Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
válasz
dabadab #19183 üzenetére
Szerintem nézz utána, hogy milyen különbségek vannak DAC chipek között.
Hány gyártó van, hány féle tokozás, milyen körítő elektronikákat tesznek köréjük, stbstb.
Tisztelem a MODERÁTORI rangod, de szerintem most egy picit visszavennék a sebessgéből, és légy egy picit elnézőbb kérlek a fórumozókkal, mikor nyilvánvalóan véletlen összetévesztik a DACot a DSPvel megnevezésükben. -
TCr
veterán
válasz
dabadab #19183 üzenetére
Pffff... látatlanban azért ne dobálózzunk.
Mint írtam, komoly különbségek voltak.
A párom ott ült mellettem, tanúsította.
Nem akartam kihallani egyikből sem jobbat, mert engem abszolút hidegen hagy a DTS HD téma, arra voltam kíváncsi, hogy mi a különbség a kettő között. -
válasz
dabadab #19183 üzenetére
Ja, a számítógépes procik sokkal fejlettebbek, mert sokkal több féle algoritmust, utasításkészletet stb. kell tudniuk kezelni, számolni.
Egy DAC chip ehhez képest sokkal egyszerűbb szerkezet, de nem mindegy SZOFTVERESEN hogy hogyan számolja ki az adatokat, hogyan alakítja át a digitális jeleket analóg jellé. 16, 24, 32, vagy akár 35 bites (ne adj isten lebegőpontos) algoritmust használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- iBasso DX180 2025 DAP fekete, 1 hónapos, sok Muzix garanciával eladó
- Samsung QLED The Frame QE32LS03CBU! Bontatlan! 3 hónap pénzvisszafizetési garancia!
- Logitech G PRO X Gaming (981-000818)
- LG OLED 65C1 165CM OLED CSÚCS GAMER TV. GARANCIÁLIS 2027-ig!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest