- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
m2ts gyomlálásra most már mindig az mkvtoolnix-et használom (xbmc hibát még sosem tapasztaltam), és srt-t teszek bele/mellé, mert a pgs-t utálom. Egyedül akkor hagyom m2ts-konténerben, ha DTS-HD HRA a hang, mert azt a toolnix nem kezeli, azaz csak a magot hagyja meg. Szerencsére gyári HRA kevés van.
-
törölt tag
-
zeix
senior tag
A kód segít a problémán.
Próbáld úgy ki, hogy indíts el egy filmet kb 5s elég.
Ezután állítsd meg és ne nyomkodj semmit az xbmc-n, hagyd idle módban.
Ezután nézd meg a vga kihasználtságot.
A kód nélkül 47%.
Ha csak elindítod az xbmc-t és úgy hagyod, akkor szinte 0% a kihasználtság.
Videó lejátszás után kell megnézni. -
zeix
senior tag
Hmm. Köszi!
Aeon nox 4.0 skin van fennt.
Xbmc 12.0 frodo.
Ezt a kódót használom, így 25%-os a gpu terhelés idle módban.<advancedsettings>
<gui>
<algorithmdirtyregions>1</algorithmdirtyregions>
<nofliptimeout>1000</nofliptimeout>
</gui>
</advancedsettings>Enélkül 40-50%.
Lehet a vga drivert kellene frissítenem? -
-
törölt tag
Igen, de HD4000-re én már építenék minőségi HTPC-t. Én is gondolkodtam rajta, de tudtam mit kapok az AMD-től driver, hardver és ebből eredően képminőség szinten, ezért nem mertem belevágni.
Egyébként akik még döntés előtt állnak, ezt a 2 cikket érdemes olvasni, HQV tesztet is tartalmaznak:
AMD's Trinity : An HTPC Perspective
Intel's Ivy Bridge: An HTPC PerspectiveAkinek meg olcsóbbann, csak médialejátszó kiváltásra kellene, továbbra is tartom, hogy Brazos is jobb mindnél, csak némi szoftveres jártasság szükségeltetik a nem túlzó elvárások mellé. Bár már nem érdemes újonnan venni, hamarosan jön a Kabini SoC és tsi, ezekre igazán jó HTPC-ket lehet majd építeni. Szóval AMD
-
TCr
veterán
Persze, itt a hirdetés.
-
cekkk
veterán
Ezzel a library móddal egy bajom van, ha egy albumon belül elindítok egy számot akkor csak azt játssza le és nem folytatja.
Én folyamatosan tagelem újra a zenéimet(több száz giga) és kezdi megérni a fáradozást mert nagyon látványos tud lenni a zenei médiatár is.Csak nem félórás meló
-
cekkk
veterán
Tudod mi a kemény, hogy itt a Debreceni Egyetemem az informatikai karon lévő tanárok többsége matematikus fizikus... sok esetben a projektor és a laptop össze kapcsolása gondot okozott nekik.
Algoritmikus személet nagyon meg nekik, de magához az informatikához nem értenek nagyon sok esetben sajnos. És ez meglátszik abban is, hogy semmi értelmes tárgyat nem tanítottak.
Olyan mint, most a villamos mérnök képzés itt, átvitték a főiskoláról a képzés a Termesztudományi karra és olyan fizikusok oktatják a mérnököket akiknek a többsége egy csavarhúzót nem fogott még a kezébe, kb ez az eset állt fent nálunk is infó képzésen. Programozzál programozzál programozzál ennyit tudtak adni nekünk sajnos -
törölt tag
-
TCr
veterán
-
TCr
veterán
Ha problémába ütközöm az még nem sajnálatos.
Az más sokkal inkább, hogy ez folyamatos."Hiba történt a driver telepítése közben, nem fog megfelelően működni..."
Valami ilyesmit írt, szó szerint nem emlékszem.
1 csatlakozós.Nem is azt mondom, hogy mindentudó vagyok, egyszerűen csak unom már a folyamatos hibakeresést, elegem van az egészből.
Azt akarom, hogy hazamegyek, bekapcsolom a szaromat és élvezem.
Nem való nekem HTPC, legalábbis nem az olcsó fajtából, többet viszont nem vagyok hajlandó rákölteni. -
törölt tag
13-1_vista_win7_win8_64_dd_ccc_whql van nálam és minden OK.
Viszont ma nagyon meglepődtem. Sosem gondoltam volna, hiszen egyesek és nullák
, de valamit nagyon elcseszett nálam az Asrock USB XFas
zt. HDD > router > HTPC/külső USB HDD vonalon másolt filmeknél néha összeesett a kép, mpc-hc megakadt egy pillanatra, XBMC kilépett a filmből. Ugyanez a film (filmek) hálózatról, ill eredeti HDD-ről lejátszva tökéletes. Kapott egy uninstallt az XFast, majd megismételtem a HDD > router > HTPC/külső USB HDD másolást, és lám tökéletes a kép. Ezt utána több filmmel eljátszottam, ami széthullott hálózati másolás után. Soha nem jövök rá mi okozza az Asrock progi hibáját, de úgy kidobtam, mint macskát sz@rni.Akartam tőled kérdezni, hogy vettél dedikált nvidia karit ha jól emlékszem, láttál valamit közte és APU között, ami említésre méltó? Kép-hang stb különbség? Vagy ne kérdezzek ilyeneket?
-
törölt tag
Nyilvánvalóan másképp szólnak, de nekem elegem van belőle
, ha fülelsz a jövőben, kív leszek a véleményedre, nekem az eredeti felállás teszik, dekódoljon az erősítő. Néhány TrueHD anyagnál egyértelmű hangerő különbség volt, ez pedig nagymértékben befolyásolja a véleménynyilvánítást. Kerestem néhány jelenetet mikor nem a center-frontok, hanem a hátterek dolgoznak, helikopter áthúzás és hasonlók, amik feletted, mögötted szólnak. DD-DTS esetén sokszor eltérő hangerővel, eltérő térből indul ill végződig 1-1 effekt. Pl a Vasember c. film 40x percnél mikor beülnek beszélgetni egy autóba, majd a jelenetsor végén a hátterekből egy helikopter hangja hallatszik, ahogy elhúz feletted/melletted/mögötted. Visszhangot is találtam DTS hanganyagnál, melyen egész korrekten hallható volt az eltérés az erősítő javára. Esetleg ha megvan a gyári Transformers 3 BD. A film elejébe néztem bele, itt pedig konkrétan jelentősen hangosabb (ezáltal akár érezhetjük, hogy jobban szól) XBMC dekódolással.
Szóval játéknak jó volt, különbség van, a lehetőség adott mindenki számára, hogy hallgatózzon. A véleményem nem tekinthető véglegesnek, nem szántam túl sok időt rá, annyit tükröz, amennyit a saját rendszerem ill a helyiség akusztikai jellemzői nyújtottak számomra 1-2 óra alatt. Ennyi idő alatt néhány filmbe tudtam csak belenézni, koncertbe egyáltalán nem, talán ott még jobban elkülöníthető különbségeket lehetne felfedezni.
-
törölt tag
-
törölt tag
Egyebkent a konkret kerdest vizsgaltad xbmc-vel? Mivel nem vagyok sajat magam ellensege, ezert epp hallgatozom. Azt mar most kijelenthetem, h van kulonbseg. HD es nem HD anyagnal is. Legnagyobb meglepetesemre hol itt, hol ott. Van olyan HD hangu film ahol egyertelmuen jobb multichannelben, es nem egyszer forditva sima dts-nel, ha az erosito dekodol. Erre tobb ido kell.
-
TCr
veterán
Azt azért magyarázzátok már el nekem kérlek, kicsit félretéve a felsőoktatási anyagaitokat, meg tudomisén még miket, hogy élesben tesztelve a DTS HD és LPCM hangokat - azokat oda-vissza, oda-vissza váltogatva ugyanazon forráson - mitől van az, hogy előbbinél 1-2 mélyhangnál olyan dörrenést produkált a sub, hogy megremegtek az üvegek, utóbbinál viszont nem? Aztán vissza, megint remeg, vissza, megint nem...
Ez csak az egyik jelenség volt a sok közül, ami egyértelmű különbségre utalt, de ez volt talán a leg"szembe"tűnőbb.
Ez mégis hogy a pcsba lehet placebo?Esküszöm, hogy nem kötözködésképpen írom, csak egyszerűen nem értem...
drdr: lehet elaludt a szenzor és a Passmark ébresztette fel.
-
TCr
veterán
Az az álláspontja, hogy mindegy, hogy a PC - XBMC (LPCM) vagy az erősítő végzi a DTS HD kódolását.
Én komoly különbséget hallottam (pártatlanul, mert nekem aztán tökmindegy volt, hogy melyik a jobb, vagy egyforma-e) a kettő között (ebben az esetben a PS3 volt a lejátszó), de szerinte ez csak placebohatás volt. -
Az eredeti kerdes az volt, hogy melyik cucc tud DTS-MA-t meg tarsait bitstreamelni es arra irtam, hogy tok mindegy, mert az XBMC ugyis tudja LPCM-be dekodolni, onnan kezdve meg mindegy. Erre jott a turboaudiofil allaspont, miszerint csak es kizarolag az a jo, ha az erosito csinalja a dekodolast, mert kulonben vacak lesz az egesz.
"Hogy az XBMC ugyan úgy kódolja ki LPCM jelfolyammá a DTS HD MA-t, mint mondjuk a VLC player?"
Ez mondjuk igy van, foleg, hogy meg azonos kodot is hasznalnak.
-
"Szerintem egyszerűen csak fogadjuk el, hogy programozás technikai szempontból PC-n is olyan sok helyen lehetséges belenyúlás a nyers LPCM adatfolyamba, hogy butaság lenne azt gondoloni, mindig minden szoftver kizárolag egyformán működik."
Szerintem ne fogadjuk el, mert nem igaz. Foleg ugy, hogy itt raadasul eleg konkretan XBMC-rol van szo, ami eleg ismert modon mukodik es nem nyul bele.
"Lásd ellenpéldának a FooBar-t."
Azt a foobar2000-et, aminek a FAQ-jaban direkt ki van emelve, hogy tok ugyanugy mukodik, mint barmelyik masik lejatszoprogram?...
-
"95%-ig pontos amit irtál, csak kihagytad a DPS feladatai közül a hangszint, a mátrix kódolást pl. Logic 7, stb."
Viszont ezek mind a DTS/DD dekodolas utan jonnek es LPCM-en is ugyanugy el lehet oket vegezni (sot, igazabol ugye csak es kizarolag LPCM-en vegzi el oket a DPS), vagyis temank szempontjabol ez tok erdektelen.
-
sb
veterán
Én mint totálisan nem audiofil és a témában nem is jártas ember hadd tegyek ide egy tisztázó megjegyzést, mert eléggé összekuszálódott a dolog ahogy nézem. Megpróbáltam tényeket felsorolni, ha valami helytelen majd beleszóltok, de inkább csak az alapvető elvi különbségeket akartam összeszedni.
1. DSP
Digitális feldolgozó: A digitális jelet dekódolja és alakítja digitális, csatornánkénti, nyers adatfolyammá. ha úgy tetszik "kitömöríti".
- digitális-digitális átalakítás (dekódolás)
- szabvány szerint
- a zaj nem értelmezett, a veszteség (tömörítésben) szinténEgyedül a "pontosság" lehetne kérdéses, de digitális jelnél ez is kimerül kb. a számábrázolásban amiben nagyon nagy trükkök nem lehetségesek a tudomány mai állása szerint. Ráadásul egy veszteségmentes tömörítés azért az, hogy ne csak körülbelül ugyanazt kapd a végén, hanem pontosan ugyanazt.
2. DAC:
Digital-analog converter.
A digitális, nyers adatfolyamból analóg jelet (hangot) generál.
A minősége ezer dologtól függ, lévén a kisebb információtartalmú mintavételezett jelből akar folytonos, analóg jelet előállítani.
- jelképzés pontossága
- zaj szűrése: ebbe beletartozik maga a dac, a köré épülő elektronika, táp, stb...
Ebből látszik, hogy itt jóval nagyobb know-how van/kell a jó minőség eléréséhez.Namost a vita az 1. pontról szólt, ahol nincs igazán nagy játéktér a feladatban. Persze lehet, hogy van (ennyire nem ismerem a formátumokra vonatkozó speciket), de szinte nulla. Főleg a 2. pontban lévő minőséget befolyásló tényezőkhöz képest.
A számábrázoláson kívül mást továbbra sem látok... de az meg nem egy nagy ördöngősség, ma már kb. abakuszon is több biten számolunk, mint amire szükség van. -
A DAC chip mindenhol olyan kicsi (mi a fene lenne nagy egy DAC chipben?), a DSP meg tok kulon dolog, raadasul egy erosito DSP jet egy i5-hoz vagy egy Trinityhez kepest kb. annyira fejlett, mint az abakusz.
(#19182) TCr: Fogalmam sincs, igy latatlanba az a legvaloszinubb, hogy alulbecsulted a placebo jelentoseget (nem nehez).
-
törölt tag
Csúnya lenne hagyni az XBMC-t dekódolni, küldje csak passthrough a hangot és bízza az erősítőre, az arra való
A régi XBMC DTS-HD HRA hangot HD MA-ként játszotta ez rősítő felé, most nincs hangja. Ilyenkor a film audio menüjében a kimenetet HDMI-ről optikaira kell állítani, ilyenkor szerencsére kiadja a magot. Bár kerülöm a szándékosan butított HRA-t, de van néhány natív anyag ami így jelent meg.
-
Végre! Úgy látom ez lesz a trend, HDMI-s külön, dedikált DAC/előfok. Ezt vártam már, hogy a gyártók elkezdjenek ilyesmivel foglalkozni. Pöppet drága cucc még, de nem a HDMI hype miatt várom. Szimplán a HDMI szinkron átvitele miatt. Így nem kell XLR csatival szarakodni és egy PC-ből is lehet k.jó forrást csinálni.
Várom már hogy valaki megjelenjen olcsóbb/egyszerűbb, de HDMI digitális bemenetű DAC-kal, videó jeltovábbítással.
És most kiveszem a kezemet a biliből és megyek tovább dolgozni..
-
OK. Vágom. Logikus.
Házimozi topikban egyszer olvastam, hogy már középkategóriás rendszeren kihallható, hogy ha a lejátszó szoftver (Foobar) végzi az upsamplinget (24/192-re) és így küldi ki pl. egy 24/192-et tudó DAC-nak (Lupus C).
Ezek alapján kérdés, hogy pl az XBMC milyen "eszközöket" használ a dekódolásra, hogy jobb eredményt ad-e az AVR-ek DSP procijához és DAC-jához képest.
A 460-asodban is az okosság a DSP prociban van. Még a DAC előtt tolja az upsamplinget és a dekódolást, aztán a DAC-(ok)nak már jóval kevesebb dolguk van.
Vagy akár ezt úgy is elérheti, hogy a DAC-ok egyszerűen nem képesek az upsapmlingre, mert a DSP-től mindig csak ugyan olyan kimeneti felbontást kapnak, akkor meg már minek kellene ez a képesség?
A külön DAC-okban is a non-oversampling DAC-ok ritkábbak, de csak egy kimeneti felbontást támogatnak (és általában jobb hangot is lehet kapni velük).
-
De a kódolás, az algoritmus egy rögzített folyamat a hangformátumok esetében, akkor a dekódolás is az. Vagy nem?
Max. akkor tudok különbséget elképzelni, ha a hangkáryta nem az eredeti felbontásnak megfelelő felbontású hangként tolja ki, hanem máson, azaz fel-, vagy lekonvertál kiküldés előtt. (A hangkártyák kimeneti frekvenciáját ugye be lehet állítani fix értékre.)
-
TCr
veterán
-
maestro87
őstag
Ok, köszi!
Csak az előbb olvastam valahol, hogy a hdmi 2 irányú, így gondoltam megkérdezem. És ami a tv-n van, az meg csak bemenet lenne?
A VHS-t szeretném már kiváltani, de eléggé sokallom a dvb-c tuner árakat, én múltkor olyat 20 ezerért találtam csak.És amúgy azt honnan tudom, hogy mi kódolt (bár nem mondtam, hogy ezt szeretném rögzíteni)? Digi kábelünk van, gondolom csak a Digifilmet nem tudnám rögzíteni (+HBO, de olyanunk nincs).
-
sb
veterán
Nem jó amit mondasz:
Ha van két cellád, az egyik üres, de sokszor írtad már, a másikon van adat, de még kevésszer volt írva.
Melyikre írod az új adatot?1. Ha az üresre akkor egy már jobban elhasznált cellát öregítesz tovább.
2. Ha a kevésszer írt cellára akkor viszont előtt onnan el kell mozgatnod az adatot, vagyis ez meg nem 1db hanem 2db írás. Vagyis épp a kíméléssel öregíted jobban, hiszen 2 írási ciklus ment le egy helyett, mint az 1. esetben.És itt jön a képbe a teleírt SSD. Ugyanis, ha NINCS helyed az SSD-n akkor az 1. módszer nem tudod használni érdemben. Ha van rajta 5MB helyed konstans (és oda írsz/törölsz) akkor vagy azt a pár cellát öregíted mindig ahogy írsz/törölsz róla. A 2. módszernél pedig több a felesleges írás, mint az első esetben.
És bezárult a kör!
Az, hogy meddig bírja az SSD teleíva vagy anélkül más kérdés. Én is úgy gondolom, hogy átlag használatra megfelelő az élettartama, de azért simán el tudok képzelni olyan területet ahol ez nem elég.
A szerverekről ne beszéljünk ahol amúgy sebesség miatt lenne létjogosultságuk, de még az otthoni átlagfelhasználásnak is vannak olyan szegmensei amikről fogalmunk sincs. SSD-t ma rendszernek vesz mindenki. Adattárolásra, torrentezni, letölteni, stb ember nem használja szinte, amire egy HDD-t szó nélkül 10-ből 5 ember használ. Szóval értem én, hogy eddig még nincsenek rossz tapasztalatok, de ezeket a tényezőket: felhasználás, eddig eltelt használati idő, stb... érdemes figyelembe venni.
-
laca500
aktív tag
Köszi a gyors reagálást.
A régi alkatrészeket nem írom le, sok értelme már nincs. A hálózatban van egy pc, amiben M5A99FX PRO R2.0 alaplapra integrált gigabites lan van. A router egy TP-Link WR1043ND. Az UTP kábel és csatlakozók CAT5-ök.
Tudnál vagy tudnátok olyan alkatrészeket ajánlani ami a jó beállítás után akadás mentesen viszi hálózaton keresztül a dolgokat? APU vagy I3-ra gondoltam a hozzá való lappal, táppal, cpu cooler-al. De inkább az APU Trinity felé húzok, a jobb integrált VGA miatt. Házikóból nem szeretnék túl nagyot, de kicsit sem. A magasság és a mélysége a fontosabb. (max 10-11 cm magas és 30-32 cm mély kellene)
Az IMON-ról nem írtál semmit. Mára már jól működnek?
Ha esetleg ez itt így ilyen formában off lenne akkor bocsi és szóljatok. -
rigo88
aktív tag
ok ok, csak sleep-be villog a powerled. lehúzni nem akarnám, mert szeretném látni h be van-e kapcsolva vagy sem.
sajna nem vagyok elektro-pro nem tudok olyan panelt gyártani ami ki-be áram esetén pl az egyik színű (pl piros) ledet kapcsolja be, állandóan érkező áram esetén pedig a másikat (pl zöld, sárga, kék bármi).
pedig valszeg a ledeken kívül további kb 2 alkatrészt (kondi, tranyo) igénylő végtelenül bonyolult panel lenne.
gondolom ez is egy 5forintos különbség a minitower és a htpc házak köztépp ezért gondolkodom normális htpc ház vásárláson, csak nemtom hol tudok széles választékban nézelődni. leginkább interneten.
-
rigo88
aktív tag
sajnos nem tudom bömböltetni 107 éves fagerendás ház és az emeleten lakunk. nemhogy a léptünktől de a nagy basszustól is remegnek a tányérok
szal a hő miatt nem aggódok. hátul is van neki vágva lyuk, de még lehet hogy megcserélem ha unatkozom. nem mindig van türelmem a zsinórokat baszkódni, most szereztem az új szekrényt néhány hete akkor egyszer már zsinóroztam..
az otthoni nagyszobámba volt még egy pár front egy sony ss-fcr450 mert az erősítő pózba A+B frontokat nyom. és persze ott nem volt ilyen közel a két front hanem a szoba két sarkába a két magnat kicsit közelebb pedig a két sony. mivel a sony kicsit a mélyeket nyomja jobban a magnat meg a közepet és a magasat.
otthon pihen még egy sub-nak használt logitech 5.1 .1 része is. úgy voltam vele hogy ide minek.. majd ha továbbállunk.mindent egybevetve most így elégedett vagyok a cuccal, bár nyáron a plazmát lecserélem led-lcd-re. 500ért pont olyan mint amit ennyiért elvár az ember de nekem zavarja a szemem és rettenetesnek tartom hogy közelről hangyafocis, az én szememnek lehet hogy épp ezért "vibrálós" és a fekete-nem-fekete dolog is kicsit zavar, nem beszélve a ghostolásról. 5-10mp-ig ottvan egy bármi és amíg nem megy át rajta valami világos ottmarad... a tv-logók meg már - valószínűleg - eltűntethetetlenül látszanak közelről úgy, hogy biztosan nem megy órákat ugyanaz a csatorna, a tévé pedig kb 1-2 hónapos.
kár h nem lehet belenyúlni a yamaha programjába, halálra idegesít, hogy ha sztereó az adás nyomkodnom kell a dts: music-ra mert ott a legjobb a hangzás, ha meg +2 csatornás a jel, akkor átugrik surround normal-ra, persze itt a 2 lehetőség közül a másik a surround enhanced a jobb. az igazán bosszantó hogy valójában egy másfél soros programról lenne szó. mert ki fogom nyomkodni a harmony 2 gombját hbo-hbo2 mindig ac3 a többi meg mindig 2.0.. és persze azt a néhány másodpercet kibírnám amíg az adott csatorna surround normalon van de ha továbbkapcsolom és sztereó jön úgymarad...
-
rigo88
aktív tag
cekkk, Peak: a hő miatt gondolod? van különbség a két fach mérete közt, amúgy kizárólag a távirányítás könnyebbsége miatt került felülre az erősítő, bár a harmonynál igazán mindegy, hogy merre irányítom úgyis beveszi az eszköz. hangzás szempontjából is jobb ha fent van a center, bár a hátsó lemezt már kivágtam felül az erősítő kivezetések miatt
úgy látszik megint fűrészelni kell a hétvégén
de valójában úgy vagyok vele, hogy mivel a szoba az kb akkora mint amekkorának látszik tökmindegy. majd ha lesz normális méretű szoba hozzá akkor igazítok rajtuk. egyelőre lehet h a polcot egyel lejjebb rakom és ennyi.
köszi az észrevételt -
törölt tag
Miután megvettem, olvasgattam itt-ott a házról, és akkor már láttam, hogy neked is ilyen van. Ha előtte tudtam volna, hogy ilyened van, akkor rákérdezek a tápventire, szerencsére látatlanban bejött
A Thermaltake-t mindenki szidja, h hangos, a csifi teljesen OK nálam.
Szép nagydarab ventid van, tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kés topik
- Star Trek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- FiiO K9 AKM DAC/AMP szinte új közel 2év garanciával eladó
- FiiO FT3 350ohm-os fejhallgató szinte új 22 hónap garanciával eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest