Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nyilvánvalóan másképp szólnak, de nekem elegem van belőle
, ha fülelsz a jövőben, kív leszek a véleményedre, nekem az eredeti felállás teszik, dekódoljon az erősítő. Néhány TrueHD anyagnál egyértelmű hangerő különbség volt, ez pedig nagymértékben befolyásolja a véleménynyilvánítást. Kerestem néhány jelenetet mikor nem a center-frontok, hanem a hátterek dolgoznak, helikopter áthúzás és hasonlók, amik feletted, mögötted szólnak. DD-DTS esetén sokszor eltérő hangerővel, eltérő térből indul ill végződig 1-1 effekt. Pl a Vasember c. film 40x percnél mikor beülnek beszélgetni egy autóba, majd a jelenetsor végén a hátterekből egy helikopter hangja hallatszik, ahogy elhúz feletted/melletted/mögötted. Visszhangot is találtam DTS hanganyagnál, melyen egész korrekten hallható volt az eltérés az erősítő javára. Esetleg ha megvan a gyári Transformers 3 BD. A film elejébe néztem bele, itt pedig konkrétan jelentősen hangosabb (ezáltal akár érezhetjük, hogy jobban szól) XBMC dekódolással.
Szóval játéknak jó volt, különbség van, a lehetőség adott mindenki számára, hogy hallgatózzon. A véleményem nem tekinthető véglegesnek, nem szántam túl sok időt rá, annyit tükröz, amennyit a saját rendszerem ill a helyiség akusztikai jellemzői nyújtottak számomra 1-2 óra alatt. Ennyi idő alatt néhány filmbe tudtam csak belenézni, koncertbe egyáltalán nem, talán ott még jobban elkülöníthető különbségeket lehetne felfedezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Borderlands 4
- SONY LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest