Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Igen, melyik a több az 50 fél gombóc vagy a 25 egész gombóc

Rick4: azért sugároznak 1080i50 -ben mint fent is írtam, mert nem csak filmekből áll a TV adás, a sport közvetítések, a riportok sőt még a reklámok egy része is 50 félképes rendszerben kerül rögzítésre (sőt a kommersz DV és HD kamerák is így rögzítenek pontosan a folyamatosabb mozgásrögzítés végett). 1080p50 -et pedig a fent linkelt írás végén olvashatod hogy nem gazdaságos sugározni mert egyszerűen nincsenek még rá gazdaságos eszközök.
#515: a tölcsérektől tekintsünk el. Az 1920x1080i lényegében nem más mint egy kétszer akkora képkoca számú de fele függőleges felbontású képkockák sorozata amiket egy képpé fésülünk össze a megfelelő pozícióban (tehát 1920x540@50fps). A plusz képkockák száma miatt az overhead pedig minimális amennyire én tudom. Próbáld ki hogy AviSynth -el egy 1080i HD adást SeperateFields eljárással szétszedsz félképekre. Tökéletesen folyamatos 50fps -es videót kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- független kis Pöpec telo Samsung A33 128GB, dobozával, kábellel, stb.
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann