- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Vagy megveszed a legolcsóbbat, vagy megveszed a legdrágábbat, vagy megvárod, míg a szomszédod bevásárol, és tőle megkérdezheted, hogy jó-e. Ezen nincs mit nem szeretni, van jobb ötleted?
A szobaantenna opcionális dolog. Ha van rálátás az adóra, nem vagy agyonárnyékolva, jó lehet. De 5-10e forintért már egész jó tetőantennákat lehet kapni, és nincs benne semmi furcsa, idáig is így működött.
Nem lehetett nehéz kideríteni, elég sokszor volt már szó róla.
Esetleg figyelheted mások tapasztalatait. Már én is leírtam többször, hogy teljes árnyékban(ablak az ellentétes irányba néz), tökéletes volt a vétel egy darab dróttal, még úgy is, hogy az adó idáig "őrlángon" ment.(X.ker.) -
bzoley
veterán
Komponens bemeneten keresztül jobb képminőséget kaphatsz, mint kompoziton. Viszont nem minden eszköz rendelkezik komponens kimenettel, így vagy lesz használva valamire, vagy nem.
Szerintem 30%-nál nem terheli jobban a cpu-t a felvétel. Nálam E8200 mellett 20-25%. Vga nem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest