- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzV6
senior tag
Csak feltolod a gyűrűt ami a töltőcsatit védi vagy miután feltoltad rá is tekered? Én elsőre nem tudtam, hogy fent is kell még tekerni és akkor szépen ráhúzza magát a felső O-gyűrűre is.
Mellesleg bekerült ez is pár másik új lámpával a mérési táblázatba
Imalent HR20: 38. sor
Nitecore Tube: 50. sor
Zanflare F1: 71. sor -
Gargouille
őstag
Egyetértek veled, én is pont arra jutottam, hogy kültérre is elég 300 - 600 lumen, sokkal több múlik azon, hogy milyen a vetítési kép. Azt néztem esténként, hogy a C8-as középső fokozaton is baromi nagy távot bevilágít (és az csak 500lm kb.), egyszerűen fel sem rakom maxra mert így is tökéletesen látok 100 méterig.
Valós használatra nekem van egy S3 edc-nek, C8 kültérre de ennek néha kicsit szűk a fénnyalábja, így rendeltem egy M2-est is, az elvileg pont a kettő közt van. Kb ez a 3 lámpa le is fedi az igényeim. Egy fejpántom van, ha kell bármelyiket fejlámpává tudom alakítani. A többi lámpa az már csak gyűjtőszenvedély és kíváncsiság.
-
FBLLMAG
senior tag
Szia!
Ami az akkumulátort illeti, 100 % -ban igazad van.
Beltérben a minél magasabb szórt fényerő, jó nagy átmérőjű szórt fény, amire szükségem volt. A ZOOM -os lámpák szórt fényt csinálnak, de nem elég széleset. A Led Lenserek már szélesebbet, de az igazi a Fenix FD sorozata lett. Családi házat végig nézni, nem 5 perc, hanem inkább 15 - 20 perc. Nem fogom az összes feltételemet felsorolni, viszont hasonlítsd össze magad.
Vékonyabb, tovább bírja MAX -on, erősebb a FD20(mérve, feltöltött akksival 1000 LUX@1m) ez meg AA elemet / akkumulátort használ. MAX -on ez is elketyeg 2 órát.
Túrára a Klarus XT11GT (oldalsó / hátsó kapcsolás, USB töltés, 2000 Lm / 25000 Cd), vagy a Nitecore EA21 / Nitecore EA45S párost hordom. Speciális túrákra a Nitecore EA21 / Led Lenser M7 (filterekkel), és a hetes nomád túrára a Led Lenset T2, TT (15000 Cd), M7 (30000 Cd), MT06 (25000 Cd), MH06 (4000 Cd) sorozat a Nitecore EA21 (9000 Cd), EA45S (40000 Cd), MT20A (9000 Cd), THUMB, TIP CC, Olight S2A (4000 Cd), Fenix FD20 (4500 Cd), Zebralight SC5 OP (5500 Cd) lámpákkal jön velem, esetleg az Acebeam EC60 (90000 Cd).
Kisérőnek egy Lidl -ben vásárolt napelemes lámpás, Fenix LA10, MINI MAG PRO+ (5600 Cd), MINI MAG 2AAA (3600 Cd), ezeket mind lehet lámpásnak, gyertyának használni akár kint a szabadban is. Ha a szükség úgy hozza a THUMB, és kis átalakítás után a LL M7 is használható erre a célra.
Nem kellett még egyszer sem elemet cserélnem út közben, és az erdei botorkálásra elég a 100 - 120 Lm, ez cirka 1000 - 2000 Cd -ának felel meg. A legtöbb lámpa ugyanazt használja, tehát szükség esetén cserélhetném is az akkumulátorokat. Az Acebeam és Klarus lámpán kívül a többi nem nagyon forrósodik, a legtöbb a MAX -ot is hosszabban bírja.
Szerintem a DS21 megjáratott volna a lépcsőn az erődhöz menet 2 hete Svájcban. A saját Klarus lámpámat nem lehetett használni, mert fal mellet vitt fel a lépcső, viszont a LL M7 megmentet.
Esti sétákra elég valamelyik 2 AA -s (leginkább a MT20A) esetleg hozzá a Zebralight vagy a TIP CC és a hátsó zsebemre akasztva meg ott villog pirosan a THUMB (pláne, ha az út mellet visz a séta).
Éjjel a Nitecore lámpáim piros fénye, Olight 0,6 Lm -ja, Zebralight 0,3 Lm -ja elég (így nem ébresztek fel senkit). Apropó, kiránduláskor jól jön a Nitecore aktív helyzetjelzője (a gomb kéken vagy a piros LED villant 3 mp x1) az Olight pislákoló markolata, vagy a Zebralight 0,1 Lm -os pislákolása. És azért az sem árt, ha tudju mennyi van az akkumulátorban még.
Használok Li-Ion és NiMh akkumulátort is. Nem látok ebben problémát. Inkább néhány gyártó érdekes megközelítésére hívtam volna fel a figyelmet. Nekem nem gond, de aki csak Li-Ion -osat akar használni, annak pár fejlesztésre várni kell (pl. Zebralight SC5W MKII programozása, szilikon markolat, ...)
-
Gargouille
őstag
Most én is ilyen tokot keresek az S2+ -hoz. A gyári tok nagyon jó ha övön hordod vagy táskán kívül, de táskában nagy helyet foglal és a zárt tok előnye, hogy a táskában nem tudja semmi összekarcolni a lámpát (pl egy kulcs) ha nekinyomódik véletlenül, a nyitott tokban viszont erre több az esély. A Zanflare F1 tokra épp ezért leszek majd kíváncsi. Lehet azt használom majd az S2+ -hoz, vagy esetleg szerzek neoprene anyagot és varrok egyet.
-
ZozzV6
senior tag
HR20 a saját pántjával talán csak akkor jó ha a két gumikarika nem a csövön kialakított kis vájatokba van hanem feljebb tolod az egyiket a fej szélére, a másik meg a cső érdes részén van. Úgy szorul annyira hogy nem lifeg össze vissza. Valahogy ez a gumi tartó a gyenge pontja a HR20-nak nálam. Viszont a 18350-hez rövidített H03 is csak 65 gramm igaz az pánt nélkül de pánttal is azt hiszem 90 gramm alatt volt. 18650-el meg a videóba lemértem.
-
ZozzV6
senior tag
Nem tudom. Szerintem ember nincs akinek van ideje a Q8 topikot teljesen követni. Szerintem vesd fel ott BLF-en ezt hátha tudnak valami okosat. Mivel nekem még mindig nem jött meg
Viszont akkor már mai projekt volt egy S2 XP-L HI és egy S8 XM-L2 belső csereberéje és egy kis mod. Az S8-at tartom meg így abba ment a sima refi, XP-L HI led és a 8x7135-ös driver csak bistottival és kapott plusz egy 7135-öt ha már ott vannak a kis bordácskák a fejen.
Valamint kapott egy 3 ledes zöld világító kapcsolót is:
Holnap az S2 kerül sorra. -
balazs1956
senior tag
Köszönöm a gyors választ.
Nekem ez túl bonyolultnak tűnik, meg úgy sem használnám a sok funkciót. Ha meg megtanulnám, mire kéne, biztosan elfelejteném.
Ha majd az itteni képzett kollégáktól kijön egy részletes leírás, akkor beállítok rajta egy Moon- közepes-turbó- stroboszkóp módot aztán úgy hagyom.
A blf a6 is elég bonyolult, csak papírral a kézben tudom állítgatni.
Én birtokolni, szeretem ezeket a tárgyakat, használni igazából csak a világítós végű s2-ket használom napi szinten.Megtanulni ezeket a nem fehér embernek szánt menüket nem látom sok értelmét..Más: Tokot látott már valaki ehhez? Arra szívesen áldoznék, mert szeretném karcmentesen megőrizni.
-
WestBam
Topikgazda
-
kner
csendes tag
How to Change Menu Settings in NarsilM (Q8) explained.
-
kner
csendes tag
Sötétedés után kimentem játszani az L6-tal és a Q8-cal.
Első benyomások a Q8-ról:- Díszdobozra nem kell számítani, de a csomagolása korrekt.
A lámpa buborékfóliában, így beletéve két szivacs közé egy matricázott kartondobozba.
A kartondoboz habszivacsba tekerve, és egy fekete nejlonban postázva.
Ez a csomagolás tökéletes arra, hogy megvédje a szállítási sérülésektől.
A dobozában akár tárolni is lehet, bár egy picit kicsi neki a szivacsokkal együtt.- A gomb világítása eddig jól működik. Nem tudom, kiderült-e már azóta, egyeseknél mi okozhatta a problémát.
- Max módban valamennyivel erősebb, mint az L6, ez egyértelműen látszik. Nagyságrendi különbségre azonban nem kell számítani.
- Az L6-nál szélesebb a vetítési képe. Szép, elosztott fényt ad.
- Max módban rendesen melegszik. Néhány percnél tovább nem hiszem, hogy tovább lehetne így üzemeltetni (ellentétben az L6-tal).
- A programozása tényleg nem egyszerű. Pl. az első beállítást (ramping mode) eleve meg sem találom. Olyan, mintha kettesről indulna (Choose mode set). Valahogy azonban mégis sikerült MODES módba váltani (a Rampinghez képest a másik). A módok közül azonban már nem sikerült normálisan választanom. Végül toltam neki egy Factory reset-et, így most Ramping-ben használom egyelőre.
Jó lesz ez, érzem, csak még szoknom kell. Biztos az izgatottság is közre játszik még.- Jó kis kompakt lámpa, kellemesen kézben tartható. Bár nagyon szeretem az L6-ot, alkalmasint ezzel kényelmesebb lesz kimenni körülnézni, illetve ezt szívesebben viszem magammal mondjuk egy táskában vagy az autóban.
Azokra az esetekre azonban, amikor hosszú ideig kell nagy fényerő, marad az L6. (Az L6-tal egyébként jobban lehet ütni. A Q8 fegyvernek vagy védekezni kevéssé alkalmas.) -
atus72
őstag
Nem tudom mi igaz mi nem, én abból indultam ki hogy aki tesztelte az ugyanolyan módszerrel tesztelte a kétféle akkut, máshogy nincs értelme, hacsak nem azt akarod kihozni hogy a Tesla megoldása1 mennyivel jobb
De én ezt most nem feltételezem a tesztelőről, mivel ezek az akkuk elvileg kereskedelmi forgalomban nem is kaphatók ha jól tudom.
-
BBéci
legenda
Mintha már korábban olvastam volna a fenti sorokat.
Néztem a Nitecore UM-20-at, a leírás és a vélemények valamint a kedvelések alapján nem lehet rossz.
(#35612) ZozzV6
Igen, valóban az a legtutibb, ha lehet választani. Kellemetlen lehet, ha legutóbb a legmagasabb fokozaton kapcsoltam ki a lámpát és legközelebb a fényes csempéjű fürdőszobában azzal kapcsol be. -
poczabence
tag
Srácok!
Régóta gondolkodom a Boruit RJ-02 mellé egy másik fejlámpán. A Skilhunt H03at régóta nézegetem ( itt a topicban is nagyon ajánlott. ). Viszont az Imalent HR20 is felvetődött bennem. Olvastam hogy az előző szériával voltak gondok, de az új kék kupakos már elvileg rendben van. Ki melyiket ajánlaná inkább?
A beépített töltő nem nagyon izgat, mert van egy frankó xtar töltőm, szóval inkább azt használnám.
Köszi a választ.
-
-
BBéci
legenda
Tisztázzuk!
Nincs szükségem 1 lumenes fényerőre, szerintem semmire nem jó! A P3D legkisebb fokozata 12 lumen és azt írtam korábban, hogy a L16 egy lumenjét szeretném megemeltetni a tízszeresére. Nem elelmlámpázom olyankor, amikor körülöttem alszanak. olyankor elegendő a telefonom kijelzőjének a fénye.
Viszont az 50 lumen bőven jó számomra kerékpározáshoz, ezt próbáltam a P3D (névleg) 53 lumenes fokozatával. Mostani bringalámpám talán a felét tudja.
Valamint a Zanflare F1-nek van moonlihgt fokozata, már csak ezért sem kellene az XHP35-ösbe is olyan.A linkelt lámpa nem XHP35-ös, tehát szóba sem jöhet.
Talán azért gondolkodom másként, mert jóval idősebb vagyok, mint az itteni átlag.
-
BBéci
legenda
Tegnap este Zozz-nak címeztem a kérdést, de még nem válaszolt. Rábíznám az L16-ot, ha elvállalja! AZért nem rendeltem még meg, mert az 1 és a 150 lumen között nagy az ugrás. Persze nem tragédia, mert ott lesz az F1, annak van 50 lumenes fokozata, ami még kerékpárhoz is pont jónak tűnik.
-
Gargouille
őstag
-
Gargouille
őstag
Logikai kapcsolatot nem tudok felfedni a válaszod és a kérdésem közt. ☺
Mert amit leírtál az nyilvánvaló, de a kérdés az volt, hogy van e benne ilyen irányú védelem vagy nincs? Mert ha nincs akkor jogos, hogy ajánlott a védett akksi. Ráadásul jelen esetben lehet, hogy nem mérnök, de a lámpa gyártója írta oda, feltételezem jobban ismeri a maga által gyártott lámpát Simon mint te vagy én. ☺
-
Gargouille
őstag
Én is ezt próbáltam elmondani, hogy ha vesz eleve egy profi lámpát amiben benne van a védelem, akkor abba minek még plusz védett akksi?! Az már nem véd semmit rajta csak egy hibalehetőség és ront az egészen. Túlmerülés ellen véd a lámpa, túltöltés ellen a töltő... olyan mintha két napszemüveget vennél fel a fejedre nyáron, hogy biztos ami tuti. ☺
-
-
atus72
őstag
-
BBéci
legenda
Bizony kár, éppen ezen bukik az egész, mert nekem mindenképpen HI kell és ebből nem engedek. Valamint a fényerő elosztása sem tetszik, 400 és 2000 között nincs fokozat, pedig egy 800-1000 körüli nagyon hasznos lenne. Hiába jó a 60 dolláros ár (plusz 10 a szállítás) ha minden pillanatban érezném a negatívumait.
Ezek az EagTac SX30C2 fokozatai: 1870-1270/760/330/121/16. -
-
drinker
tag
Köszönöm a választ!
NCR18650B 3.7V 3400mAh 18650 Rechargeable Li- ion Battery ilyen akku van benne, már töltésileg lehet nem volt teljesen feltöltve, csak próbaként gyorsan beleraktam egyet.
Ha ez nem jó, akkor milyen akku kell bele? -
Kozy10
tag
Én kettőre vagyok feliratkozva, igazából két különbözőre.
Korábban volt szó 14500-as akkukkal egy kisebb verzióról én arra gondoltam jelentkezni másodszorra.
De éppen most néztem,hogy a Q8-ra kétszer vagyok a listán.
Ha komolyan gondolod az egyiket felajánlom Neked!
Ha megkapom a kódot és a linket PM-ben el tudom majd küldeni. -
BBéci
legenda
Amit lehet és nem sokkal drágább, inkább személyesen vásárolom meg, szeretem alaposan megnézni, megtapogatni. Másfél hónapja megrendeltem egy cipőt, kifizettem 65 angol fontot és hozott a postás egy 8 dolláros műanyag szandált, amit fűnyíráshoz sem vennék fel. Reklamáltam, visszautaltak 2100 forintot.
-
BBéci
legenda
Hasonlót szeretnénk, én ezt néztem ki, de még várok, hátha kijönnek a Fenix, Olight és társai valami hasonlóval, netán XHP 50.2 LED-es lámpával.
-
jozsi252
veterán
Nem is az hogy hiányzik-e valahonnan az összeg, hanem az elv. Mégis csak egy töltőről van szó, ezért nem vettem meg a Xtar Dragon-t sem. Mondjuk az Xtar is amit művel, az is hagy némi kívánnivalót maga után.. simán megtehetnék hogy kiadnak egy olyan töltőt mint az Opus vagy az MC3000, de mindig mikor kiadnak egy jóféle töltőt, kihagynak belőle ezt azt..
Lámpára nem sajnálnám az összeget, de töltőnél más a helyzet.Mindegy ha megjön az Opus akkor letesztelem rendesen hogy milyen, mennyire pontos, stb.. Majd kérek a munkahelyről kalibrált multimétert, mintha múltkor egy Fluke-al találkoztam volna.
-
benfolds
őstag
igazából egy kerti kiülőre gondoltam, amiben az asztal felett van egy ilyen keresztfa. ebbe most hajtottam be egy kampót, hogy az s2+-t diffúzorral fel tudjam akasztani, de hogy legyen több megoldási lehetőség, eszembe jutott, hogy jó lehet-e majd erre a célra a h03 is, ha úgy van...
tudom, hogy egyik sem kifejezetten kempinglámpa, de ritkán van szükség ilyen világításra kint, ezért nem kerestem külön kempinglámpát (pontosabban volt egy suboos, de nem szerettem a kékes fényét) -
ZozzV6
senior tag
Nekem DS20 van a H03 mellett. Akkor megnyugodtam hogy nagyon nem döntöttem rosszul. Nekem is csak 4 mód plusz dupla katt strobi. Nincs lockout és nincsenek almódok. Ezt én ia hiányoltam a H03-hoz képest. Akkor csal az áram nőtt a 21-ben meg a gomb alá került a piros figyelmeztető led és XP-L van XM-L2 helyett és sima refi narancsos helyett a 21-ben.
-
kner
csendes tag
Ma megjött!
Gyönyörű kidolgozás.
Ami elsőre szembe tűnik:
- dómos LED van benne (HI-set szerettem volna, de azt out-of-stock-nak írta)
- a fénye kékesebb, mint a H03 NW
- nincsenek submódok (mondjuk mivel ez nem fejlámpa, így nem is hiányoznak - a négy mód bőven elég)
- nincs lock funkció, mint a H03-ban - ez pedig hasznos volna véletlen bekapcsolás ellen
- a Low mód erősebb, mint a H03-ban vagy a Zanflare F1-ben (moonlight-nak egy picit már erős)Sajnos ma sötétedésre megeredt az eső, de holnap éjjel kimegyek vele az udvarra, összehasonlításokat csinálni.
Nagyon jó kis kézbe simuló lámpa. Az az érzésem, hogy szeretni fogom. -
ZozzV6
senior tag
Úgy látom előttem elmondtak kb mindent. A rutin a lényeg és a jó páka és folyasztószer. Én 9 évet dolgoztam olyan helyen ahol smt alkatrészeket kell forrasztani tudni de már középiskola is erről szólt bár ott csak furatszerelt alkatrészekhez nyúltunk. Páka meg otthon JBC forrasztóállomás, meg led cserére egy tescos villanyrezsó
De van amit beviszek melóba mert ott van hőlég páka és mikroszkóp is. -
ZozzV6
senior tag
Vagy ott az XP-L2 ami tud 1800-2200 lument 3V-os kivitelben ami jó alternatíva lecserélni a régi XM-L2 és XPL ledeket de csak dómos verzió van belőle. 8-9A-t felvesz egy akkuból de nekem C8-ban nagyon tetszik amit művel és abban a hostban nem is melegszik olyan brutálisan. Szóval L6-nak olyan szempontból alternatívája, hogy kb tudja a gyári L6 hatótávját csak picivel kevesebbet terít és kisebb méretben. Persze nem végtelenségig de 5-6 percet simán mehet maxon egy jó FET-es driverrel. Persze ez már modnak számít mert gyáriban nem nagyon használja ezt a ledet egyik gyártó sem. De veszel egy hostot, ledet csillagon meg egy BLF drivert és pár forrasztás és kész.
-
WestBam
Topikgazda
Lassan az alap lámpák közé az L6 is bekerülhet az S2+ mellé. Még ennyi fiszemf_szom próbája után is azt mondom, hogy a legjobb fényerő/ár arányú lámpa és a minőségével sincs gond. És ez nem vesz vissza 0,5-1-2 perc múlva a fényerőből, van benne anyag a hűtéshez, nem csak megvillantani lehet, mehet neki merülésig a kakaó. Én imádom, csak a súlyát nem.
-
WestBam
Topikgazda
Az L6 teljesen rendben lévő lámpa. ha a súlyával és méretével meg tudsz barátkozni akkor szerintem jobb választás a 4 LED-es lámpánál. Elég szélesen terít, de cserébe távolra is juttat fényt. A blogomban az összehasonlító képeknél az út legalább olyan széles, mint egy főút, két autó gond nélkül elfér rajta egymás mellett. A megvilágított fa 100m-re van.
-
bul07
nagyúr
Kicsit megkésve válaszolok
Én szeretem a T4-et, de vannak korlátjai, max fényerőn olyan 4-5percet bír utána védi magát és lejjebb vált
Small Sun ZY-T08 már nem is nagyon használom mert a T4 elég, olyan 180-200m elég fényerőt biztosít és elég szélesen terít
Ha lenne rá keret még egyszer megvenném
Bár ha van az embernek elég pontja a Convoy L6 $40.59 elhozható(kell 900pont), bár ehhez még kell 26650 akkumulátor -
k5.20
senior tag
Ugyanolyan iránykarakterisztikát feltételezve egy 200 lm-es lámpánál kétszer fényesebbnek látunk egy 400 lm-est. Ha viszont van egy 1000 lumenes lámpánk, ott az 1200 lm-est már alig látjuk fényesebbnek (terepen nem is biztos, hogy észrevesszük a különbséget). Itt már 2000 lm kell, hogy kétszer akkora legyen a fényérzetünk.
...ezt vegyük át még egyszer, hiszen semmi különös nincs benne...
A 200-nak a 400 kétszerese, az 1000-nek meg az 1200 nem kétszerese, tehát nem is várható el, hogy érzékeljük azt a különbséget, mint a 200-400 esetén... -
ZozzV6
senior tag
Pontosan. Amit én is elmondtam és kipróbáltam az S3-at maxon és, hogy túlélte az nem azt jelenti hogy egyáltalán nem vontam le az élettartamából valamint a teljesítményéből valamennyit. Tegnap nem fagyott meg időben a víz így kiszedtem a lámpát és most éppen megint a fagyóban van. Most lesz ideje teljesen befagyni.
-
Ibis
csendes tag
Ma bontottam egy laptop akkut én is. LGDAS31865 akkuk voltak benne, amik elvileg 2200mah-esek. Átlag 2000-2300mah ment beléjük xtar vc4-es töltővel, viszont 2-be 3200+ és azok fel is melegedtek 35C körülre. Ez utóbbi kettő gondolom rossz lehet ? Vagy hogyan lehetséges, hogy ilyen sok ment beléjük ?
-
ZozzV6
senior tag
Ezzel egyet értek. Nekem is van H03 meg ott a Boruit RJ-02 is. Az is jó de mégis mindig a Skilhuntot használom mióta az is van. Egyszerűen megéri azt a háromszoros árat kuponnal a másikhoz képest.
Wendelke: Ez egy Sima XPL led vagy XPL HD ha úgy tetszik. Szóval azt kaptad ami a leírásban volt csak rossz képet raktak be a termékhez. Ha nem tetszik reklamálj Fasttechnek hogy félrevezető a kép.
-
benfolds
őstag
sajnos egyelőre én még annyira sem vagyok felszerelkezve technikával, hogy rá tudtam volna mérni a lámpára, hogy mennyi áramot vesz fel...
most, hogy mondod a low módot...igen, azt is problémásnak találtam, hogy az alacsony fokozat nem volt elég gyenge, városban még az is zavaró lehetett a szembejövőknek. -
Tony21
tag
Na, akkor sikerült beszállítót váltaniuk ... szokott lenni zöld feliratos 4-es csomagban, meg szivárvány színes 8-as pakk is ...
Ezek után kipróbálnám, a gond csak az, hogy mióta van a Varta, nem kellett NiMh akku
Ja, jut eszembe, van két Eneloop is, azokat úgy kaptam, azok is jók természetesen (még szép).
Töltővel egyetértek, mint minden akku, az NiMh is igényli a jó töltőt.
Nekem az egy jól bevált Voltcraft IPC-1L -
benfolds
őstag
én is vettem ilyen adaptert, csak mire megjött, addigra elpasszoltam a solarstormot. nem baj, power banknek jó lesz. igazából az s2+ is világít "mindenfelé", én úgy értettem, hogy szebb fénye van, hogy nincsenek koncentrikus körök, mint a solarstormnál, nagyon egyenletesen terít, illetve úgy emlékszem, hogy közelre jobban és nagyobb területre világít. az x3-at én is ki akartam próbálni az x2 után, de aztán leragadtam a convoynál. te össze tudtad hasonlítani az x2-t és az x3-at?
-
benfolds
őstag
köszi a tippeket, csekkolom, ha legközelebb arra járok. a decathlonos cuccok általában be szoktak jönni, nagyon jó ár/érték arányúak.
elöl egy évig én is solarstormot használtam, csak x2-t, aztán vettem egy convoy s2+-t, és legnagyobb meglepetésemre mind üzemidőben (3400 mAh-s akksival a solarstorm gyári pakkjához képest), mind pedig fényben jobbnak bizonyult, mint a solarstorm. sokkal szebben és homogénebben teríti a fényt, a solarstorm talán egy picit messzebbre világít, de tényleg csak minimálisan. és nem mellesleg sokkal könnyebb a le- és felrakás. érdemes kipróbálnod, nem egy nagy beruházás. ugyanazzal a konzollal használom, amint ZozzV6 linkelt. kicsit nehéz belepattintani a lámpát, viszont cserébe atom stabil.
-
ZozzV6
senior tag
Én ilyenből használok 3-at a bringáimon. Egyik sem hagyott cserben nem mozdult el. Van olyan verziója is amit lehet oldal irányban forgatni hogy pont középre világítson de szerintem az plusz lazulási lehetőség. Én úgy oldom meg hogy a kormány olyan hajlatára teszem aminél pont középre irányítja a fényt.
-
WestBam
Topikgazda
No meghallgattam és igen, van benne valami kottyanás. A reflektor lesz a ludas tutira, mert a lencse nem mozdul. Ellenben ha oldalra mozgatod akkor is ad hangot, nem csak előre-hátra mozgatásnál. Viszont én bárhogy is néztem, nem láttam még egy tized löttyenést sem a reflektorban, vagy nem tudtam úgy mozgatni, hogy látszódjon.
Most miattad még zavar is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest