- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati2
őstag
A kapcsoló szikra nem sokat számít, max 1-2 képkocka bekockásodik addig, de amúgy elég jó a hibatűrés dvb-t-n. Analóg cuccon zavaróbb, nekem is pukkan a Logitech Z-5500 az egyik kapcsolóra ami ráadásul vagy 10 m-re van tőle másik szobában. Megoldást nem találtam rá, mert lehet az új kapcsoló is szikrázna. Amelyik cucc meg érzékeny rá mindegy hova rakod.
A TSReader nekem is hasonló értékeket mutogatott a leadtek tunerrel -3200 -> +40000 -ig.
Gyakorlatilag a +40000 a 0 jelszint nálam, -3200 - +6400 között nézhető adást kaptam.De ha erősítő nélkül is megvan a 100% akkor ne használj erősítőt, mert az plusz zajt is rárak a jelre, elvileg csak ronthatsz a vételen.
-
ati2
őstag
Köszi, majd megnézem, mert nem nálam van a moncsi, a leírásban már találtam a kézi hangolásnál DTV váltást, csak kipróbálni nem tudtam még. Szívás, ha csak T tuner van benne, mert digikábelhez kellett volna és akkor ugrott a jobb minőség + EPG
.
Csak tudnám minek koptattam a pofámat, hogy várjanak a vásárlással még egy picit
-
ati2
őstag
Valakinek van tapasztalata az [LG-lcd-monitor-tv-M197WDP], vagy más LG TV-s monitorral?
Elvileg EPG + CI Slot + "MPEG 4 tunerrel és antenna csatlakozóval rendelkezik" amit ír a lerás, de a kézi hangolás menüben csak analógot találok
A legjobb, hogy sehol se írja, a használati, hogy a tuner DVB-T vagy DVB-C
-
ati2
őstag
válasz
motoman528 #6675 üzenetére
Volt ott síma HDPACK 2.5.EXE is 04.09.2010 dátummal, vagy a "download" menüpontal is el lehet jutni oda.
-
ati2
őstag
válasz
motoman528 #6671 üzenetére
Ha tudja a DXVA-t a VGA-d akkor rakd fel a [HDPack 2.5] -öt (elég a CyberLink Video Decoder PDVD10 belőle, a többi szemét felesleges)
A DVBViewer alatt ez a leggyorsabb és a képminőség is elég jó, ráadásul automatikusan használja a deinterlace-t is (pár adó a DIGI-n sajna interlace). -
ati2
őstag
válasz
motoman528 #6665 üzenetére
Kevés volt a jelszint. A 60% signal alatt az Anysee tunerem se nagyon találja meg a csatornákat, mert letiltja a streamet, ahogy néztem (nincs quality).
Nálam nem csúszik a hang a felvételen se, MPC + FFDShow -al.
-
ati2
őstag
válasz
motoman528 #6655 üzenetére
Esetleg próbáld ki a legfrissebb [tsreader] -el a jelszintet. Abban van már DVB-C is.
De elvileg a amit linkeltél dvbviewer tecnisat kiadást, abban ránézésre jónak kellene lennie 256QAM + 6900 symbolrate-el.
-
ati2
őstag
válasz
ktommy91 #6611 üzenetére
Raktam fel egy képet, hogy mit állítok be az MPCHC DVB-T-hez, a 2604-el is működik: [picasaweb]
De rejtélyes, mert idáig nekem se akart találni semmit. Viszont a legfrissebb DX9 is tuti kell hozzá.
-
ati2
őstag
válasz
zhagyma #6612 üzenetére
Nálam pl a Microsoft DVB-C network nem kompatibilis a tunerrel hibaüzit dob.
Átnéztem a forrást, csak a MHz + Bandwith megy át paraméternek minden esetben.
Gondolom a DVB-C hez a Symbol rate kötelező lenne, meg lehet a QAM is.Véletlen nem tudod, hogy a DVB-S hez is ezek kellenek, vagy valami más is?
Majd dobok egy ticket-et a MPC-HC fórumba, hogy kéne még + paraméter a scan-nek, hátha nekiesik valaki
ktommy91: este csinálok még pár képet a beállításokról és feldobom a linket ide.
-
ati2
őstag
Lassan kezd alakulni a MPC-HC is, már működik USB-s DVB-T tunerrel.
MPC-HC Build 1.4.2581: nem egy kapkodó idegbeteg, de legalább ingyenes és van DXVA + Pixel Shader is
-
ati2
őstag
Sajnos nem jött össze a mindig kártya próba, mert Helo HD volt (combo T/S beltéri
).
Valakinek működik a DVB-C az MCE, MPC, vagy MPCHC alatt?
Vagy hogy lehet ezeknél megadni a simbolrate-et? A tunerhez adott virtuális DVB-C illesztőt az istenért nem akarják használni
Az utolsó beta MPCHC legalább látja a jelszintet keresés közben, de semmi mást. -
ati2
őstag
Az a baj, hogy az MPEG2 és MPEG4 csak egy szabvány. A kép minősége az alkalmazott codectől is függ nem csak a bitrate-től.
Az első DVD-k 6 Mbit-en kockásodtak, az mostaniak meg nem, és mindkettő MPEG2.
Az MPEG4 SP nél is írtó nagy különbség volt a tömörítők között, divx a legfosabb, a legjobb meg az XVID és a Nero Digital volt.Az MPEG4 AVC-nél is ugyanígy van különbség, a DVB-T-n M1-M2 HD 7 Mbit-en oktávokkal rosszabb minőségű, mint a Nat Geo HD 8 Mbit-el a Digi kábelen.
Meg van egy trükk az MPEG2-ben, hogy 0-255 helyett 16-235 -ig adja vissza az RGB fényerőt lejátszás közben. Emiatt pl. egy csillagos éjszakai égbolt képen nincs sok szemét a csillagok körül MPEG2-nél + jobbnak látszik a kontraszt
Az eredeti kérdésre visszatérve, ha feltételezzük, hogy a lehető legjobb minőségű tömörítőt használják mindkét mpeg fajtánál, akkor kb. azonos lehet a 2 Mbit MPEG4 AVC és a 6 Mbit MPEG2 minősége SD adás esetén.
-
ati2
őstag
válasz
zhagyma #6527 üzenetére
A T-Home IP TV-vel tudom összehasonlítani, az is MPEG4, a bitrate meg passz.
Az IP TV-n annyira kicsi a bitrate, hogy a részletek teljesen elvesznek, mintha össze lenne mosva a kép. Pl egész képernyős emberi fejen nem látszanak a borosta pöttyök, csak egy bőrszínű folt az arc. A korhatáros karika meg rendszeresen kockásodok az alsó sarokban.A DIGI kábelen a tömörítés miatt nem tapasztaltam ilyet, és sokkal részletgazdagabb a kép.
A NAT Geo HD meg brutálul néz ki, ha éppen új készítésű filmet adnak -
ati2
őstag
Esetleg próbáld ki az utolsó [TSReaderLite 2.8.46g]-t, abban van már DVB-T + C + S plugin is. Nem valami szuper de a stream-et tudud tesztelni vele, hogy folyamatosan jön-e a tunerből.
Nálam működik az Anysee E30 Combo Plus + DIGI Kábelel, csak a Quality-t nem mutatja. -
ati2
őstag
válasz
premete #6429 üzenetére
Bocs elfelejtettem ""-be tenni, a lényeg, hogy a kedves honfitársaink miatt, vagy más okok miatt nem szívesen küldenek ide csomagot egyre többen.
Láttam olyan usert is, aki reklamálni akart, mert hülye az angolhoz (bene volt a szokásos papír, hogy mi nem volt raktáron, küldik ha lesz).
A legviccesebb, az egészben, hogy a vaterán vásárolta valami jó magyar rablótól 1,5x-ös áron, aki beregisztrálta az user nevét/címét egy Hong-Kong-i webshopba, és onnan küldték neki az árút.Nekem is megjött minden csomagom, és a DX-es RMA is nagyon korrekt volt amikor a postás összetörte az árút (küldtek újat ingyen).
-
ati2
őstag
válasz
lorenzen #6425 üzenetére
Köszi, akkor rendelek 1-et, a kézi letöltést amúgy is jobban szeretem
.
Csak újra kéne raknom a wint, mert a tuner drivere kékhalálozik és nem tudok rájönni mitől, persze minden más működik
azbest:: Passz, hogy DXVA, vagy DXVA2 de az 1080p-s h264-et simán viszi XP-n is.
A tiltólista meg a magyar posta miatt van, sok csomag tűnik el állítólag -
ati2
őstag
Valaki kipróbálná, hogy a legális DVBViewer feltelepül-e és működik-e net nélkül, vagy kilép x perc után?
-
ati2
őstag
válasz
Woodcutter #6421 üzenetére
Van XP-n is DXVA támogatás, az csak a VGA + DirectX-től függ.
Egy 3 Ghz-es Core2 + 8800GT-vel a 5% alatt van a procihasználat (Nat Geo HD 1080p), szoftveresen meg 40-60% codec függően.
A DXVA-t a cyberlink video decoder ([HD Pack 2.4]), vagy az újabb [FFDShow]-k támogatják. Nálam a DIGI-s interlace-es adások miatt jobb a cyberlink video decoder.A lejétszó program az már macerásabb amiben be is lehet állítani ezeket, hogy használja is. A DVBViewer-ben megy, de az még 15 euro.
-
ati2
őstag
válasz
podolski #6327 üzenetére
Hát driver ügyileg elég fos az anysee már 2 hete szívok ugyanilyen tunerrel.
Valami miatt Giga 965P DS4 + XP SP3-al összefossa magát. 10-20 perc körül mindig dob egy IRQ-s kékhalált az anyseeTU.sys, még TSReader-el is(az XP-s kék halálos minidump-ban meg Win 7 DDK-t ír)
A CNO újabb verziói meg leállítás/újraindítás közben megakasztják a folyamatot, ha nem lépek ki előtte belőle.
Ugyanezen a gépen Win 7x64 alatt a driver + leállítás újraindítás normálisan működik, de a saját viewer-e meg nem indul el.Próbáltam egy régi P4-en XP SP3-al azon persze nem fagyott ki.
-
ati2
őstag
Közben meglett az egyik oka, hogy miért nem volt jó a digikábelen a DVB-C nálam.
Túl közel fut a coax a PC mellett, és sok zajt összeszed. A tunert arrább raktam 1 m-rel a géptől, így már tűrhető a felső frekvencia tartomány is. De a quality az istenért se akar 71-74% fölé menni, signal 100% -
ati2
őstag
Megjött a Mediavoxtól az Anysee E30 Combo Plus-om.
XP x86 + Win7 x64 -en is kipróbáltam.
A gyári szoft nem nem megy Win7-en, csak XP-n (DXVA-t támogatja).
A TSReader szépen látta a DVB-T -nél a Signal + Quality-t is, a jelerősség kb mint a Leadtek Dongle Gold-al.
A VLC + DVBViewer megy vele, az MPC-HC nem.Valakinek van valami ötlete, hogy a Digikábelen ez mitől lehet?
354-375 MHz-en Signal 100%, Quality 70 % - Ok
762-794 MHz-en Signal 100%, Quality 45 % - Nézhetetlen -
ati2
őstag
Valaki próbálta már a [Anysee E30 Combo Plus] -t?
A sima C elvileg jó, csak nem tudom lehet-e valami buktatója a T+C-nek?
Árban majdnem egyforma a kettő, és elég lenne a digihez a sima C is. -
ati2
őstag
Nekem ilyen van de nem vagyok elragadtatva tőle, egy csomó progi félig látja csak, a TSReader is csak Quality-t mutatja 0-100-ig normálisan a Strength meg 40000 -> -16000
.
A PVR2 + a DVBViewer működik vele normálisan, a SmartDVB + MPC HC látja de nem működik. VLC-vel megy csak csatornaváltás nincs
A driverrel XP x86 + Win7 X64 alatt sincs probléma, kivéve a fentebb említetteket.
Nem tudtam más tunerrel összehasonlítani az érzékenységét, de a jó erős jelet szereti. -
ati2
őstag
Tényleg vicces: [Kártya aktiválási díj: 2.899 Ft]
De pár embernek még adótorony aktiválási díj is kéne, hogy legyen elég térerő
-
ati2
őstag
Ma éppen rendelni akartam egy Anysee E30C-t a mediavox-nál, erre nem elfogyott.
Remélem ez gyorsan beszerzik helyette:
"Várjuk a DVB-T DVB-C kombó verziót, amely helyettesíteni fogja ezt a terméket." -
ati2
őstag
válasz
Balázs_a_laz #5196 üzenetére
Csak a DVB-C -s el fog működni, a HD-hoz mpeg4-es kell, az SD-hez elég elvileg az olcsóbb mpeg2-es is. De a digi is ad boxot, az SD-s 300 Ft/hó, vagy meg is vehető.
-
ati2
őstag
válasz
lorenzen #5193 üzenetére
Most már érdemes lesz megvennem, mert 1-2 hét múlva lesz DIGI Kábel nálunk, a DVB-T meg itt csak akkor jön, ha olyan kedve van
A licensz hogyan működik? Egy gépen van XP + Win7 is, amit felváltva használok. Nem tudom, hogy felmegy-e mindkettőre a legális, egy licenszel? Meg hamarosan komplett gépcserém is lesz. Erről nem nagyon írtak semmit az oldalukon, vagy vaksi vagyok
-
ati2
őstag
válasz
lorenzen #5186 üzenetére
Igen csak a 1.4-es smartdvb nem ismeri fel a dongle gold-ot, az új meg isten tudja, hogy tényleg virusos-e.
A DVBViewer meg fizetős, ráadásul Win7 alatt állandóan adminisztrátorként kell indítaniAz MPC-kben meg lehet extra pixel shader effekteket rakni a képre, pl sharpen complex ami nekem nagyon bevált sima filmnézéshez (HD filmeknél pl extra éles lesz minden).
Remélem majd az Anysee E30C Plus-al működni fog, mert a DVB-T amúgy is felejtős az ingadozó térerő miatt nálam. A digi meg 1-2 héten belül remélem behúzzá már végre a kábelt.
VLC alatt is megy a tuner, de nem lehet csatornát váltani fix RTLK
-
ati2
őstag
Valakinek működik a MPC Home Cinema alatt a DVB-T???
Nálam csak kék halál lesz a Dongle Gold-al, ha megnyitom az eszközt.Rögzítés Digitális - Microsoft DVBT Network Provider + Winfast Dongle Gold BDA Filter + mindegy mire állítom a vevőt
-
ati2
őstag
New Age-en kívül van van már valakinek ilyen tunere? [anyseeE30CPlus]
Mennyire lehet Win7 kompatibilis? -
ati2
őstag
Ennél a PCTV Quatro Stick-nél van valami olcsóbb DVB-C tuner (digikábelhez kell)?
-
ati2
őstag
Véletlen tekertek mostanában a Szentesi adóra egy kis kakót, vagy csak csak megint tél van és jobbak a vételi viszonyok
-
ati2
őstag
De még az Aspect Ratio-t is rosszul állították be az M1 és M2 stream-ben, auto-n teljesen gázos.
Hétvégén volt az M2-n szabványos 720p-s teszt adás is, az egész jó volt 6 Mbit-hezArra nem tudtam még rájönni, hogy az RTLK + TV2 hogy vett 2 MBit sávszált, ha idáig csak 1,55 volt
-
ati2
őstag
válasz
DarkByte #2522 üzenetére
Igen ingyen szállítanak és kb. 1 hét a posta Hong Kong-ból, korrekt cég, ha valami nincs raktáron akkor küldik amint lesz.
A zöld megjegyzést azért figyeljed, sokszor csak a várható érkezés van kiírva, a tuner pillanatnyilag van: "In Stock: ships in 1 to 3 days"Én már lassan törzsvásárló leszek itt
-
ati2
őstag
Akinek megy a DVBViewerel a radió, az milyen codec-et használ az AAC-hoz?
Vagy melyik Windows Media Player van a gépén? -
-
ati2
őstag
Van most valami radio adás?
A szentesi adón csak ezt látom 64 kbps 48 kHz és néma csend mind a 3 adóra
-
ati2
őstag
válasz
zhagyma #2332 üzenetére
Az a furcsa, hogy egy irányból jön a két mux, az antenna szentes felé néz, és tereptárgy sincs az útban (csak pár levél nélküli fa).
A Szentes irányába állított antennán +/- 15° körül fordíthatok az antennán, hogy legyen egyáltalán quality.
Csak kicsit arrébb kell rakni az antennát 20-80 cm-et, mert vagy az egyik, vagy a másik mux jön jól. Köztes helyen meg nincs stabil jelszint, főleg a 826 MHz-en.Szóval nem tudom, hogy reflektált vagy közvetlen jelet fogok, mert ugyanabba az irányba néz mindig az antenna
-
ati2
őstag
válasz
zhagyma #2330 üzenetére
A másik két adóét láttam a hozzászólásában, de a szentesit nem.
Ráadásul a félhivatalos 200-300W-os Széchenyi-hegyi adatnak is ellentmond a 6-10 kW.Meg az a furcsa, hogy a sat.hu-n lévő AH-s ember nem reagált rá semmit.
Szóval ennyi erővel én is bemondhatom, hogy 10 megawatt-al adnak és még antenna sem kell hozzá, stb...Pont te írtad, hogy 4-8x kisebb teljesítmény elég a DVB-T hez mint az analóghoz (50x4-8 = 200-400 kW-nak kéne megfelelnie ez alapján).
De csak egy bolhafingnyi a DVB-T jel az analóghoz képest, és a két MUX-ot nem lehet 1 antenna pozícióban fogniElnézést a hangnemért, nem rád vagyok mérges
-
ati2
őstag
válasz
zhagyma #2328 üzenetére
Kicsit ellent mondásosak ezek az adatok, az olimpiát mindenki tudta nézni pesten, most meg a nagyobb teljesítménnyel nem?
Szentes meg tuti nincs 50 kw, megint elég szarul jön a DVB-T (jól irányított antenna állásban se tökéletes, és az se mindegy hol van az antenna).
Az analogban a TV2-nek tök mindegy hol van, és merre néz az antenna 330° -ban is forgathatom a szobaantennát, mégis jól jön. -
ati2
őstag
Volt nálam próbára egy régi loop-os thomson is, az se fogott semmit.
Szerintem olyan kicsi az adóteljesítmény, hogy kevés hozzá ez a két konstrukció.
Ha a pesti adó az analóg lekapcsolásig 5kW-al menne hivatalosan, gondolom a másik kettő most mehet akkor 5 kW-al, ami 50 km-ről szobaantennával csoda ha bejön.De az egyik amcsi fórumon a parabola antennámra azt írta a srác, hogy 45 miles (70km) -ig jó az ottani adóteljesítményekhez.
-
ati2
őstag
Félig kültérben is próbáltam (nyitott és csukott ablakkal).
A parabola antennán dobott, vagy 10-20 % erősséget a nyitott ablak, de csukottal is jó a jel (sajnos az üveg enyhén fémgőzös: 4-16-4mm float K1,1) .
A Strong ANT15-ösnek szinte mindegy volt, hogy nyitva volt az ablak, vagy nem, annyira gyenge jelet fogott (quality 0-10%, strength éppen mutatott valamit). A coax-on kimértem stabil 5V ment az antennának, tápot lehúzva elment még az a 10% quality is strength 0.
Tök mindegy volt, hogy vízszintesen vagy függőlegesen állt, vagy legalábbis úgy tűnt (kb 180°C-ban forgattam lassan oda-vissza).Kábelezés: új 1,5 m hama toldó a tunerhez (toldó nélkül is kb. ugyanaz volt a jelszint + quality).
A két antenna ugyanazon a helyen volt próbálva (ahol a parabola jól fogta).Röviden a Strong annyival tudott többet a 17 cm-es rézdrótnál vagy a gyári antennánál, hogy egy hangyányi strength is volt 10% quality mellett
-
ati2
őstag
válasz
asadasad22 #2260 üzenetére
Nálam kültériben van hasonló ami nem ér semmit: [link]
-
ati2
őstag
válasz
asadasad22 #2254 üzenetére
Ezt hamarabb is írhattad volna.
Szerintem szerezz be valami normális antennát, szobaiban az ilyen típusúak a legjobbak a mostani vételhez: [link]
-
ati2
őstag
válasz
asadasad22 #2249 üzenetére
Olvas már vissza egy kicsit, ATV + HIRTV kódolt.
Az antennát helyét meg TSREADER-el kell kimérni, hogy hol a legerősebb a jelszint.Pontosan milyen antennád van, mert nekem a strong DVB-T kültéri egy kalap szart sem ér.
A tányéros szobaantenna meg mindent fog, max helyezgetni kell az ablakban, hogy melyik frekvencia jöjjön jobban. -
ati2
őstag
válasz
wassermann #2170 üzenetére
Csak azt nem értem, hogy miért nem lehet a pontos adatokat egy hivatalos közleményben leírni?
Lassan olyan érzésem van, mintha államtitok lenne.
Most meg 2-300 w, a migek után 5 kW, analóg leállítás után 50 kW...
A Szentesi adó biztos megy legalább 5 kW-al különben nem fognám 50 km-ről az tuti -
ati2
őstag
Gép a konfig a nevem alatt + Leadtek Dongle Gold + erősítős szobaantenna + Kecskemét 4. emelet zárószint (kb. 50km a szentesi adó).
TSReader:
Strength: -16000 (ez passz hány % lehet), Quality: 100
Continuity error: 2-3 db/perc, CRC Error = 0Szoft:
DVBViewer + Cyberlink h264 decoder
MPC + FFDShow
mindkettővel jelenkezik a hibaAz adás folyamatos jön most , nincs szaggatás, van sok szép képkocka is.
Van amikor olyan mintha lekonvertálná az ember 256 színűre a képet, de ez a legdurvább hiba:BUÉK mindenkinek, és jó digitális adást + vételt
-
ati2
őstag
válasz
zhagyma #2099 üzenetére
Szerintem valami encoder hiba lehet, mert az M1 jól jön.
Az M2 meg blokkosodik / homályosodik az egész kép és időnként 5-6 vízszintes csíkra is szétesik (ezek főleg jelenetváltásnál vannak).
És DXVA alatt látványosabban előjön, mint a CPU decodolás esetén.Ha az adó, vagy a vevő oldalon lenne gond, akkor az M1-nek is rossznak kellene lennie.
nrc: 1-2 napja van ilyen hiba nálam is, előtte jó volt.
-
ati2
őstag
válasz
wassermann #2012 üzenetére
Jó kis cuccnak néz ki, remélem csinálsz róla valami tesztet, ha megjön a tiéd
-
ati2
őstag
Létezik, hogy kicsit erősebben adnak Szentesről, vagy csak jobbak a vételi viszonyok
-
ati2
őstag
válasz
DarkByte #1989 üzenetére
Hát röviden én is ezt írtam
Az LC-AAC -ről még annyit, hogy a 128 kbps-es jobban szól, mint a 256 kbps-es Lame-el tömörített (elvileg nem lehetne, de hallás és frekvencia analízis alapján is jobbnak ítéltem).
Pedig mp3-nal nem hallottam jobbat, mint amit a Lame csinált.
Mindkét formátumumot az Easy CD-DA Extractor -al teszteltem pár éve.Az MP3Pro meg valahogy sose jött be, ugyanaz mint az HE-AAC csak nagyobb bitrate-el.
-
ati2
őstag
Bocs, elírtam 44,1 kHz mint az audio CD
Még egy minta, ahol mindig jó a minőség 24kbps / 44kHz (S K Y . F M - 80s, 80s, 80s!) http://208.122.59.30:7038Az elején mindegyik aacplus szarul kezdődik, mert még akkor nem megy az SBR.
Ha külön vannak a számok nagyon zavaró tud lenni, hogy minden szám eleje így kezdődikWinampal + ezzel le lehet menteni a stream-et: [streamripper]
-
ati2
őstag
Na az tuti LC-AAC volt, ami 64 kbps alatt hallgathatatlan, de a rádióknál sokszor az erdeti zene is szar minőség, egy szám alapán nem lehet megítélni a minőséget.
A winamp kírja az ALT + 3 -ra a tipust pl.: Content-Type: audio/aacpAmúgy azért nem használják, mert az MP3 van elterjedve, és ezen nehéz lesz változtatni, sajnos...
De az MP3-nak is rengeteg idő kellett, mire a legnépszerűbb lett -
ati2
őstag
Akkor egy kis AAC tapasztalat:
Nem mindegy hogy LC-AAC vagy HE-AAC (aacplus).
- LC-AAC 128 kbps veri dinamikában + magasban + mélyben a 256/320-as mp3-at.
- HE-AAC az egy kicsit más tészta, a legtöbb netrádió ezt használja a kisebb sávszél miatt [link]
A HE-AAC 24 kbps már élvezhető minőséget nyújt, 64-96 kbps -en meg szinte tökéletes (ha nem hallgatod párhuzamosan az eredeti zenét is).
De a HE-AAC az izom spektrum kiegészítés (SBR) miatt sose lesz olyan, mint az eredeti, ráadásul a magas hangok késnek indításnál, mert az alacsonyabb tartományból állítja elő [link]Pár AAC-s rádio link:
[www.tuner2.com]
[www.di.fm]Mod:
Az LC-AAC tömörítést a legjobb minőségben a NERO DIGITAL tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest