- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
És ez a 6.5 GB milyen időtartammal párosul? Ilyen TSRemux szerű pucolás megvolt rajta? Bár lehet a Leadtek progija alapból sem menti le egyebet a video és audio stream -en kívül.
zhagyma: köszönöm a kiegészítést. Ebből a szövegből mondjuk aligha értek sokat, viszont annyi lejött hogy a dBi kb. olyan mint a mobilinternetnél az elméleti maximum: papíron szépen mutat, de a valóságban sosem ér el ennyit.
Egyébként a DivX 6.8 -as újratömörítés elkészült és azt kell mondanom hogy elég borzalmas képe lett, ami valószínűleg az egy menet, Balanced beállítás, DivX alapból gyengébb mint XviD és a H.263 alapból gyengébb mint H.264 négyesnek tudható be. (mondjuk legalább most ki tudtam próbálni hogy egy 7,5Mbit -es DivX-HD meg sem kottyan sem a saját sem tesóm gépének). Igazából ezt a remux dolgot hamarabb kellett volna kipróbálni, de mindenki a saját kárán tanul.
MPEG-TS ről jó kis leírás van Wikipedia -n: [link]
Illetve azt hiszem mindjárt felrakok egy-két png screenshot -ot a felvételemből hogy én is gyarapítsam a minták számát. -
DarkByte
addikt
Te tudod.
Én jobban szeretem kezembe venni a dolgokat, mert az automatizáló programok gyakran tévesztenek a beállításoknál, pl. gyanítom hogy ezt is interlaced beállítással kódolták volna feleslegesen. Egyébként ha valaki H.264 -be szeretné átkódolni akkor annyi a különbség hogy VirtualDub helyett mondjuk a MeGUI -t kell használni (profilnak valamelyik x264 HD -t, lehetőleg DXVA -val), majd ha végzett a videó tömörítésével akkor a Tools -> Mkv Muxer részen össze kell illeszteni a hanggal. A hangnál szükséges delay -t egyébként a DGAVCIndex a kimentett mp2 fájl nevébe rakja, azt kell beírni és tökéletesen passzolni fog.
-
zhagyma
őstag
Hát a szélessávú antennákról ennyit érdemes megjegyzni (726):
ikább bemásoltam.
Hát az ATV/Hírtv páros már tegnap is volt, sőt néhány órán át mégcsak nem is kódolták. Az meg, hogy jobb a jel, mint a 62-n, a nem "sávhangolt" antennák esetében természetes is. Ezeket a szélessávú "mifenéket" sávközépre tervezik, majd jól "elrontják", hogy így át lehessen fogni velük a teljes tartományt. Nyilván rosszabbak alul-felül, mint a középhez inkább tartó frekiken. Nálam kb. 20 dB erősítés kell a 62-re, míg az 55-ös beéri egy laza 0-val is.
-
kutyuska
aktív tag
A TSReader-rel most is nagy 0 a 802 MHz. Nem 18% vagy 23% hanem 0.
" Signal: not tuned "
Néhány esőfelhő útban vanA Duna II nagyon tömörített, silány minőségű adás kb. 2 Mbit/s sávszéllel. Pl. a nagyobb bőrfelületek helyett csak foltok vannak. Anno a VHS produkált ilyet a 100. lejátszás után. Csak ahhoz nem kellett drága cucc.
Szerencsére a párttévéket nem látom a 1,5Mbit/s sávszélességükkel. -
DarkByte
addikt
Gyanítom a legnagyobb problémám nekem hogy a betondzsungel közepéből próbálok jelet fogni, szobán belűről. Igazából most még azon gondolkodom hogy van itt a falon egy antenna aljzat ami nem a kábelTV -hez tartozik hanem valószínűleg a régi közösségi antennás rendszer része, kérdéses vajon ehhez tartozik -e tényleg antenna a tetőn, lehet megérne egy próbát. Sajnos kábelem nincs hozzá; meg tartok is tőle, nehogy kinyírjam vele a kölcsön tuner -t; ki tudja milyen dolgok lógnak még rajta itt a házban.
-
Rick4
félisten
Hozzád szólni még ezután sem fogok, de azért írni még írok, ha hülyeséget csinálsz.
A kitörő kulturálatlanságod (és itt elég erősen finomítottam a kifejezésen) mindig megnevettet, csak látni akartam, ennyi idő alatt sikerült-e fejlődnöd, de inkább rosszabb lett.
Nem volt poén, kérdeztem valamit, de válasz helyett neked ennyire futotta.
-
Tibiajax
nagyúr
Hehe, várj
ez most nem pécés cumó, hanem egy real mpeg-4 set-top-box. Egyenlőre, ott tartunk, itt a kollegákkal, hogy egyikünk kitartotta az ablakon a lepkét
, mi meg toltuk a search-öt. Meg is találta végre a két Duna-t. Szaggatva bár, de megvannak. EPG is megy.
A cumo maga nagyon komoly, kínai, taiwani és ausztrál területi beállításokat ajánl fel, a kínaival találtuk meg két frekit. -
JohnBeehive
csendes tag
Tudjuk, hogy a 38-as csatornán semmi nem nézhető, de olyan kecsegtető, mert míg például nálam, a 62-es csatorna produkál egy 0-10%-os jelet, addig a 38-as egy erős 90-100%-ot. Egyébként az mit jelent, hogy privát? Valaki feltett egy adót a panelház tetejére, és saját örömére sugározgat
? Vagy ez egy olyan valami, amit az AH sugároz ? (Gondolom, ez utóbbi a helyes megoldás) És ha ezen a csatornán ilyen erőségű jelet képes produkálni, akkor a hivataloson miért nem? Tudom, sokat kérdezek, de nem vagyok még annyira járatos a témában...
-
Zirowe
nagyúr
Hát,hogy nem indul el ma a digitális sugárzás.
Mondom,látom a 3 csatorna nevét,van jelerősség,kiírja,hogy érvénytelen szolgáltatás és se kép se hang.
Mind a három adóra azt írja a tv,hogy az UHF CH. 38-on vannak,próbáltam a MinDig oldalán látható Bp-re vonatkozó 55 és 62-t beállítani,de ott meg nincs jelerősség.
42LG5500-as lcd tv beépített mpeg-4 tunerrel,ház tetején meg antenna(régi analóg,azt mondták,hogy jó lesz az). -
kutyuska
aktív tag
Csak a helyzet miatti elkeseredésemet szerettem volna érzékeltetni
Kábelezés nálam is jól áll. Igaz minden a padlástérből van elosztva a 3 bemenet ( Tré-kábel analóg, UPCD, nagylepke ) a 2 TV + tunerkártya felé.
Csak a TV-n kell néha átdugnom az antennabemenetet, ha váltani akarok az analóg és a DVB-T között. Hiába, a Sony nem olyan felhasználóbarát mint a Leadtek -
JohnBeehive
csendes tag
már csak azért is beperelném az AH-t, mert fent maradtam éjfélig, hogy megnézzem van-e, majd vártam még egy kicsit - úgy 2-ig - és szkennelgettem a frekvenciákat, hátha... Majd reggel, munka előtt, még egyszer vévgigszaladtam, hogy esetleg műsorkezdésre lesz valami, de nem. Ettől frusztrált vagyok és fáradt és fórumokon nézegetem, hátha mégiscsak... Szóval a mai munkám az nem lesz túl huszáros.
-
Capella
senior tag
A tesztadásból kimaradtam, de míg korábban adtak, a képminőségi csökkenő sorrend nálam DVB-T -> analóg kábeltévé -> digitális kábeltévé volt.
Nem gondolnám, hogy a végleges adás rosszabb lenne.
Az analógnak is van számos hibája, de a digitálist meg agyon kell tömöríteni. Ebből is van minőségromlás.Most ez, hogy lesz-e, meg mikor lesz, meg hány adó lesz, vagy csak a Duna lesz egyelőre, nem lett volna ilyen kardinális kérdés, ha időben szólnak, hogy változott a menetrend.
Az volt a kommunikáció, hogy december 1-jén indul az adás több adóval, és punktum. A problémákról nem tudhattunk, kussolt mindenki, a TV2 is csak pénteken fordult bírósághoz.
Ha nem lesz estére sem semmi, akkor egy jó nagy lebőgés az egész. Nálunk valahogy semmi nem megy rendesen.
Tömegeket meg úgysem érint. Hány családban van mpeg4-es vevő? -
DarkByte
addikt
Korábban már napfényt látott egy ilyen hír is: [Index: Az RTL igent mondott a digitális átállásra] De mégsem írtak alá szerződést ezek szerint?
Sonny C.: hát akkor a fentiek tükrében érdemes lesz megpróbálni, de én előbb inkább csak kölcsön eszközökkel próbálkoznék.
-
ati2
őstag
Szerintem az új médiatörvény tervezet miatt várnak a csatornák, de a héten tuti több infó lesz.
A sat.hu-n a "part_wish"-nek tuti bővebb infói voltak, csak gondolom nem beszélhet.
Már az is csoda, ha valaki előre bármilyen infót kiszivárogtat manapság.Szerintem arra célzott, hogy délelőtt lesznek megbeszélések az AH és a többi TV csatorna között.
Biztos most jöttek rá hogy december 1 van -
DarkByte
addikt
Kíváncsi leszek az éjfélre. Én biztos hogy most elkezdek tanulni, mert három ZH -t írok és szinte semmit nem tanultam még; valamivel mindig sikerült elcsinálnom az időmet.
Egy TSReader -t még beüzemeltem a honlapodon lévő leírás alapján, remélhetőleg ezzel a tuner -el is látni fogom a Signal Quality -t ha lesz adás.
-
bigdigit
addikt
én még mindig azt keresem hol kellene találni valamit csepelen.
a tv szerint 610mhz-en fogtam de csak anatomia h_264 meg dunatv h_264 meg valami ESG-ét.de se kép se hang rajtuk.
nem elírás így írja ki a nevüket.széchenyi hegyről próbálom.mi lenne a jó a hz?a tv-én csak sima frekiket tudok beállítani.
ui:jó hogy én meg most keresgetem.12-kor meg eltünt
-
nrc
tag
Nálam itt délpesten ezek jöttek be:
m1 HD, m2 HD, HirTv, ATV
Duna HD, Autonomia, RTL Klub, TV2, Viasat3
MR1 Kossuth, MR2 Petőfi, MR3 Bartók, KatolikusA HírTV és az ATV is szabadon fogható, nem kódolt jelenleg.
Mondjuk a megjelenítés erősen akadozik nálam, így jelenleg élvezhetetlen a dolog. Valószínű a jelszint lehet alacsony, ami remélem változni fog még, mert a tesztidőszak alatt teljesen jól tudtam nézni a műsorokat.
-
törölt tag
Akkor fentebb kell érdeklődnöd... Mondjuk mire ideérne, már nem lenne mivel kipróbálni.
Antennákhoz én is hülye vagyok. Melyiknek nagyobb a nyeresége: egy ilyennek, vagy a lepkének?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Itt találhatsz CH - MHz táblázatot a keresgéléshez.
-
DarkByte
addikt
Az itt lévők szerint a 61 -eshez 794Mhz tartozik [link]
Egyébként megnéztem az analóg TV -n a csatorna helyeket. A 60 -as és 65 -ös csatornákon olyan mintha bitmátrixos képet látna az ember. (kb. mint ezen a képen baloldalt a DTS kódolás képe a kék szalagrészen ([link]) Mondjuk sokban nem üt el az eredeti hangyás képtől, de mégis észrevehető. Szóval szerintem a C mux is él Szentesen is. De azért megvárom a tapasztalatokat.
-
zhagyma
őstag
Jó magyar szokás szerint megint sírva vígadunk, de remélem pár éven belül mégis lesz földfelszíni HD sugárzás, nemcsak m1HD. Igaz nem mindenkit vigasztal, de a kábelszolgáltatóknak (DVB-C) és a műholdasoknak (DVB-S2) alakul a piaci rés. A műholdra ráharapott a HelloHD, a kábelnél meg a UPC és talán majdan a DIGI is. Igaz ezért még sokat kell fizetni.
-
-
DarkByte
addikt
Jól tudod: [link]
"A MinDig TV szolgáltatás keretében a Magyar Rádió közszolgálati adásai (MR1 Kossuth, MR2 Petőfi, MR3 Bartók), valamint a közműsor-szolgáltató Katolikus Rádió műsora is elérhető lesz."
Csak ez így elég sovány kínálat. Jó kérdés hogy vajon melyik mux -ba teszik ezeket bele, illetve hogy valamelyik TV adó alternatív hangsávjai lesznek-e vagy pedig különálló választható csatornák video stream nélkül. Ennek még nem nagyon kerestem utána a neten. -
Gusztáv
addikt
Szia,
Én Mediaportalt használok, ez vagy mpeg2 vagy ts-ben ment. Közben próbálgattam, ts-ben szépent lementi a HD adást, a 1440*1080 felbontás miből jön? A Tito koncertet fel akartam venni, de sajna nem sikerült, úgy látszik a gépemnek már sok volt párhuzamosan 1HD+1SD felvétel +3. csatorna nézése. Nekem pozitív csalódás az m1HD adása, a sima upscale-es adás is sokkal szebb, mint az analóg.
-
headhunter
addikt
Mennyi a maximális felvétel mérete digitális kártyáknál? 720x576
Pl.: LEADTEK WINFAST DVR3100 H PREMIUM...
Full HD-ban ez a kártya tud felvenni?
-
Gusztáv
addikt
Oksa, csak hát az mpeg2-es is kísérleti adás volt, mondjuk elég hosszú kísérlet volt. Sajnos reklám még epg-vel is marad benne, mert szerintem azért nem olyan pontos az.
Dec 1-ig féllábon is kihúzom, most meg megnézem tegnap mit sikerült felvenni (életemelső HD felvétele
)
-
ati2
őstag
Firefox-al és IE-vel is ugyanaz, amikor kiválasztom, hogy USA, Europe, vagy Taiwan utána blokkol a tűzfal.
A cégnél ráadásul nem is tudom állítani a tűzfalat, itthon kikapcsolom a letöltés idejére és müködik az ftp. Állítgatni meg nem akarom, mert idáig csak ez az egy oldal volt ilyen.A fagyás nem oprendszer hiba, minden szarkodik amíg le nem jár a timeout-ja, vagy amíg csatlakozik a kimenő címhez. Csak aki kienged mindent az nem veszi észre...
Esetleg nem lehet, hogy amiatt homokorázik, hogy nincs még itt adás és keresi a jelet
-
ati2
őstag
1. Amig ki akart menni a netre rendszeressen megfagyott a PVR2 (nálam a tüzfal blokkol mindent alapból), kiszedés után jó lett...
2. Elindul a PVR2 kb 1 másodperc, de utánna még kb 10 másodpercig homokóra van
3. A leadtek ftp-t gusztustalan módon lehet elérni, minden normálisabb tűzfalon fent akad, mert nem a böngésző akar kimenni:
"Blocked Outgoing TCP ftp.leadtek.nl [81.26.211.165] C:\WINDOWS\system32\alg.exe" -
PikkPukk
csendes tag
Gondolom nem szoktál nagyon jpg-t tömöríteni (én sokat)...
Egy 100%-os JPG és egy tömörítetlen BMP között kinagyítva sem találsz nagyon különbséget (egy BMP és a belőle készült 90%-os JPG között sem nagyon). A 300k-s JPG-k olyan 90% körüliek lehetnek, a 900k-s (a pixelháború) 100%-os. Tudtommal neked is megvan az olimpia, szívesen látnám a te általad gyártott screenshotokat is, hátha azok jobbak...
Ja, elfelejtettem mondani, hogy persze a DVB-T-ből közvetlenül TS-be lerakott H264-es stream-et játszottam le az MPC progival, a VMR kimenetet használva, és az "external filters"-eknél állítottam át a használt dekódert.
A "kék háttér"-t nem értem...
Persze egy 40Mbit-es, kevés mozgást tartalmazó video (pláne, hogy még B frémek sincsenek benne, csak I és P) nem összehasonlítható egy 12MBit-es mozgó-képpel. Inkább azt akartam megmutatni, hogy nem a dekóderben van a probléma...Amúgy a legutolsó (lhsite-ról letöltött) Leadtek PVR határozott fejlődést mutat: pl. teletext is működik, sima user (nem admin) módban is megy a progi (mintha eddig nem ment volna), kezd működni a hardware-es gyorsítás is (eddig nálam nem ment), igaz ugyan, hogy a CPU használat csak kb a felére esik (50-ről 30-ra). Szóval köszönet érte! (nem tudom kinek
)
Ugyan VMR módban nem működik a hardware-es gyorsítás, VMR9-ben egy párszor már lefagyott a program, Overlay mixer módban meg még mindig összetörik csíkosra a kép csatorna (HD és SD) váltás között, aztán már nem is tér magához akkor sem, ha visszaváltok. Szóval VMR módban, kikapcsolt hardware-es gyorsítással jól működik a progi, a többi beállítás csak random módon... A felbontások közötti output váltást egy kicsit át kellene néznie a fejlesztőknek... szvsz -
DarkByte
addikt
Köszönöm a segítséget! Előbb természetesen megnéztem az oldaladon lévő teszteket, de mivel ott csak a sima Dongle -t láttam a maga kategóriájában (és ott is szerepel hogy ezek közül sok volt a selejtes) ezért inkább megkérdeztem mi a vélemény a Gold -ról. Sajnos neten semmilyen review -t nem találok róla. A WMC távirányítós változat jól hangzik (ez az a fekete lenne ami Dongle H -hoz járt nálad?). Attól tartok mivel ez egy hordozható tuner, ehhez inkább valamilyen kisebb távirányító fog járni. PVR2 kézikönyv pl. ezt említi második típusnak (ehhez persze nincs is WMC kiosztás írva):
Lehet hülye a kérdés, mert Media Center -el működik, de akkor ugye BDA driver is van ehhez a tuner -hez?
#832: köszi az újabb minta videót.
Úgy látom megint módosítottak a beállításokon mert most fizikailag is 1080 a sormagasság. Bár most csak egy 15" -os monitoron tudom megnézni, szerintem elég szép minőségű az adás.
-
wassermann
Topikgazda
-
red6t6
tag
Az mit jelent, hogy ahol elérhető? Melyik csatornákon? Mit kell beállítani, hogy látszódjon? Mert nálam mindenhol ugyanaz. Egy darabig töltöget valamit, aztán minden marad üresen, csak az idősávot rakja ki, de semmi információt nem tartalmaz. Esetleg egy képernyőfotót tudnál mutatni, hogy legalább hogy néz ki? Előre is köszi!
-
Rick4
félisten
kicsit megint lassú vagy, egy kronológiailag korábban történő állítástól miért várod el, hogy a később megtörténő dolgokra is igaz legyen, ilyen csak a vissza a jövőben című filmben történt meg, az meg, hogy Te ezt ismét nem érted meg, megint nem engem minősít. A mondatban ott volt egy múltidőbe visszamutató rész, kár, hogy iskolában kimaradtál, és izzadtságszaggal töltöd meg a topicot, ahogy itt erőlködsz. nem értesz meg egy félmondatot sem. Nem azt írtam, hogy minden állításom most, a múltban és a jövőben is tény, hanem azt írtam: amit leírtam. (tudod, múltidő) .. Azt sem értem miért kell olyasmivel kezdened ami neked ciki, azt bizonyítja, hogy nem fogtad fel, mit olvastál. Nem kevertem össze semmit semmivel, ezt végképp nem tudom, honnan olvastad ki. pár hozzászóllással ezelőtt sikerült a hozzászólást válasszá degradálnod, nyilván azért, mert ott sem vagy tisztában, hogy mi micsoda. ha megcáfolod aztt amit írtam adatokkal, tényekkel, azt hajlandó vagyok elfogadni, sőt, még a tévedésem beismerésére is hajlandó vagyok, de addig amit itt csinálsz csak saját magadat égető másokat meg pocskondiázó üres fecsegés, de talán megérted más szóval fogalmazva: topicrombolás. Jó lenne, ha a hozzászólásaidban a témával foglalkoznál, elég unalmas, hogy megpróbálod megmagyarázni a saját igazadat azzal a hozzászólással kapcsolatban. amit félreértelmezel. próbáld ki, hogy ezután nem reagálsz egyik hozzászólásomra sem, hidd el, mindenkinek (de leginkább a többieknek és nekem) jó lesz így.
külön is leírom, hátha már elfelejtetted: ne válaszolj a hozzászólásaimra légyszives. köszi.
-
DarkByte
addikt
Igen, melyik a több az 50 fél gombóc vagy a 25 egész gombóc
Rick4: azért sugároznak 1080i50 -ben mint fent is írtam, mert nem csak filmekből áll a TV adás, a sport közvetítések, a riportok sőt még a reklámok egy része is 50 félképes rendszerben kerül rögzítésre (sőt a kommersz DV és HD kamerák is így rögzítenek pontosan a folyamatosabb mozgásrögzítés végett). 1080p50 -et pedig a fent linkelt írás végén olvashatod hogy nem gazdaságos sugározni mert egyszerűen nincsenek még rá gazdaságos eszközök.
#515: a tölcsérektől tekintsünk el. Az 1920x1080i lényegében nem más mint egy kétszer akkora képkoca számú de fele függőleges felbontású képkockák sorozata amiket egy képpé fésülünk össze a megfelelő pozícióban (tehát 1920x540@50fps). A plusz képkockák száma miatt az overhead pedig minimális amennyire én tudom. Próbáld ki hogy AviSynth -el egy 1080i HD adást SeperateFields eljárással szétszedsz félképekre. Tökéletesen folyamatos 50fps -es videót kapsz.
-
Rick4
félisten
nem erre írtam, de igazából mindegy, ha hibáztam is azzal, hogy nem körültekintően írtam le, és részben nyitott kérdés maradt, csak lehetőséget adtam neked, hogy kicsit próbálj kulturálódni, a nem érthető részre rákérdezni, bár megint nem sikerült, eltörpül a hibám az alulművelségeddel összefonódó rosszindulatodhoz képest. olvass utána, amit leírtam, tény, a progresszív formátumban történő sugárzás nagyobb sávszélességet igényel, mint ugyanazon felbontásban történő váltottsoros sugárzás, nem velem vitatkozol, hanem a ténnyel. akkor visszakérdezek, nagyokos, miért nem 1080p-ben fognak sugározni a szolgáltatók?
gratulálhatsz magadnak, a sokadik mellélövésed, szerintem fogadd meg a jótanácsot, ha nem tudsz valamit akkor ne tépd magad a témában, mert bohócot csinálsz magadból.. .
-
wwenigma
Jómunkásember
Igen, hivatalos menetrend szerint nyugat Magyarországot takarják le 2008. 11. hóig (Budapest, Kabhegy, Szentes), és a tokaji adó 2009. 11.hóig (Budapest, Győr, Kab-hegy, Kiskőrös, Nagykanizsa, Pécs, Szeged, Szentes, Tokaj, Ózd, Vasvár) indul legkésőbb.
(azt most hagyjuk, hogy a rohatt nyugat Mo. megint előnyt élvez...)
Csak nekem nem legkésőbb, hanem leghamarabb dátum kellene.
-
Bubukain
senior tag
el is fogadom amit írsz, de én a "gigabyte-ot még véletlenül se" kijelentéseden akadtam fenn. van akinek megfelelő lehet.
mellesleg 2 ismerősöm is vitt vissza az utóbbi 2 hétben gyári hibás leadtek tunert.
ennyit a "márkás" termékekről.
Nekik mit ajánlanál? mert hogy mégegyszer nem vesznek leadteket az is biztos.
Marad a hauppauge? -
Bubukain
senior tag
ja és akkor már gigabyte-ot semmi esetre sem?
nálam és még elég sok embernél is elég jól muzsikál.
ráadásul én egy hűdemárkás pinnacle hybrid tunert cseréltem le erre 3 napon belül.
a pinnacle tuner alig fogott jelet az a pöcs antenna ami hozzá van egy rupót nem ér, ezzel szemben a noname gigabyte csak úgy dübörög a 6 megtalált adóval ugyanazon a helyen. -
szab.tam
nagyúr
a leadtek dongle-ból van régebbi és újabb kiadás, vagy csak egy fajta van? (persze fehér és fekete, ahogy látom)
asszem inkább ezt veszem, mint egy fix karit. a htpc-m amúgy is már be van zsúfolva rendesen, és hátha megjön a dual hybrid, kell annak is a hely...
apropó: kérdeztem feljebb, de nem válaszoltál: mi a hír, mikor jön már a leadtek dual hybrid, pcie1x, félmagas karija? tudsz már valamit erről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged