- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Elég gyenge volt ez a S02E05-ös rész, előtte viszont egész jó volt a 4. rész.
-
Narxis
nagyúr
Miss Belinda Chandra
Azért én ennyi pontot nem adnék a 3. részre, ott
? Abszolút nem értettem, hogy ez hogy működik. Ezt leszámítva viszont azért ég és föld a különbség a Chibnall érához képest. Simán végig tudom nézni az epizódokat, még tetszenek is, talán kicsit felvizezett Doctor Who ez de ez legyen a legnagyobb baja.forgolódott szegény nő először aztán nem történt semmi vagy most az is kellett, hogy valaki pont szemből nézze -
Narxis
nagyúr
válasz
perge666 #3266 üzenetére
Ezt már a Disney csinálja és szerintem azért is kezdték első évadtól a szamozast mert tényleg bárki nézheti, nem igazán kapcsolódik a korábbi részekhez. Amolyan soft reboot ez.
Btw. A 2. évad első része szerintem nem lett rossz de azért nem gondoltam volna, hogy az
szót hallani fogom ebben a sorozatban.incel -
Narxis
nagyúr
Vége az első évadnak. Azt kell mondjam, hogy zongorázható a különbség a Chibnaill érához képest. Russel T. David még mindig tud valamit de most vagy én lettem túl öreg a Tennant éra óta vagy azért látszik, hogy miért hagyta ott, nem tud már olyan brilliánsan összefüggő részeket írni, mindenhol azt éreztem, hogy baromi jól indul aztán siet, egy csomó dolog nem is lett megmagyarázva és ez iszonyúan zavaró. Voltak a Tennant érában is rövidre zárt magyarázatok, "timelywimely" meg stb. de ott azért volt egy megdöbbentően jó sztori, itt meg hát valahogy nem volt igazi.
Minden epizódra tökéletes ez a meme:
-
Narxis
nagyúr
Megnéztem az első részt gyerekek, igazából Russel T. Davis se a régi már bár látszik nyomokban, hogy azért van tehetsége de ez se menti meg a sorozatot átszövő ideológiai igehirdetéstől. A lehetsz bármi, úgy vagy szép ahogy vagy lózungok emlegetése 10 percenként előjön, aztán egy totál idióta végkifejlet mindenféle dráma nélkül nehogy valakinek sérüljön a pici lelke bár hozzáteszem lehet, hogy csak nem akarták elijeszteni a potenciális új nézőket ha vannak egyáltalán, mert az első 5 perc is arról szólt, hogy dióhéjban elmondják, hogy ki is a Doktor honnan származik stb. tehát egy ilyen gyorstalpaló volt összesürítve. Viszont az epizód vége nagyon sejtelmes, csak én érzem úgy, hogy elhintették, hogy
?ez a Doktor igazából, lehet, hogy a Master Nagyon nincs kedvem a 2. részhez.
-
Narxis
nagyúr
Szerintem nem volt rossz az első két special, legjobban a 2. tetszett mert majdnem annyira bizarr volt mint némelyik régi Tennant rész. Tény, hogy a 3. viszont tele volt cringe -el meg nem is értem miért kellett ezt így megoldani. Majd meglátjuk mi lesz a következő évadban, sokat nem várok de legalább legyen jobb mint a Chibnail éra.
-
Narxis
nagyúr
S13E01-E02
Elég jó lett, talán hallgatnak a rajongókra. Nagyon remélem, hogya 2 csávó nem csatlakozik a Doktorhoz úgy hogy marad Yaz is, hogy aztán szét legyen cseszve az évad mert nem lehet a sztorira koncentrálni hanem a 3 társ lesz főszerepben, annak örülnék a legjobban ha Yaz búcsúzna és a brit csávó csatlakozna. -
Narxis
nagyúr
Doctor Who S13E00 Revolution of the Daleks
Ez nem lett jobb gyerekek, majdnem elröhögtem az elején magam mikoraz volt a nagy terv, hogy security drónt csinálnak a dalek maradványból aztán olyan dolgokat tudott amit most is tudnak már technológiailag, igen még azt a fülsüketítő frekvenciát is megcsinálták tudtommal. 2 ok miatt néztem végig: 1. imádom a Dalekokat, végig nekik drukkoltam btw és 2. Jack Harkness -
Narxis
nagyúr
S12E10
Azt a hű meg a ha... lehet ezt még fokozni? Lehet ennél rosszabb még a Doctor Who? Igen, lehet.Semmi értelmét nem látom a Mesternek. Most akkor mit is akart? Megtörni a Dokit? Legnagyobb cringe mégis a
Doki megmentése volt a végén. Helló Doki, én egy öreg ember vagyok majd én felrobbantom a bombát, szaladj mert rád szükség van. Szeva!
Ezt sokkal jobban ki lehetett volna hozni, azért ha már kellemetlen jelenet akkor szoros másodikként ott volt Graham és Yasmin beszélgetése. Igazából nagyon próbálkoztak másolni a régebbi epizódokat, amikor még jelentett valamit a sorozat csak hát nem akarnak vagy nem tudnak rendes, értelmes sztorit kerekíteni. -
Narxis
nagyúr
Gyerekek most én néztem el valamit vagy a S010E06 epizódban a madagaszkári srácról teljesen megfeledkeztek az írók? Az még hagyján de
. Hasonló szitu volt asszem a hoteles résznél is, nem? Egyszerűen random mellékszereplők úgy tűnnek el az epizód végére mintha nem is léteztek volna. Most mondanám, hogy biztos valami "Bad Wolf" szintű sztorit készítenek elő de sajnos ezekből nem nézem ki, hogy rendelkeznek ekkora kreativitással. Olyan mintha próbálnák másolni a régi évadok epizódjainak szerkezetét csak hát nem rendelkeznek a szükséges képességekkel meg ugye meg is kell jeleníteni valami fontos üzenetet így a rész végére legjobb esetben is 10-ből max. 4 pontot tudok adni mert értelmetlen katyvasz az egész sztori és nem segít rajta, hogy látszólag a Doki barátai össze-vissza bolyongónak, hogy el tudják mondani az 1-2 mondatos szerepüket.a halála teljesen értelmetlen volt -
Narxis
nagyúr
Doctor Who
12x01Voltak történések, de valahogy nem érzem, hogy jó lenne de nem tudom pontosan meghatározni, hogy mi a baj.
Úgy érzem próbálják lemásolni a sikeres részeket, tehát a rész végére marad 1-2 nagy rejtély de ugye ez folytatásos rész tehát majd meglátjuk, hogy tanultak-e valamit. A kísérők meg túl sokan vannak, szinte ordít az epizódról, hogy alig tudnak nekik feladatot adni úgy hogy mindenki eleget szerepeljen.Talán leginkább Sacha Dhawan -nak nem áll jól ez a szerep pedig Iron Fist-ben is gonoszt és jól játszott de ott pont egy csendesebb karakter volt. Na meg az öltöny a Doktornőn...jajj. -
-
Narxis
nagyúr
válasz
#54715584 #3061 üzenetére
Én már Capaldi-nál is húztam a szám, nem voltak olyan jók a részek mint korábban de persze ennyire rossz nem volt mint Jodie-nál. Tennant és Smith alatt az epizódok érzelmi hullámvasutak voltak sőt a bizarr szót használnám azokra a részekre de minimum megdöbbentőek voltak. Ez mostanra teljesen eltűnt, holt unalmas részek voltak és a tetejébe a karakterek se érdekesek. Szerintem lesz még 1 évad kis változtatással aztán ki lesz dobva az egész brigád.
-
Narxis
nagyúr
Szánalom, hogy SG-n, hogy örömködnek, hogy milyen jó volt ez az évad. Az ilyen embereknek úgy látszik teljesen mindegy, hogy miről szól a sorozat csak stimmeljenek a nevek.
-
Narxis
nagyúr
Én ezt csak most vettem észre amúgy nem szoktam nézni rottentomatoes-t: Link
Matt Smith távozása óta számomra lejtmenetben van ez a sorozat de nekem nem az számít, hogy ki a Doktor, szerintem az jó ha 20%-ot ad az élményhez. Jó sztorik kellenek, olyanok amik olyan csavarokat tartogattak mint Smith vagy előtte Tennant idejében, sőt Tennant-os sztorik számomra nem csak áll leejtőek voltak hanem iszonyoúan bizarr némelyik már horror/thriller kategória. Emlékszünk az űrkönyvtáros részre? Vagy a Mars-osra?
Ezek olyanok voltak, hogy a fejemet fogtam miután megnéztem és vagy fél percet bámultam, hogy feldolgozzam amit láttam annyira elmerültem az epizódba.
Na ez hiányzik most. Teszek rá, hogy most nő vagy férfi a doktor de nagyon kellenének a jó epizódok.
Hehe, most olvastam vissza, látom nem vagyok egyedül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel