Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
válasz
DarkByte #1489 üzenetére
Én is betondzsungel közepén lakom, a lefedettségi térkép alapján határeset lehetek (papíron lefedett vagyok, de körbe nézve 10 emeltes betontenger 360 fokban). Ezért eddig nem is terveztem próbát, majd várok "hátha valaki". Mivel a körülmények hasonlóak lehetnek a tieiddel, benned bíztam. Nehogy abbahagyd....
A régi központi antenna rendszerek általában soros rendszerűek voltak. Azaz minden lakásban volt egy "aljzat", amelyeket koax-al felfűztek szép sorban. Az utolsó aljzatban volt egy lezárás a reflexiók elkerülése érdekében. A befűzött koax 75 ohmos "rézhálós" árnyékolású volt többnyire. Ha jól emlékszem egy aljzat 1.5 dB csillapítást képviselt, új korában. Egyébként "végigmegy" pincétől a padlásig, igaz darabokban. Nem tudom milyen állapotban van, de vaktában tényleg ne dugd rá a tunered.
#bzoley. Csak gratulálni tudok daa-raa vételi eredményeihez, gondolom irányított tetőantennával érte el.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- PlayStation 5
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Sigma 15mm f/2.8 EX DG Fisheye (Canon bajonett)
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest