- Nem lesz Xiaomi 16
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Rájöttem egy apró turpisságra.
Nem értettem miért van az, hogy míg körülöttem mindenki panaszkodik, nálam tökéletes az adás, komolyabb antenna nélkül is.
Van egy erősítőm, de nem foglalkoztam vele, mert nem ez volt a feladata. Az analóg adásokat az erősítő segítségével fogom, de az ebbe menő kábel az ablakkal ellentétes irányba, a szoba belső sarka felé tart. Így ugyanis néhány kábeltévé csatornát is el tudok csípni vele. A DVB-T "antenna" az ablakban lóg, és a másik vége közösítve van az erősítőből kijövő kábellel. És csak akkor derült ki a dolog, amikor az ablakból becincáltam a kábelt, és ugyanúgy ment tovább a Duna HD. Amikor kihúztam az erősítőt, elment az adás.
Vagyis ablakon kihajolgatás, és tetőmászás helyett esetleg lehet próbálkozni egy erősítővel, a végén valamivel, antenna, bármi. Nálam csak pár méter coax van, de az világvevő
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Szólánc.
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H T1200 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe gar
- X1 Carbon 13th 14" 3K OLED Ultra 7 258V 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam 986 gramm gar
- ASUS TUF Gaming B560M-PLUS Alaplap
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II Alaplap
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest