- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eldrah
aktív tag
válasz
PhilBrick #3183 üzenetére
Nem pont úgy ertve a lényege
Bár szerintem elég egyértelműen egyféle karakter volt a doki eddig, es jo is volt úgy számomra...(A régi részeket nézve, méginkább kiutkozik ez az alapfelallas számomra legalabbis) Mondjuk a Női doki sem volt annyira vészes nekem mint sokan szidjak...Sajnos nem a színésszel van a gond, nekem elég jól hozta a szerepet, a történetek voltak olyanok amilyenek...
-
bambano
titán
válasz
PhilBrick #2824 üzenetére
hehe, ezentúl rózsaszín lesz belülről a tardis. meg lesz benne függöny, a bejáratnál lábtörlő, stb
lenyúlják az ötletet a spinoffból, és ezentúl szónikus rúzsa lesz a dokinak?
azért kíváncsi vagyok, mostantól mindig nő lesz a doktor, mert a bbc-nél félni fognak a feminista hordák rohamától ha visszaváltozna pasivá?
-
bambano
titán
válasz
PhilBrick #2249 üzenetére
tényleg, a lányáról meg is felejtkeztem... csöcsfaktornak király lenne
de ott van még River Song is, aki annyira ugrált össze-vissza a doki idővonalához képest, hogy jegyzetelnie kellett, ergo az, hogy egyszer már meghalt, egy időutazónál kb. semmit nem jelent...meg a Bo arcának történetét sem ártana már kifejteni és lezárni...
-
Ragnar95
félisten
válasz
PhilBrick #2154 üzenetére
Nekem is tetszett, szerintem az előző részt simán verte.
Természetesen voltak benne mindfuck pillanatok megint, de hát ezek nélkül nem is lenne DW a DW és most legalább nem éreztem azt, hogy elkapkodták volna az epizód lezárását.
Következő rész is jónak ígérkezik az előzetes alapján -
br.rak
őstag
válasz
PhilBrick #2117 üzenetére
A időháborúban mindkét bolygó "megsemmisült" Mondjuk Moffat legnagyobb kreténsége közül ez viszi nálam a primet, de ez mellékes. El lehet egy bolygót tüntetni a szem/valóság elől. És a retcon óta tudjuk, hogy Galifrey nem pusztult el, hanem csak "eltűnt". Hogy a mester hogyan jutott ki, hogy szelídült meg minden őrjöngő timelord szempillantásra, az már mindegy is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Milyen egeret válasszak?
- Revolut
- Call of Duty: Black Ops 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- RAM topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest