod, belefacsarsz egy fél citromot, +egy kanál méz, és megiszod.
A másik: kalmopirin, meleg ágy, nagy alvás. Ha ellensége vagy a gyógyszereknek, a kalmopirin helyett lehet forralt bor is. A hatás ugyanaz: Jobban leszel, hidd el. -
Moddingfan
senior tag
Na egye fene, nincs ''öri hari''
Már alig várom, hogy elkezdjem a diétát, nagyon sokat várok tőle 
Mod: nagyon beteg vagyok, remélem nem kezdek el megint fogyni, mint a múltkor (több mint 3 centi minusz karból). Napi 6 gr C-Vitamint tolok, ha ez sem segít, akkor semmi
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
egész éjjel kukoricán térdepeltem és sirdogáltam. Közben volt időm elgondolkodni azon, hogy hogyan engeszteljelek ki. Reggelre egy ötlet maradt, ami szerintem beválik:
[link]
joghurtot nem találtam
Remélem már nincs öri hari..
-
Moddingfan
senior tag
Esti UP! Nem RIGHT UP, hanem NIGHT UP
(Hú, ez de sz@h volt
)
A szmájli címe: Moddingfan megissza az esti csokis Whey Pro-t:
Jó éjt mindenkinek! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
De azért be nem szedném semmi pénzért...

Azért remélem én is beszálkásodok majd.

Lehet ez?

![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/aufsmaul.gif)

![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/29.gif)