- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Google Pixel topik
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Köszönöm a segítséget! Előbb természetesen megnéztem az oldaladon lévő teszteket, de mivel ott csak a sima Dongle -t láttam a maga kategóriájában (és ott is szerepel hogy ezek közül sok volt a selejtes) ezért inkább megkérdeztem mi a vélemény a Gold -ról. Sajnos neten semmilyen review -t nem találok róla. A WMC távirányítós változat jól hangzik (ez az a fekete lenne ami Dongle H -hoz járt nálad?). Attól tartok mivel ez egy hordozható tuner, ehhez inkább valamilyen kisebb távirányító fog járni. PVR2 kézikönyv pl. ezt említi második típusnak (ehhez persze nincs is WMC kiosztás írva):
Lehet hülye a kérdés, mert Media Center -el működik, de akkor ugye BDA driver is van ehhez a tuner -hez?
#832: köszi az újabb minta videót.
Úgy látom megint módosítottak a beállításokon mert most fizikailag is 1080 a sormagasság. Bár most csak egy 15" -os monitoron tudom megnézni, szerintem elég szép minőségű az adás.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest