Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Moddingfan
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére

-
Woodslave
félisten
a bioteches mérő nem akkora, mint a cytogenes. Sztem olyan 10-15gramm por fér bele. Ilyen kis piszlicsáré kanálka...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
Te szerintem egy kockacukortól is nőné, az 1600 kalóriád mellett

-
Kaoru
senior tag
na, ma teszteltem az új gatya sem feszül rajtam. Mivel centi még mindig nincs lemértem a 2 gatya közti derék különbséget. 6,5cm. Meg végre visszatért az erő is belém, úgy hogy 1,5 hét szünet után újra emelem a súlyzókat.
Mai mérés: 98,5kg -
-
tildy
nagyúr
válasz
Boxer001
üzenetére
Én nem szeretem a Cy-nek az izét, mert olyan... Izé, olyan mintha tojást ennék, nincs jó íze. Párom meg csak azt szereti. Viszotn a bioteches nekem bejön, neki meg nem

Szóval nekem estére jó ez így. Jahm kb napi 6szor eszek. Ez már haladás.
Attilam: 2*3 dl-t szoktam este inni. Befőttesüvegben összerázom, azt iszom
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Markgx10
üzenetére
Párom reggel iszik egy-két mérővel , edzés után meg 2-3al.
Ha nem edz, akkor nem tudom iszik-e
Holnapra megkérdem.
Edzés után azt tudom, hogy majdnem teljes shakerrel iszik, abba ugye neki 2-3 mérőkanállal van. Meg reggel is látom inni, de akkor nem olyan sokat.
Edzés után egy órán belül benyom egy csomag pufirizset.
Én ''vacsorára'' nyomok be ebből a biotech whey probol kettőt, azaz este 8kor egyet, 9kor egyet.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Moddingfan
üzenetére
Párom edzésnapokon 3-6 mérőkanálnyit tol.
Ez kb két shakeres adag. (különben íztelennek találja)
Egyébként a cytogenben mitnha nagyobb mérőkanal lenne.Éna másikat ittam.
Mivel ez volt a vacsorám, szerintem nem sok. -
tildy
nagyúr
Finom vacsorám volt: 2 pohár biotech whey pro. (Ez az ami páromnak nem ízlik)
raktam még bele mesterséges édesítőt
-
Kaoru
senior tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
légy férfi és álld meg

én mindig arra gondolok, ha édességre vágyom, h ettől jönnek majd vissza a zsírpárnák, s úgy fogok kinézni, mint a mekin felnőtt amerikaiak. Ez általában elég elrettentő szokott lenni. -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
ha króm tablettát szedsz, akkor is elmúlik az édesség utáni vágyad. Csak idő kérdése.
Nálam mindig akkor hat, mikor elfogy a csoki

[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
Moddingfan
üzenetére
egyél mazsolát, az qrva édes, és elmúlik az édesség utáni vágyad.
-
tildy
nagyúr
válasz
Moddingfan
üzenetére
Derék lement 82-83 cmről 80ra.
Kicsit többször eszem délutánonként, de csak kefírt meg hozzá valami kornspitzet.
Reggeli -vacsora foodexpresstől van, Reggel megeszem a felét (1 doboz kajának), este a másik felét.
Ma például ananászos csirkemell van barnarizzsel.
Tegnap tandoori csirke volt currys rizzsel....De valamikor estére már csak ultraloss megy.
Nem mérekeztem msot reggel, utoljára 82 kg voltam.
Moddingfan: Estére eddig is mindig csirkemell ment. többnyire pipimelle husileves tésza nélkül
Természetesen beleaprítva egy fél vagy negyed csirkemellet
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz
attilam
üzenetére
Én is így gondoltam
Akkor tejre fel!
tildy: napi két 100% Whey Pro így is lecsúszik, de az én édeség utáni vágyam csillapítására ez is kevés (mondjuk nem is ezért iszom). Akkor marad a tej, persze csak hébe-hóba, de azért köszi a tippet. Tényeg, Te hogy állsz a diétával? -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
0,1-es tejet vegyél. Mondjuk tejcukor van benne, de egy pohár szerintem simán mehet belőle.
-
tildy
nagyúr
válasz
Moddingfan
üzenetére
Whey pro
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nameg ultraloss
-
Moddingfan
senior tag
Egy kérdés: ha az édesség utáni vágyamat egy kis pohár meleg, édesítőszeres, alacsony zsírtartalmű tejjel (cukros tej gyermekkorom egyik kedvenc itala volt) csillapítom, akkor abban van valami kivetnivaló diéta alatt? Minden egyéb diéta alatti édességpótló ötletre vevő vagyok, a beküldőknek cserébe tudnék adni egy nagyon őszinte, szívből jövő köszönetnyilvánítást

u.i.: gondolom a mélyhűtött nápolyi kizárva
Pedig az az egyik kedvencem 
-
Moddingfan
senior tag
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Moddingfan
üzenetére
Ezt a hozzászólásodat mentsd el vhova, és ha végzek a diétával, és beteszem az előtte képeket, akkor majd nézd vissza. Én nem vagyok álszerény...
Kb. fél éves lesz a diétám (ha nem több) már ha kibírom addig. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Moddingfan
üzenetére
a kukoricáról több helyen hallottam, hogy szar, legalábbis diétában, ízre se vagyok oda érte, de én ilyen fagyasztott csomagolt kevert ''zöldségturmixot'' szoktam venni, ez 40 dkg és 120 ft, ezt eszem a rizs mellé 4 étkezésnél, nem fogom belőle kiválogatni a kukoricát.

amúgy mit hittél? én qrva dagatt vagyok hason/seggen/combon, nem olyan vagyok, mint ti. -
Moddingfan
senior tag
A kukoricát én sem vagyok hajlandó mellőzni, az egyik kedvencem. Annyira nem lehet rossz, hogy ne lehetne megenni, arról nem is szólva, hogy az emésztésre igen áldásos hatással van, legalábbis nálam.
Mod: Fless! A 20%-os testzsírt nem hiszem el, pont Neked lenne ennyi?
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz
Musztáng
üzenetére
Most már nálunk is annyi, levitték az árát, csak kicsit későn kapcsoltak. Mindenesetre köszönöm az információt

Némi ON: ma mértem magam és jelenleg 95,5kg vagyok, azaz megint egy kiló mínusz. Magasságom ugye 192 cm, naponta biciklizek és heti háromszor súlyzós edzést végzek. Izomban szerintem nem mentem le (erőben semmiképpen), igyekszem tartani a fehérje adagot, napi max. két turmixot iszok, ami gyúrós körökben még mindig jelentéktelennek számít az én alkatomhoz képest, de ennyire futja. Remélem, most minden fontosat leírtam, nem úgy, mint a múltkor
-
Musztáng
tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Az ára elég magas, 399Ft volt fél kiló
Hol vetted? A SPAR-ban 199Ft fél kiló. -
fLeSs
nagyúr
a lényeg, hogy a legjobbak a: karfiol, kelkáposzta, kelbimbó, hajdina, brokkoli (nem ez a sorrend, de mind1). én most a rizsemet sárgarépa+brokkoli+karfiol+zöldborsós zöldségkeverékkel eszem, ezt párolom meg, aztán összekeverem a főtt rizzsel oszt kész.

-
tütüke
tag
Köszi

A brokkoli nagyon finom, kár, hogy lemaradtál a szezonjárol. Nálunk pl már nem is lehet kapni.
De ha te mégis hozzájutnál, akkor főzd meg (párold) sósd vizben, és amikor megpuhul, leszűröd, és hagyod hűlni. Ha langyosan eszed úgy a legfinomabb. Nem kell hozzá semmi, csak úgy magában kóstold meg bátran. Nem mondanám, ha nem lenne jó 
-
Kaoru
senior tag
megnéztem, határeset 50 az indexe. Mondjuk azt is ritkán eszem (azszem egyszer raktam párolt gomba mellé, meg a barnarízsbe szoktam szórni 1 keveset). Inkább salátákat, spenótot, paradicsom, paprika, most nagykedvenc a kígyóuborka, s barátkozom a brokkoli gondolatával, finom recepteket olvastam tőled.
[Szerkesztve] -
Kaoru
senior tag
azért mert a főtt sárgarépa indexe 85, a nyersé pedig úgy 15.
Valahol szépen le is volt írva, hogy miért, de lényegében annyi h a főzés hatására a répában lévő szénhidrát cukorrá alakul, vagy valami ilyesmi.
Én mondjuk még a sima rizset, kukoricát és a krumplit sem ajánlanám, de nem ezektől fog összedőlni a diéta. -
attilam
őstag
válasz
Thulcandra
üzenetére
Akkor marad a krumpli.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Thulcandra
üzenetére
ja, csak a kenyérben a liszt a szénhidrát ami gyorsan emeli az inzulinszintet, a rizs meg lassan emeli.
-
-
tütüke
tag
válasz
Thulcandra
üzenetére
Szia! Az ideális az lenne, ha tudnál enni 2-3 óránként. De nem a megszokott mennyiséget, hanem kicsiket. Van egy oldal, ahol diétás recepteket gyűjtünk, ott nézelődhetsz, és merithetsz ötleteket az étkezésekhez. Igaz nem tul sok még egyelőre a recept, de alakul
Ime a link: [link]
Jol mondod: szénhidrátot, zsirt minimálisra kell csökkenteni. Jó lenne, ha el tudnád hagyni a kenyeret, vagy csak délelőtt ennél egy keveset belőle. Helyette ajánlom a pufirizset, extrudált kenyeret, vagy a teljes kiörlésű kenyereket, de utóbbit csak mértékkel. A hagyományos tészta helyett egyél inkább durumtésztát, de azt sem minden nap, csak módjával.
Ami fontos, hogy nagyon sok fehérjét kell enned. Ezért van sok csirkemelles recept a diétás topikban. És hozzá rizst, ha lehet, akkor az is barna legyen.
A legfontosabb, hogy mozogni kell, csak ugy lehet a kitűzütt célt elérni.
Na ennyi jut eszembe hirtelen, de olvass vissza, mert nagyon sok hasznos dolgot mondtak már el a többiek.
Üdv: tütüke -
Thulcandra
senior tag
Na írok ide is - gyúrós topikba is írtam, mert feszes hasat szeretnék, de ehhez először leadni kell is kell, vagy ha leadni nem is másképp enni...
Szóval 185-6 centi vagyok és 72-75 kiló ami elvileg jó, csak mivel szinte semmit nem mozgok - napi 11óra ülés, 8-9 fekvés... ezért végtagjaim vékonyak, a hasam kezd nagy lenni...
Namost úgydöntöttem nekiállok felüléseket meg egyéb tornát csinálni...
De úgyérzem étrendemre is oda kéne figyelni...
Mivel sok kenyeret és tésztát eszem, gondolom ezekből vissza kéne csípnem...
Másrészt sokat vagyok fent hajnalig, mint pl most is, és ilyenkor éhes vagyok, sokszor lefekvés előtt is.
Régebben sokszor volt h ilyenkor melegszendvicset ettem vagy toastot ketchuppal, visszanézve ez nem volt jó dolog.
Mától szeretnék odafigyelni mit és mennyit eszek.
Most ettem például tojásrántottát 2 tojásból (csak só benne, alatta minmális olaj, csak az ízért) savanyú káposztával (abból se sokat), kenyér nélkül... Jóllaktam.
És úgy gondolom ez megfelelő kaja is volt így alvás előtt kb 2 órával.
Ordítsatok rám ha nem!
Ezentúl próbálok úgy kajálni, hogy a napi 1500-1600 kcal meglegyen, de kevés zsírt és szénhidrátot vigyek be, emellet pedig sok folyadékot (vizet főleg), ásványi anyagokat és vitaminokat rendesen.
Jólenne ha ajánlanátok, miket érdemes kajálni, és az ébrenlétem melyik szakaszában. Ja, meg arról amit leírtam mi a véleményetek, helyes elképzelések-e? -
Kaoru
senior tag
nah elértem a 100at. Most jöhetnek a 2jegyű számok.
-
Boglya
senior tag
Na ide figyeljen mindenki! 100 kiló voltam most 86 vok, de 80ra fogytam.. Mindegy h mit eszel, a lényeg h keveset és h sportolj sokat
. A has a legnagyobb problem dehát sokat kell felülni
. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Markgx10
üzenetére
Kb.
Ezt csak azért mondom, hogy nehogy vmelyik itteni diétázó meglátva a ti centis eredményeteket vmi drasztikusabb eszközökhöz nyúljon, az ember diéta alatt sokmindenre képes csak azért, hogy vékonyabb legyen minél hamarabb, meggondolatlanságokra is (a tavalyi diétámat kb. emiatt b@sztam el
). -
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
De ő nem a fogyásról, hanem a centicsökkenésről beszélt, ami teljesen logikus. Kisebb körméretű hasból ha lemegy egycenti, lehet fele annyi zsírt sem vesztesz mint, ha egy nagy körméretűből

-
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Kösz, az adataimnál ott az email címem.

-
Moddingfan
senior tag
válasz
attilam
üzenetére
Köszi a bíztatást

A napló készülget, csak sokszor nincs időm írogatni bele, vannak hiányos napok, mikor kimaradtak étkezések (nem volt időm írni) és vannak napok, amik egy az egyben kimaradtak. Amint meglesz a két hét küldeni fogom, ahogy ígértem
u.i.: Hogyan küldjem el? Nem tudok feltölteni sehová. Max dobj valami mail címet privibe, arra elküldöm csatolt fájlként (de csak ha lejár a két hét, mert akkor leszek kb. a harmadánál)
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Én is durván ennyi idő alatt dobtam le 4 centit a derekamról.

Csak így tovább, majd küldd a naplót!
-
Moddingfan
senior tag
válasz
attilam
üzenetére
Anno, mikor még dagi voltam a vérnyomásom palfonértéke egy alkalommal 192 volt
Azt hittem sokkot kapok, mikor megláttam, de nem éreztem rosszul magam
Az én fogyókúrám is alakul:
Derékbőség:
febr 01.:97,5
febr 10. (reggeli után): 93,5
Remélem az én derékbőségem is nyolcassal fog kezdőni, mire megyünk Márkhoz
Egyébként sok más helyről is ment le szépen felesleg, pl.: karom eresebb, fenekem sokkal formásabb (kedvesem vette észre
). Bár a ma reggeli kardió elmaradt (túlaludtam magam), de sebaj, majd az esti súlyzós edzés után lenyomom, akkor még effektívebbnek érzem.
u.i.: Új kedvenc gyakorlatom a labdás hasazás. Egyszerűen imádom, aki még nem próbálta, az feltétlenül tegye meg.
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
attilam
üzenetére
6-7 hét alatt 9 kilót szedtem fel én is az Attackos fázisban
Akkor el se megyek az orvoshoz
Mondjuk ebből szerintem kb. 3-4kg víz, 4-5 kg zsír és ha véletlenül 1kg ebből tiszta izom akkor már körbecsókolom az Attackos dobozt. 
Mindegy tömegelés vége, most ch vissza, de nem diétás szintre, aztán meglátom, mi lesz ha lemegy a víz, ha nem leszek túl zsíros, akkor megint tömegelés, ha igen, akkor diéta. -
attilam
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
Akkor biztosan összejön.

Amúgy vigyázni kell a tömegeléssel is nagyon. Tegnap mértünk vérnyomást, és a havernak majdnem 160-as volt. Túl hamar hízott be, úgy 2 hónap alatt felszedett 10 kilót. Szóval erre is oda kell figyelni szerintem. Mikor elkezdtem diétázni nekem is egy kicsit magas volt 140-körül, most szerencsére csak 123-as volt. -
attilam
őstag
Na felteszem a szokásos derékbőségváltozásos diagramom. Most éppen 84.25 cm.

[link]
Jucus87: Szerintem írjátok be az aláírásotokba, akkor többen látják talán. Én szavaztam már, sok sikert!
[Szerkesztve] -
Jucus87
tag
Sziasztok!
Légyszi szavazzatok a 13-mas párra!
[link] -
Moddingfan
senior tag
-
ovecs
senior tag
Srácok én 20 kilót fogytam 1 év alatt, ennek nagy része nyáron ment le..
A következő a trükk:Sok mozgás, egészséges kaja, és este 6 után semmi evés késői lefekvéssel kombinálva -
attilam
őstag
''Este (19-kor) én ha ch eszek, akkor az max zöldség, sztem ott már nem kéne a pufirizs.''
Én 18 után nem eszek ch-ot, de csak akkor ha nem este edzek. Ma pl. 20:30 körül jöttem meg edzésből, egyértelmű hogy megy utána a rizs+csirke, hiába múlt el 18 óra. Tehát fontos az edzést is belekalkulálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Holnapra megkérdem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kb. fél éves lesz a diétám (ha nem több) már ha kibírom addig.