- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
Bucsi13 #2606 üzenetére
Őszintén szólva már nem is emlékeztem rá, hogy ott is szerepelt, ott azért jobban a háttérbe volt szorítva, a 12-nél meg már igen erőltetetten voltak jelenetei, csak, hogy szerepelhessen. Talán 1-2 olyan beszólása volt, amin elmosolyodtam, de összességében egy teljesen felesleges karakter teljesen felesleges időrablása a műsoridőből.
(#2607) Ragnar95
Igen, ezt írtam én is, a történet sem tudott megfogni, a 9. évadban azért volt 1-2 jó rész, de összességében számomra (is) a 8-9. évadok sokkal gyengébbek, mint az azt megelőzőek.
Ettől függetlenül követem a Doctor további kalandjait, remélhetőleg a 10. évad lesz olyan jó, mint a mostani különkiadás, az pár dolgot leszámítva jó kis rész volt. -
spammer
veterán
válasz
Bucsi13 #2570 üzenetére
Ez a Class "spinoff" annyira erőltetett, hogy viccnek is rossz. Legközelebb majd abból lesz spinoff, hogy
KlárikaBillWilliam szomszédjának a unokatesója egyszer betért egy nyilvános WC-be és ott szóba elegyedett a vécésnénivel... Természetesen a Doctort a pilotba beleerőltetik, mert épp pisálnia kell akkor. -
törölt tag
válasz
Bucsi13 #2570 üzenetére
Akkor Matt Lucast üdvözöljük nagyon. És persze, hogy szívesen dolgozik rajta, az Angolkák óta nem nagyon szerepelt sehol. Capaldi marad a 11. évadra? Nem azt nyilatkozta a csatorna feje anno, hogy 11. évaddal csinálnak egy teljes rebootot?
Egyébként köszi az infókat. Vannak linkek is?
-
spammer
veterán
válasz
Bucsi13 #1584 üzenetére
Remélem, hogy ez a két rész ütős lesz, és nem laza tingli-tangli.
A karácsonyi amúgy szokásosan special lesz, gondolom, tehát nem 13. részként számozzák majd. És arra is kíváncsi leszek, hogy szoros folytatása lesz-e az évadfinálénak, vagy csak inkább egy karácsonyi "mellékszál" lesz-e.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Bucsi13 #1535 üzenetére
SZPOJLER
"Ehelyett a végén röhög EGY iPADDAL A KEZÉBEN?! WTF
"
Most nem tudom hogy missy jó karakternek vagy rossznak számít...
A röhögés miatt utóbbira gondolok.
Láttunk forgatási képeket, korábban linkelték őket, missy benne lesz valamikor az évadban valahol mint karakter (ha csak nem a következő évad van már leforgatva plusz lehet még a karácsonyi különkiadás is)
8x09:
Jó rész volt, bár kissé furcsának tartottam a befejezést, hogy ahogy meg van a tardis már azonnal el tudta tüntetni/megölni azokat a lényeket. Ennyi erővel bármelyik részben megtehette volna ugyanezt bármelyik másik szörnnyel/lénnyel. Kicsit zavar ez a dolog, na de ez van.
-
törölt tag
válasz
Bucsi13 #1532 üzenetére
Itt szoktam követni a Doktor kalandjait
Szerk: És most meg is lepődtem rendesen, ugyanis az előző hsz-em óta áttették 8:00-ra
-
bambano
titán
válasz
Bucsi13 #1497 üzenetére
Időspirál is van benne, de ha hinni lehet a mai vezércikknek, ez nem hatja meg a nőket, csak a szempilla spirál...
ja, és igazi linuxos a cucc, mert van benne vespa robogó is... tehát rekurzív definíció
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Alexios
veterán
válasz
Bucsi13 #1452 üzenetére
Aki összefüggőséget akar, nézzen Sherlockot
Nem mintha korábban pl. nem lett volna a Doktor neve rész a Silencel ugye, vagy a River szál, a Last centurion, stb. Ami a legjobban bosszant, hogy az előző évad egyértelműen úgy ért véget, hogy a Doktor Galifrey-el lesz elfoglalva, most meg még csak meg se említik, mintha megse történt volna, holott messze ez lenne a legjelentősebb dolog. Ehelyett lesz majd az évad végén egy duplarész ezzel a Missy-s szállal, és majd talán következő évadban a Doktor eszébe jut Galifrey, de ki tudja. Ja, ha már Last centurion ugye akkoriban tűnt fel Cappaldi is, amire volt is utalás az évad első felében, aztán úgytűnik ezt is elfelejtette gyorsan a Doktor.
-
bambano
titán
válasz
Bucsi13 #1430 üzenetére
aki engem a blink-kel csábított volna, egyrészt nyolc napon túl gyógyult volna, másrészt nem lennék dw fan.
Az S.S. Pompadour jó volt. Nekem Ecclestone is bejött, Rose-zal kapcsolatban meg ingadozó véleményen vagyok.
csábítani szerintem doktor donna tech hablatyával lehetne.
-
spammer
veterán
válasz
Bucsi13 #1395 üzenetére
Egy SPOILER jelzés túl nagy kérés lenne, ha már olyanról írtok, ami még le sem ment? Engem nem érdekel előre, mi lesz a jövő héten. Az majd a jövő héten fog érdekelni, amikor elindítom az epizódot.
Amúgy azt is el kellene döntenünk tényleg, hogy akkor a már leadott epizódokat kell-e spoilerrel jelölni, vagy csak a le nem adott+előzetes infókat. Mert most is hiába van kiírva egy hsz elejére, hogy SPOILER, ha nincs jelezve, miről/melyik epizódról szól, csak beleolvasás után lehet megtudni. Úgy meg olvasson bele a halál.
___
8x06 - Caretaker
Nem volt rossz, de annyira nem is jött be. Legalább Danny jelenetei jók voltak, ő nagyon szimpi, bár erre rá is segítettek az írók, hogy a Doctort ilyen kicsit Dr. House-os stílusba terelték időnként.
Zene és néhány jelenet komponálása pedig tiszta Sherlock volt megint.
-
spammer
veterán
válasz
Bucsi13 #1349 üzenetére
Jaja.
Én bírom őket most is, de egy kicsit növelhetnék az erejüket, vagy a hatalmukat, vagy valamit kezdhetnének velük, hogy tényleg olyan ellenfelek legyen, akiktől lehet tartani, és ha megjelennek, akkor azt gondoljuk, hogy "baj van". Szóval fel kellene rázni kicsit a Dalek témát.
-
eldrah
aktív tag
válasz
Bucsi13 #1329 üzenetére
Koszi,onnan volt nekem is...Csak én azt hittem a gépen rosszalkodik, hogy ilyen a video..hang van, meg állokép, meg felirat...okyan mint kiskoromban mikor diafilmet néztu k és anyám olvasta nekunk
azt hittem nálam van a hiba:/ Azt tudtam,hiányoznak részek, de azt nem igy megoldották...Jajj ez a 2013as film, az utazás térven és idoben jo volt..Koszonom az ajánlást...Érdekes volt,hogy készult a Dr.Who...Gondolom van alapja is...Bár fura,hogy a számomra ellenszenves Dalekok miatt lett sikere a sorozatnak
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- További aktív témák...
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest