- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #3042 üzenetére
mert a kritikusok nem merik elmondani a véleményüket.
-
válasz
jonnyjoker01 #3042 üzenetére
Nekem tetszett az uj evad , de en meg nem szavaztam ,lesz az tobb is mint 20%
-
salapp
addikt
válasz
jonnyjoker01 #3039 üzenetére
Jodie bevallottan neofeminista (bármit jelentsen is ez), okkal és céllal vállalta a szerepet, nagyon is jól elvolt egy takaró alatt a gyökér showrunnerrel, szóval így utólag azért nem mentegetném őt sem.
Ha nagyon őszintén nézzük őt ebben a szerepben, és ez alapján akarnánk színészmesterségbeli tudását megítélni, akkor azt látjuk, hogy csapnivaló, korábbi doktor-megformálóktól random lopkodó, "a más az jó" erőltetésével (pl. túltolt és funkciótlan akcentus) operáló, szándékosan önmaga halvány paródiájává váló történetben jelen-nem-létével.
Ha csak ezt láttam volna tőle, rendezőként soha, semmilyen szerepre nem kérném fel, messze elkerülném. Ha a saját pocsékságára és a DW-szétqrására történt nyilatkozatait is nézem, akkor meg még vendégségbe se hívnám, mert magánemberként is igen komoly aggályaim vannak már vele kapcsolatban.
Ő már a legújabb, legagresszívabb szórakoztatóipari éra lovagjainak egyike.
"-Ezt akartátok, megkapjátok! Ja, nem, leszarom, ez igenis jó. Zabáld, még meg is sértődöm, ha nem ízlik neked!"
Ez látszik a fiatalokat célzó zeneiparban, filmiparban, vlogokban mindenhol.
Sok pénzből gőzölgő kutyaszarok, nagy adag tejszínhabbal és M&M cukorkákkal a tetején.
És taaaps! -
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #3037 üzenetére
"Itt sem magával a doktor színészével van a bajom": azt gondolni, hogy egy felvállaltan feminista főszereplő semmilyen hatással nincs a történetvezetésre téves elképzelés.
nekem az a véleményem, hogy ebben az évadban összefutott egy új, rutintalan showrunner egy saját elképzelésekkel rendelkező főszereplővel, és az egyik nem tudja, mit akarjon, a másik meg pontosan tudta, mit akar. ennek eredménye, hogy a szakadék aljából pislog felfelé a sorozat.
-
salapp
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2988 üzenetére
Fiammal gyakran nézünk újra a Tennant-Smith érából részeket.
Raxacoricofallapatorius. It has a twin planet. Clom. -
salapp
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2986 üzenetére
Hát ez az, egy vállaltan trash szórakozást kínáló Z nationban komolyabb történetvezetés, ötletek vannak, mint ebben a nemistudommiben, amit DW címén kiböfögnek.
-
Zoli133
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2961 üzenetére
Ryan nem igazán tudom hogy tudta használni az alien fegyvert, pláne beállítani az időt rajta, de nah, ez a legkisebb -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Kicsit túl amcsi rész volt, de amúgy hja, nekem bejött a témája is.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Nekem kicsit erőltetettnek hatott, főleg a végén a magyarázkodás, mintha töri órán lennénk...
-
Syl
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #2938 üzenetére
Nekem ő ugrik be ifjonc korom doktoraként.
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #2880 üzenetére
...amikor matt smith lett a doki, akkor a tardis is újjászületett, szóval lehet, mégse az asszonypilóta az ok -
brownus
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2859 üzenetére
oki,
amúgy ami a fácsén ment, amikor bejelentették, hogy nő lesz a doki, úristen mi ment ott. szomorú, hogy 2017ben itt tartanak emberek...
én nagggggyon örülök, hogy végre nem capaldi lesz a doki, ezt a nőt meg kedvelem már más sorozatból is.
-
brownus
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2847 üzenetére
mi a problémátok?
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #2855 üzenetére
capaldinál azért nem érezted, mert billnek nem volt célpont a doki.
Van egy-két riport Missyvel a neten, kőarccal benyög olyan emeletes baromságokat, hogy még a többi riportalany is eldobja az agyát tőle. irl jobb, mint a sorozatban volt, emiatt kicsit pozitívabb nálam
-
consono
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #2849 üzenetére
Az egész csak azon múlik, hogy még Capaldiként lesz e companion váltás vagy sem
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Női doktor-férfi társ. Szóval ezt most nem vágom mire érted.
-
Alexios
veterán
válasz
Férfi companion - női doktor miért lenne gay?
-
consono
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #2847 üzenetére
Én sem, ezért sem kommenteltem...
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #2837 üzenetére
akkor kevésbé burkoltan kérdezem: tényleg Olivia Colman ül a nézők között?
-
consono
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #2823 üzenetére
Nem értem mi a bajuk, hisz ha jól megnézzük ezzel a regenerációval a transzgender téma is meglesz...
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #2815 üzenetére
és akkor pont véletlenül pont akkor lesz nő a doki, amikor a kompánia leszbikus...
na ne...
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #2777 üzenetére
új sórunner, új doki, régi kompánia...
-
MineFox54
őstag
válasz
jonnyjoker01 #2601 üzenetére
Hát, srácok, remélem hogy értelmes új évad lesz, értelmes íróval és jó doktorral.
(bármi rasszizmus vagy lenézés nélkül35-49 közötti fehér férfi lenne most ezek után az ideális. Feketét szerintem nem lenne érdemes behozni, mert "csak" egy bőrszínváltás lenne, rendesen "fekete kultúrát" nyilván nem fognak behozni, akkor meg semmi értelme nincs. Nő pedig _szerintem_ nem lesz, mivel az időúr nővé válása kártya ki lett játszva Missyvel, aki egészen eddig szerepelt is, úgyhogy szerintem nem játsszák el a közeljövőben.
+ rejtett sub.
-
Zoli133
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2764 üzenetére
Lehet én értem félre a mondandód, de az a doktor, mármint az első '63-ból -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #2755 üzenetére
Közben leesett, hogy jövő héten már a finálé van.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #2753 üzenetére
Spoileres részre a válasz: Nem.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #2735 üzenetére
Nem találtam még infót róla, de itt elég sok van, ami akár nagyon spoileres is lehet, szóval csak óvatosan, mindenki saját felelősségre: [link]
A spoileres részre: na nekem pont az nem tetszett. Még lehetett volna valami jó belőle, de az utalás itt nagyon erőltetett volt nekem.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #2733 üzenetére
Nekem kezd egyre kevésbé tetszeni, pontosabban egysíkúvá válni.
Eddig mindig próbálták a mindennapokba belecsempészni az új dolgokat, most úgy érzem, hogy a mindennapokat próbálják belecsempészni a fikcióba.
Bill sem bontakozott ki igazán, mert ha ennyit tud csak, akkor az nagyon gáz, bár ez az írók hibája is lehet.
A Doki már régóta nem tetszik.
A mostani rész meg olyan borzalmasan sablonos volt, hogy csak fogtam a fejem.
A következő rész ajánlójára meg már nem is emlékszem.Nagyon várom a következő évados rebootot.
-
Tertius
tag
válasz
jonnyjoker01 #2725 üzenetére
Megnéztem azokat is. Sajnos, úgy tűnik, ez már nem az én sorozatom. Legalábbis jelenleg.
Amikor, mint a Föld elnöke egy helyre vitte a kínai, orosz, amerikai katonákat, hogy tárgyaljanak a világbékéről, annál a résznél írás közben nem zengtek a szirénák, lámpák, harangok, dudák annál, aki írta? Pokolian cheesy volt. Lásd az erkölcsi résznél.
Hogy legyen pozitívum is, a Veritas sztori eleje tetszett (a szimulációs rész egyenesen jó volt), de a lecsapása (az inváziós résszel) nem sikerült. Megint. Az utóbbi három évadon végig úgy érzem, hogy ha van is jó ötlet, nem sikerül kiteljesíteni a sztorit."de azt sem zárom ki, hogy csak az írók már lassan nem tudják mit írnak)" Ez mondjuk bennem is felmerült, mert sokszor kicsit skizo módon viselkedik a Doki. Néha megy a világfájdalom, hogy szegény időlord, de sajnáljuk, mekkora teher blabla, máskor gond nélkül oktat vadidegeneket. Bizarr, mintha kétféle Doktor lenne, és azt kapnák elő a fiókból, aki éppen kell. Nincs koherencia, pedig Capaldi dokija a debütálásakor még egy mogorvább, idősebb, grumpy cat doktorként indult, pici war doktor beütéssel, de ez néha teljesen eltűnik. -
Zoli133
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2693 üzenetére
Fotonikusan eltűnt? Nekem úgy tűnt a gyerek is csak le esett. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2692 üzenetére
Bocsi a duplaert
Megpedig az hogy amikor a gyereket lerantottak a melybe azok a halak akkor a keze fotonikusan eltunt amikor meg a doki es az utitarsa (nem tudom megjegyezni a nevet) meg siman csak leesett a vizbe mert eltunt a jeg. -
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #2660 üzenetére
meg se gyújtották...
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #2658 üzenetére
5-9. évadig fent van Netflixen, ezért reménykedem hogy fent lesz az új évad is gyorsan. Kellenének a jó minőségű részek.
Közben láttam a Graham Norton Showban Peter Capaldit. Beszélt arról is miért hagyja el a sorozatot. De igazából nem mondott semmi kézzelfoghatót.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #2656 üzenetére
Miiii? Miért? Csak oda rakják fel?
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #2654 üzenetére
Jaja, elég korán, mi időnk szerint 8:20-kor.
Netflixre mikor kerül fel? -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #2652 üzenetére
-
Énke85
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #2562 üzenetére
+(#2564) monstre
Először is köszi mindenkinek a kedves fogadtatást!
2010 körül kezdtem el nézni a sorit 1 barátom javaslatára, vagy inkább unszolására
Az 1. résznél ("Rose") még értetlenül pislogtam, hogy mégis hogy tetszhet valakinek egy ilyen gagyi szar?! Azért adtam neki még1 esélyt és végülis nem bántam meg cseppet sem
A "The empty child/The Doctor dances" részeknél már ki is alakult a függőség... És ott nagyon meg is jegyeztem Moffat nevét, m érezhetően kiemelkedő részek voltak.
Egyébként én szerettem Ecclestone doktorát is, függetlenül attól, ahogy azóta áll a sorozathoz (ami valóban nem szép dolog..
). Szerintem újrakezdéshez/bevezetőnek pont megfelelő Doctor volt, egyáltalán nem játszotta rosszul. Bár be kell valljam, hogy mikor megjelent David, sokkal jobban tetszett (mármint az alakítása elsősorban
), vhogy feldobta számomra a sorozatot
Végülis szinte kijelenthetném, h ő a kedvenc doktorom (bár a classic-ot még nem sikerült végignéznem, csak az 1. évadig jutottam), de valahogy mégsem tudom ezt mondani, m közben meg mindegyiküket szeretem. Mindegyikük hozzátett vmit a Doctor-hoz, mindegyiküknek megvannak a saját kis "zizijei", szerethető vonásai. Szóval nincs kedvenc doktorom, és ez nagyjából a companion-okra is igaz. Martha-t az elején nem bírtam, m hiányzott Rose, de aztán nagyon megkedveltem őt is
Egyedül Clara-nak nem sikerült elérnie ezt nálam, de erről meg nem ő (Jenna) tehet, hanem a rosszul megírt karakter... (amúgy zygon-ként zseniális volt!!). Részekből is van jó sok kedvenc, a már fent említett "The empty child/The doctor dances"-en át a "The Angels take Manhatten"-ig, sok is lenne felsorolni...
Sajnos az új évadokban kevés jó rész volt, őszintén szólva nem is nagyon néztem meg őket 1, max. 2-nél többször, pedig a régebbiket legalább 3-4x láttam... Így sok nem is maradt meg igazán, lehet majd újranézem vmikor ráérő időmben. Mindenesetre nagyon remélem, h lesz ez még újra jobb is, m Peter ennél jobbat érdemel! Jó Doctor ő, van még benne több, amit egyelőre nem tudott megmutatni, csak jó részeket kéne kapnia...
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #2562 üzenetére
kompániák: én bírtam doktor Donnát, főleg, mikor a dalek apokalipszisnél akkorát [link], hogy azóta is fáj a hasam a röhögéstől.
a kedvenc jelenetem pedig Amy esküvői monológja -
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #2558 üzenetére
róla van szó
lehetne vele doktorost játszani -
PhilBrick
őstag
válasz
jonnyjoker01 #2556 üzenetére
Hanem? Georgia Moffet
-
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2543 üzenetére
Egyet kell hogy értsek veled, szerintem sem Capaldi hibája, hogy gyenge lett az előző 2 évad, a forgatókönyvírók végeztek eszméletlenül pocsék munkát.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #2543 üzenetére
A Capaldis részben még azért nem vagyok 100% biztos, de az tény, hogy sokkal fantáziátlanabb lett az utolsó 2 évad. Vagy lehet már csak nem tudnak itt sem újat kitalálni. Ami azért is bosszantó, mert megvalósításban képileg és hangilag és vágásilag a legjobb évadok között van.
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #2507 üzenetére
azt, hogy a gotban keresd, jól megalapozza a topic neve, amibe írsz
mert ha még az amerika kapitányban kerested volna... -
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #2503 üzenetére
a legutolsó évadban.
ő kötött szerződést azzal a szörnnyel, ő irányította azt a szörnyet, ő volt a polgármester. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
jonnyjoker01 #2503 üzenetére
Technikailag halott, csak hat ugye az idő megállt a számára.
-
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2454 üzenetére
Cserébe jól sem
-
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #2439 üzenetére
én meg azon, hogy mi a fenét csinált ott azon a kis helyen annyi koponyával...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Ez bennem is felmerült a rész megnézése után, de asszem ezt is annyi magyarázattal le kell tudnunk, hogy Doctor Who...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Erővel.
Hittel.
Időlord kézzel.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Nagyon lassan.
-
Armahun
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2365 üzenetére
Az hagyján, de még az angol felirat se jó a részhez...
-
Bucsi13
tag
válasz
jonnyjoker01 #2353 üzenetére
Eldöntöm én helyette nagyon szívesen
-
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2344 üzenetére
Nyilván nem minket kell hogy megijesszenek ezen jelenetek, de azért azt szerintem bármennyi idősen fel tudja mérni az ember, hogy melyik a legijesztőbb rész, akkor is, ha nem igazán ijesztő számára egyik sem.
Én szerettem Clara-t, mint Companiont, számomra Donna és Martha voltak a leggyengébb Companionok. -
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2342 üzenetére
Wtf, sokkal darkabb epizódok is voltak ennél,
Clara halála meg szerintem egyáltalán nem volt traumatikus, nem volt semmi durva jelenet közben...
Csak ebben az évadban fel tudok sorolni legalább 2-3 részt, amik durvábbak voltak (Under The Lake, Sleep No More), szóval nem értem a felháborodást. -
bambano
titán
válasz
jonnyjoker01 #2329 üzenetére
?és akkor hogy kerül bele a dalekbe -
Cyber_Bird
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #2329 üzenetére
Barmennyire is tetszett amikor
elkezdte mondani hogy mit fog tenni ashildarral, sajnos nem illene bele a karakterebe, foleg hogy evadokon at azon agonizalt, hogy o nem gonosz es jofej es no more war doctor meg how could you forget, eternal war, i'm different, etc.etc. Ettol fuggetlenul, abban a par jelenetben ereztem azt, hogy ezigen ez a stilus nagyon menne capaldinak es barmennyit elneznek belole... -
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2322 üzenetére
Barátok közt, Jóban Rosszban, Marichuy, Szulejmán, illetve bármely más szappanopera
Ha kínozni szeretnéd magad, próbálj meg 1-nél több részt végignézni bármelyikből.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #2316 üzenetére
Volt ebben a sorozatban is érték, jó pár évadon keresztül. És nem keresem a hibákat. De van az úgy, hogy folyamatosan nem jó valami. És a 8. évaddal eléggé egy minőségváltáson ment át a sorozat és nem a jó irányba. Pár éve még izgatottan vártam az új részeket, most meg elgondolkozom rajta, hogy akarom-e ezt nézni még aznap vagy inkább várok vele pár napot.
Nem nyújtja azt a sorozat, mint amit régebben. Ha gagyit akarnék nézni (nem akarok), akkor néznék más sorozatot.
De mivel a remény hal meg utoljára, még nézem, mert hátha egyszer jobb lesz.+ sok ezer sorozatrész után mondom mindezt.
Küldtem a füstjelet.
-
spammer
veterán
válasz
"eddig életemben nem láttam egy sorozatot sem, amit nem szerettem."
Akkor neked nincsenek nagy igényeid, hogy finoman fejezzem ki magam.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Egy jó sorozatban nem kell keresni a háttérszálat, hanem elég egyértelműen ott van. A sorozat egyik legnagyobb előnye pont az a filmekkel szemben, hogy jóval hosszabb idő áll a készítők rendelkezésére a cselekmény kibontakoztatására, illetve a szereplők bemutatásra, jellemfejlődésére, ergo sokszor jóval komplexebb történeteket lehet leírni egy sorozattal, illetve sokkal mélyebb jellemrajzot tud adni egy jó sorozat a szereplőiről, mint egy film. Na most ha nincs háttérszál, ezek egyikére sincs esély, ergo elveszti az egyik fő jellemvonását a sorozat és marad egy heti történetes sorozat, aminél a részek között kb csak a szereplők és az alaphelyzet a kapcsolat, semmi más.
Nem tudom, te milyen sorozatokat nézel a DW-n kívül, de ha szerinted a fent leírtak közül utóbbi (heti történetek, 0 átvezető szál) a jó sorozat, akkor ajánlom neked a krimik közül is a leggyengébbeket...
Nézz meg bármely Dél-amerikai/magyar szappanoperából akár csak 1 részt is, megnézem, abban milyen értéket találsz -
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2297 üzenetére
Az utóbbi 2 rész valóban rendben volt, de az évad korábbi részei gyakorlatilag egytől-egyig elég gyengék voltak. Nem az idő szépíti meg a korábbi részeket, hanem ott konkrétan kerek, lezárt sztorik voltak, míg főleg az előző évadban kb az összes rész lezárása elkapkodott, összecsapott volt, a jelenlegi csak simán unalmas és gyenge sztorik voltak.
Illetve ugye azt sem lehet elfelejteni,h ebben az évadban konkrétan 0 átívelő szál van... -
Armahun
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2284 üzenetére
Ha nem látom, hogy írtok ebbe a topikba eszembe sem jutott volna, hogy szombaton volt új rész
.
Kíváncsi leszek viszont a fináléra, hogy tényleg meg e fog állni a levegő.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #2273 üzenetére
Nekem pont a gitározás nem jön be. Vagyis hát az sem. Szorri.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
jonnyjoker01 #2263 üzenetére
Mondjuk értem a morális döntést, de simán lehetett volna a viking csaj is a társa később.
De amúgy is, hol van River Song?
-
Zoli133
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2239 üzenetére
Amúgy elsőre fure volt nekem is a szemüveg, de így, hogy kb részenként van 10mp-e így bőven elmegy. Bizonyos szempontból a csavarhúzó kicsit túlhasznált volt, így legalább van hely egyéb kütyüknek is akár.
(persze a csavarhúzó jó dolog, de hát volt már jópár évad nélküle, igaz, az még nagyon más korszak volt még)Amúgy a mostani rész szerintem kifejezetten jóra sikeredett. Nem jött át Maisie alakítása az előző részben most viszont most nagyon jól helyt állt szerintem.
-
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2213 üzenetére
Ez átjött, de ettől még szerintem elég gyengére sikeredett a dolog. Csomószor megszegte már a szabályokat a Doctor és eddig is megváltoztatta már a múltat emlékeim szerint, eddig csak az volt a kifogás, hogy vannak fix pontok az időben, amiket nem lehet megváltoztatni, de ezeken kívül nem sok minden mást csinált, mint az idő folyásán változtatott...
Én személy szerint az előző évadban pont nem emiatt sírtam és a fórumos hozzászólások nagy részében is inkább amiatt panaszkodtak az emberek, mert elkapkodták az írók a részeken belüli befejezéseket, illetve mert nem volt normális átívelő szál. Jelen évadban egyelőre nincs átívelő szál és ebben a dupla részben elég gagyi lett szerintem a sztori is...
A paradoxon bemutatása pedig egyrészt elnagyolt volt, másrészt kb alig jutott rá idő. -
Secunda
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #2213 üzenetére
Ezzel csak az a probléma, hogy ez a nagy szabálykövetés már ott megbukott, hogy a Doktor ott és akkor szegi meg azokat, amikor és ahol kedve tartja . . . és most nem az időlordos megszegést értem, hanem a "sz*rjuk le az egészet, mert jól hangzik egy történet, és legyen ez a feloldása" értelemben (az írók oldaláról). Lásd Gallifrey visszahozatala és tsai, amiket az évadok alatt elkövettek. . . szabályokról hadoválni azzal a múlttal, amivel rendelkezik, eléggé tökönszúrás. Most is meghaltak jópáran, de csak Clara számított, a többi nem. Miközben Clara megmentésére rohan, meg prédikál egy csávónak arról, hogy nem lehet megmenteni azokat, akiket szeret . . . úúúú, ekkora tökönlövést én nem vártam ettől a résztől, már majdnem undorító volt. Régebben az ilyen, eszemmegáll részek vége felé volt egy-egy nagy releváció, amikor rádöbben a dolgokra, neki és a nézőnek is helyére kerül az utolsó puzzle, és akkor leesik az áll. Most ez elmaradt, és bár ez a fisher king tényleg csak egy kis bábu szerepben volt, azért jó lett volna legalább valami minimális háttér neki, amivel jobban beleillik a sztoriba . . . ez még megbocsátható, ha az időutazós téma jó, de a fentiek miatt azt is eléggé képmutatónak tartom, azon kívül, hogy óriási csinadrattával egy "egyszerű" ok-okozat hurkot magyaráz. Ami egyébként ötletes, csak a fanoknak kicsit elkoptatott. Ennél pl. a Catherine Belles Bermuda háromszögben sokkal álleejtősebb időanomáliát mutattak be (nem lövöm le a poént, érdemes megnézni!). Rocksztárkodásra, gitározásra, napszemüvegre van idő és energia. Remélem, a célzása arra, hogy jó lenne regenerálódni, bejön -
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2205 üzenetére
Ok, rosszul fogalmaztam, de ettől még ugyanúgy működnie kellett volna a dolognak akkor is, ha ő elkezdi megölni az embereket, akik látták az írást... -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #2205 üzenetére
Igen, minél több "szellem" volt, annál erősebb volt a jel. -
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2203 üzenetére
Azt hinné az ember,h egy ilyen hiper-szuper űrhajóban van valami kommunikációs berendezés...
De ha más nem volt valóban, akkor meg miért nem ölt meg jóval több embert ő maga, hogy gyorsabban legyen erősebb kimenő jele?
Nálam 6/10 a rész. -
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2164 üzenetére
Aki nem szeret olvasni, az rossz helyen jár, mert ez egy fórum
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #2142 üzenetére
Nekem sem tetszik Missy. Bár ebben a részben jobb volt, mint az előző évadban.
John Simm-t viszont imádtam. -
Armahun
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2109 üzenetére
Szerintem meg fog minden változni.
A mostani helyzet azért alakult így, mert mikor annó megtudta, hogy ki az a gyerek akin segíteni akar inkább ott hagyta.
Most visszament, hogy megölje és így ne alakuljon ki az a helyzet amiben meghalnak a lányok.
Viszont ö a doktor, nem használ fegyvert, most sem fog, inkább elhozza onnan a srácot.
Annyira nem fog megváltozni, a történet, hogy ne alkossa meg a Dalekokat, de annyira igen, hogy egy picit másként alakuljon a találkozás és Claraék ne vesszenek oda.A kép különben a Faun labirintusa című filmből van. -
Secunda
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #2061 üzenetére
Ezt most jól leírtam, közben pedig, amikor újranéztem a Matt Smith-féle részeket, elfelejtettem az 50 éves évfordulós részt megnézni, amely gyakorlatilag ugyanezt a témát pedzegeti . . .
És nem is akárhogyan.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #2061 üzenetére
Akkor mar az igazi War Doctort kerem
-
Secunda
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #2050 üzenetére
SOK SPOILERREL, de most redőny nélkül
Nemrég néztem végig a Matt Smith éra évadjait, és az elsőtől (5, évad) eltekintve, a 6. évad végétől, 7. évadon át, az is elég sötét. A főszálak erősen kapcsolódnak a Doktor halálához, a 7. évad végén ugyebár Pondék sorsa is lezárul, és azok igencsak szomorú, eléggé sötét, reménytelen részek. Valahogy túl sokat foglalkoznak benne a halállal . . . főleg, ha a lehetetlen lány történetét és annak a végét, trenzalori temetőt is hozzávesszük a Doktorral.
Most így végiggondolva az ötödiktől eltekintve nagyon erősen jelen van a Matt Smith féle doktor életében a halál, burkoltan - nyíltan rengeteget foglalkoznak vele, és egyre sötétebben. Engem ez egy kicsit zavar, de végső soron a dráma "élvezetes", és Smith is egy teljesen új dimenziót nyit meg az állas ember bohókás sztorijaitól kicsit elszakadva / azt kiegészítve. Tehát végső soron jót én "élveztem", hogy drámaibb lett, sokat tett hozzá. Amy és Rory sorsa külön szívfacsaró, velük elképesztően jól működött a 11. Doki. The Power of Three.
Capaldinál nem érzem ezt a nagy drámát, pedig elég zaklatottan jött világra . . . és az első rész után mintha teljesen elvágták volna ezt a szálat, csak néha-néha emlegetik (Doktor jó Dalek . . .), hogy sötét is van, vagy legalább is kellene, hogy legyen.
-
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2054 üzenetére
NCIS jobb ennél, ott legalább normálisak krimi viszonylatban a heti ügyek
Az előző évadban DW-ban viszont olyan összecsapott befejezéseket láthattunk,h az valami hihetetlen és nagyon nem méltó az előző évadok színvonalához.
-
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #2026 üzenetére
Jaja, ez a nyár is mindjárt véget ér
-
.LnB
titán
válasz
jonnyjoker01 #1969 üzenetére
Világos. De nagyon profi.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
jonnyjoker01 #1959 üzenetére
Done.
-
Bucsi13
tag
válasz
jonnyjoker01 #1913 üzenetére
Ajánlanám figyelmetekbe a Twitter #dwsr hashtagjét
Nem spoileresebb mint egy-egy Next Time trailer.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #1913 üzenetére
Eléggé rákaptak az fb oldalon a szivárogtatásra, szóval majd linkelgetek
-
Armahun
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1880 üzenetére
Ezt ugye nem a bemutatóból szűrted le.
-
Armahun
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1872 üzenetére
Inkább existenz.
-
Ragnar95
félisten
válasz
jonnyjoker01 #1863 üzenetére
Ezen jót szakadtam
Boldog Karácsonyt -
salapp
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1855 üzenetére
Ja, ezt még nem, de egy évadnyi "nemtudjuk,merreakarunkmenni" már mögöttünk van.
-
salapp
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1853 üzenetére
Hurrá, kapunk egy belowaverage karácsonyi részt!!!!
Hardcore fannek kell lenni, hogy még várjuk ennek az évadnak bármely részét.
Sorry.
De persze yippie meg minden! -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #1848 üzenetére
Te inkább menjél a...sorozatos topicba
(#1849) bambano fogalmam sincs, még csak annyi jött ki "hírnek", hogy folytatják
-
salapp
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1845 üzenetére
Ohh, enyém már lassan tizenöt és kontroll alatt, megbeszélve nézi velem a WD-t, Zombieland az egyik kedvenc filmje, persze a Monty Pythonok mellett, de a LOTR annyira nem jött be neki. Ez meg szintén valami fantasy dolog., csak királyságos (gondolom).
Új kedvence a The strain. -
salapp
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1837 üzenetére
A végén még én is beadom a derekam és megkukkantom (csak egyedül leszek vele a családban, úgyhogy vez. nélküli fülessel éjszakánként csapathatnám).
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #1837 üzenetére
Nem 4, és most jön az 5.?
-
salapp
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1822 üzenetére
Tegnap néztük meg a GoftheG-t, és vicces volt, hogy már tudtam, hogy egy fura lény lesz "Amy".
Felismertem elég könnyen - így már. -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #1822 üzenetére
Akkor az már inkább SupNat vagy Constantine
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #1806 üzenetére
Nem véletlen tettem be a képet
Tennant bácsi osztotta meg. -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #1783 üzenetére
Pssszt, spoiler
-
salapp
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1730 üzenetére
Alternatív DW-sorozatra gondoltam, Tennant főszereplésével, ebből következik, hogy abban az említett kísérők sorsa máshogy alakulna.
Missy abszolút király karakter az évadban mind közül. De egy 10. Doktoros évadban egy David Morrissey simán hozta ezt a szintet, egyrészes szereplőként is.
Szóval inkább úgy fogalmaznék, hogy ez az évad annyira ergya, hogy már egy Missy is kitűnik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
jonnyjoker01 #1728 üzenetére
Időutazós sorozat, legalább Harknesst hoznák vissza.
-
.LnB
titán
válasz
jonnyjoker01 #1728 üzenetére
Nyugi, Moffat se tudja...
Tudom RTD éra de akkor is.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #1720 üzenetére
M'kay
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #1713 üzenetére
Akkor csak a te kedvedért most feltöltöm az eredeti forgatókönyvet .
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- További aktív témák...