Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
DarkByte
üzenetére
Nem mindegy, hogy milyen típust, annak is mikori verzióját fogod ki. Egyes stick tunerekhez mini távirányítót mellékelnek, ez nem ideális MCE használatra(még nem is próbáltam). A második lehetőség, hogy normális méretű, régebbi típusú távirányítót kapsz, ezzel már jobban lehet boldogulni, csak vagy fejben kell tartnod, melyik gomb mire való, vagy eleve MCE előlapos a távirányító, viszont szerintem csúnya. A harmadik lehetőség egy új csomagolású tuner, ehhez az új távirányító jár, ami már inkább passzol MCE-hez.
A távirányítók elvileg csak PVR2-höz készültek, de egy-két - nem szabadon választható - program vezérlésére alkalmas. Menüből lehet választani PVR2, és MCE üzemmód között. Lényeg, hogy nem szabadon konfigurálható. 3rd party vezérlővel(WF_RemCtrl) más programokhoz is betanítható.
Az egyes tunerekről, távirányítókról, WF_RemCtrl-ról találsz nálam olvasnivalót, és képeket.
Én a Dongle H-hoz új távpiszkát kaptam, mondjuk az a gyárból jött, még meleg.A Dongle Gold-hoz még nem volt szerencsém, a másik kettőről (Dongle, Dongle H)viszont már írtam pár sort.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann