- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Sziasztok! Intel NUC vonal megfelelő 4K mellé, de ami igazából a fő profil lenne, az az USB kimenet a zenének. Itt felmerül az igény, hogy PCIe slot jó lenne, ha lenne rajta, egy paul pang kimenetnek. Gondolom kábellel össze lehet hozni + tokozni a kártyát külön. Konkrétan ezt néztem ki: Intel NUC 8i3BEK. Intel oldala szerint 4K@60Hz-et tud
-
-
Toobee
veterán
válasz
HollywoodBoy #27796 üzenetére
Én hiányolom belőle a gyorsgombos hangkimenet váltást. Illetve néhány cyril betűvel írt cue fájlos flac ripnél a gépen keresztül nem hajlandó lejátszani a fájlokat, ugyanakkor számonként szétbontva látom. Viszont telefonról, a Yatse appon keresztül indítva hibátlanul megy, csak a számonkénti szétbontás marad el. 12.2 esetén, ha sokat ment a gép (1+ hét, akkor egyre könnyebben fagyott le a program). Ha Yatse-n keresztül sokat nyomkodtam a jobbra nyilat, azaz a +30 mp-es léptetést, akkor mondjuk 9-10 egymást követő leütés után kifagyott a program. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
Toobee
veterán
Valakinek van ötlete, hogy miért nem lehet felrakni a LAN drivert? Gigabyte GA-B85N az alaplap és Window's Server 2012 R2 az operációs rendszer.
-
Toobee
veterán
Ez az új gép nem nagyon akar elindulni. Lehetséges, hogy gyári hibás valami? A következő történik: bekapcsolom, majd felpörög a CPU és a táp ventilátora, aztán kis idő múlva leáll és megint újraindul. Ez gondolom így megy az idők végezetéig.
Na, most lehúztam róla mindent és ilyet ír, hogy "The main BIOS is corrupted" Valami backupja van, kíváncsi leszek...
-
Toobee
veterán
válasz
Warter #27600 üzenetére
A mostani gépem NAS és média lejátszó is egyben, ez 1,5 éve megy már heti 1 újraindítással, akkor is általában azért, mert az AQ NRG kábel kiugrik belőle, mikor az állvány mögött mászkálok. 3 HDD-t hajt gond nélkül. Fogyasztást sosem mértem.
(#27601) Tomacko: szerintem nem jó az irány. Mindenképp dedikált futóművet vennék.
-
Toobee
veterán
válasz
Patice #27596 üzenetére
A mostani gépemben ilyen van, tényleg nagyon halk. 1,5 éves, még nem hangosodott. Nálam a merevlemez, aminek hallom és utálom is a hangját. A következő projekt egy NAS építése lesz, ha a HTPC kompletten elkészül, egész korrekt 4 lemezes ITX házakat látok.
Warter: majd írok a hangjáról, de úgy döntöttem, hogy most nem veszek semmilyen házat. Falapra fogom szerelni az egészet, így valószínűleg több zaj szűrődik majd ki.
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #27585 üzenetére
Köszi, kedves vagy, de már megrendeltem azt a BQ tápot, amit regger linkelt.
-
Toobee
veterán
válasz
#75912448 #27582 üzenetére
Bántódás ne essék, azért nem jártam erre mostanában, mert azt látom, hogy én teljesen más szempontokat veszek figyelembe, mint az itteni törzsgárda. Engem nem izgat a fogyasztás, a méret, meg az egyéb dolgok. Csak a hangminőség érdekel. Meg a kép is legyen elfogadható...de ha azt be kell áldozni, arra is hajlandó vagyok.
-
Toobee
veterán
válasz
#75912448 #27576 üzenetére
Írtam is az iponos srácnak, hogy csapja hozzá. A jóisten küldte nekem délután az e-mailt, hogy az eredetileg kinézett FSP nem lesz egy darabig
Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz a hangminősége. Remélem, hogy nem lesz visszalépés, ha külső házba rakom a HDD-ket. Meg ez a pure poweres USB is felkeltette az érdeklődésem, mondjuk az SPDIF transzferem akkumulátorról megy, de talán nem lesz olyan szemetes a jel sem. Hallottam már egy ilyen konfigot, az sokkal jobban szólt, mint az enyém, de akkor még koaxról hallgattam zenét és azon Néhai-féle kivezetés volt, nekem meg egy 500 Ft-os Asus innen, a PH!-ról, plusz a barátom gépén futott a Phil-féle script is, amit már én is megvettem, de még nem kerül végleges hardveres környezetbe az egész, addig nem akarom aktiválni. Hardver id-hoz rendeli a kódot, szinte biztos, hogy bármi megváltoztatja.
-
Toobee
veterán
Az eredeti terv az volt, hogy a legolcsóbb táp, amit találok, de ezt inkább elvetettem. Beraktam már a kosárba egy nekem tetsző házat, de mondom csak messzebb kerülök a kinézett háztól.
Egyelőre Server, aztán lehet kap egy OSX dualbootot is, majd látom.
(#27574) regger: te hogy tudsz így linkelni? A másik se működött.
A mostani gépemben is BQ táp van, System Power 300W 80+ áll a garipapíron, azt hiszem L7. Akkor rendelem, köszi!
-
Toobee
veterán
Tápegységet keresnék ideiglenesen, úgy 3-5 hónapra. A konfig:
Konfig:
GIGABYTE GA-B85N
CRUCIAL 120GB mSATA M500 CT120M500SSD3
INTEL Core i3-4130T 2.90GHz 1150 BOX
KINGSTON 8GB HyperX XMP Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3B1K2/8GXEzt néztem ki: FSP FSP200 50GSV 85+. Megfelel? Jó lenne, ha nem hangoskodna. A konfig lapra lesz szerelve egyelőre, majd egyszer veszek hozzá házat is, meg normális tápot.
-
Toobee
veterán
XBMC-t szeretnék vezérelni egy Thinkpadről. Az androidos programmal vannak fenntartásaim, de tök jó lenne, ha mondjuk egy az egybe látnám a HTPC felületét a laptopon, vagy ilyesmi. Megoldható?
-
Toobee
veterán
Xbmc-ben semmi sincs kipipalva, csak a sztereora lekeveres. A dac csak pcm-et kezel,nem tud lekeverni semmit. Igy a lejatszo csinal mindent En sem ertem, mert csak a mag tud kimenni. Megis, ami dts, az megy, ami dts hd, az meg pattog. Tmt-t ki akartam probalni, de lebuktam vele es most fizetnem kene, igy nem foglalkoztam vele
-
Toobee
veterán
Az mitol lehet, hogy BD25/50-
nel, eredeti HD hangok eseten,
amikor robbanas, vagy hasonlo
magas bitratas resz van, akkor
pattognak a magas sugarzoim.
Eleg idegesito, meg szerintem
nem is hasznal a dobozoknak.
Htpcbol koax kabellel megy a dacomba a hang,
amit az xbmc kever le sztereora es csomagol ki pcm-re. Game of
thrones-t nezem meg rendszeresen, amibol az
1080p valtozatot szedem, ott nincs ilyen
gondom. Asus fm2-es lapom koax kimenetet hasznalom. Dac: Emotiva XDA-1
xbmc: wasapi-n van. -
Toobee
veterán
TMT5 a 3D lejátszásnál automatikusan 30Hz-re tolja a képfrissítést. Ez normális? Avatart nézném, ami 23,976-os. Sose láttam még BD3D-t, ezért nem tudom. Ha Cataclystben forceolom 24Hz-re, akkor átáll arra. 30Hz-en egyébként riceg, mint az állat.
-
-
Toobee
veterán
-
Toobee
veterán
Ezeket próbáltam, és nem váltott autómatikusan:
Celine Dion - A New Day BD50
Allan Taylor - Live in Belgium BD25 ezt 5.1 DTS helyett 4.1-nek írja és nem is szól a center
VA - Legends of Jazz - Showcase BD25
KOS.ARENA.BD25.1080i.DTSHD.Retail.x264-HDEvo (ezt 50hz-re rakja, bár ennek az infojában 25p-t írnak, tehát ez akár még jó is lehet így)
Michael Buble Meets Madison Square Garden BD25 (ennek nem látom a tech infójában, hogy milyennek kéne lennie)
Paul.Kalkbrenner.A.Live.Documentary.2010 MBluRay.1080p.x264-FiNEST (ennek se látom a kadenciáját a tech infoban)Peak: miért kell mindenhez állítani az asztalon? XBMC-ben be van kapcsolva, hogy állítsa be magának a képfrissítési frekvenciát.
Ps.: beállítottam fixen 24hz-re az asztalt, a Celine Dion koncert akkor is átugrik 60Hz-re, tehát az XBMC-vel lehet valami. Gondolom én.
-
Toobee
veterán
-
Toobee
veterán
XBMC-vel hogyan tudom lejátszani azt a koncertet, amit nem talál meg az adatbázisban, tehát nem tudok a film mappából kiválasztani, csak a fájlokból. A legnagyobb m2ts-re kattintva behozza az FBI marhaságot, aztán ennyi.
-
Toobee
veterán
Ha otthon nem tudod használni, akkor nem csodálom, hogy teljes mértékben hidegen hagy. Nekem van, és ugyan még nem éreztem rá ingerenciát, de leszedtem a híres neves Avatart, mert arra a napra tartogattam, mikor kijön a Dune 3D-s lejátszója, vagy a jelen esetre, mikor megépül a HTPC-m.
-
Toobee
veterán
válasz
rbalint88 #18433 üzenetére
Lehet, hogy egy vezeték nélküli egeret kellene vennem, a franc se tudja. Hirtelen kellett valami, úgyhogy 800 Ft-ért vettem a Sparban egy Omega egeret.
A billentyűzet + egér kombinációk 6.000 ft körül kezdődnek, de billentyűzet az már van. Az egerekből meg 1500-2000 között már vannak vezeték nélküliek. Azért csak egy touch pados billentyűzet lenne a legjobb megoldás, de ez a K400 12 ezer ft.
-
Toobee
veterán
Touch pados, teljes értékű billentyűzetekről valakinek tapasztalata? (Nem az ilyen mini megoldások érdekelnek). Láttam 1-2 megoldást iponon is, de örülnék, ha valaki megmondaná a tutit. Jelenleg egy K220 van, egérrel megtámogatva, de nem a legjobb megoldás.
-
Toobee
veterán
válasz
VW-Corrado #18397 üzenetére
Van, siralmas. Koaxot csinalom, ha megerkeztek a csatlakozok, amiket rendeltem. Remelem bejon a dolog, mert az optikai nem muzsikal tul fenyesen.
-
Toobee
veterán
válasz
#75912448 #18045 üzenetére
Nincs bajom a Dune-vel, összességében, ha csak a lényeget nézem, akkor még mindig jobb (egyelőre), mint a HTPC. De az a tervem, hogy eladom a laptopom, annak az árából meg veszek valami normális monitort. Elég nekem az egy gép. Nem játszom, netezni meg minek tartsak kettőt? Így meg tudom oldani egy géppel az összes dolgot. Talán ésszerűbb, mint az eredeti terv (NAS, Dune, Laptop).
Szerk.: XBMC Android appja nem generált még senkinek magas telefonszámlát? Ha jól rémlik, akkor nem csak olvashatja az üzeneteket, de küldhet is. Kicsit meg is rémített a dolog, úgyhogy nem telepítettem.
-
Toobee
veterán
válasz
#75912448 #18042 üzenetére
Csak én nem találom ezt az opciót benne? Időjárás, képek, videók, filmek, zene, programok, rendszer. Gondolom a rendszer az érdekes, azon belül beállítások, fájlkezelő, profilok, rendszerinfó. Abszolút nem találom, amit írsz. Gondolom úgy is jó, ha Win7-ben állok át valami nem Aero témára.
Más: végre végre...sok sok szerencsétlenkedés után sikerült összehozni, hogy mindennel tudok olvasni és írni, nagyon frankó
Mondjuk úgy elnyomkolásztam mindent, hogy újra biztos nem hoznám össze. Szerintem nincs olyan gomb, amit ne nyomtam volna meg.
Szerk.: 10MB/s-ot tudtam stabilan összehozni, de a lapos wifin üzemel. Épp a Dakar összefoglalót nézem hálózaton keresztül, marha nagy szuperkirályság! Újszülöttnek minden vicc új...
-
Toobee
veterán
Win7-ben energiatakarékos beállítás mellett várható képminőség romlás, vagy a videó szekcióba nem piszkál bele?
-
Toobee
veterán
Húha, itt aztán összehordta a szemetet a szél. Újrahúztam mindent, IMON driverét fel se raktam, mert azzal szarakodtam, mielőtt meghalt az egész.
Tegnap megnéztem egy filmet, minden tök jó volt. Most szórakoztam a kijelzővel, aztán elkezdett akadni az XBMC. Újrahúztam mindent, készen vagyok. Csak analóg hangkimenetet nem akadt, gyorsan felraktam a Realtek drivert is, mert azt elfelejtettem (előző rendszernél fent volt). Most már ment frankón, bár megijedtem először, mert a Batman 5.1 angol hangsáv csak sztereóként szólt, átraktam magyar 5.1-re, és váltott szépen. Lehet, hogy valami kódolási hiba, nem tudom. Nos, az a kérdésem, hogy mire állítsam be a Közvetlen-hangtovábbítás (passthrough) eszköze menüt? Directsound: SPDIF-Realtek Digital Otput(Optical), vagy Wasapi: SPIDIF- Realtek Digital Output? Mindkettőn van hang, nem tudom, hogy mi ez a Wasapi.
-
Toobee
veterán
Én nem külön vettem, járt a házhoz. Egyébként, ha véletlen nem megy a kijelző, akkor az se zavar. A lényeg, hogy be tudom távirányítóval kapcsolni a gépet (ez volt a legfontosabb érv mellette), meg így nem kell vennem külön vevőt a Harmony-hoz, bár már megrendeltem azt a 3 dolláros csodát.
Viszont változatlanul nem tudom, hogy milyen nyűgje volt az XBMC-nek. Mindegy...újrahúztam a rendszert, majd most meglátjuk. Talán a Cataclyst akadt össze a 4.5-ös .NET-tel, de nem igazán tudom.
-
Toobee
veterán
XBMC is újrahúzva, változatlan minden. Megy fel az új rendszer...nem tétel
-
Toobee
veterán
Szórakozok itt az xbmc on imon programmal, már frissítettem a net frameworkot 4.5-re, mert mindig valami hibával kidobált. Most odáig sikerült eljutni, hogy minden videó akad az XBMC-ben, és nem tudom az okát...
-
Toobee
veterán
Na, megvolt az első mozizós teszt az új géppel. Ezen a téren elégedett vagyok, ha csak erre használnám, akkor nyugodt szívvel válnék meg a Dune-től. Zenénél sajnos rosszabb volt, de majd újra összehasonlítom, ha kész a koax kimenet. Remélhetőleg, utána egy szinte kerülnek.
Le akartam cserélni a gyári hűtőt, de úgy néz ki, hogy teljesen felesleges. Maxon pörög a letöltés, 2 órás BD50 film után 32 fokon vagyok. Silence profilon van a hűtő, az UEFI meg energiatakarékosban. Ez az XBMC meg egy zseniális program, nagyon tetszik, hogy magától lerántja a filmek rövid ismertetőjét és a borítót. Majd, ha érzek lelki erőt magamban, akkor nekiállok a Harmonynak is.
-
Toobee
veterán
Valaki használ imon-t xbmc-hez? Az istenért se tudom összehozni őket. Leszedtem az xbmc on imon programot, de ez a port meg ip-s dolog nem akar összejönni.
-
Toobee
veterán
P4 4pin-es apa anya kábelt kapok valahol emberi áron? A biztonság kedvéért nem ér oda, ahova kéne neki. Ahol láttam olcsón, ott nincs raktáron. 1500-2000 ft-ért meg ne röhögtessenek már. Bp, XX. ker, Boráros, 4,6 vonala. Várom az ötleteket. Köszi!
-
Toobee
veterán
Nekem nem imon-om van, hanem egy Antec házam. Ennek pedig nincs használatija. Mosom kezeim
Ed: még megvan. Elég csirke ajánlatok jönnek rá.
A gép kész. Az a marha nagy szerencsém, hogy se ODD, se másik gép nincs a közelben. Egyébként nagyon zsivány lett, külön öröm számomra, hogy a frissen elkészült hifi asztalomon, nem fér be a Dune helyére. A HDD kerete nagyon tetszik. Gumi ágyon van az egész, még a csavarok is, plusz nyitott az alja. 2*2,5"-est még be tudnék suvasztani a holttérbe. Elég tágas ház.
-
Toobee
veterán
Van egy olyan kábelem, ami 4 pines és a GND D+ D- VCC feliratokat látom rajta. Valami USB-s átalakító. Gondolom az imon cucca. Szóval ezt hova dugjam?
http://db.tt/hF2lWtBk -
Toobee
veterán
válasz
Krampesz #17489 üzenetére
70 centi mély a bútor, amiben lesz, úgyhogy nem ez nem jelent gondot. Örülök, hogy ilyen tágas.
Hmmm, nem rossz! Úgy néz ki, hogy nem elég fejlett a keresőmotorom. Ha megtalálom ezt, akkor valószínű, hogy inkább újat veszek. Ez valami nem tetszik ebben a házban, az az, hogy csak 1 merevlemez fér bele. De lógtak volna USB-n, mint most.
-
Toobee
veterán
válasz
Krampesz #17486 üzenetére
Itt hirdette (végül 32.000 Ft-ért hoztam el, de tényleg gyönyörű állapotban van. Kicsit sok, de azonnal beleszerettem.), itt van az olcsóbb változata. Itt meg az, amit mondtam. Ha nem jött volna össze ez a Fusion Black, akkor ezt az 5.000 Ft-os házat veszem, aztán mehet neki valami szép fényezés. Még úgy is nagyon jutányos az ár, ha tényleg a hirdetésben szereplő állítások igazak rá.
-
Toobee
veterán
Van, de megrendeltem a távot, aztán megtaláltam ezt a házat. Néztem a kijelzõ nélkülit is, de az mūanyag elõlapos, meg ezust volt, és nem adták 10-ért. Amúgy van még fent ház, egy srác árul több darabot is. 5k, a használt ára, de a táp, ami benne van, az 1 tizenezer újan.
-
Toobee
veterán
Azért én is beleszaladtam a 110 ezerbe. Még jó, hogy 60-70 körül szántam rá. Egeret, meg merevlemezt nem kellett vennem, tehát, ha nulláról építettem volna, akkor 125-130 ezer. Mondjuk merevlemezt a média lejátszóhoz is kell venni. Azert azt ne felejtsük el, hogy dedikált lejátszónál megvettük a szoftvert is. Ha azt is beleszámolnám, akkor húzna az ár 200 felé..
-
Toobee
veterán
Elhoztam ma a házat, és megrendeltem a "belevalót". Ezek lesznek benne:
LOGITECH Wireless Keyboard K230BE QUIET! System Power 300W 80+
ASUS F2A85-M LE
AMD A10-5700 3.40GHz FM2 BOX
CORSAIR 8192MB DDR3 1600MHz CL11 CMV8GX3M1A1600C11
Van 2 db 1 TB-os, 3,5"-es merevlemezem, azokat belerakom. Egy 24/7-ben mūködõ gépbe milyen elõnyökkel/hátrányokkal jár egy SSD? A másik ugyanilyrn RAM akkor kerül bele, ha kevés lesz ez.
-
Toobee
veterán
Elvileg pénteken jön meg minden a gépemhez. Tudtok egy "szoftvercsomagot" mondani nekem, amivel kezdjek (esetleg verziószámmal együtt). Média lejátszó, torrent, netezés, zene. Mást nem kell tudnia. Linuxom még sose volt, ha megoldható Windowszal nem is próbálkoznék vele.
-
Toobee
veterán
Kép és hangminőség mindenek felett. A többi csak körítés, nekem ez a legfontosabb. Egyébként meg kell mindenre: torrent, netezés, sulis cuccok 99%-a is digitális formában van meg. Ha beválik, és tényleg veri a Dune-t, akkor bírnia kell BD50 és olyan 500-1000 torrent egyidejű futtatását, amiből nyilván 40-50-nél többet úgysem seedel egyszerre, de azért fut a kliensben. Ugyan nem értek hozzá, de nem bánnám, ha egy másik városból is el tudnám érni, a merevlemezén lévő tartalmat. Szóval egy multifunkciós gépet szeretnék összerakni, mint mindenki más.
(#17187) gorbep: 23,976 Hz helyes lejátszása alapkövetelmény nálam. Nem szeretnék akadozást nézni, nem véletlen van Sigma-s lejátszóm.
-
Toobee
veterán
válasz
#75912448 #17156 üzenetére
Ha most itt látatlanban megmondja nekem valaki, hogy jobb lesz 2D-ben, mint a Dune, akkor most azonnal mehet az apróra, és mindenből megveszem a jobbat. Ha ezt nem tudják 100%-os biztonsággal megmondani, akkor egyelőre párhuzamosan futnának egy darabig, szerényebb cuccokból.
Kétféle variáció körvonalazódott bennem. Az olcsóbbik:
Ház: KOLINK CX2D67H 400W 6274 Ft
Alaplap: Gigabyte GA-F2A85XM-D3H (ATX-es, elírták) 20.341 Ft
Processzor: AMD A8 5600K 25.040 Ft
Memória: 2xKingmax 4GB DDR3 1600Mhz 10.178 FtÖsszesen: 61.833 Ft, Nettó: ~48.700 Ft
Két hírhedt csibész cimborámmal beszéltük, hogy az ATX talán hűvösebb lenne, illetve nem lesz látható helyen a gép, így tökéletesen mindegy számomra, hogy szép-e a ház.
Drágábbik:
Ház: KOLINK CX2D67H 400W 6274 Ft
Alaplap: Gigabyte GA-F2A85XM-D3H (ATX-es, elírták) 20.341 Ft
Processzor: AMD A10 5800K 31.137 Ft
Memória: 2xKingmax 4GB DDR3 1600Mhz 10.178 FtÖsszesen: 67.930 Ft, Nettó: ~53.500 Ft
-
Toobee
veterán
Az alaplapban van, nekem az elég egyelőre.Jelenleg az a lényeg, hogy január végéig legyen miről tanulnom, meg seedelni. Aztán, ha úgy lesz februárban pénzem, akkor majd azt is be lehet szerezni.Elnézést, ezt benéztem. Csak arra figyeltem, hogy igen legye, az alatta lévő sort már meg se néztem.
-
Toobee
veterán
Tetsziket úgy értem, hogy a 3db 3,5"-es merevlemezem bele tudom pakolni.
Nos, akkor kinéztem egy konfigot, erre kérném a véleményed:
Ház: INWIN Z670 350W Fekete 17342 Ft
Alaplap: ASROCK FM2A85X Extreme4-M 23059 Ft
Processzor: AMD Athlon II X4 750K 3.40GHz FM2 BOX 19304 Ft
Memória: Ezt nem tudom, gondolom 2*2gb elég lehet. Mondjuk: KINGSTON 2048MB ValueRAM DDR3 2*3974 FtEz így összesen: 67653 Ft. Vélemények?
-
Toobee
veterán
Sziasztok! Ma meghalt a laptopom, úgyhogy építeni szeretnék valamit. Média lejátszóm van, egyelőre ez nem szempont, de a későbbiekben ez lehet, hogy meg fog változni. Olyan ház kellene, amibe elfér 3 db 3,5" merevlemez (esetleg 2 is elég lehet), talán az álló házat is el tudom rejteni úgy, hogy ne legyen szem előtt. Bírjon el 500-1000 torrenttel, ne legyen gondja a 23,976-al és lehessen akár NAS-ként is használni. Nem számít, ha magas a ház, nem célom, hogy pici legyen. Ha megoldható, akkor passzív gép kéne, de tippem szerint a 3 merevlemez miatt ez nem megoldható. A lényeg, hogy halk legyen, és hűvös.
Konkrét típusokat kérnék, ha lehetséges. Mi az, ami bevált, amit érdemes megvenni? Játszani nem szoktam, külön videókártya szerintem nem is szükséges. Monitornak egyelőre a plazmámat használnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Asus Rog Strix G16
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest