- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Karel666
tag
válasz
#09634560 #52501 üzenetére
Csak visszakeveredtem ide.....
Táp problémám van, illetve csak a hangjával. Hangos a ventilátor. HTPC-nek nekem így zavaró.
fsp400 60gln a típus. Ventilátor cserével orvosolható-e? Elvileg modulálja a fordulatot magának a táp.
[link]
Ha erre kicserélném halkabb lenne e? Vagy más ventilátort tudtok ajánlani? Legvégső esetben cserélném csak ki az egész tápegységet. Ebben az esetben melyek ajánlottak? 400 w már bőven elegendő.
köszi
CPU - i5 3470 és VGA - asus r240 ventilátora egyáltalán nem hallható(gyári hűtő mind), ha ilyen lenne a tápé is, az már megfelelne. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
#09634560 #51935 üzenetére
Milyen VGA van a gépben?
Amúgy komplex a téma, ha KODI kell mindenképp, akkor a legegyszerűbb a DSPlayer+MadVR és HDMI-vel kötöd a TV-re a gépet.
A hivatalos KODI alá is be lehet tenni pl. az MPCHC+MadVR-t a lejátszáshoz, csak ahhoz már módolni kell egy kicsit.
A TV-n futtatott KODI a legrosszabb megoldás.
A többiek majd írják a Plex-et, meg az Emby-t én ezeket nem ismerem.
-
Peak
addikt
válasz
#09634560 #19936 üzenetére
A mai napon egy ismert internetes webshopos cég tulajdonosával volt (nem) szerencsém beszélni, akinek fogalma nem volt arról milyen az, ha egy LCD panel kristályszerkezete megtörik, "bereped". Egyfolytában lovagolt azon, hogy de hát nem volt rajta semmilyen repedés, és ő 11 éve ezzel foglalkozik, én meg ötödször próbáltam elmagyarázni, hogy az LCD panel külső boritása rugalmasabb, mint a belső szilárd kristályrács-szerkezel, igy bármilyen külső nyom nélkül meg lehet törni azt, pl. akár egy radirgumi notebookba való becsukásával és ráfeszítéssel, stb. Siralmas az informatikai piac szakértelmetlensége is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest