- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Tertius #2772 üzenetére
Azert nem csak amiatt volt az athallasos. https://www.youtube.com/watch?v=KFQQVEd5LoM
Szoval, nem csak ugy a seggukbol huztak elo azt, hogy a dokik nem akarnak valtozni. -
bambano
titán
válasz
Tertius #2741 üzenetére
privát magánvélemény: maisie húzzon a francba, megölte Klárikát
nem privát magánvélemény: nem tudom, hogy lehetne Maisieből doki, mikor a fejében van az a cucc... ráadásul túl fiatal ahhoz, hogy egy ezer éves, elvileg bölcs vénembert játsszon.
a felkapott mozis színészekkel, színésznőkkel az a gond, hogy nem tudja a bbc megfizetni őket. ezért van az, hogy a legtöbb dokis szereplő nem nagy hírű valaki.
-
bambano
titán
válasz
Tertius #2738 üzenetére
akkor mondok neked szentségtörést: semmit nem láttam a trónok harcából és ez marad is így
úgyhogy nem tudom, kire célzol... az én korosztályomból őt szoktam emlegetni
emma watson se kedvenc.
igazából nem az a gondom, hogy kit kellene, csak az, hogy ezt a mostani kompániát nem bírom.
de ettől még tényleg vannak elvarratlan szálak dögivel, amit lehetne kavarni.
szerk: lehet, azért nem dönti meg a csajokat, mert már házas Riverrel. pedig mekkora állat lenne, hogy csalod az asszonyt és annyi a mentegetőzés, hogy az én idővonalam szerint még nem vagyok házas
-
bambano
titán
válasz
Tertius #2726 üzenetére
"úgy tűnik, ez már nem az én sorozatom": +1
ráadásul ez a lord mindig elfelejti, hogy ő "idő"lord. ha nekem parkolna egy tardis itt a lakótelepen a parkolóban, én a problémák zömét pillanatok alatt meg tudnám oldani. valahogy nincs egyensúlyba hozva, hogy az időlord mikor időlord és mikor emberforma, mikor tesz olyan lépést, amit csak egy időlord tehet, és mikor korlátozza magát emberi szintre.
#include <szokásosduzzogás.h>
egyébként is Klárika helyett ez a gizi... ááááááá....például ott volt ez a
lol. kínomban röhögök.szérumos vírusos történet. túladagolták, oké, ilyet csinál az ember, ha kócos a nézése. a doki két perc alatt megtalálja a labort, de nem ám hogy berepül a tardissal egy fél órával korábban, és akkor el van rendezve minden, hanem robbantgatnak meg egyebek, és két részen át küzdenek a nyomoronc szerzetesekkel, és a vége az, hogy a doki szuperfejlett agyát leverik a porba, a gizi meg, aki még egy rendes mondatot se bír kimondani normális akcentussal, tönkreveri az egész kócerájt. ez már nem az én sorozatom.
-
-
bambano
titán
válasz
Tertius #2500 üzenetére
Az Ashildr-t játszó színésznő, Maisie 19 éves. Missit is, Songot is sokkal idősebb nő játszotta, mint ahogy a Doktorok is legalább felnőtt színészek voltak. A kompániáknál is talán először fordult elő ennyire fiatal, mint Klárika. (nem nyert: Amy Pond fiatalabb volt.).
Na ehhez a nagyon fiatal Amy Pondhoz képest pont egy tizessel fiatalabb Maisie.
szóval szerintem nem lenne hihető, hogy egy majdnem gyerek egy 1000 éves felnőttet alakít.
-
bambano
titán
válasz
Tertius #2497 üzenetére
"Én a halhatatlan csajt is kedvelem, szerintem óriási potenciál lenne benne, ha ő összeállna a Doktorral, ő már majdnem pariban van vele (mínusz időlordság), és akkor még női Doktorról nem is beszéltünk.": nem tudom, melyik halhatatlan csajra gondolsz:
- Missit lelőtte egy dalek, ha jól emlékszem, következésképp nem halhatatlan
- Song szintén meghalt, ő sem halhatatlan már...
- Ashildr meg csak egy ócska kiborg, menjen vissza trónokat harcolni. az lenne a tragédia, ha egy több, mint ezer éves entitást egy 19 éves színésznő alakítana.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest