- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
consono #3193 üzenetére
néha jó optimista hozzászólásokat olvasni még akkor is, ha alaptalanok
nem az a problémám, hogy a sorozatnak egyes részei vagy évadjai jók vagy nem jók, hanem az a problémám, hogy scope-ot váltottak (nem tudom szebben magyarul). 2005-ben a bbc-nél is nagyon más világ volt. 2022-ben RTD sem fog tudni olyan sorozatot csinálni, mint amilyet saját maga csinált 2005-ben. vagyis nem fogják hagyni, hogy olyan sorozatot csináljon... -
.LnB
titán
válasz
consono #3153 üzenetére
Már néztem előre a 12.évadét is. Openen nincs, feliratok.info-n nincs, és Cicmax-ék se ehhez csinálták. A release-ekből elnézve meg csoda lenne ha passzolna a SHORTBREHD-hez. Mert S11-ben sem passzolt egyik sem. Szóval úgy készülök, hogy majd csinálom, max kellemes meglepetés ér ha nem kell.
Ma reggel fel is töltötték az S11 időzítést feliratok.info-ra. Gyors volt, azt hittem napokat kell majd várni. -
janos666
nagyúr
válasz
consono #3032 üzenetére
Mivel ő vezetett be minden fiatal újoncot (aki reboot előtt nem ismerte a sorozatot, ahogy pl. én sem), így nyilván sokunknak ő tűnik "eredetinek", de én az öregig minddel ki voltam békülve (neki kellett eldöntenie merre ugrik, és azt láttam, úgy döntött tétovázik amíg tud, majd feladja, félrelelép az alatta süllyedő homokról, hadd nyeljen mindent).
Kétségtelenül az eleje (néhány első évad) volt leginkább (!jó értelemben!) fura sci-fi, de érzelmileg a vörös lánnyal töltött időkhöz tudok leginkább kötődni (ami addig nem baj, ha ez csak egy hullám lett volna a tengerben, aztán megy tovább oda, ahova indult). Ezt követően viszont egyre több a kérdőjel (a szuflés lány korszakot gyakorlatilag mindig kifelejtem, ha DW-ről gondolkozom --- nem utálom, de azért inkább feledtetném), és most a női dokitól sem kaptam meg a régóta áhított megváltást (és emiatt úgy látom az öreg dokit, hogyvégül vele halt meg végelgyengülésben a sorozat).
-
janos666
nagyúr
válasz
consono #3010 üzenetére
Engem az első rész vége csábított el, mikor akár kiskorúak számára is érthető, mégis csak minimálisan bújtatott formában tárgyalják az intézményes vallások bizonyos árnyoldalait. Hívők felé sem közvetlenül sértő (gondolom nem esik le), nem szájbarágó, mégis benne van egy groteszk ateista konklúzió, hogy milyen hülyeségekre tanítanak néha a szervezett vallások, amit teljes mérték normalizál magában a társadalom (általában még nem-hívő része is, hogy elkerülje a konfliktust), nem kérdőjelez meg többé első hallásra is azonnal problémásnak tűnő dolgokat.
Akár ilyesmik is előjöhettek volna a boszorkányüldözős DW részben is. Helyette minden szinten békén hagyták a vallást. Visszavezették a probléma gyökét a meghatározó személyek gyermekkori sérelmeire, kihagyva a kapcsot, ami a törvényileg és erkölcsileg is legalizált emberkínzás és kivégzések útjára hozta őket össze egy szent ügy érdekében, és magasztosság zászlaja alatt.
(Ugyanakkor néha már Ph-n is félek néha ilyenek leírni én is.)
-
-
spammer
veterán
válasz
consono #2589 üzenetére
Emlékeztető: Ki vagy, Doki 9. évad at Sorozatjunkie
Holnap este jön az idei special.
-
bambano
titán
válasz
consono #2534 üzenetére
persze, de annyira uborkaszezon van, hogy bármilyen apróságon jó elgyökölni...
(#2530) salapp "De az a kis szöszi megfelelne, aki már játszotta Tannent mellett.": a kis szöszi azóta mást játszik Tennant mellett: a felesége
a listáról: én megnéznék egy női dokit is, ha jó színésznő alakítja. eddig elsősorban Kristin Scott Thomast toltam erre, de ebben a listában bedobták Tilda Swintont, ami szintén nagy dobás lehetne, ha rendes karaktert írnak neki.
Simon Pegg, Hiddleston, Kingsley, mind elférne. Ha már a Sherlockból válogatunk, akkor inkább Sherlock, mint Watson, de mindkettő lehetne jó.
-
Tertius
tag
válasz
consono #2513 üzenetére
"Persze nyilván ez is tudatos a BBC részéről"
Én egy ideje azt gyanítom, hogy az írókat és a BBC fejeseit tuti kicserélték a zygonok, de ezek után az is felmerült bennem, hogy már a Doki sem az, akinek látszik.
Ha egyszer újraindul, adok neki egy pár részt, mert lehet, hogy megkedvelem, de ez így nem néz ki jónak.
-
törölt tag
-
Bucsi13
tag
válasz
consono #1772 üzenetére
Moff azt mondta hogy csak a Sherlock "vezetőségének" a többi tagját kellene megkérdezni, mert ő benne van
Vár valószínűleg mindketten elmennének egy sarokba durcizni amikor rájönnek hogy van egy náluk okosabb ember
Mondjuk egy Children in Needes különkiadásként el tudom képzelni. -
spammer
veterán
válasz
consono #1770 üzenetére
Annak is jó lenne, de én úgy értettem, hogy ha a Doki ellenfele lenne, akkor lenne igazán lehetősége kibontakoznia egy "sötétebb", komolyabb Doktornak is. Azaz Capaldinak is jót tenne egy Cumberbatch által alakított genyó karakter.
Azért remélem, hogy a 9. évad tényleg valami komolyabb lesz, lehetőleg gyerekek nélkül.
De előbb még jön a karácsonyi special.
-
bambano
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Arc Raiders
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel