- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
válasz
kutyuska #3038 üzenetére
Értem mit szeretnél: [diplexer]. Gyárilag VHF/UHF kivitelben szokták gyártani (2 db sávátersztő szűrő), ami nem azonos a Te általad megkívánt "aluláteresztő szűrő" (0-700 MHz) és "sáváteresztő szűrő"-vel (700-850MHz). Viszont az esetleges jelszint különbségeket amúgy sem tudod ezzel a módszerrel kezelni. Gondolkodom rajta ...
-
Capella
senior tag
válasz
kutyuska #2820 üzenetére
Ez nekem új, hogy most ingyen van a HD box kábelre. Korábban nem így volt, sőt az SD box is pénzbe került.
Valószínűleg nem túl sok HD előfizetőjük lehet, inkább bevállalták az ingyenes boxot, hogy terjeszkedjenek.
Nem annyira figyelem már, mert lemondtam a kábelt.Ha tényleg ingyen van, nyugodtan kikérheted a boxot, elfér.
Nem olyan vészes egyébként az a plusz távirányító.
Legfeljebb csak akkor kapcsolod be, ha aktiválni kell a kártyát vagy rögzíteni akarsz valamit, és nem a tévén keresztül.De van még legalább egy további probléma. Hogy mennyire Sony specifikus nem tudom, de a betárolt programhelyeket jól összezavarta, üreseket iktatott be az alatt az 1-2 nap alatt is, míg kódmentesen tudtam fogni.
Lehet, hogy nem minden automatikus frissítés volt lekapcsolva a menüben, vagy nem tudom, de kész káosz volt az igen jó képminőség mellett. Box esetén ilyen probléma sincs. -
Capella
senior tag
válasz
kutyuska #2818 üzenetére
1./ Igen, sajnos a Sony tévéknél rossz az EPG DVB-C vétellel.
Az AH persze megoldotta a saját sugárzásában, de nem tudom, mi vinné rá a T-t, hogy ő is megtegye kábelen. Neki nem kell ezzel foglalkoznia, mondhatja, nézzék boxon keresztül.2./ Akkor az új következő havi kód aktiválása miatt kellhet ez a visszadugás. Mondják is, hogy a hónap végén lehetőleg ne legyen kikapcsolva a box.
Azért ezzel együtt sem teljesen értem, mert ha a kártya kb. egy hétig nincs a hálózatukon, a box teljesen ki van kapcsolva, már akkor is elveszted a jogosultságot.
Félórányi bekapcsolás, visszadugás után persze ez helyreáll magától.
Viszont azt nem értem, hogy akkor most ha tegyük fel 1 hónapon át folyamatosan a CA modulban még aktív maradt a kártya, akkor a következő havi aktiválás miatt miért kellene ismét a boxba visszadugni, miért nem elég erre is a CA modul?
Vagy az aktiválás annyival több, amit a CA modul már nem tud, csak "szinten tartani"?Egyébként meg ha T-s HD csomagra fizetsz elő, ahhoz HDMI kimenetes boxot adnak, így már nem lehet gond se a képminőséggel, se az EPG-vel, se a Conax kártya aktiválásával.
Tehát valamilyen T-s boxra mégis szükség van, ahogy írod, hacsak rövid időre is.
A CA modulos dolog annyiban jó lehetne, hogy olcsóbban megúsznád, mert a HD box bérlet az plusz 2000 Ft/hó, megvásárolva egy összegben pedig 45000 Ft. Sajnos ahogy tudom, ez jelenleg nem merevlemezes.A CA modul az SD előfizetésnél volna jó igazán, mert kiiktatja a scartos box tetemes minőségrontását.
-
-
Z0mbi
senior tag
válasz
kutyuska #2595 üzenetére
No ez a firmware oldal pont az amire vagytam
koszi. Egyebkent nekem is csak ket dologra kell a cucc: HD film nezese anelkul hogy a gepem menne, valamint az osszes mp3 om egy helyen konnyen elerheto legyen. Ennyi. ( a WD TV ha muxik eth. el akkor mar erdekesebb sokkal szamomra foleg hogy 99$ ert hoznak nekem a tengeren tulrol
)
-
-
zhagyma
őstag
válasz
kutyuska #2570 üzenetére
Bizony. Remélem a következő SONY tv generáció támogatni fogja a DVB-S/S2-t is, a "drótdarab / yagi / lepke" meg "lavórrá" hízik.
cigam Éppen lehet az AH is. A hírek szerint olcsóbb is és jobb is (mint tudjuk nagyobb a bitsream sebesség a műholdas m2HD esetén, azaz jobb lehet a képminőség).
-
zhagyma
őstag
válasz
kutyuska #2312 üzenetére
...UHF 62 MUX C 53dBuV 0.45mV Budai Vár dupla leke 7m SAT koax...
Ugyanez 190 km-re extrém tetőantennával és erősítéssel: UHF 62 MUX C 45.8dBuV 0.199mV. Egy STB bemeneti érzékenysége ~40dBuV = 0.1mV. Mindkét esetben foghatónak kell lennie az adásnak.
Egyébként a sugárzás nagy területre és tetőantennás vételre optimalizált. Az adó közelében így nem ideálisak a vételi viszonyok (inhomogén), ami a kis teljesítmény mellet jobban látszik. Budapesten ezért fog indul a Száva utcában is egy "rásegítő" adó SFN rendszerben a Széchenyi-hegyivel (csatornkiosztás ugyanaz).
wassermann Ha minden igaz az utolsó MIG29-es idén decemberben fejezi be pályafutását. Talán előbb is lerobban.
-
kutyuska
aktív tag
válasz
kutyuska #2219 üzenetére
Megoldódni látszik a probléma.
A megoldás a Trasport Stream Packet Editor. A jelenlegi béta verzió 45 napig teljes funkcionalitásában használható. Egy menetben megoldja a vágás és a megfelelő PMT ( video és audio ) kiválasztását, az egyéb sallangok nélkül, szükség esetén lehetséges audio/video demux is.
Az eredeti 9,5 GB-os ( kb 55 perces ) DVB-T-n rögzített ts-ből vágva és a nekem kellő műsort kiválasztva a végeredmény 34 perc/1,8 GB -
kugyu21
senior tag
válasz
kutyuska #2233 üzenetére
Nekem még csak a TV-m van meg, persze mpeg2 tunerrrel ,és mível szeretném végre élvezni a TV tudását nyitnék a HD felé, de egyre kevésbbé tudom merre induljak.
ChiliChili
Még azért annyira nem vagyunk ellátva HD-vel, hogy minden elérhető legyen HD-ben. Ha a kívánt műsor csak SD-ben elérhető, ahhoz kellhet a DVD felvevő.
A BR pedig a jogkövető magatartás miatt esetleg legálisan beszerzett BR lemezekhez.Pikkpukk
Ezzel én is próbálkoztam már. Egy nem túl friss, de hajdanán komoly PC-hez vettem egy Pinnacle USB-s Hybrid tunert. Korábban több napon keresztül korrepetált Nrc itt a fórumon aminek a végét visszavittem az eszközt a boltba. A dobozán az volt hogy legalább 2Ghz Intel vagy annak megfelelő erősségű processzorral rendelkező gép kell hozzá (az enyém 2.4GHz). A gyári program telepítése végén megmutatott txt file-ban már 2.4 GHz-t irtak és mikor a gyakorlatilag állóképnek megfelelő akadozás miatt inditott hibakeresésnek a végére értem, a debug program arról értesített, hogy a HD anyag folyamatos lejátszásához 3GHz Dualcore szükségeltetik. Na itt feladtam.GBogyó
Azt már talán én is el tudnám mondani (nem biztos, mert egyre kevésbbé látom át), hogy mi legyen benne egy nagy fekete dobozban. "STB, ami rögzít műsort, van benne DVD lejátszás, és cserélhető tunerekkel rendelkezik. DVB-S/-C/-T/analóg,FM/DAB/etc." Ilyen eszköz létezik már? -
GBogyó
tag
válasz
kutyuska #2233 üzenetére
Nekem a sok kütyü eddig csak három fejtörést okozott. Nem mintha rendelkeznék ezekkel, de az elvi fejtegetés szintjén.
#1: Szerintem bőven elegendő lenne, ha csak egy DVI bemenettel rendelkező "monitor" lenne a TV, a benne szereplő HDD felvevő és tuner az általad is leírt dolgok miatt felesleges.
#2: A szolgáltatók által biztosított HDD felvevős STB-kből nem lehet kinyerni a felvett stream-et.
#3: Mi értelme van, hogy mindenhol felskálázunk? Már az erősítőben is van upscaler. Mi a hátamnak? Ha a TV tud egy felbontást, akkor ő skálázza fel annyira, és kész. Felesleges az átviteli láncot terhelni ezzel, ez egy digitális algoritmus.Nálam az ideális lánc úgy nézne ki, hogy egy "nagy HD monitor", egy STB, ami rögzít műsort, van benne DVD lejátszás, és cserélhető tunerekkel rendelkezik. DVB-S/-C/-T/analóg,FM/DAB/etc. Ja, és etherneten keresztül kommunikál a külvilággal. Ez már elég volna. :-)
-
kugyu21
senior tag
válasz
kutyuska #2229 üzenetére
Tudom, hogy kicsit off lesz ide, és nem is neked akartam címezni, de erről a WD-ről jutott eszembe, és itt azért szakértők vannak, hátha megvilágosítják nekem ezt az egészet, mert mostanra teljesen elvesztettem a fonalat az eszközök erdejében.
Néhány évvel ezelött egy antennával, egy tv-vel és egy videomagnóval (esetleg kettővel), olyan-amilyen minőségben, gyakorlatilag tudtam tv-zni, rögzíteni, archíválni és visszanézni.
Ma ha kicsit igényesebb vagyok, a nagyobb felbontás érdekében veszek egy lcd/plazma tv-t. Hogy tv-zni tudjak az antennán/előfizetésen kivül kell egy STB is. Ha rögzíteni akarom, vagy HDD-s STB-t kell vennem, vagy USB-s STB-t plusz egy HDD-t.
Ha jól értem, akkor ha ezt röcögés mentesem vissza akarom nézni ,akkor kell még egy ilyen WD kütyű is. Ekkor még mindig csak a HDD-n gyülnek az anyagok ami vagy betelik és akkor újat kell vennem, de ha valami miatt megáll akkor el is vesztek amiket addig gondosan összegyűjtöttem. Szerkeszteni pl. reklámot kivágni még nem is tudom melyik eszközzel tudok.
Ugyanígy nem tudom, hogy egy esetleges HD kamerát melyik ponton tudom a rendszerhez kapcsolni archiválás céljából.
Ha esetleg olyan valamit szeretnék felvenni ami csak analóg csatornán jön, vagy maradok az SD-s kameránál akkor célszerű vennem egy HDD-s DVD felvevőt is.
És akkor ez még csak a kép, a hanggal majdnem ugyanezt el lehet játszani (5.1, 7.1, PCM, AC3, stb)
Ezután nem sokára már lesz annyi BR lemez elérhető áron a boltokban, hogy egy lejátszót is érdemes már venni, és akkor rengeteg összevásárolt eszköztől tele lesz a nappali én már be sem férek, hogy élvezhessem a NAGYFELBONTÁST.
Tényleg ilyen bonyolult ez???
Bocsi de ezeket, az ilyenekkel foglalkozó fórumokat olvasgatva már nagyon kikívánkozott belőlem. -
romulan
tag
válasz
kutyuska #2205 üzenetére
A jelszintet úgy is lehet csökkenteni, hogy 12V helyett pl. 5V-ot használunk. Én ezt teszem.
A 30 dB-s kicsit necces 12V-on, de jól működik. Kipróbáltam a 30 dB és 24 dB-s változatot is.
A csavartávolság nem akkora probléma, a Hirschmann fejbe és a lengyel lepkébe is gond nélkül belement.
De ha nem, hát nem. -
zhagyma
őstag
válasz
kutyuska #1827 üzenetére
Ezek szerint nincs irányban a gsm torony, nem lesz baj az irányított yagi-val (120 fokra van, messze is van). Ha mégis, említetted, hogy van egy splitteres osztód. Abban legalább kéne lennie egy aluláteresztő szűrőnek is, amely az UHF V sáv végét jelentő frekvenciára méretezve erős csillapítást eredményezve "elnyomja" az a felletti frekvenciákat (pl.: a 900 MHz-t is).
-
-
zhagyma
őstag
válasz
kutyuska #1822 üzenetére
Hát a TV-hez és a tunerhez menő kábelhossz között nem túl sok a különbség (Jelentősen eltérő kábelhosszak esetén magyarázható lett volna frekvenciafüggésből származó csillapítással a jelenség. Megjegyzem a sony tuner érzékenyebb lehet a leadteknél). Így reggel, "friss fejjel" azt gondolom: A kábelek nem túl hosszúak, az eredeti osztó jó (ha felcseréled a TV és tuner ágak kábeleit az osztó kimenetein, akkor a jelenség nem változik), a kábelekre a csatlakozok crimpeltek, akkor egy átlagosan felépített kábelhálózatról beszélünk. Minden átlagos hálózatban van frekvencia függő csillapítás, amely megfelelő jelszint esetén nem befolyásolhatja a vétel minőségét. Így a jelszint erősítése lehet a megoldás.
-
zhagyma
őstag
válasz
kutyuska #1816 üzenetére
Az eddig is biztos volt, hogy a tuner nem kapott elég jelet és én az osztó és tuner közötti kábelszakasz frekvenciafüggő csillapítására gyanakodtam (bár a sony tv tunere lehet, hogy érzékenyebb a leadtek tunernél). Amiket leírtál, az alapján az osztó / splitter és a tuner közötti koaxnak hosszabnak kellene lennie, mint az osztó / splitter és a tv közötti kábelszakasznak. A lepkéhez alkalmazol erősítést?
-
zhagyma
őstag
válasz
kutyuska #1809 üzenetére
Már korrábban írtam. Ez egy tipikus hibajelenség:
Ha az alacsonyabb frekvenciás adók "rosszak", akkor nagyfrekvenciás értelemben "szakadás" van. Ha magasabb frekvencián lévő adók "rosszak", akkor nagyfrekvenciás értelemben "rövidzár" van. A Te esetedben az utóbbi lehet. De mielőtt nekiesel a kábelezésnek, ellenőrizd le.
Nagyfrekvenciás értelemben "rövidzár": koax bekötésnél árnyékoló harisnya egy szála "szösz", túl közel kerül a koaxon belüli vezetékhez. Gyanús lehet a passzív osztó, fali csatlakozó és minden mechanikusan kialakított érintkezés, vagy rossz forrasztás, krimpelés.
Ne feledkezz meg a vezetékhosszról. A "standard" koax 10m alatt 1.5 dB csillapítást okoz új korában. Egy csatlakozás 1.5 - 3 dB. 3 dB azt jelenti, hogy a jelszint feleződik.
-
zhagyma
őstag
-
zhagyma
őstag
válasz
kutyuska #1805 üzenetére
Tegnap már feszegették a sat.hu-n a Száva utcai adó beindulását, de az és amit az előzőekben írtam hivatalosan nem megerősített információ.
Egyébként lehet B terv is: Elvileg 2008. december 01-ig felszabadultak volna a DVB-T csatornák, de ez valamiért mégsem történt meg. Ha ez hamarosan megtörténik, akkor a B terv az adóteljesítmény növelése lenne. Bárhogy is lesz, nem csináltál felesleges befektetést, mert az irányított yagi mindkét esetben alkalmazható, legfeljebb nem használod ki az SFN adásrendszer előnyeit. Tulajdonképpen mindkét esetre felkészültél.
-
zhagyma
őstag
válasz
kutyuska #1803 üzenetére
Hát úgy, hogy a Széchenyi hegyi adó mellett el kezd adni a Száva utcai és még más is. Ekkor a Széchenyi hegyi adó körzetén belül, minden adó adni fog az 55 / 62-es csatornákon. Minden adót szinkronba kell hozni a Széchenyi hegyivel. Ezt a fajta adásrendszert emlegetik "mini SFN"-nek. A következmény kis teljesítménnyel, homogén térerő lefedettség és "szélárnyékban" a domb mögött is lesz vétel. A lényeg: A DVB-T vevő képes az ily módon összehangolt adók jeleit felhasználni a "védelmi intervallumon" belül (a jelminőség is magas lesz). Ha így lesz, lehet elővenni Budapesten és környékén a "botantennát" (az irányított antenna ilyen adásrendszer esetén tulajdonképpen hátrány), mint az olimpia alatt. Szerintem az AH ezt készíti elő Karácsonyi vagy Újévi ajándéknak, a kezdeti "fiaskó" kiküszöbölésére.
De mi lesz a Kabhegyi és a Szentesi adókörzettekkel?
-
ati2
őstag
válasz
kutyuska #1662 üzenetére
Az a baj itt csak ilyen van, a koax dugós kivitel jobb lenne: [link]
De hétfőn szétnézek, itt helyben hátha találok valamit...(Amcsiban minden olcsó, csak a posta nagyon drága pl:1$ az illesztő és 10+$ a posta
, Hong Kong-ból olcsó és gyors a posta, csak ott meg nem találtam most ilyet...)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
kutyuska #1596 üzenetére
Az én Sony W4500-amon is hibásak az ékezetes karakterek. Azt írták erről az oldalon, hogy a MinDIGtv matricával ellátott készülékek jól mutatják az ékezetes karaktereket.
Szerintem marad is ékezetesen a sugárzás, mert ha nem lenne ékezetes az lenne baj az ország másik felének. Addig csak az LCD TV szoftverfrissítésében bízhatunk. (Ha lehet ilyet csinálni) -
bzoley
veterán
-
DarkByte
addikt
válasz
kutyuska #1202 üzenetére
A tuner választással nem lenne bajom, egyébként is közösben vennénk lakótárssal. Mi egy USB DTV Dongle Gold -ot szeretnénk, mivel analógra és FM -re nincs szükségünk (elvileg ugye minden TV adó fent lesz a digitálison, FM rádiók >90% hallgatható neten át Shoutcast -al), illetve így legalább könnyebben lehet mozgatni a gépek között ha szükséges.
-
DarkByte
addikt
válasz
kutyuska #1198 üzenetére
Márpedig az eddig ismert felállás szerint a három HD csatorna egy mux -ra kerül, ezért is lett vissza véve a felbontás HDV -re (1440x1080@16:9 DAR) és a bitsűrűség ~7.5Mbit -re hogy jó minőségben elférjenek egymás mellett. (és ez már a teszt adás végén is így volt, korábbra visszanézel van feltöltött minta)
Egyébként már látszik hogy nem az eredeti felállás lesz: "a Duna TV adása nagyfelbontású HD formátumban, további új földi csatornaként a Duna II Autonómia adása pedig hagyományos felbontásban, SD formátumban lesz elérhető. Mindkét csatorna ugyanazon a multiplexen fog helyet kapni." így bármi elképzelhető. Elég fura felállás lenne ha a Duna TV HD -ben menne, az erre készülő m1/m2 -t meg leszorítják a lehetőségről, szóval ki tudja. Csak egyenlőre ugye megy a variálás.
#1201: hamarabb válaszoltál mint a második bekezdést hozzáírtam
Egyébként a tesztadás leges légvégéről nincs infóm, én majd csak most kerülök lefedett területre dec.1 -től. Csak a mintavideókra és beszámolókra tudok hagyatkozni; és egyébként még a start -ra sem lesz tuner -em, úgy döntöttem kicsit kivárok, barátomnak van tuner -e, kölcsönkérem mielőtt költekeznék.
-
Gusztáv
addikt
válasz
kutyuska #1171 üzenetére
TS vágásához pl. [link]
Mux/demux pl. [link]
Itt [link] érdemes a howto-kban keresgélniEz a program működik valakinek? Mert én két gépen próbáltam, és az egyiken egyből szabálytalan művelettel kifagy, a másikon meg amikor vágni akarok akkor
. Forrás m1 ből felvett anyag 1440*1080. Tmpgenc meg 10 óra alatt csinál meg egy 1 órás felvételt full HD, 2 menetes vbr avc-ben egy DualCore E2180 gépen
.
-
zhagyma
őstag
válasz
kutyuska #1124 üzenetére
A jelek szerint az AH a tesztidőszakban a végleges DVB-T sugárzás paramétereivel kisérletezett. A DVB-T egyes paraméterei a vételi viszonyokat más paraméterei az átvihető bitrate-t befolyásolják. Én úgy gondolom, hogy egy kicsit bajban vannak 1080i sugárzással.
A tervezett lefedettséghez szükséges DVB-T paraméterek kb. az általad mért 24 Mbit/s bitrate-t eredményezik. Ezen átküldeni 3 HD 1080i adást (3*8 Mbit/sec), hát nem tudom... Valószínűleg csökkentették a felbontást, hogy a 8 Mbit/sec-ba elfogadható "minőségű" anyagot kapjon a végfelhasználó (ezt te is megerősíted 1440x1080, igaz csak kb.6 Mbit/sec-s lett az mpeg4 stream).
A DVB-T lefedettségi paraméterek kikísérletezése után adódott az átvihető bitrate-t. Ehhez kell igazítani az adások tömörítését, amelyeket vagy az AH végzi (megkapja a tartalom szolgáltatótól a HD raw folyamot), vagy a tartalom szolgáltató (tömörített anyagot kap).
Úgy tűnik, most "magukba borúlnak" és "kizzadják" a végleges megoldást. Hát kíváncsian várom, vajon mi lesz?
-
zhagyma
őstag
válasz
kutyuska #1120 üzenetére
DarkByte megelőzőtt, de most már beírtam
Ez lehetséges. Én a becslésemet a DVB-T standard ESTI EN 300 744 v1.61. alapján végeztem. Ebben az Annex A. fejezetében a DVB-T paraméterek lehetséges értékei mellett a csatornán átvihető bitrate-k vannak megadva. Ezek szerint egy 8 MHz sávszélességű csatornán maximálisa 31,67 Mbit/sec-os bitrate érhető el. Ezért becsültem kb. 30 Mbit/sec-ot egy muxra, mivel a pontos értékre nem emlékeztem.
Természtesen a valós érték lehet 24 Mbit/sec. Valószínűleg a DVB-T paramétereit a kísérleti adás során így állították be.
Maga a szabvány szabadon elérhető és letőlthető egy regisztráció után:
-
DarkByte
addikt
válasz
kutyuska #1120 üzenetére
Mondjuk én most találtam egy kis ellentmondást. Itt vannak a kísérleti HD adás adóbeállításai, és a Wikipedia csikkjében lejjebb görgetve a táblázatban pedig kiolvasható hogy ehhez a módhoz maximum 23.419 Mbit/s társulhat. Amiért ez érdekes, hogy így nem mehetett 12Mbit/s -el egy adás - legalább is ha a táblázat helyes - hanem valamivel kevesebbel. Mondjuk most hirtelen nem látom át hogy a 8k üzemmódot hova is kellene bekalkulálni, lehet ezen bukik el hogy mégis belefér.
Mod: áh, nem, mégis jó: "Increasing the number of carriers does not modify the payload bit rate, which remains constant." Tehát ez nem módosítja a max bitsebességet.
-
-
Tesztelo.hu
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- Windows 7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Autós topik
- ASRock lapok általában
- Milyen házat vegyek?
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest