- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
Azért valljuk be a nagoyn lehúzása a sorozatnak az legalább annyira túlzás, mint a túldicsőítés. Szóval a 14% se realáis csak egy halom ember aki rögtön mindnt kikiált a legrosszabnak ha vmi nem úgy néz ki mint ahogy ő elképzelte. Manapság mindki csak az 1-es meg a 10es értékelést ismeri és nincs közte semmi.....
-
Zoli133
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2961 üzenetére
Ryan nem igazán tudom hogy tudta használni az alien fegyvert, pláne beállítani az időt rajta, de nah, ez a legkisebb -
Zoli133
addikt
A teaser után megjött a trailer is: [link]
-
Zoli133
addikt
Karácsonyi epizód, kicsit vegyes, mert úgy jó volt nézni, jó volt. De nem tudom még mindig félek a következő évadtól.
-
Zoli133
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2764 üzenetére
Lehet én értem félre a mondandód, de az a doktor, mármint az első '63-ból -
Zoli133
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2693 üzenetére
Fotonikusan eltűnt? Nekem úgy tűnt a gyerek is csak le esett. -
Zoli133
addikt
Ezt már látta mindenki?
First Look at the Doctor Who Christmas Special -
Zoli133
addikt
Nagy a csend, ilyenkor már szokott lenni pár vélemény.
Nos én megnéztem ma reggel a részt, szerintem jó lett, tetszett, megkockáztatom hogy, az évad eddigi legerősebb duplája volt az utolsó kettő. -
Zoli133
addikt
válasz
Cyber_Bird #2244 üzenetére
Nem néztem végig a klasszikus évadokat de ott talán egyszer ott megjavította, majd nem tetszett neki ezért visszatért a kék fülkéhez.
-
Zoli133
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2239 üzenetére
Amúgy elsőre fure volt nekem is a szemüveg, de így, hogy kb részenként van 10mp-e így bőven elmegy. Bizonyos szempontból a csavarhúzó kicsit túlhasznált volt, így legalább van hely egyéb kütyüknek is akár.
(persze a csavarhúzó jó dolog, de hát volt már jópár évad nélküle, igaz, az még nagyon más korszak volt még)Amúgy a mostani rész szerintem kifejezetten jóra sikeredett. Nem jött át Maisie alakítása az előző részben most viszont most nagyon jól helyt állt szerintem.
-
Zoli133
addikt
Mostani részhez még:
Szerintetek a Harold Saxon-os utalásból lesz valami később? -
Zoli133
addikt
Nah ez a rész is pipa, amúgy csak nekem lett kevésbé szimpatikus Clara erre az évadra? Valahogy az utóbbi 4 részben nem éreztem, hogy meglenne a helye. Azt hiszem tényleg ideje leváltani.
Pedig párhuzamosan nézem a 7. évadot is, ott sokkal szimpatikusabb a karaktere, most valahogy nem igazán.
-
Zoli133
addikt
10. nem csinálta meg egyszer, hogy nem változott? Jó persze kellett egy levágott kéz hozzá, de volt ilyen. (Pontosan már nem emlékszem)
bambano:
NEm tudom, valahogy se számoltam azzal, hogy a Doktor megöl valakit, részemről valószínűbb, hogy az akna mezőt fogja kitakarítani -
Zoli133
addikt
Mi van, hogyha Davros azért rendezte meg az egészet, hogy visszamnejen őt megmenteni a doktor? Műrmint ő emlékezett arra, hogy a Doktor ott hagyta, de arra is, hogy visszamegy és megmenti, tehát azzal, hogy a Doktor visszamegy nem változik semmi, mert Davros alapból így élte meg és most vette rá a doktort, hogy visszamenjen megmenteni és enélkül tényleg megmurdelt volna az aknamezőn. Túl triviális? -
Zoli133
addikt
Ma reggel nekem is sikerült megnézni az új részt. Elég jól indult szerintem a rész, de a vége miatt nem vagyok maradéktalanul elégedett. Várom a következő részt.
-
Zoli133
addikt
Nah úgy néz ki barátnőmet is szép lassan rászoktattam a doctor who-ra. Tennant-al nem kezdhettem mert hasonlít egy volt osztálytársára, de mint kiderült az 5.évaddal is el lehet kezdeni a sorozatot.
Mondjuk az új évadig nem hozza be a lemaradást, még nem tudom mi lesz. Két különböző évadot párhuzamosan nézni elég fura lehet, de ki tudja... -
Zoli133
addikt
Miért kellet nekem megnézni a mostani részt? 1 hét nagyon hosszú idő a követezőig.
-
Zoli133
addikt
válasz
Armahun #1491 üzenetére
Kivéve Name of the Doctorban.
Spoileres wiki link
Spoiler:
River elmonjda, hogy már meghalt és csak egy "visszhang" és emiatt látja csak clara és a Docotr nem (utóbbi persze kiderül, hogy nem igaz, a Doctor is látja)
szerk: Legalábbis erre emlékszem és szerény angoltudásom szerint a wiki link is ezt támasztja alá -
Zoli133
addikt
8x08:
Nos, nekem tetszett, ebből az évadból mindeképp az élmezőnybe tenném ezt a részt.
SPOILER:
Örülök, hogy Clara nem távozott és az előző részben megismert kiscsaj se tűnt fel, remélem ez utóbbi így marad, valamiért nem volt szimpatikus.
-
Zoli133
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1361 üzenetére
Tegnap még az jutott, eszembe, hogy autóm is lehetne silent-es. Se bírságot nem kapnék ellopni se tudnák igazán. A negatív oldala, hogy én is elfelejteném, hogy van ilyen autóm.
Várj, lehet, hogy van is? -
Zoli133
addikt
válasz
#54715584 #1307 üzenetére
SPOILER
Láttam valami elméletet, hogy Jack-et lefejezték azért lett ilyen. Dorium Maldovar amikor Rivernek eladja a vortex manipulátort akkor monjda, hogy egy "handsome tim agent"-től szerezte, aki lehetett Harkness, Dorium melett meg sok ember vesztette el a fejét.....
-
Zoli133
addikt
válasz
Ragnar95 #1237 üzenetére
Erre is van ötletem, relatíve túl egyszerű is.
[SPOILER]
Tegyük fel, hogy a lények léteznek, a Doktor következtetése 90%-ban helyes egyedül a lábmegfogásos emléke származik Clarától. Azaz a lények léteznek, tökéletesen rejtőzködnek, egy ilyen volt a kis Danny szobájában, a különbség, a Doktor elképzelésétől csak egy különbség van, hogy nem fogdosnak lábakat. Vagy mási lehetőség, lábakat is fogdosnak (ez is egyfajta perverzió), lehet akár egy ökéntelen mozdulat, mint ahogy Claránál volt, és első lehetőség, hogy a Dokinak kétszer is volt ilyen élménye gyerekkorában (ugyan ki emlékszik erre pontosan), a másik pedig, hogy ő kimaradt a szórásból.NA jó azt hiszem túlságosan meg akarom magyarázni a dolgokat.
[/SPOILER] -
Zoli133
addikt
válasz
spammer #1223 üzenetére
[SPOILER]
Nálam a játékkatona története teljesen tiszta, azaz legyártják > a Kis Dany Pink beszerzi > mivel megvédte ezért elkezdi a gyerekeire hagyni > elkerül az egyik unokájához egészen Oosonig > aki Clarának adja aki meg a kisDoctornak > ahonnan pedig egy Gallifrey-i kukában végzi.
[/SPOILER] -
Zoli133
addikt
válasz
Armahun #1211 üzenetére
[SPOILER]
A játékkatona/időutazás szerintem nem ilyen boncsolult, Dannyi kerzdte el a játékkatonát, amit Clara rakott az ágya alá, hogy vigyázzon rá. Az időutazás családi pedig szimplán egy Danny/Clara románcot feltételez, ahol Clara nekikezdett az időutazás hagyományát felállítani.
[/SPOILER] -
Zoli133
addikt
Megnéztem a ma felrakott előzetest a holnapi részből, nem kelett volna, de Capaldi zseniálisank tűnik, viszont így már túlságosan várom a holnapot, de már csak ~30óra.
-
Zoli133
addikt
válasz
jonnyjoker01 #990 üzenetére
Egyetértek, remek volt.
Capaldi is remek volt, kicsit féltem, de felesleges volt aggodalmam. -
Zoli133
addikt
[link] - még friss a trailer.
-
Zoli133
addikt
Van új trailer.
-
Zoli133
addikt
válasz
jonnyjoker01 #868 üzenetére
Én egyszer nekikezdtem, 1 évadon túlvagyok, lassan fél éve nem tudtam nekikezdeni az 2. évadjénak.
Könyveket nekem is lassan be kellen szereznem.
-
Zoli133
addikt
válasz
jonnyjoker01 #864 üzenetére
Minden alatt 2005-től érted? Ha igen a klasszikus részek/évadok bőven kitartanak augusztusig.
-
Zoli133
addikt
Ennyivel bővült a teaser: [link]
Továbbra se mond sokat. -
Zoli133
addikt
Ejnye de rég jártam itt.
Beugrottam megosztani offban, hogy a thor 2-ben MAlekith-et Eccleston játsza, önmagában nem érdekes, de csak a film után imdb-n esett le ez a tény: kép
-
Zoli133
addikt
Örülök, hogy tetszett a videó.
Nálam valamiért fejben összekapcsolódik ezzel a videóval, talán mert ez is a 4. évad végén készült a Tennant / RTD éra lezárásához. -
Zoli133
addikt
Youtube megint feldobta ajánlottként ezt a videót, a maga nemében zseniálisnak tartom, aki pedig nem látta volna az első 4 évadot annak kicsit spoileres is lehet.
(#704) bambano: angolul néztem, nem szeretem a magyar szinkronját, akkor ezért nem volt meg így.
-
Zoli133
addikt
Nem voltak mindig ilyen fiatalok a doktorok és akkor is meg tudták jól oldani. Moffat se fog nyugdíjast csinálni belőle. De a közel múltban ott van John Hurt, ő 1940-ben született mégis szerintem a többség elfogadja teljes mértékben mint war doctort, ő se a nyugdíjas érzést hagyta maga után szerintem a film végére.
-
Zoli133
addikt
válasz
negyven2 #506 üzenetére
Kicsit megkésve, de "mind a kettő Capaldi"? Nem inkább mind a három? Torchwoodban is szerepelt, igaz én is elfelejtettem, de youtube emlékeztetett.
-
Zoli133
addikt
Ha jól emlékszem ez a videó nem volt itt még, pedig szerintem kifejezetten érdekes.
-
Zoli133
addikt
Kicsit érződik, hogy fanmade, de kifejezetten érdekes: [link]
-
Zoli133
addikt
-
Zoli133
addikt
[link], a múltkor HISHE rész után kötelező linkelnem.
-
Zoli133
addikt
Amit többször akartam kérdezni de mindig kimaradt:
SPOILER
A zene ami megy az évfordulós részben kb 3:40-től. (Itt esik ki annyira smith, hogy két kézzel a tardis alján kapaszkodik és itt jön be a Matt Smith felirat is), nos baromira ismerős volt a zene és második nézésre rájöttem, mass effect 2 finálében volt nagyon hasonló betétdal: [link], vagy csak szeríntem gyanúsan hasonló? Egyébként ez a zenei téma többször feltűnik az epizódban -
Zoli133
addikt
SPOILER
50 év? Az idő háború a 8. doctor után volt, tehát nem 50 év, de így is hatalmas változás.
Hozzá kell tennem, hogy a kezdőjelenetért hatalmas reszpekt, nah meg hogy ian chesterton neve is megjelent az iskola tábláján, mint valamilyen kormányzati tag.
De zseniális volt, MOffat nálam ezzel ért fel Russel T Davies magasságába, alapjaiban megváltoztatva a dolgokat, ráadásul azt hiszem sejtjük miről fog szólni az új évad.
Egyébként az ugyanazon csavarhúzónál jutott eszembe, hogy 11 nem azért kapott újat mert az előző megsemmisült? -
Zoli133
addikt
Készen áll a topik a hatalmas spoiler adagra? Természetesen szigorúan jelezve, hogy mi az, ha valaki még nem látta, de már ideje lenne leírnom a gondolataim.
-
Zoli133
addikt
Ez zseniális volt.
A többit ha mindenki látta megbeszéljük. -
Zoli133
addikt
válasz
jonnyjoker01 #316 üzenetére
24órát még bírj ki. Ha nem megy kérj meg eg ymodit bannoljon addig.
-
Zoli133
addikt
válasz
jonnyjoker01 #311 üzenetére
Adj egy órát és elkezdem nézni, de már tűkön ülök.
-
Zoli133
addikt
Jól érzem ,hogy kezdődik?
-
Zoli133
addikt
válasz
jonnyjoker01 #300 üzenetére
Az elöbb linkelt (azota kiszerkesztett), bbc streamet nézve azt mondták 7:50kor day of the doctor lesz (az itt 8:50 ha jól sejtem)
-
Zoli133
addikt
válasz
jonnyjoker01 #298 üzenetére
Jó lesz az csak még kicsit több mint 1 óra van kezdésig.
-
Zoli133
addikt
válasz
jonnyjoker01 #296 üzenetére
Van valami online stream ahol lehet követni?
-
Zoli133
addikt
Volt másnak bármikor annyi szabadideje, hogy megnézze a klasszikus évadokat?
Ugyan nem haladok vele úgy mint terveztem (1. éved még mindig), valószínű mert elég vegyesek az érzéseim időnként magával ragad, máskor meg oly egyszerű, hogy elveszi tőle a kedvem. Kíváncsi vagyok meddig jutok vele és mikor fogom feladni eme projektet. (azért remélem egyszer befejezem.)
-
Zoli133
addikt
válasz
greenity #219 üzenetére
Spoiler:
Az elején, mielőtt river lelövi nem 1100at mond a Pond-oknak? Majd a kávézóban a fiatall énja volt 903, nem? Vagy valami kavarást átsiklottam?
Bár ha Moffat-ra hallgatunk: "The thing I keep banging on about is that he doesn't know what age he is. He's lying. How could he know, unless he's marking it on a wall? He could be 8,000 years old, he could be a million. He has no clue. The calendar will give him no clues." - Akkor ő maga sem tudja a korát.
szerk: Ejj de lassan írom a kommenteket. Szinte értelmét veszti mire megírom.
-
Zoli133
addikt
Bár nem értem miért 900 év fölötti kort mond ami bár igaz, de már jóval fölötte járunk emlékeim szerint.
-
Zoli133
addikt
válasz
jonnyjoker01 #206 üzenetére
Persze. Russel T Davies mindent beleadott az utolsó részeibe, kifejezetten élvezetes is lett.
Spoiler:
Ezek végén regenerálódik Tennant, nélkülük fura az 5. évad kezdése, meg értelmet nyernek a dobok is.
-
Zoli133
addikt
válasz
jonnyjoker01 #203 üzenetére
Vannak ötleteim a megoldásra, csak nem túl valószínűek. (Építsük át a TARDIS-t ismét paradoxon gépezetté.
)
-
Zoli133
addikt
válasz
jonnyjoker01 #200 üzenetére
Időutazók a dolgok nem feltétlen sorrendben történnek meg és nincs kizárva, hogy összefutsz magaddal. Bár ha azonos Doktorok akkor az paradox szituáció, mindenképp érdekes lesz az évfordulós rész azt hiszem.
-
Zoli133
addikt
Hát igen, nem mindenkinek lehet elég szabadideje.
Nálam jelenleg pótlási szezon van, mindig is terveztem a klasszikussá vált évadokat pótolni most itt az ideje, így minden napra jut egy kicsi a Doktorból.
-
Zoli133
addikt
Az ősz hallatán mindenki hibernálta magát 1 évre? Esetleg ha tudtok működő hibernálási módszert ne tartsátok magatokban.
-
Zoli133
addikt
48 nap ha valaki elfelejtette volna.
Köszönöm a Sherlock-os ajánlást, már túl is jutottam a 2 évadon, persze igazam volt, az analízis kárára ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával