- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PhilBrick
őstag
Jenny is hangoskonyv/hangjatek. Van am rengeteg hasonlo.
https://www.bigfinish.com -
bambano
titán
ahhoz képest ott álltak a földiek körülötte, a leendő kompániák, és mindegyiknek valami kacat volt a kezében, autóakksi és társai...
"az idegen eszközből.": máris sokkal jobb fényt vet a sorozat íróira, hogy a gizi 5 perc alatt meghekkelt egy széttört idegen eszközt... egyből hiteles lett a sorozat
-
törölt tag
A szürkével jelölt epizódok kb 90%-a elveszett, úgyhogy azokat sanszos, hogy nem fogják tudni vetíteni. Pótlás gyanánt annyit csináltak vele, hogy az elveszett epizódokból innen-onnan képdarabokat vágtak be, valamint az egyes részek hangja megmaradt, így kvázi " csak " a felvétel hiányzik. Mindenesetre jónak látszik, követni fogom.
-
jonnyjoker01
veterán
-
törölt tag
Érdekesnek érdekes volt, de picit csalódott vagyok. Moffat megnézte a
c. filmet és elővette a13. emelet szálat, majd átdolgozta kicsit az ellenséget.Silence
De végre kaptunk egy jó részt.És én meg már megmondtam régebben, hogy ki lesz a dobozban.
-
bambano
titán
lyalyly
de McGalagony lehet, beleférne...meg ugyanebben a videóban ajánlották még a 0-ás elítéltet alakító nőt... ha emlékeztek még, mikor Matt Smith lett a doki, az első részben van az a jelenet, hogy jön egy nő a kórházi folyosón, két kislányt kézenfogva, és kiabálnak, hogy a doki nem tudja. na őt.
-
janos666
nagyúr
SPOILER
Én először úgy értelmeztem, hogy az eredeti Doctor (mármint akit ebben az évadban látunk, mert nekem úgy rémlik, hogy korábban is történhetett már ilyen szempontból hasonló esemény) halott (ő az első koponya a sok közül), a legutolsó másolata pedig, aki végül kijutott a vallatóhelyről, az pont annyi, mint az eredeti volt, amikor beolvasta a gép (plusz a saccra néhány napos kör odabent, amit minden másolata megjárt, illetve amit otthon töltött ebben a részben...).
De lehet, hogy valójában mégsem másolatok készültek róla, míg ebben a szerkezetben volt, hanem csak így élte meg álomszerűen, ami történt vele, míg a halála helyett igazából csak törölgette a gép a memóriájából az utolsó pár napot, mikor virtuálisan meghalt.
Nem tudom, hogy a kettő közül melyik az igaz, de szinte biztos vagyok benne, hogy effektíven a második lesz érvényes. Már csak azért is, mert gyakorlatilag minden ilyen teleportálás félét így szokás kezelni szinte minden sci-fi történetben, illetve ebben a sorozatban külön fix pont a Doctor, függetlenül attól, hogy az egész létezés összeomlik és újraépül-e körülötte, vagy akár látszólag vele együtt... Na meg, ha gyakorlatilag tökéletes a másolat és végleg halott az eredeti, akkor akár tekinthetjük is ezt igaznak.
Van itt még egy érdekesség: ha jól rémlik, egyszer már láttuk a Doctor nyughelyét és "maradványait", itt viszont nem maradt vissza olyasmi, csak hagyományos csontváz. Bár ezt is meg lehet magyarázni azzal, ahogy a teleportáló gépet működtette.
-
Ragnar95
félisten
Ezen infók nekem elsőre is átjöttek, de ígyis sok a megválaszolatlan kérdés:
ha az a fal a gyémántnál is keményebb, hogy tudott bármekkora sérülést okozni benne a Doktor, ki fogta őt el, hogy került utána Gallifreyre, stb...
Ami talán csak számomra nem jött át:miért ölette meg magát x időnként, miért nem menekült el simán újra és újra a lény elől? -
törölt tag
2 milliárd lesz az.
Ráadásul az egy pocket dimension volt vagy mi, szóval nem tudom tényleg eltelt-e annyi idő?
Nekem az a kérdésem van, ami nagy, hogy Gallifrey ha jól emlékszem a Tower alatt van egy képbe és időbe zárva.
Most a Doki mégis odakerült. Akkor most mi van? Vagy rosszul emlékszem és nézzem meg újra az utolsó 3 Doki specialt?Lesz karácsonyi rész, csak még dátum nincs.
-
br.rak
őstag
Inkább spoilerbe teszem, hátha valaki nem látta volna őket
Torchwood:Volt két normális évad, hullámzó teljesítménnyel, voltak laposabb és nagyon jó részei ( RTD allürjei néha ki-kicsapták a biztosítékot, de a mai DW-hez képest már semmi extra, sőt szolid)
A harmadik éved, a Children of Earth nagyon jó volt, bár a végével én annyira nem értettem egyet, de valamennyire koherensnek kellet maradniA negyedik egy közös project volt valamelyik US csatornával, az eleje kissé lassú volt, a közepe nagyon beindult, a vége kissé "meh" lett Az ötödik évet lehet, hogy lesz, ha lesz kedv (értsd zseton) hozzá -
Bucsi13
tag
A Fiveish egyszerűen zseniális.
Állítólag második rész is készül -
Ragnar95
félisten
Jónak ígérkezik, reméljük felülmúlja az előző évadot
Végén az a "You?", amikor Maisie Williams megjelenik
.Lnb: szerintem 7. évad még rendben volt, 8. lett nagyon gyenge. Nem is a komplexitás a fő baj szerintem, hanem a háttérszál hiánya + az,h kiszámíthatóak a részek és nagyon durván elkapkodják a lezárást. Csomó jó felvezetés volt, de aztán mindig elrontották egy elsietett befejezéssel őket...
"Dark" részekből valóban lesz bőven úgy tűnik, bár nekem azok pont kevésbé jönnek be, de meglátjuk, mit hoznak ki az évadból. -
.LnB
titán
A Trónok harcás kiscsaj.
Remélem visszatalálnak a rendes útra és nem az utóbbi két évad gyenge színvonalát fogja hozni ez az évad, ha igen akkor Moffat-et ideje lesz leváltani, mert semmit nem kezd a sorozattal manapság. Nincs meg az a komplexitás az egészben amit nagyon szerettem.
Parás részekből úgy néz ki nem lesz hiány.
-
Bucsi13
tag
Cultbox-féle "Everything we know"-ot nézegeted?
Mindegy, összegyűjtöm ide amit eddig tudunk:
9. évad: Peter Capaldy és Jenna Coleman mint Doktor és Clara. Visszatérő szeerplők Michelle Gomez mint Missy, Jemma Redgrave mint Kate Stewart. Augusztus végén, vagy szeptember elején indul, megszakítás nélkül 12/13 rész, +1 karácsonyi.
1. The Magician's Apprentice (1)
2. The Witch's Familiar (2)
Dupla rész, Moffat írta, Hettie MacDonald rendezte (Blink), részben Tenerifén forgatva
Missy visszatér. forgatásról szerzettt, spoileres infók: A UNIT is szerepelni fog a részben.Missy karján Jack-féle Vortex Manipulator. Missy és Clara beszélgetnek, teáznak(?), majd meglepetésszerűen eltűnnek, amikor katonák érkeznek.
3-4. Névtelen
Toby Whithouse "brilliáns, ijesztő kétrészese". Rendezte Daniel O'Hara. Vendégszereplő Paul Kaye.
5. The Girl Who Died
Írta Jamie Mathieson és Moffat. Rendezte Ed Bazalgette.
6. The Woman Who Lived
Írta Catherine Tegrenna, rendezte Ed Bazalgette.
Nem tudjuk, hogy az 5-6. rész dupla lesz-e. Vendégszereplő: Maisie Williams
11-12/12-13.
Moffat írja. Dupla évadzáró. Azt mondta még tavaly, hogy már tudja mi lesz, és nem hiszi hogy számítani fogunk rá. Masszív cliffhanger.[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!