Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucs10
csendes tag
válasz
littlejohnny #3418 üzenetére
👍👍
-
szucs10
csendes tag
válasz
littlejohnny #3416 üzenetére
Szia! Próbáld meg leválasztani, majd újra csatlakoztatni az órát az alkalmazásban. A leválasztáskor resetelődni fog, és amikor újra hozzá adod az applikációban , az óra le fogja tölteni az app beállításait is. Igy remélhetőleg újra mindent fog jelezni. Sok sikert🙂.
-
littlejohnny
aktív tag
Egyik napról a másikra (pontosabban 5 napja, egy frissítés után 1-2 nappal) semmilyen értesítést nem kapok meg az órán. Járt már így valaki? Frissítés tette tönkre? Egyéb nyüge lett az amúgy sem legjobb állapotban lévő órámnak? (Lásd már párszor posztolt kijelző bibi...)
-
Kutykurutty7
aktív tag
válasz
mindthecrap #3414 üzenetére
Sajnálom, hogy nem vált be a dolog.
Nálam sem lett egy orvosi műszer pontosságú ettől, de azért érezhetően pontosabban mér általában. -
mindthecrap
aktív tag
válasz
Kutykurutty7 #3413 üzenetére
Nem tudtam sajnos úgy biciklizni mert nyomta a korona a kezem … de azért köszi
-
Kutykurutty7
aktív tag
válasz
mindthecrap #3412 üzenetére
Egy próbát megér. Nem állítom, hogy ez a módszer minden problémát hirtelen megold, de az én tapasztalatom szerint a pulzust jobban méri így.
Örülnék, hogy ha megosztanád a véleményedet, ha sikerült kipróbálni.
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
Kutykurutty7 #3411 üzenetére
köszi, ezt ki fogom próbálni, logikusan hangzik
-
Kutykurutty7
aktív tag
válasz
mindthecrap #3410 üzenetére
Én erre a problémára azt találtam ki, hogy az edzés ideje alatt a jobb kezemre teszem az órá, a csuklóm belső felére. Ott még a hozzánk hasonló, normális "majomembereknek" is kevésbé szőrör a kezük
és a bőr is vékonyabb. Összehasonlítottam egy pulzusmérős szobabicikli értékeivel és azt vettem észre, hogy így az óra pontosabban mér.
Egyébként azt tapasztaltam még, hogy a fenti módon az alváskövetés is pontosabban működik.
-
mindthecrap
aktív tag
Egy hónapja váltottam GTR 3 pro-ra de nagyon dühös vagyok... a GPS lényegesen jobb lett, de a pulzusmérés katasztrófa ebben is, elmegyek biciklizni egy órát tempósan, és az idő felében ilyen 55-60as pulzust mér mintha a kanapén feküdtem volna. Még a szőrt is leborotváltam a kezemről alatta de akkor se jó, fél óráig jól mér aztán egyszer csak beáll egy 60 körüli értékre, hiába rázom a csuklómon hogy kicsit máshol mérjen vagy bármi...
-
Kutykurutty7
aktív tag
Az enyém már nem működik (az elejétől kezdve akkuhibás volt), éppen rendeltem volna egy akkut az AliExpressről, hogy kicseréljem, amikor teljesen elromlott, semmire sem reagált. Így inkább vettem egy GTR 3 Pro-t.
Ha hozzád hasonló helyzetben lennék, én megpróbálnám az akkumulátor saját kezűleg kicserélni. De előtte még lehet, hogy érdemes lenne lecsavarozni az óra hátulját és megmozgatni az akku kábelét és csatlakozóját finoman, hátha ott gyengült el valami csatlakozás. Nyilván az ilyen "beavatkozásoknak" megvan az a lehetséges kimenete, hogy ha összerakod az órát, rosszabb lesz a helyzet, mint előtte.
-
z0d1@Ku$
senior tag
Hát én már erősen gondolkozom egy típuscserén. Én is elégedett vagyok vele, de valahogy mégsem hozza azt a szintet amit kellene, mióta telefont cseréltem. Hol értesít, hol nem, hol rezeg, hol nem, de ez valószínűleg valamilyen kompatibilitási hiba lesz inkább, az előző mobilommal teljesen jól működött. De amúgy havi 1x töltöm, ugyanolyan felhasználás mellett mint a tied.
-
ZED58
tag
Sziasztok, tanácsot kérek,
A kezdetektől használok egy 47 mm-est, nagy megelégedéssel.
Kb 3 töltéssel ezelőtt hülyéskedni kezdett, nagyon nehezen veszi fel a töltést 3-4 óra (!) mire 1 százalékot mozdul (töltőadaptertől függetlenül) aztán egy éjjel alatt akár 80 %-ra is feltölt, amivel elketyeg két hétig (gps nélkül, állandó bt kapcsolat, csak értesítések, hívásjelzés és pulzus)
Egy akkucsere segíthet, vagy gondolkodjak cserében? -
Zolka75
tag
Mivel hirdetni nem lehet mint kiderült így töröltem az eladó órát
-
ianhoward
tag
válasz
redwhite78 #3402 üzenetére
Alkalmazásengedélyek amit üeg kellene még nézni és engedélyezni ami szükséges.
-
ianhoward
tag
válasz
redwhite78 #3400 üzenetére
Zepp alkalmazásban, bal felső sarokban van az óra ikon.
Ez akkor jelenik meg ha csatlakozni tud.
Erre nyomj rá, ezután megjelennek hogy mit tudsz beállítani ami értesítést küldjön.
Boldog karácsonyt! -
redwhite78
aktív tag
Üdv!
Ajándékba kapott Amazfit GTR 47 és Huawei P20 párosa nem akar együttműködni. A telefon megtalálja az órát,csatlakozik, azt Írja szinkronizál is, csak a hivasokat nem jeleníti meg az órán, nem is rezeg és az üzenetek sem érkeznek meg az órára. Mit kellene beállítanom a telón vagy az órán? Köszi előre is!
Boldog Karácsonyt! -
szucs10
csendes tag
válasz
z0d1@Ku$ #3392 üzenetére
Hello, az aktualis firmware most 1.3.8.04. ( 1.3.8.05. is van de az nem angol nyelvre ) a Notify- bol tudod frissiteni az eszközök paanelben ha kerdezi a legujabb hivatalos firmwaret valaszd, ezutan a Schakal.ru-t válaszd ki és a firmware listában látni fogod a verzió számokkal a firmwareket. Amint rátapizol elindul a letöltés, majd ellenőrzi, az app hogy megfelelő e a file. Ezután indul a frissités. Türelemmel végig várod, ujra indul az óra és készen is van. nem szabad engedni a telefont , hogy készenléti módba menjen mert akkor megáll a frissítési folyamat, és hiba üzenetet fogsz kapni. 3 csomagból áll a telepítő sorban be fogja kérni egymás után, a legutolsó a GPS azt nem kell erőltetni és telepiteni sem szükséges mert az előző verziükban már benne van. . Nekem egy GTR tinánium is van azon 1.3.8.o4 fut hiba nélkül.
-
z0d1@Ku$
senior tag
Ha csak a Notify van fent, akkor hogyan érdemes frissíteni az óra firmeware-t? Érdemes egyáltalán? Jelenleg 1.3.7.17 van rajta. Nem tudom mi a legfrissebb.
-
littlejohnny
aktív tag
válasz
baluponthu #3390 üzenetére
Esélyes sajnos... és az enyémen is csak nől a "bibi" azóta is...
-
baluponthu
csendes tag
válasz
littlejohnny #3373 üzenetére
-
z0d1@Ku$
senior tag
Pár napja elkezdett olyat csinálni a notify, hogy folyamatosan bontotta a kapcsolatot az órával. Visszaállítottam mindent, újra pátosítottam, jó volt nettó 8 óráig, aztán újra elkezdte. Tapasztalt valaki hasonlót? Vagy mi a bánat lett ezzel az appal? Kezd nagyon bosszantani.
-
Nightmare666
tag
Sziasztok. Olyan próblémám lett az órával, hogy új telefonhoz lett csatlakoztatva, de a telefonon beállított ébresztőhöz képest 1 órával korábban jelez. A telefon nem jelez, de az óra nekiáll rezegni és mutatja az ébresztő ikont.
-
juve600
nagyúr
sziasztok
[link] ezt a módosított Zepp-et használja valaki ?
-
Kutykurutty7
aktív tag
válasz
ianhoward #3382 üzenetére
Így gondolom én is.
Mivel, valószínűleg az akkumulátor volt gyári hibás már az első pillanattól kezdve, gondolkoztam egy akkucserén (Kínából 5 ezer Ft körül lehet akkut rendelni). Így viszont, hogy teljesen elromlott az óra, nem okoz már dilemmát, hogy kicseréljem-e az akkut.
-
ianhoward
tag
válasz
Kutykurutty7 #3381 üzenetére
Ahhoz képest kihoztad belőle a maximumot.
-
Kutykurutty7
aktív tag
Egy hónap híján 3 évet használtam volna egy GTR 47 mm órát, ha nem adta volna meg magát teljesen néhány napja. De sajnos megadta.
Igaz, hogy rossz volt már az első naptól kezdve, ami az akkuidőn látszott. Új korában épp elérte az 1 hetet, az utóbbi időben pedig gyakorlatilag másfél napot bírt ki egy töltéssel. A Gearbest-től vettem és ki is préseltem belőlük a hiba miatt egy 30 százalékos visszatérítést.
Most semmit nem mutat a kijelzője. Ha rádugom a töltőre, az akku veszi a töltést, de a képernyő teljesen fekete marad.
Bár nem tartottam valószínűnek, hogy a következő órám is Amazfit lesz, de mégis elképzelhető, hogy benevezek egy GTR 3 Pro-ra.
-
SamiCsillag
senior tag
Sziasztok! Sajnos szomorúan tapasztaltam nem rég, hogy a gps betojt az órán. Eddig is, első perctől mindig nagyon nehezen talált jelet, de kb egy hete sehogy nem talál. Szerintetek javítható? Ha igen érdemes? Vagy inkább vegyek egy másikat?
-
littlejohnny
aktív tag
válasz
SztiviVander #3378 üzenetére
Passz. Teljesen standard használat, semmi extrém... Mindegy, beletörődünk... bár ahogy nézem nem oly vészes az ára a cserealkatrésznek... már csak ember kellene, aki ki is tudja/meri cserélni. De azt hiszem inkább csere lesz... majd...
-
SztiviVander
addikt
válasz
littlejohnny #3377 üzenetére
Akkor maga az óra üveg ragasztoja kezdene elengedni attol a feket kerettol? Az csunya. Az en gtr-em is 3-4 eves de olyan mint ujkoraban. El se tudom kepzelni mitol tudna ez igy kinezni. Napon volt allandoan vagy mitol?
-
SztiviVander
addikt
válasz
Szedd le rola a védőfoliat/üveget. Oke hogy te nem tettel ra, de vakami akkor is van rajta, Ez pont ugy nez ki mint amikor a folia/uveg ragasztoja kezd elengedni/elkoszolodbi a szeleinel. Maga az ora uvege igy nem tud kinezni, ez nem szemuveg uveg huszfele bevonattal.
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
Nekem is úgy tűnik, mintha a legfelső réteg kezdene lekopni, úgy mint a szemüvegeken a sok dörzsöléstől, stb. valószínűleg menthetetlen
-
YADA
tag
válasz
passz, de nekem mostanaban jott elo. szerintem a touch reteg valik le
-
littlejohnny
aktív tag
válasz
littlejohnny #3260 üzenetére
-
darts0
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg van egy 2-2,5 éves GTR 47mm-es órám, és az akkuidő kezd csökkeni, ami persze normális is ennyi idősen. Gondolkodok egy Amazfit GTR 3 Pro vásárlásán.
Aki használja vagy próbálta mindkettőt annak érdekelne a véleménye, hogy érdemes e váltani?
Vagy várjak még pár hónapot, hátha kerül jobb típus a kínálatba.
Köszi a választ! -
szucs10
csendes tag
válasz
SztiviVander #3363 üzenetére
Hello, egy jó barátom nál történt a művelet, jó sok agyalás után. A leg kíméletesebb hő diagrammot követve. Sajnos mások részére nem vállal. Elektro mérnök és nagyon elfoglalt. Természetesen itt jelzem majd, hogy hosszú távon is bevált e a munka.
-
-
SztiviVander
addikt
válasz
szucs10 #3361 üzenetére
Esetleg ha publikus kiirhatnad hol vallalnak ilyesmit es mennyiert. Hatha mason is segit akinek akarmilyen oraval vagy barmivel ilyen gondja van.
Az azert meg kerdes hogy vajon mennyi ideig birja majd, emlekszem a fat xbox 360 profi reballozasa kb fel evet adott meg neki, utana mar nem is vallaltak volna ujra a javitast (meg nem is erte volna meg). -
szucs10
csendes tag
válasz
SztiviVander #3324 üzenetére
Hello mindenkinek,
Visszatérek pár szó erejéig még.
Szóval amikor a fagyasztóban újra működött az óra megértettem, hogy itt forrasztás érintkezési hiba van. Viszont ha a hidegre reagál akkor van értelme a reflow kemencében való javítási kisérletnek is.
Eljött az idő és egy kíméletes hőmérséklet diagram mentén ( a csúcs 230 C fokot érintett pár pillanatig, egy gyárilag beállított flow diagram alapján ) lefutott a melegítés egy profi kemencében.
Ennek eredményeként a GTR 47, és a GTR 2 Pro alaplapja is újra működött. Még azóta is működik, 8km futás +GPS alatt 2% merülés mellett zökkenőmentesen dolgozik. Mindkét órát folyamatosan működtetem, software update megvolt, probléma nincs azóta sem. -
szucs10
csendes tag
válasz
ncc1701 #3358 üzenetére
Szia,
Sajnos tipikus probléma, ami nem javítható. Folyamatosan újra bootol.
De ahogy látom hozzzáértő vagy szóval tudod mi a válasz. Egy idő után a forrasztó anyagban repedés keletkezik a panelon.V agyis a kijelző meghajtó paneljén lévő alkatrészek valamelyike nem érintkezik forrasztási hiba miatt. Feljebb irtam már hogyan láthatod még utoljára a kijelzőt működni, de addig ki tudod kapcsolni ha folyamatosan nyomva tartod a felső be-ki kapcsoló gombot minimum 10-15 másodpercig. Ha garis még mehet vissza a boltba, ha nem akkor búcsuzz el tőle. -
ncc1701
veterán
Srácok, elhalt a vekker. Azt csinálja, h 1-2 percenként rezdül egyet. Képernyő sötét. Két gombot felváltva, egyszerre próbáltam sokáig nyomni, semmi reakció. BT-n nem kapcsolódik. Töltőre téve semmi reakció. 1 órával elötte az edzést végigcsináltam, működött.
Lehet valamit tenni, vagy máris rendelhetem a Zepp Z-t?Szerk: Bocs, most bt-n kapcsolódott, alkalmazás látja. Izé, mégse. Néha kapcsolódik, bejön, h 70%-on van, majd vissza connecting., data sync, connect...
-
keselyü57
tag
Köszönöm az elmúlt két évben a segítséget. Váltottam GTS3-ra.
-
lorent
friss újonc
Sziasztok!
Ma vettem egy Amazfit gtr 2e okosórát, amely az Iphone 12 minivel való párosítása közben lefagyott, gondolom én. Mert az óra kijelzőjén csak a frissítés felirat van. Nem tudom kikapcsolni, nem reagál egyik gombra sem és a a képernyő érintés sem müködik. Valaki tudna segíteni hogyan tudom ujraindítani az órát? -
rmikee
csendes tag
Sziasztok!
Egyik kedves ismerősömnek van egy ilyen órája!
A helyzet az, hogy mikor kap valamit akkor csak a kijelző villan fel, de semmit nem ír, híváskor is csak felvillan, de a hívó fél nevét nem írja!Próbáltam sokmindent (rendszerbeállításokban az értesítést beállítani, zeppben az értesítéseket újra beállítani, háttérben futást beállítani) , de nem sikerült beállítani!
Valakinek van ötlete erre?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
gobey
tag
Üdv.
Tudtok esetleg olyan magyar oldalt ahonnan lehetne rendelni az órához óraszíjat?
Köszönöm előre is -
dobrontey
friss újonc
Sziasztok! Xiaomi Amazfit GTR 47 mm óránàl másnál is probléma a frissítés? Azt írja ki, hogy betűtípuspk frissítése és nem frissít. Egyáltalán nem mûkõdik az óra.Mit kell vele csinálni? Bocsi, de teljesen laikus vagyok. Köszönöm😊
-
ianhoward
tag
válasz
SamiCsillag #3345 üzenetére
+1 az AmazFaces-ra
-
keselyü57
tag
válasz
SamiCsillag #3345 üzenetére
AmazFaces
-
SamiCsillag
senior tag
Sziasztok!
Több számlapból honnan tudok még a Zepp-en kívül válogatni? Olyan app kellene, amit appstore-ból is letudok tölteni. -
hippo0315
senior tag
Kérdés, hogy egy ilyen órát mennyiért lehet eladni?
-
ianhoward
tag
válasz
jobbacsabba #3340 üzenetére
Szia,
Ha az always on display-re gondolsz az van.
Az ékezetes karalterek is megjelennek.
Zepp-ben megadható hogy melyik alkalmazás küldjön értesítést. Ami a telefonra van telepítve azt be lehet állítani. -
jobbacsabba
aktív tag
Sziasztok!
Ennek az órának a 42mm változatát néztem ki megvételre. Tudtok segíteni abban, hogy van benne mindig aktív kijelző és ismeri az ékezetes karaktereket?
Az értesítések (hívás, üzenet, viber, email, stb.) megfelelőek?Köszönöm:
Csaba -
hippo0315
senior tag
Az lenne a kérdésem, van-e mód rá, hogy kikapcsoljam a fényérzékelést, baromira idegesít, hogy néha alig látni valamit a kijelzőn miatta.
-
dane
senior tag
válasz
ncc1701 #3335 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat, ki fogom próbálni. Edzésnél fontos, hogy lássam az időt folyamatosan. Mondjuk egy plank 60 másodpercnél, amit magamnak kellene mérnem gyönyörűen kikapcsol a kijelző
Nem tudom a kezemet értelemszerűen emelgetni
Van még egy kérdésem ami az értesítésekhez köthető. Be van kapcsolva az alkalmazás értesítés és csak néhány dolog van kiválasztva. Rettenetesen idegesítő, hogy azok az app értesítések is megjönnek amiket ki sem választottam, igaz egy általános szöveggel: "You received a new message. Please check it on you mobile."
-
dane
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ilyen órát és lenne néhány gyors kérdésem.
Létezik magyar firmware az órára? Illetve megoldható, hogy edzés közben ne kapcsoljon ki a kijelző? -
mistvan68
tag
válasz
ncc1701 #3326 üzenetére
Szia!
Felejtsd el a hőlégfúvót és szerintem az órát is.
Valószínűleg nem tudod mi az a 0201 vagy 0402 méretű SMD alkatrész! A hőlégfúvóval lehet ezeknél a legnagyobb károkat okozni.Még a legkiseb fordulaton is lefújja a 0201-es alkatrészeket,de elmozdítja az biztos.Ha lenne olyan ismerősöd,aki olyan helyen dolgozik,ahol van reflow kemence,akkor azon át lehetne próbaképpen engedni a mainboard-ot,de csak a NYÁK-ot lecsupaszítva minden nem reflow-ozható dologtól,mint flexi kábel,utólag bonthatóan rácsatlakoztatott egységtől.Csak a szűz mainboard átengedhető a reflow-n megfelelő flux hozzáadása után még egyszer!De semmi biztosíték,hogy jó lesz ezután! Olyan kis BGA-kat tartalmaz egy ilyen óra alaplapja,a többi SMD alkatrészt már nem is mondom,hogy nagy ilyenkor a teljes tönkre tétel esélye.Bocs! Ez túl szakmai,de a neten keress rá,amiket írtam és rájössz magad is! A másik.Ki szán rá rajtad kívül szakember ennyi időt erre?Senki.
Szóval.Nem csiribí-csiribá,hanem csere-bere=másik óra! Üdv.István -
mistvan68
tag
válasz
SztiviVander #3324 üzenetére
Sziasztok!
"a fagyasztóban meg nem tudod használni." De télen kinn, mínusz 15 Celsius fok alatt.
Bocs, nem tudtam kihagyni!
szucs10!
SztiviVandernek igaza van.Én 17évet dolgoztam mérnökként profi NYÁK tervező,SMD beültetéssel és reflow beégetéssel,méréssel,teszteléssel foglalkozó cégnél.
Saját órám is ment már tönkre LG G watch R a semmitől,Alcatel move a semmitől,stb.,de talán csak egyet sikerült stabilan megcsinálnom stereo mikroszkóp alatt spec eszközökkel.A 0201 inch méretű alkatrészek kézzel nem nagyon kezelhetőek,mert szemmel nem is vagy alig látszanak.Felejtsd el vagy használd így amíg tudod!Üdv.István -
SztiviVander
addikt
válasz
szucs10 #3323 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de ilyenre embert nem találsz aki nekiállna órát forrasztgatni és akinek lenne bármiféle "nyákforrasztó kemencéje" órához
De majd meglátod ha szétszeded. Már ha látni fogsz bármit is a tized milliméteres forrasztásokból, hogy az most jó vagy sem. Ha mázlid van lehet hogy csak valamelyik szalagkábel van kilazulva, azt kis szerencsével és ügyességel még lehet házilag javítani.
Ennek a hűtőzésnek/sütőzésnek meg olyan eszköznél van értelme (telefon) aminél le kell menteni valamit róla és az a lényeg hogy akár a hűtőben működjön még egy kis ideig, egy óránál nem sok értelme van, lévén ha kiveszed újra rossz lesz, a fagyasztóban meg nem tudod használni. -
szucs10
csendes tag
Hello,
Lehet nem hangzik szuper professzionálisan, de!
volt korábban egy gtr47mm em ami egyszerre csak nem mutatott semmit sport mód közben. Többször is próbáltam újra indítani sikertelenül.A telefon bluetooth-on érzékelte de nem tudtam csatlakoztatni sehogy sem. Most nem rég olvastam egy posztot ezzel kapcsolatban ami ajánlotta, hogy tedd be az órát a fagyasztóba kb fél órára. Gondoltam mit veszíthetek, és kipróbáltam. Ezután az óra bekapcsolt, még bent hagytam a fagyasztóban ( mert a poszt írója szerint amikor felmelegszik az óra ismét leáll ) Ismét csatolni tudtam a telefonos app-hoz ( Zepp ) reseteltem, ezután auto upgrade és kész. Ki gondolta volna.
A gyanú szerint forrasztási hiba okoz hasonló problémát rengeteg tulajnak. A probléma talán egy elektroműszerész nyáklap forrasztó kemencéjében megoldódhat. Az óra egyébként a szobában felmelegedett és tovább működött. Kikapcsoltam és amint lehetőségem lesz megpróbálkozom a javítással, mivel a töltőre rakva nem mutatta a töltési képernyőt, de az akku töltődött, mivel az upgrade folyamán újra indult és már magasabb töltöttséget mutatott mint előtte.
Köszi annak aki időt szánt az olvasásra. -
g_g_g
őstag
Találkoztatok már olyannal, hogy factory reset után csak az Amazfit logót mutatja, kb. 1 órája már.
Próbáltam hosszú gombnyomással újraindítani, látszólag kikapcsolt, majd vissza és újra csak Amazfit logó.
Valami ötlet, merre tovább? -
ncc1701
veterán
válasz
SztiviVander #3320 üzenetére
Nekem akkor szokott ilyet írni, ha épp a bt kapcsolaton nem érhető el a telefon.
-
wayne1
senior tag
válasz
SztiviVander #3317 üzenetére
Köszi a választ
először én is erre gondoltam, de a play áruház nem jelzi, hogy lenne frissítés rá. Október 22-én frissítette utoljára. Megnézem neten hátha ott van fent újabb változat.
-
SztiviVander
addikt
válasz
veressjanos #3312 üzenetére
gpay-hez nem nfc kell elsosorban hanem android wear os, ami sem ezen sem a huawei orain nincs es valoszinuleg nem is lesz. ha oraval akarsz fizetni akkor apple vagy samsung.
-
noto
senior tag
válasz
veressjanos #3312 üzenetére
Amazfit UK oldaláról 2 nap alatt megérkezett. 178 font
UK ba élek.
NFC nincs! -
noto
senior tag
válasz
veressjanos #3308 üzenetére
Vátottam Gtr 3Pro ra
Nagyon nagy ugrás mint küllemében mint ami a gépház alatt van.
Sokkal de sokkal gyorsabb mindenre azonnal reagál.
Jó lett hogy a felső gombbal tekerhető a menü.
Rengeteg új funkció van.
Telefonálás is kitünő vele.
Értesités kijelzése nem tünik ell ha nem nyitod meg azonnal.
Gps pillanatok alatt aktiválódik és nem dobja ell a jelet.
Nagyon megérte váltani.
2 nap használat után.... -
O.CS
aktív tag
Szerintetek 2021 végén érdemes még ezt az órát megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nincs igazi okosóra tudása az Amazfit gyönyörű órájának, viszont egy töltésről heteket elfut, sokrétűen követi a testmozgást és remek AMOLED kijelzőt visel.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Manjaro Linux
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest