- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutyuska
aktív tag
Ha más okos ötlet nem lesz belátható időn belül, akkor az alábbiak közül valamelyik:
- Ha nem használnád másra a cyberlink kodeket, akkor szedd le. Ha továbbra sem műxik: távolitsd el a tuner drivereket, PVR2-őt, újraindítás, takarítás ( pl. Ccleaner ), újratelepítés.
- Ha igen, akkor ugyanezek a lépések, csak cyberlink kodek marad.
Esetleg fekete kakas áldozása holdtöltekor. (Ma éjszaka vagy szombaton holdfogyatkozás lesz)
Nekem szűz Win telepítésre 3x próbálkozás után működött csak, az okát a mai napig nem tudom. 100%-ra kihajtotta az X2 3600 -as procimat és szakadozott. Most 50-70% a prociterheltség, Ati HD2600-as videokarival pedig 8-10%
-
kutyuska
aktív tag
A PVR2-ben a "videokodek beállítása" alatt. Ha HD csatornán vagy akkor a H.264 kodek beállításait látod. Ne zavarjon a 30 fps vagy a 1 Mbit sávszélesség érték, még béta verzió. SD csatiknál az Mpeg2 értékei már jók.
A Tsreader nekem sem jeleníti meg a képet, de a PVR2 igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Update 06.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged