Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
Boruit D25 -ös lámpán lehet szerintetek fw-t cserélni? van egy convoyom fokozatmentes fw-vel amit nagyon szeretek. valamint ezt a kis egyszerű fejlámpát is nagyon szeretem, jó lenne a kettő egyben
Vagy jobb híján létezik valami kedvező árú fokozatmentes fejlámpa ami ne ma boruit rj02, az sajna idegesítően lassú
-
(jan)
őstag
Melyik most a legjobb ár/érték arányú fejlámpa ?
sofrin tervezett régebben egy pipalámpát az megvalósult ?
-
(jan)
őstag
válasz
Diamond500 #70214 üzenetére
Volt egy Nyíregyházi tag aki jófogáson árult, elérhető még ? vagy esetleg valami hasonló beszerzési forrás, bőven jó a bontott akksi.
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
A tudomány mai állása szerint honnan vagy kitől érdemes 18650-es cellát venni?
Köszi előre a segítséget.
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
Régebben Jófogáson, egy Nyíregyházi sráctól vettem, az akksikat, sajna nem látom már fent a hirdetéseit, tudtok ajánlani valami megbízható helyet / forrást. Köszi!
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
Milyen usb-ről tölthető fejlámpát érdemes venni magyarországi számlaképes kereskedőtől ?
valami egyszerű tartós cucc kellene munkavégzéshez.
-
(jan)
őstag
Se nem elem se nem zseb de baromi érdekes olvasnivaló LED témában:
Ledmeghajtás 230V-os hálózatról, elõtét-kondenzátorral!
Bringavilágítás Leddel -
(jan)
őstag
Mérte valaki a sofrin c8a -t. kettes csoportban a high tényleg csak 1050lm lenne ?
-
(jan)
őstag
Bocs az offért, de akad itt olyan ember aki látott már akksit...
Adott egy makita 18v-os akku, 5s2p konstrukcióban, az akkupakk két pólusa közvetlen a működtetett gépre csatlakopzik, tehát a BMS nem tud közbeavatkozni. Nem tudom mit csinál a BMS de ha tippelnem kell csak a cellák feszültségét mérheti, meg ciklust számolhat, és beszélget a töltővel a sárga csatlakozón. (csak a töltőn van sárga csati, az akkus gép csak a két akksi pólust kapja)
Namost a kérdés az, hogyan van megoldva a pakk védelme? a 18650-es cellák védettek lennének ? (Sony US18650v cellák vannak benne)
-
(jan)
őstag
s2+ esetén crescendó fw-vel hogy lehet a módmemoriát bekapcsolni ?
-
(jan)
őstag
Urak!
A tudomány mai állása szerint 10 dolcsi körül mi az ajánlott fejlámpa? régen tudom hogy az rj-02 volt a sláger, de kicsit lemaradtam
-
(jan)
őstag
ZozzV6
Melyik fejpántban használod az x1r-t ?
-
(jan)
őstag
válasz
HardSanyeee #49363 üzenetére
Szerintem SingFire SF - 348 Soknak tűnik a 180lm de szerintem a célnak tökéletes, van róla youtube-on teszt.
Használ valaki s2+-t fejpántban ? Ha igen, mik a tapasztalatok ?
-
(jan)
őstag
X1r rol van magyar teszt?
-
(jan)
őstag
Urak!
Melyik volt az a joárasitott pipa kivitelü fejlámpa, amit nem rég lehet kapni, ha lehet egyáltalán?
-
(jan)
őstag
Urak h03 at mennyiert lehet legolcsobban venni? Szokott ra lenni akcio, kupon?
-
(jan)
őstag
Félelmetesen durva hogy milyen könnyen betörik egy borsonyi darabkával, személyesen probáltam valóban így működik.
-
(jan)
őstag
http://hu.feizer.com
Jaj... Besírtam xD
-
(jan)
őstag
válasz
ZozzV6 #46204 üzenetére
akkor inkább egy SingFire SF - 348 plusz valami gyártott kulcskarika
-
(jan)
őstag
Sajnos a Nitecore tube lámpám megint megadta magát, a múltkori akksi vezeték leválás után most a lednek az egyik lába vált el a nyáktól. Visszaforrasztottam de sajnos nem jártam sikerrel
.
Nagyon szeretem ezt a kis lámpát, nincs véletlen valakinek panelja hozzá ?
Vajon ez mennyire lehet borzalmas ?
-
(jan)
őstag
válasz
gyenesmartin #46112 üzenetére
Ezt ajanlom enis. Olcsobban is van, boruit neven. Tenyleg jobb mint az rj-02.
-
(jan)
őstag
válasz
HardSanyeee #45839 üzenetére
Ez valami buvar cucc nem?
-
(jan)
őstag
sofrin c8a-ra van mókolt fw ?
jó lenne picit több mód.
-
(jan)
őstag
Megerkezett a sofirn c8a. Meglepodtem milyen pici, aztan attol hogy milyen nagyot vilagit. Hihetetlen. Van valakinek infoja melyik mod mennyi aramot vesz fel ?
-
(jan)
őstag
válasz
MittuDomain_ #45587 üzenetére
Melegedesre nagyon kivancsi lennek.
-
(jan)
őstag
A mega akciós s2+ x6 os szurke valami 7-8$ ert adtak, nos, az milyen szinhomersekletu ?
-
(jan)
őstag
válasz
MittuDomain_ #45295 üzenetére
A tesztet én is támogatom
ha kell rendelkezésre is bocsájtom a lámpát
-
(jan)
őstag
válasz
Zoli-bácsi #45287 üzenetére
rj-02: 138 g
"2ledes": 77gNem csúszik le, szerintem akár még futni is lehetne benne
-
(jan)
őstag
Több mint egy hónap várakozás után végre megérkezett, nagyon tetszik, kényelmes könnyű. Szerintem a klasszik borju mellé mehet simán ajánlásba.
5-ös fokozat 2.2A
3-as fokozat 0.45AÉn 14$ ért vettem de azóta megtaláltam olcsóbban is.
Best buy! szerintem.
-
(jan)
őstag
Fu...
Ehhez a crescendo fw-hez pilótavizsga kell.
A battcheck-et hogyan kell értelmezni, valamint a config menü hogy működik ?
amúgy király ez a ramp
-
(jan)
őstag
Idokozben megjott az usb asp es a csipesz. Firmware kovacsok! Mi ujsag a a szoftverrel?
-
(jan)
őstag
Szükségem lenne 7135-ös icre, de csak 3 darabra, valaki tudna nekem postázni ? Nem akarok kínából feleslegesen 20 darabot rendelni.
-
(jan)
őstag
válasz
MittuDomain_ #44827 üzenetére
En rendeltem ilyesmit csak az zpaa neven fut es alirol fog erkezni. Majd beszamolok.
-
(jan)
őstag
Alltalaban a betoltott es kivett kapacitas kozott mennyi a kulonbseg ?
-
(jan)
őstag
https://photos.app.goo.gl/CibNv5DvYCaXH33h2
Nem tudtam otthagyni az obiban, nagyinak jo lesz
-
(jan)
őstag
A tudomany mai allasa szerint, melyik az a lampa ami 8x convoy s2+ fenyt tud, viszont nem melegszik tul. Es a leheto legolcsobb.
Ezt jolmegaszontam de remelem ertheto
-
(jan)
őstag
A Gearbest ha elfogadja a review-et küld emailt.
Az enyémet kb. egy hét alatt fogadták el. -
(jan)
őstag
Lazán a topiktémához: https://youtu.be/qeKjXjONzgM
-
(jan)
őstag
Xtar vc2 tud kisuteses kapacitas tesztet ?
-
(jan)
őstag
Singfire sf-348 minimeres:
1db aaa elem : 300mA
2db 600mA - meglepo miMennyi lehet a kapacitasa egy aaa elemnek ?
-
(jan)
őstag
Megérkezett a Singfire sf-348, imponzáns kis lámpa, nagyon tetszik viszot felmerült bennem pár kérdés:
-Hogyan működik ez aaa (1.5v) és 10440 (3.7v) tápforrásal, van benne valamilyen "step-up step-down" elektronika ?
-Vajon melyik energia forrásról üzemelhet tovább ?
-Hogy változik a fényerő ha elem helyett litium kerül bele ?Honna lehetne amúgy 10440 akksit venni ?
Érdeles, hogy február 8-án rendeltem, és 22-én már itt is volt, viszont a január 23-án rendelt s2+ meg sehol, meddig várjak szerintetek a reklamálással ?
Gearbesten honnan tudom, hogy jóváírták a képes-videós review-mat?
Kérdéscunami: OFF
-
(jan)
őstag
Urak! Mi itt a forumban, fotonfetisiszták vagyunk?
-
(jan)
őstag
Megjottek az akcios borju 02 esek. Erdekes mashogy mukodik kicsit mint az egy eves peldanyom. Bedimmelek egy alacsony fenyerot, aztan ha bekapcsolom infras moddal akkor ugye egybol full fenyero. Kikapcs bekapcs gombal es akkor is fullon megy, a regi megjegyezte a bedimmelt szintet. Nem tudom ez jo vagy sem
-
(jan)
őstag
Tud valaki jó 4 solotos diy power bankot 18650 akksihoz ?
Másik: Gearbest-en egy fotós videós feedback dollárosítva mennyit hozhat?
-
(jan)
őstag
Urak! Melyik a legeslegeslegelegleg olcsobb AAA elemes mini lampa amit erdemes megvenni?
-
(jan)
őstag
Nem tudom mar ki irta hogyan kell lockolni a nitecore tube-ot, de koszonet neki! Igy mindjart mas a leanyzo fekvese
-
(jan)
őstag
A nitecore tube meg gyakorlatileg amire valo arra hasznalhatatlan, kulcstarto lampanak. Nalam allandoan benyomodik a gomb es a zsebemben vilagitva lemerul. Amugy imadom szeretem, de vicc hogy nem lehet lockolni
-
(jan)
őstag
Urak. Tudtok valami olcso de jofele hatso bringavilagitast ami 18650 val megy?
-
(jan)
őstag
Engedjétek meg, hogy pár szóban bemutassam a berner fejlámpáját:
Nagyon kényelmes, könnyű. Vetítési képe homogén (szélén sajnos picit szivárványos) , mivel jó szélesen terít szereléshez kiváló , fénye hideg talán picit túlságosan is. Nagyon praktikus, hogy ki lehet pattintani a fejpántból és lehet munkalámpának használni, a talpán egy jó erős mágnes van. Nyomó gombbal lehet bekapcsolni, teljes fokozatban indul majd a csökkentet fényerejű fokozat, és aztán újra kikapcsol. Sajnos a csökkentet fokozat zavaróan pwm-es, és jól jönne legalább még egy lépcső. Nyilván ennyi pénzért drága, de aki olyan helyen dolgozik vagy belefér annak ajánlom, mert tényleg egy minőségi masszív darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest