Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Vagy megveszed a legolcsóbbat, vagy megveszed a legdrágábbat, vagy megvárod, míg a szomszédod bevásárol, és tőle megkérdezheted, hogy jó-e. Ezen nincs mit nem szeretni, van jobb ötleted?
A szobaantenna opcionális dolog. Ha van rálátás az adóra, nem vagy agyonárnyékolva, jó lehet. De 5-10e forintért már egész jó tetőantennákat lehet kapni, és nincs benne semmi furcsa, idáig is így működött.
Nem lehetett nehéz kideríteni, elég sokszor volt már szó róla.
Esetleg figyelheted mások tapasztalatait. Már én is leírtam többször, hogy teljes árnyékban(ablak az ellentétes irányba néz), tökéletes volt a vétel egy darab dróttal, még úgy is, hogy az adó idáig "őrlángon" ment.(X.ker.) -
bzoley
veterán
Komponens bemeneten keresztül jobb képminőséget kaphatsz, mint kompoziton. Viszont nem minden eszköz rendelkezik komponens kimenettel, így vagy lesz használva valamire, vagy nem.
Szerintem 30%-nál nem terheli jobban a cpu-t a felvétel. Nálam E8200 mellett 20-25%. Vga nem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű!! Lenovo T14 GEN2 / i5-1145G7 / 16GB RAM / 240GB SSD / EU v.bill
- Újszerű!!! Lenovo L14 GEN5 / Intel Core Ultra 7 155U / 16GB RAM/ 512GB SSD / Win 11 / EU v.bill
- Lenovo Tab M10 PLus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv
- Asus Vivobook X412U (i3 7th, 4 GB 120 GB SSD) laptop leárazás!!!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann