- Yettel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Ez szerintem így ebben a formában nem teljesen igaz. Pl. Vista -ra sosem rakok fel külön .NET 2.0 -át viszont ha Visual Studio -ban ilyen beállítással fordítók programot, minden további nélkül lefut. Ugyanígy ha XP SP2 -re a dotnetfx35.exe -vel felrakom a .NET 3.5 -öt akkor is fut mindenféle .NET progi (ha jól tudom csak .NET 1.1 van alapból SP2 -ben)
Egyébként ezt feles volt leírnom ugyanis Vista x64 -hez nincs .NET 2.0 redist. Ezért nem is raktam fel; én is gondoltam azért megpróbálkozom vele.
-
nrc
tag
Idézet egy másik fórumról, az Antenna Hungária kommunikációs vezetőjétől.
"4794. part_wish | Válasz erre Tegnap, 22:24:43 [18.]
...
3.kb. 15%-os a mostani a tervezetthez képest. hogy meddig lesz a korlátozás, azt nem tudom, természetesen mi is megteszünk mindent azért, hogy minél hamarabb rendeződjön a helyzet."Persze, hogy mennyi is pontosan az a teljesítmény amit mostanra eredetileg terveztek, azt nem tudom.
Mindenesetre ha jól értettem, a max. 2x50kw az 2012. utánra lett tervezve. Ha ennek a 15%-ával számolunk, még az sem valami sok..
-
zhagyma
őstag
Az adó antenna iránykarakterisztikája magyarázat lehet a DVB-T adások irányfüggőségére (pl.: inkább dél felé adnak, de ehhez másik antenna kéne. Ha így lesz megint lesz helikopter). De szerintem az amit tapasztalnak reflexió lesz, amit DVB-T vevő felhasznál vagy sem. A mindigtv gyik szerint nincs átjátszó adó csak a Széchenyi-hegy ad DVB-T-ben.
mindigtv idézet:
Terveznek-e átjátszóadókat is indítani?
Jelenleg nem tervezzük átjátszóadó indítását.
kutyuska köszi a beszámolót. És további jó próbálkozást.
-
nrc
tag
Én egy max. 36dB erősítővel rendelkező hagyományos (analóg sugárzáshoz is használható) szobaantennával tudtam befogni a csatonákat, de mint írtam a megjelenítés elég rendesen akadozik, ami lehet az alacsony jelszint miatt is akár..
Egyébként az elméletileg sem kódolt SD műsorok úgy látom 2.5Mbit-en mennek, a HD-k 7Mbit-en.
Az ATV-t és a HírTV-t bitsebeségét még nem néztem meg, mert érdekes módon a dbviewer nem jelenití meg őket, viszont az Avermedia tunerhez adott AverTV-n megy mindkettő.
-
GBogyó
tag
Tudom, hogy szélsőséges vagyok, és nem is ajánlanám mindenkinek, de tényszerűen:
- linuxról írom most ezt, 14 W a fogyasztásom folyamatosan, igaz, ha nem terhelem túl a processzort. Mondjuk az 50 W-nál már rohannék szervízbe, az is szélsőséges.
- a szotfver meg mondjuk nem kerül pénzbe, mert ingyenes is van.De mondom, ez szélsőség, nem való mindenkinek, csak a megszállottaknak. Viszont létezik alternatíva.
És mondjuk csak zárójelben jegyzem meg a teljesség kedvéért, hogy az én tunerem nem is megy linux alatt, bár állítólag a 2.6.27-es kernellel már összehozható. De van sok támogatott tuner is....
-
bzoley
veterán
Senki nem korlátozza a szabad információhoz jutásodat, ne legyél már eltévedve! Hazamész, bekapcsolod a tévét, meg az STB-t, és nézheted az információt.
A BKV-t is fel fogod jelenteni, mert nem nézheted a metrón a tévét?! Gondolkodj már egy kicsit!Pedig hányszor megfogadtam, hogy hülye post-okra nem reagálok...
-
törölt tag
Mit értünk mobil vétel alatt? Ha a telefonok/PDA-k és vidékét, akkor azok nem is DVB-T, hanem DVB-H (azaz handheld) kompatibilisek. Ha külső tunerre gondolsz, mondjuk notebook mellé, akkor viszont tisztán sw kérdés. Leadtek DVB-T és hibrid USB-s tunerek esetén megoldott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- ÚJ TP-Link Archer AX55 AX3000 Router
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged