- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MineFox54
őstag
válasz
BoneDragon #2839 üzenetére
Nem tudom miért fikázta bárki is. Normális sztorival nagyon szerethető, jófej, stílusos Doktor volt. Egy évadot kipróbáltam volna az új író és Capaldi kombóval... Nagyon sajnálom hogy elmegy.
De eddig rossz nem sült ki regenerációból, reméljük most is legalább marad a szint
.
Amúgy a decemberi rész az még Moffat vagy a Broadchurchös csávó?
-
MineFox54
őstag
Nekem szimpi eddig, persze egy trailer nem mutat meg mindent. Ezt még Moffat írja egyébként? -
MineFox54
őstag
Faszom. Már bocs
De azért még nem kaszálok...
-
MineFox54
őstag
válasz
jonnyjoker01 #2601 üzenetére
Hát, srácok, remélem hogy értelmes új évad lesz, értelmes íróval és jó doktorral.
(bármi rasszizmus vagy lenézés nélkül35-49 közötti fehér férfi lenne most ezek után az ideális. Feketét szerintem nem lenne érdemes behozni, mert "csak" egy bőrszínváltás lenne, rendesen "fekete kultúrát" nyilván nem fognak behozni, akkor meg semmi értelme nincs. Nő pedig _szerintem_ nem lesz, mivel az időúr nővé válása kártya ki lett játszva Missyvel, aki egészen eddig szerepelt is, úgyhogy szerintem nem játsszák el a közeljövőben.
+ rejtett sub.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest