- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Végeztem a 15. (2.) évaddal. Szerintem voltak benne jó részek. Sőt, többségben voltak. Szóval nekem tetszett. A vége is érdekes volt. A regeneráció eredménye viszont, finoman fogalmazva is érdekes. Majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle, ha lesz egyáltalán folytatás.
A logikát itt is teljesen félre kellett tenni ebben az évadban is sokszor.Ami viszont nagyom nem tetszett, az az, hogy a doktor néha agresszív volt, és harcolt. Ez teljesen karakter idegen.
Gatwa-ért meg kár. Maradharott volna még pár évadra.
-
.LnB
titán
válasz
simauser #3220 üzenetére
Egyértelműen csak azért hozták vissza Tennant-ot, hogy tüzet oltsanak vele. Sajnos.
Egyébként Capaldi zseniális volt. Az új érában ő volt a legidősebb doki. És szerintem hozzá illett legjobban a szerep. A történetszállal sem volt gond. Én óvatosan jelentem ki, de talán még Smith elé is tenném az ő dokiját.Arról meg ne feledkezzünk meg, hogy Tennant mellé, lőttek egy Neil Patrick Harris-t is. Az se semmi azért.
Már csak be kellene fejeznem ezt a szőke nős dokit, hogy eljussak a Tennant-os részig majd. -
.LnB
titán
Azta mit húztak meg!!
Mondjuk Whittaker után erre szükség is volt!
-
.LnB
titán
Hugh Grant lehet a következő doki, a pletykák szerint. Az úgy nem rossz.
-
.LnB
titán
Hétfőn, miután megnéztem a 12. évad utolsó részét, direkt elindítottam a special részt, hátha meg tudom, hogy mi lett a doktorral. Aztán láttam az első pár percben, hogy a korábbi, Dalek-os témát folytatja az a rész. Ezért nem is néztem aznap tovább.
Ezért én nem tudtam, hogy ebben a speciálban feloldják a cliffhangert, amivel vége lett az évadnak. Ráadásul elég egyszerűen kijut onnan a Doktor. Nem volt egyébként egy jó speciál ez a Revolution of the Daleks. Nagyon felejtős volt.
-
.LnB
titán
Nem hagyhatják ennyiben. Főleg, hogy cliffhager az évad vége. Ezt muszáj rendbe tenniük. És ha hibáztak is (mármint, hogy nem előre tervezett a dolog) azzal, hogy logikátlanságok vannak a lore-ban most. Amit én simán el tudok képzelni. Akkor az offseason-ben ez csak eljutott hozzájuk, és kötelesek lennének ezeket korrigálni.
SJ winnie azt írta, hogy a Covid miatt lett 6 rész. Arra rá lehet fogni.
-
.LnB
titán
Doctor Who: Flux (S13) trialer
Október 31.-én lesz.
Úgy nézem se Graham, se Ryan. Egyedül Yaz maradt. -
.LnB
titán
12. évad - The Timeless Child
Hűha, Chibnall odabaszott rendesen. Ha a 11. évad mondjuk legyen 2 pontos, akkor ez háromszor jobb volt, minimum 6 pont.Mármint tényleg óriási javulás van a két évad között. És tegnap teljesen elégedetten, pozitívan fejeztem be a 12. évadot. Nem hibátlan, nagyon messze van még a korábbi jobb évadoktól. És sajna látszik rajta a kapkodás, hogy Chibnall-nak bizonyítania kellett. És bizonyított is, mert rendesen belecsapott a lecsóba. Ennyire merész lore bővítés még talán sose volt a sorozat történetében. Brutálisan felfrissítette a sorozatot. Innen aztán megint lehet menni bármerre. Ez a jövőre nézve nagyon kecsegtető.
Érdekes, hogy Chibnall a 11. évadban próbált új ellenfeleket, új lendületet ültetni a sorozatba, felpezsdíteni azt. Ami óriási baklövés volt. És amint elővett ismerős ellenfeleket, elemeket és azokat kezdte csavargatni, máris helyére került a sorozat. Frissesség is volt az évadban, nosztalgia is, és baromi jó cselekmény. Csakhogy! Ez a cselekmény, elég durván megtapossa a lore-t! Hihetetlen, hogy Chibnall-ék ennyire nem figyeltek arra, hogy mik történtek korábban.
Mert sok a logikátlanság. Sajnos már önmagában az évadban is voltak logikátlanságok,
És ez a legkevesebb. Mert ahova most kifutott a sztori, az nem igazán passzol ahhoz, amit eddig tudtunk.mint Ruth Tardis-a.
És valószínűleg ez az a pont, ahol sokaknak elegük lett a sorozatból, vagy ebből az évadból is. Én (meglepő módon) most pozitív tudok maradni, még ennek ellenére is. Úgy vagyok vele, hogy ezeket még megmagyarázhatják.Chibnall azért biztosra ment. A Doctor Who lore egy olyan aspektusát kezdte el "birizgálni", ami bár az utóbbi években szépen érintve volt, kaptunk szépen lassan új információkat, de azért mindig is egy kellően misztikus aspektusa volt a lore-nak. Gallifrey, az Idő Lord-ok, a múltjuk. Mostanra lassan Gallifrey menetrend szerinti járat jár a sorozatban, annyiszor fordult ott meg a Doktor.
Mostanában kicsit sokat kaptunk
. És ez az évad is körülött(e)ük bonyolódik. De most az évad végén legalább jogosnak mondható, mert ez a cselekmény leginkább velük volt ilyen formában megvalósítható. Ez sokkal jobban klappolt, mint Bill Potts,a Cyberman-ekből .Cybermanné válása És kaptunk egy
. És te jó ég! Még milyet! Sacha Dhawan előtt én térdre borulok. Jó, azt a plothole-t most hagyjuk, hogy mi történt vele a Capaldi story óta, miért lett ilyen...új Mester-t is egy nagyon jóMissy volt szerintem, és szép ívet is kapott a karaktere,Mester . De ez a csávó! Megjelenik a képernyőn, és mindent elmos, mindenkit elhomályosít az alakítása. És utána, minden rész előtt azért imádkozol, hogy fel-feltűnjön az adott részben. Biztos van olyan, akinek ez sok. Nekem meg inkább "még-még"! A karakterében a játékában felsejlik Heath Ledger (isten nyugosztalja) Joker-e. És lehet azt mondani, hogy túljátssza. De ebben a langyos f*sban, amit a többiek letesznek az asztalra körülötte, színészkedés címszó alatt, ez a faszi brillírozik! A legjobb dolog a 12. évadban az ő.de meghalt És akkor eljutottunk a langyos
fo...érdektelenség mezejére. A "főszereplők"-höz. Na jó, kezdem Jodie Whittaker-rel. Mert ő még a kisebbik gond. Ő még mindig nem Doktor karakter. Nem igazán találja ő a helyét. Töredezett, egységtelen a karaktere. Mert látszik, hogy próbál ő mindent, merít innen-onnan, de még csak nem is a korábbi Doktor karakterekből, hanem inkább előadásmódokat, érzelmi megnyílvánulásokat váltogat, hadar, kapkod.. Az amikor a saját elméjével erőlködik állandóan.. Az baromi unalmas már. Olyannak hat, mintha a Doktor egy szenilis hülye lenne, elég kemény demencia problémákkal. És oké, a regeneráció után a dokival szoktak gondok lenni fejben. De az ő karakterére, ez végig igaz.Ennek ellenére, és szerencséjére, nem irritál ha látom a képernyőn.
Na de a companionok.. Ha ennyire jó
még nem láttam. Akkor le kell írnom, hogy ennyire SZAR kisérőket sem. Akkora nullák, mint a "ház". És három van. Így -> 000 három nulla.Mester-t Bazdki.. se karakterünek, se "jelenlétük", se értelmük nincs ebben az egészben.
És kristály tisztán látszik, hogy a készítők nem tudnak velük mit kezdeni. Szinte mindig félre vannak téve, messze a Doktor-tól. Hiába vannak, a Doktor szinte végig le van választva tőlük, és külön tevékenykedik. Ezeknek meg van írva egy ilyen mellékszál, hogy miért nincsenek vele. De full jelentéktelen, oda nem illő, időhúzó szálak ezek (legtöbbször). A 11. évadban még Yaz-zal annyira próbálkoztak, hogy kapott egy különálló részt is. Mostanra teljesen parkolópályára lettek téve. Pedig Mandip Gill még lehetne legalább egy eyecandy karakter, mert amúgy csinos. De nem, őt inkább egy Józsefvárosi petárda árus lányára makeup-olják mindig, mer' az jó.. Kinek? Azt nem tudom. Graham valószínűleg jó színész, itt viszont semmi szükség a tudására. Ryan-t meg tudjuk miért van ott... díszlet. "Színesíti" a felhozatalt.
Ezek hárman, ha nem lennének benne a 13. évad első részében, a nézők nagy részének fel sem tűnne! Akinek meg feltűnne, azoknak meg tuti nem hiányoznának. Borzasztó gyorsan el kellene engedni őket.Most, hogy így az írásom végre érek, lehet sok is az a hat pont, amit az elején írtam.
Mert van baj bőven. De van egy marha jó átívelő szál. Egy full fanfiction sztori. Ami hát olcsó húzás, de engem megvettek vele kilóra.
Meg hát akkora a kontraszt a 11. és a 12. évad között, hogy annak is örül az ember, hogy nem annyira rossz ez mint a 11. Még ha ingoványos talaj is az, amit tettek a lore történelmével. Azért rendesen megküldték most, ezt az amúgy igen komótosan, szép lassan kibontakozó, múltat boncoló, lore szálat.
Elég komoly cliffhanger az évad vége, szóval várom a folytatást.
-
.LnB
titán
Doctor Who: The Edge of Reality | Launch Trailer
Sírni tudnék... -
.LnB
titán
Lement a 11. évad. és az újévi rész is.
Elég felnőttek vagyunk itt, úgyhogy mondjuk ki, ez szar.Az új doki szerep idegen. A kisérő "pack" teljesen nulla. Se karakterük, se értelmük, se semmi. Még talán az öreg nagypapa esetében fellelhető egy 2-3 soros mélység a karakternél, na de hát az se sokat számít.
Folyamatos epizódokus, nulla sztorik. Átívelő szál az nincs. Vagyis a készítők azt hitték, hogy van, de az első és az utolsó rész közti kapocs, az semmi. Itt is megjelent a fogas, meg ott is, és ennyi. Ez nem átívelő szál.
A legeslegnagyobb probléma az, hogy a sorozat, elvesztette azt a bájos gagyiságát, amitől szerethető. Elkezdték modernizálni az effekteket, az ellenségeket, de ez visszás. Mert hiába a modernebb külső, ha a cselekmény gagyibb mint valaha.
Az a szerencséje a sorozatnak, hogy nem idegesítően rossz. Vagy én vagyok jobb passzban. Megnézem még az utolsó évadot, meglepetés már nem fog érni.
-
.LnB
titán
válasz
consono #3153 üzenetére
Már néztem előre a 12.évadét is. Openen nincs, feliratok.info-n nincs, és Cicmax-ék se ehhez csinálták. A release-ekből elnézve meg csoda lenne ha passzolna a SHORTBREHD-hez. Mert S11-ben sem passzolt egyik sem. Szóval úgy készülök, hogy majd csinálom, max kellemes meglepetés ér ha nem kell.
Ma reggel fel is töltötték az S11 időzítést feliratok.info-ra. Gyors volt, azt hittem napokat kell majd várni. -
.LnB
titán
Ehhez a SHORTBREHD release-hez istenért sem találtam feliratot.
Így megcsináltam magam az időzítést a teljes évadra. A release-hez tartozó angol sub idejéhez igazítva. Ezred másodpercre pontosan.Beküldtem feliratok.info-ra, remélem majd kiteszik, hogy esetleg másnak ne kelljen majd ennyit szenvednie.
(És úgy látom, hogy majd az S12-t is csinálhatom.)
-
.LnB
titán
Capaldi össze teheti a két kezét, hogy ilyen lezárást kapott a karaktere. Ilyen részt, ilyen utolsó monológot, és mindent.. Nagyon tetszett. És Capaldi doktora is nagyon jó volt. Volt pár megzuhanása a karakternek, ami fura volt. De ez az írók hibája inkább. Például a szónikus csavarhúzó hiánya. A gitározás fura volt, viszont tetszett. Bill közelébe sem ért Clara-nak, vagy a régebbi jó companionoknak. Nagy gond viszont nem volt vele. Szóval nem volt rossz ez a 10.évad sem.
-
.LnB
titán
Bocsi, hogy ilyen régi témákat érintek, de lenne egy kérdésem a 10. évaddal kapcsolatban. A 9. vége után láttam a The Husbands of River Song-ot, és a The Return of Doctor Mysterio-t is. Viszont nekem ez az új companion Nardole egy kicsit homály. Ő most tényleg úgy lett companion, hogy a karácsonyi külön epizódban összefut vele a doktor, és ennyi?
Felteszem a kérdést, bár én ha nézek valamit, akkor oda is figyelek, de lemaradtam valamiről? -
.LnB
titán
[link] (időre van linkelve) Ezen én tegnap annyira röhögtem, hogy kétszer visszatekertem.
-
.LnB
titán
Végére értem a 9. évadnak (8. évadot is újranéztem), és bár sajnos ismerem a jövőt, olvastam a kommentjeiteket a hátra levő évadokról. De így, hogy tudom, hogy Moffat kiszállt idő közben, már most sajnálom. Mert ez a 9. évad jó volt. Főleg (sokszor aláhúzva) a Heaven Sent epizód!
Annak ellenére, hogy tudom hova tartok a sorozat nézésével, hogy egyre csak rosszabb lesz, ezért az évadért tudok igazán lelkesedni. A( 9. évad) lezárás már kicsit kétes volt, de elfogadom. Moffat pedig nagyon fog hiányozni.
Hát kíváncsi leszek, hogy milyen lesz Capaldi után. Amúgy szerintem nagyon jó doki ő is. Semmi bajom vele. És Clara... feleségül venném
, cuki csajszi. És milyen jól állt neki a keménykedés is.
-
.LnB
titán
Visszatértem.
Visszakerestem a kommentjeimet, valahol 2015-ben írtam ide legutóbb. Már pár hónapja motoszkál a fejemben, hogy folytatni kellene a Doki-t. Viszont arrra sem emlékszem, hogy hol hagytam/hagytuk abba. Azt hittem, hogy akkor, amikor Capaldi lett a doki. De az itteni kommentjeim alapján, a 8. évadot is láttam még..
Tegnap megnéztem újra a The Day of the Doctor-t, majd megnézem ma a The Time of the Doctor-t is. Aztán 8. évad újra, hogy kicsit képbe kerüljek, hiába láttam, semmire sem emlékszem. -
.LnB
titán
A Trónok harcás kiscsaj.
Remélem visszatalálnak a rendes útra és nem az utóbbi két évad gyenge színvonalát fogja hozni ez az évad, ha igen akkor Moffat-et ideje lesz leváltani, mert semmit nem kezd a sorozattal manapság. Nincs meg az a komplexitás az egészben amit nagyon szerettem.
Parás részekből úgy néz ki nem lesz hiány.
-
.LnB
titán
válasz
jonnyjoker01 #1969 üzenetére
Világos. De nagyon profi.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-Steven Moffat, a Doctor Who showrunnerje szerint a sorozat még minimum 5 további évadot élni fog. És kizárta mindenféle mozifilm elkészítését. Egyelőre.
-Korábban is felmerült egy Doctor Who – Sherlock-crossover lehetősége, amit több színész (Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Mark Gatiss) sem támogat. Ellenben Steven Moffat azon az állásponton van, hogy akár el is lehetne sütni. Főleg, ha a közönség akarja.
-
.LnB
titán
Azon gondolkodom, hogy miért nem készült még sose értelmes DW (pc-s) játék? Akkora univerzum, annyi ötlet. Szerintem ha valamelyik értelmes fejlesztőcég megszerezné a jogokat, akkor igazán király "AAA" játékot lehetne csinálni belőle.
-
.LnB
titán
Jól hallottad.
Én a második évad vége fele már nagyobb érdeklődéssel néztem. De igazán a 3.évadtól szerettem bele. És azóta ez a sorozat áll számomra mind felett. Bár az utolsó két évad megint nem volt olyan jó. De lesznek olyan évadok amitől elszáll az ember agya
De meg kell nézni az első évadokat is, mert az az alapozás. És vissza is utalnak rá.
-
.LnB
titán
válasz
jonnyjoker01 #1728 üzenetére
Nyugi, Moffat se tudja...
Tudom RTD éra de akkor is.
-
.LnB
titán
Kicsit elcsúsztam, és én is egyszerre hagytam az utolsó két részt. Tegnap sikerült megnéznem. És most 113 hsz. elolvasása után, amennyivel le voltam itt maradva leírom én is a véleményem.
A fináléról Spoileresen:
Ez a finálé teljesen méltatlan volt a Doctor Who-hoz. A finálé első része érdekes volt, felkeltette a figyelmemet. Tetszett a túlvilág ábrázolása, és az alapkoncepció. Csak éppen ezt a sztorit nagyon nagy hiba volt Danny és Clara köré építeni (jó, más köré jelen helyzetben nem lehetett). Mert képtelenek voltak megbirkózni a feladattal!!! Danny karaktere szerintem nem volt kellően felépítve az évadban ahhoz, hogy érdekeljen mi fog vele történni. Voltak részek vele kapcsolatban, bemutatták a kiskorát, és a leszármazottját is. De akkor se lehetett hozzá kötődni. Clara pedig, (akit itt sokan annyira szeretnek) a karaktere működik addig amíg a Doktor stílusát veszi fel, és amikor "vicceske". Tényleg egy eyecandy jelenség és semmi baj sincs vele. Aztán mikor picit is drámázni kell, elvérzik. Danny-vel való vergődésük hazacsapta számomra ezt az egészet. Főleg a temetős rész. De látszott is, hogy nem tudnak mit kezdeni a helyzettel. Először túl hosszúra, és súlytalanra sikerült "bekapcsoljuk Danny-t" rinya. Majd percekig nem csináltak semmit, csak összeölelkezve álltak.
Valahogy így kellene csinálni ezt, (mindenki látta, de emlékeztetőül): 1; 2.
Missy király volt, emlékeztetett is az első Mesterre. A doki is. Csak éppen a szori volt összecsapva, levágva, kimosva, aztán elénk hányva
Az alap sztorija a fináléknak, engem kísértetiesen emlékeztetett a Zöld Lámpás képregény Blackest Night sztorijára.Az évadról:
Voltak az évadban jó részek. Ezért nem vagyok maradéktalanul csalódott. A finálé nem tetszett leginkább. Magyarázatot nem nagyon kaptunk. És kezd a sorozat kicsit "Lost szindrómás" lenni. Felmerülnek az újabbnál-újabb dolgok. De magyarázatok egyre kevésbé. És az ellentmondások. Amik sokkal jobban fájnak mint a megmagyarázatlan új dolgok. Mert az új dolgokra talál a fanatikus valami erőltetett magyarázatot. De az ellentmondásokra nehéz. És nem látom most a potenciált a sorozatban, hogy összeálljon egy nagy kerek egésszé a történet mint korábban.
Összegzésként azért el kell mondanom, hogy persze szeretem a sorozatot, várom is. Még is csak Doctor Who! De ez most sz*r volt.
-
.LnB
titán
Hol van a 6.évad átívelős sztorija, vagy az 5.évadé? Mi lett Moffat-al? Vagy elment pár jobb író a stábból? Nem tudom mi lehet. Lehet, hogy csak egy "bemelegítő" évadnak szánták ezt Capaldi miatt? Kétlem, mert MAtt első évadja is jó volt. Ez meg nem az. Kétlem, hogy az utolsó pár rész változtatna ezen valamit is. :/
-
.LnB
titán
Ez az évad rossz. Vannak jó pillanatok, de összességében eddig rossz. Moffat elvesztette a kreativitását?
-
.LnB
titán
válasz
spammer #1511 üzenetére
És akkor majd az évad vége fele kapunk egy összecsapott főszálat, ami feltehetőleg sok sebből fog vérezni, és nem lesz annyira kerek mint az 5. vagy a 6. évadé.
Zene nekem sem maradt meg egy sem.
Viszont Capaldi jó, nekem tetszik ez a doki. Clara nem, vagyis külsőre igen, de kicsit sok már belőle.Mondjuk lehet csak azért nem tudok megbarátkozni vele, mert hiányzik Amy Pond
-
.LnB
titán
8x08 - Mummy on the Orient Express
Kicsit késve sikerült most megnéznem az új rész. De nagyon tetszett.
Viszont így 8 rész után már tudnék rosszakat mondani az évadra. Nagyon nem a megszokott színvonal. A tavalyi se volt már az, de eddig ez sem sajnos. Hol vannak a régi, több évadon át ívelő sztorik? Ebben a 8 részben sem volt semmi átívelő, kivéve egy utalást. Sehol sincsenek az időlordok, Valami nem stimmel.
Imádom én a sorozatot, nézem bármi is legyen, de nem az ilyen színvonalért imádtam meg korábban. -
.LnB
titán
8x07 - Kill the Moon
Tetszett!
Clara csini volt ebben a részben, tetszett a haja. -
.LnB
titán
válasz
bambano #1431 üzenetére
Nekem pont a Blink epizód hozta meg a nagy függőséget, ott tudatosult bennem, hogy ez a sorozat csodákra képes
(#1430) Bucsi13: Blinket szoktam ajánlani, de többet nem.
Aztán úgy is vagyok vele, hogy ha nem nézik akkor nem nézik. Csak ne jöjjenek nekem azzal akkor, hogy a GoT mekkora állat sorozat. Csak kacagni szoktam az ilyeneken
-
.LnB
titán
válasz
spammer #1424 üzenetére
Azokat túl kellett élni
Nekem Ű"szerencsém" volt mert akkorát változott az életem akkoriban, hogy szinte sokkos állapotban néztem végig az első évadot
Ez a baj, ezért nem merem senkinek ajánlani a DW-t. Mert azokat a részeket látva nem fogja elhinni, hogy mennyire jó sorozat.
-
.LnB
titán
válasz
jonnyjoker01 #1422 üzenetére
Nem is úgy értettem, hogy rossz volt. Olyan nincs, hogy rossz DW epizód. Csak olyan semmilyen
Megnéztem, oké, jöhet a következő
-
.LnB
titán
8x06
Ennél többet nem érdemes erről a részről írni. -
.LnB
titán
válasz
Alexios #1377 üzenetére
De gyerekeknek is szól. Matt (vagy David) interjúban olvastam korábban, mikor megkérdezték tőlük, hogy nem túl ijesztő e a műsor azt felelte: De! Mikor kiskoromban én néztem akkor én is nagyon féltem. Ez a DW része, mindig is ilyen volt. Szóval időről időre előjön ez a téma, de a válasz rendszerint ez szokott lenni rá.
Nem emlékszem már teljesen kinek az interjújában olvastam, az is előfordulhat, hogy mindkettő mondta. Talán Matt volt mikor a Silence részek mentek.Én is gondolkodtam ám rajta, hogy a kicsi fiam mikor nézheti majd. De 14-16éves koráig tuti nem
-
.LnB
titán
Igazából sokat nem tudom elemezgetni ezt a részt. De nekem kicsit Russell T Davies-es részeket idézte. Szerintem ugyan olyan hangulata volt mint azoknak a régi részeknek amik ilyen idegen zárt helyen játszódtak.
-
-
.LnB
titán
86 hsz-el voltam elmaradca..
Már tegnap mikor nekiálltunk nézni a részt akkor láttam mennyi hsz van. Gondoltam is, hogy na ez komoly kis rész lesz.
De annyit megtudtam tweetekből, hogy parás. Több ember is kiírta mennyire fél a rész után
Már szinte mindent leírtatok elöttem, át is dumáltátok szóval nagyon nem tudom elemezni a történetet. Szokásos DW érzés, mikor el vagyunk kicsit veszve mert nincs magyarázat. De tudjuk, hogy később lesz. (Ez nem Lost)
[SPOILER]
Nekem is az jutott eszembe, hogy valamilyen lény ült az ágyon. És nem csak a doktornak van ez az álma (én nem emlékszem egyébként, hogy én álmodtam volna valaha ilyet) hanem szerte a világon mindenkinek. Szóval nem hiszem, hogy csak a Doktorral kapcsolatban állók álmodják ezt (valaki korábban írta ezt, hogy szerinte így van). Én az elején azt hittem a Silence lesz ebben a részben.
[/SPOILER]Ilyen részek után mindig eszembe jut az a dolog, hogy a DW gyerek műsor. És mikor megkérdezték Tennant-ot, hogy de ezeke a részek rémisztőek?! Akkor ő azt felelte, "-Igen, gyermek koromban én is mindig be voltam tojva a DW részek alatt."
(lehet nem pontosan ezt mondta) Én azt mondom megszületett az új "Blink epizód".
-
.LnB
titán
Bocsi mindenkitől! Nem gondoltam volna, hogy ez a kifejezés ennyire "erős". Nem szoktam használni, és ezentùl nem ia fogom.
-
.LnB
titán
Nem baj, de nálam a dolgok sokkal jobban ütnek ha nem tudok semmit róluk.
Erre a legjobb példa a 127 óra c. film. Azt úgy ültem le nézni, hogy jó film. De semmi mást nem tudtam róla. Az egyik legjobb film amit láttam. De ha úgy álltam volna neki nézni, hogy tudom miről szól akkor ez tuti nem lenne így.
És ez igaz kb mindenre. Általában egy trailert nézek meg filmekből is. -
.LnB
titán
Nekem sem ez lesz a kedvenc részem. De azért mert én nem kifejezetten vagyok oda a Robin Hood-os témáért. És vettem észre, hogy nem nagyon haladtunk most a fő szállal.
(#1128) orichalcos Silence? Ezt miből következtetted ki? Nekem nem tűnt fel semmi. (mondjuk nem is voltam toppon már mikor megnéztem, elég álmos voltam)
-
.LnB
titán
válasz
spammer #1105 üzenetére
Szerintem ez is a bája a sorozatnak. Engem sose zavart.
Viszont a HBO a másik véglet. A trónos vergődéséről, és a Boardwalk Empire-ről láttam a videókat arról, hogy mi CGI bennük. Az már kicsit sok. Gyönyörű ez vitathatatlan. De mikor egy fár CGI-vel arrébbtesznek. Felesleges :S
-
.LnB
titán
válasz
Armahun #1096 üzenetére
Te eddig mit néztél? Dalekok és Cyberman-ek több mint 50 éve: [link] aki ezt nem tudja elfogadni annak nem való a sorozat.
8x02:
[SPOILER]
Nekem valami hiányzott. A történet volt szerintem kicsit gyenge. Tényleg kellett volna plusz idő a végére. De a körítés az remek, még fel is figyeltem rá, hogy a CGI is elég rendben volt. Érdekes engem az sose zavar ha gagyi a CGI (a DW esetében), most is az tűnt fel, hogy fasza. Kezd alakulni ez a doki, bár szerintem az első részben nyújtott alakítás emlékezetesebb volt. Clara jelenete is jó volt az iskolában.
A mennyországos szálról nekem az a véleményem, hogy a Doktornak majd szembesülnie kell azzal mennyi ember is halt meg miatt. És én még mindig várom az időlordokat. Szeretném ha rájuk lenne kihegyezve a történet. Bár szerintem csak későbbi évadokra kapjuk majd ezt meg.
[/SPOILER]Capaldi mennyi időre írt alá? Vagy ilyen infó nincs?
-
.LnB
titán
válasz
Armahun #1043 üzenetére
A rész végén mondja az ismeretlen nő, hogy nagyon gonosz tud lenni, szóval szerintem kilökte.
Csak nekem fura, hogy most a Doki regenerációjára ilyen nagy figyelmet fordítanak? Én úgy emlékszem egyszer se volt ez ennyire kiemelve. Nem változott a Doktor ekkorát mint most nem?
-
.LnB
titán
Megnéztem végre! Ajj de jól esett. Nézem a DW-t, és végig érzem, hogy ez más mint a többi sorozat. Számomra mindenek felett áll (sorozatokat tekintve). Semmivel össze nem keverhető.
A részről annyit, hogy (#994) Arni itt tökéletesen összefoglalta.
A saját véleményem az, hogy a főcim nagyon faszányos, látszik, hogy itt bizony időlordosdi lesz, vagyis a sok óra erre enged következtetni. Mikor Clara meglátja a Tardis-t a Doktor ott is említ valamit, hogy[SPOILER]
"Azt hiszem, több kerek izé kéne legyen a falon."
"Régen nagyon sok kerek izém volt. Vajon hova tettem őket?"
[/SPOILER]Clara-t én még mindig nem szeretem
(Amy Pond a kedvencem) de nem zavar, csak ő túl cuki ide. Főleg most, hogy Capaldi lett a doktor. És még milyen jó Doktor! Nekem nagyon szimpatikus, szerettem Smith-t, de úgy érzem Capaldi jobb lesz. Már a kiállása is "keményebb". Nagy dolgok lesznek itt.
-
.LnB
titán
Úristen! elfelejtettem az idénynyitót!
Azt a rohadt de szégyenlem a pofámat!
-
.LnB
titán
Már csak két nap!
Nem is volt olyan hosszú idő kivárni ugye?Áhhh.. rohadt hosszú volt
Off:
Közbe a kisfiam naponta tépi ki a 11. doktor figuráim karjaitDe legalább az első szavai között van a "Dottó" (így mondja)
Csoda, hogy még a Tardis-t nem törte szét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD