- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bzoley
veterán
válasz
szab.tam
üzenetére
Elvileg létezik első, és második verzió belőle. Az elsőn még külön chip látta el az usb vezérlést, az újban már egychipes megoldást használnak. Az elsőt már nem igen lehet kapni, de a nem is túlzottan lényeges , hogy melyiket sikerül megszerezni. A Dongle H meg egy egészen más típus. Utóbbiból viszont elég sok hibás példány van/lehet forgalomban.
Szerintem írtam, de ha nem, akkor semmi infó.
-
bzoley
veterán
válasz
szab.tam
üzenetére
Nem, a harmadik indítás után, amikor a hibaüzenetet kapod, bezárod a harmadik PVR2-t. Majd a másodikban megpróbálod átállítani az eszközt. Azt mondtad, ott van a listában.
[link]micro:
Nem tudom, se Update-et, se Media Centert nem használok, de gondolom, oda lesz írva, hogy Media Center frissítés. Másoknál segített, azt tudom. -
bzoley
veterán
válasz
szab.tam
üzenetére
Nálam most teszt jelleggel hasonló módon besegít egy Volar HX(csak az antennák közti különbséget ellenőrzöm vele).
Az, hogy a PVR2 felismeri-e a tuneredet, legyen meglepetés. Ha bda drivert használ, akkor valószínűleg nem lesz gond vele.
A meglévő csatornákat mentsd el, és akkor vissza tudod importálni, ha szükség van rá.
De a PVR2 DTV módban egy másik listában tárolja a digitális csatornákat, ezt külön kell elmenteni. Tehát, ha elindítasz DTV módban egy keresést, az nem fog belepiszkálni az analóg listába. De nem is nagyon kell keresned. Gyorsabb, ha kézzel hozzáadod. Jobbgomb - frekvencia hozzáadása, 610 - majd újra, és 714 (Budapest esetén). -
wassermann
Topikgazda
válasz
szab.tam
üzenetére
SZAB.TAM!
Íme az enyém, itt vettem a PH-n, klikk ide:FUJITSU-SIEMENS
Még kép: CSOMAG
Mivel a DVB-nél a jel az adótorony előtt van tömörítve, a DVB-T csatolók nem igazán szólnak bele a minőségbe. Inkább az iszonyatosan tömörített jel kicsomagolása okoz gondot egy gyengébb PC-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Temu
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann