- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Narxis
nagyúr
válasz
#54715584 #3061 üzenetére
Én már Capaldi-nál is húztam a szám, nem voltak olyan jók a részek mint korábban de persze ennyire rossz nem volt mint Jodie-nál. Tennant és Smith alatt az epizódok érzelmi hullámvasutak voltak sőt a bizarr szót használnám azokra a részekre de minimum megdöbbentőek voltak. Ez mostanra teljesen eltűnt, holt unalmas részek voltak és a tetejébe a karakterek se érdekesek. Szerintem lesz még 1 évad kis változtatással aztán ki lesz dobva az egész brigád.
-
Aucor
senior tag
-
Tertius
tag
válasz
#54715584 #2760 üzenetére
A multiverse*-nek köszönhetően már annyi fajta és féle cyberman van, hogy lassan tarthatnának egy világtalálkozót, ahol elmesélik egymásnak a közös élményeket
Ez a rész egészen jó volt. A rómais és a marsos sem volt rossz, inkább közepes.
(#2757) bambano felkészül: dalek
felkészül utána: síró angyalfelkészül utána utána: mesterja ő nem, most ő a sorosKár, hogy visszahozzák a Mester előző színészét. Missyt kezdtem megkedvelni. * ja nem, valójában idővonal persze, méghozzá úgy tűnik, az eleje. -
Tertius
tag
válasz
#54715584 #2736 üzenetére
Istenem, de jó lenne, ha Emma Watson lenne a Doktor . . . mellé tehetnének még valakit a Trónok Harcából (azt a fiatal, de nagyon idős csajt is, akit Bambano annyira imád trollolllo
), esküszöm, háromszor néznék meg minden részt, visszafelé is.
Van egy rakás über szereplő, de nem használják őket. Pont a fent említett nőci (az idős viking csaj) + a szintén fiatal Watson - Doki kavarása is rejtene magában izgalmas lehetőségeket (SWJ+LMBTQ, és ide nem ártana), kiszedné a történetet az állandó (és amúgy elég bizarr) Doktor + "fiatal nőci kompanion, akit sosem fektet meg, mert nem James Bond, de azért kicsit mégis " vonalból. . . Vicces, hogy a korát, meg azt, hogy időutazó, meg azt, hogy időlord, mostanában mennyire nem használják. Missy is jó társ lehetett volna, River is, azokat se.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
#54715584 #2734 üzenetére
Az ajánló most nagyon tetszett nekem
De előre látni hogy sablonos alien-utánzat lesz
A rebootra én is kíváncsi vagyok, tudni, hogy ki kapta meg a rendezői 'szerepet'?
Így utólag hozzátenném, hogy nagyon nagy volt (egyenesen szakadtam) amikor a Doki fenyegetett, hogy berobbantja az egész barlangot: "Over our heads, millions of tonnes of snow and ice. One good blast from the Gargantua here and your army would be on ice forever. Trapped in an eternal winter like... like Frozen! It's a movie." -
-
-
jonnyjoker01
veterán
-
bambano
titán
-
Bucsi13
tag
válasz
#54715584 #2571 üzenetére
Egyet linkelek, többet lusta vagyok keresni, sorry: cultbox
Moffie mondta, hogy Peter élvezi a szerepet (nyilván). és Ő nem ír regenerációt. (Bár azt is mondta anno, hogy Missy nem a Mester...
)
Nekem nem rémlik, hogy rebootot ígértek volna, max annyi, hogy természetesen sok minden fog változni. Chibnall is örülne, ha Peter maradna, és a napokban olvastam egy elemzést, hogy az új évadokban hozzászoktunk a három évad, aztán pápá jellegű, gyors regenerációkhoz, nem lenne meglepő, ha a classichoz nyúlva végre lenne egy hosszabb idejű Doctorunk
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
#54715584 #2487 üzenetére
Akkor lehet félreértek valamit.
Legalábbis remélem.
-
Ragnar95
félisten
válasz
#54715584 #2464 üzenetére
Hát igen, szép csavart hozott be a Doktor megint...
Azért nem ismerte fel, mert ugye úgy tudta, hogy nem vehet fel új alakot a Doktor és jelenlegi alakjában még nem látta.
Clara megmentése előtt valóban hihető lett volna, hogy most sem tud mit tenni, de mivel ott tényleg minden szabályt áthágott/mindent feláldozott érte, ezért mostmár úgy lenne "illő", hogy Riverért is megteszi ugyanezt...Az a baj, hogy teljes mértékben az írókon múlik, hogy melyik lesz a "logikus út", hiszen az előzmények miatt az is elfogadható lenne, ha megmentené Rivert, de simán odadobhatják azt is, hogy pont azért, mert látta, mik a következményei egy ilyen mentőakciónak nem teheti meg még egyszer vagy csak simán behoznak valami szokásos hihetetlen magyarázatot arra, hogy miért lehetetlen a dolog.
-
Armahun
addikt
válasz
#54715584 #2464 üzenetére
Holnap megnézem én is a részt, egész jókat írtok.
Más:
Rivert egyszerűen ki lehetne szedni a könyvtár gépéből ha akarnák.
Mióta kiderült, hogy tud regenerálódni.
A doki vinne egy hajtincset vagy akármit, meg egy kis hókusz pókusz valami átlátszó magyarázattal és lőn River. -
spammer
veterán
válasz
#54715584 #2407 üzenetére
Clara lényegében halott, a halála fix pont az időben. Gyakorlatilag a halála előtti utolsó pillanatban szakították ki az időből, hiszen a hollónál kell meghalnia majd. Addig meg utazgathat a másik halhatatlan csajjal. Ezért szeretem a DW-t, mert ilyenek megtörténhetnek.
-
spammer
veterán
válasz
#54715584 #2396 üzenetére
Egyetértek, az első fele kicsit lapos volt, a helyszínhez képest pláne, de a második fele és a vége nagyon rendben volt. Persze megint bele lehetne kötni egy csomó helyen, de hát a DW már csak ilyen.
Szerintem Clara megérdemelte ezt a búcsút, a két résszel ezelőtti hirtelen halál egy nagy nulla lett volna. Azért mégiscsak évekig companion volt, én örülök, hogy nem annyival intézték el, hanem szép lezárást kapott. És annyira tudtam, illetve reméltem, hogy egész évadban azért mellőzik a csavarhúzót, hogy a végén odavágják az újat. Azért elég cool lett az jelenet. [link] Szerintem valami Protoss technológia lehet az új csavarhúzó.
"Run, you clever boy, and be a doctor"
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
#54715584 #2396 üzenetére
Ok, hat ez egy fos volt...
Claratol vegre megszabadultunk egyszer, erre megint visszahozzak es megint elfolyattak 200 liter nyalat. Ilyen jo lehetosegbol ilyen hulladekot csinalni... De legalabb lett ujra csavarhuzoja. Remelem elfelejthetjuk ezt a pocsek ket evadot es jovore valami normalissal kezdunk, mert ez mar tragedia. Az elozo resz utan meg plane bun volt ez a lezaras... Csalodtam, dehat en voltam hulye, hogy hagytam magam remenykedni. -
Ragnar95
félisten
válasz
#54715584 #2363 üzenetére
Capaldi szerintem jól játszott nagyon, nem az ő alakításával volt a baj, hanem a forgatókönyvvel már megint... Túl hosszú lett a késleltetés, gyakorlatilag az egész rész egy késleltetés lett volna ahelyett, hogy felvezetésként szolgált volna, ráadásul ahogy írtad is, túl sok kérdést hagyott megválaszolatlanul.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
#54715584 #2314 üzenetére
Én is pont így vagyok vele, mint a cikk írója. Lehet, hogy azért, mert én nem azért nézek sorozatot, hogy a hibákat kinézzem belőle vagy háttérszálat keressek, vagy tudom is én mi az ok amiért sírtok itt össze vissza
.
Személy szerint amúgy olyan típus vagyok aki minden sorozatban talál valami értéket, eddig életemben nem láttam egy sorozatot sem, amit nem szerettem.
DE! Tisztelem a véleményeteket!
UFF!
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
#54715584 #2179 üzenetére
Lenyegesen jobb volt mint az elozo resz, de nekem meg az utolso fel perc is tetszik.
Az elozetesbol meg, gyanus, hogy a doki arasztotta el az egeszet valamiert. A kovetkezo resz a duplabol ami eldonti a sorsat nalam az evadnak. Ha az jo lesz, akkor folytatom tovabb, ha nem, akkor majd ha lement az egesz akkor ledaralom. -
.LnB
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest