- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bzoley
veterán
válasz
szab.tam #469 üzenetére
Elvileg létezik első, és második verzió belőle. Az elsőn még külön chip látta el az usb vezérlést, az újban már egychipes megoldást használnak. Az elsőt már nem igen lehet kapni, de a nem is túlzottan lényeges , hogy melyiket sikerül megszerezni. A Dongle H meg egy egészen más típus. Utóbbiból viszont elég sok hibás példány van/lehet forgalomban.
Szerintem írtam, de ha nem, akkor semmi infó.
-
bzoley
veterán
válasz
szab.tam #433 üzenetére
Nem, a harmadik indítás után, amikor a hibaüzenetet kapod, bezárod a harmadik PVR2-t. Majd a másodikban megpróbálod átállítani az eszközt. Azt mondtad, ott van a listában.
[link]micro:
Nem tudom, se Update-et, se Media Centert nem használok, de gondolom, oda lesz írva, hogy Media Center frissítés. Másoknál segített, azt tudom. -
bzoley
veterán
válasz
szab.tam #316 üzenetére
Nálam most teszt jelleggel hasonló módon besegít egy Volar HX(csak az antennák közti különbséget ellenőrzöm vele).
Az, hogy a PVR2 felismeri-e a tuneredet, legyen meglepetés. Ha bda drivert használ, akkor valószínűleg nem lesz gond vele.
A meglévő csatornákat mentsd el, és akkor vissza tudod importálni, ha szükség van rá.
De a PVR2 DTV módban egy másik listában tárolja a digitális csatornákat, ezt külön kell elmenteni. Tehát, ha elindítasz DTV módban egy keresést, az nem fog belepiszkálni az analóg listába. De nem is nagyon kell keresned. Gyorsabb, ha kézzel hozzáadod. Jobbgomb - frekvencia hozzáadása, 610 - majd újra, és 714 (Budapest esetén). -
wassermann
Topikgazda
válasz
szab.tam #288 üzenetére
SZAB.TAM!
Íme az enyém, itt vettem a PH-n, klikk ide:FUJITSU-SIEMENSMég kép: CSOMAG
Mivel a DVB-nél a jel az adótorony előtt van tömörítve, a DVB-T csatolók nem igazán szólnak bele a minőségbe. Inkább az iszonyatosan tömörített jel kicsomagolása okoz gondot egy gyengébb PC-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest