Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Köszönöm a segítséget! Előbb természetesen megnéztem az oldaladon lévő teszteket, de mivel ott csak a sima Dongle -t láttam a maga kategóriájában (és ott is szerepel hogy ezek közül sok volt a selejtes) ezért inkább megkérdeztem mi a vélemény a Gold -ról. Sajnos neten semmilyen review -t nem találok róla. A WMC távirányítós változat jól hangzik (ez az a fekete lenne ami Dongle H -hoz járt nálad?). Attól tartok mivel ez egy hordozható tuner, ehhez inkább valamilyen kisebb távirányító fog járni. PVR2 kézikönyv pl. ezt említi második típusnak (ehhez persze nincs is WMC kiosztás írva):

Lehet hülye a kérdés, mert Media Center -el működik, de akkor ugye BDA driver is van ehhez a tuner -hez?
#832: köszi az újabb minta videót.
Úgy látom megint módosítottak a beállításokon mert most fizikailag is 1080 a sormagasság. Bár most csak egy 15" -os monitoron tudom megnézni, szerintem elég szép minőségű az adás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- BOINC: compute for science
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Úgy látom megint módosítottak a beállításokon mert most fizikailag is 1080 a sormagasság. Bár most csak egy 15" -os monitoron tudom megnézni, szerintem elég szép minőségű az adás.
wassermann