- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aucor
senior tag
Nálam ez pont fordítva csapódott le, a 4. rész "csak" egy töltelék epizódnak tűnt, míg az 5. rész egy fokkal jobb volt szerintem.
S02E04:
Nem értem a koncepciót, hogy miért kellett visszahozni Rubyt egy rész erejéig. Habár, másodjára átgondolva, talán csak korainak érzem, hogy visszahozták. A történet nekem gyenge közepes, love story, váratlan fordulat, majd egy egyszemélyes hadsereg lerohanja a UNIT-ot. Kate a végén szerintem teljesen karakteridegen volt, illetve nekem unalmas már, hogy állandóan az apjához hasonlítják. 20 éve ő vezeti a UNIT-ot, hát komolyan. A doktor beszéde a végén azért ütött. 6.5/10 nekem. S02E05:
E z a főgonosz az 5. részben... Célja, hogy kitörölje a nagy történetmesélőket az emberek emlékezetéből... Hááát... Elég gyengére sikerült. Viszont a történet maga szerintem ötletes volt, kicsit a Rings of Akhaten jutott eszembe róla (S07E07). 7/10 nekem. -
törölt tag
Hát, gondolkoztam, hogy írok, de aztán inkább nem.
A Mester és Doki kapcsolata mindig ez a se veled se nélküled volt (nyilván a se nélküle az a Mester), de ezt itt nem tudtam értelmezni nagyon.
Kesze-kusza volt, mondjuk eléggé pörgős, de azért mégis, nah.
Hanyadszor csavarjuk már ki ugyanazt a nagy háborút meg egyéb dolgokat.
És csak hogy legyen változás, már megvan a köv rész (gondolom karácsonyi?) címe és a következő főellenség. Micsoda csavar!
Engem itt már a nagy titok sem mozgatott meg, inkább néztem volna Picard új részt.Egyre inkább efelé hajlok:
-
törölt tag
Igen, Capaldinál már én is szemforgattam kicsit, de ő még sajnos mindig jobb volt és a részek, sztorik is. Nem is értem, a Master / Missy dolgot zseniálisan megoldották, ezt meg így elszúrni.
Tennant és Smith valóban jó volt, Tennantos részek a kedvenceim. Aztán lehet már elég volt egy sorozatból ennyi évad? Bár nem a szokásos naptáros megoldást követik az idővel, de lehet nem is baj, hogy néha ekkora szünetek vannak.
Azt nem tudom Jodie mennyi időre írt alá, de inkább cserélném Chibnallt és a rendező(ke?)t meg a stábot. Az újítással minden régit kidobtak, aztán ez lett belőle, pedig pont a progresszivitás lett volna a lényeg.
Engem a 3 companion is zavart. Pontosabb pár rész után már mintha nem is lettek volna, értelmét nem sokat láttam, inkább lett volna egy, de az emlékezetes.
*sóhajt *legyint *szemforgat
[huffs and puffs dramatically]#3063) jonnyjoker01
Pedig voltak ígéretes sztorik, de egyik sem volt mély, egyik sem volt emlékezetes. -
törölt tag
Hát, azt nem láttam, de az utolsó évadot már nagyon szemforgatva néztem végig.
Mindenki sírt, hogy Moffat milyen gáz, erre megkaptuk Chibnallt, nesze nektek. Ez nem frissítés volt, hanem hígítás, a rosszabbik fajta, kannás bor.
Borzasztó rossz volt az évad, szerettem Jodiet más művekben, de mint Doctor nálam erősen megbukott és ez nem biztos, hogy teljesen az ő hibája.
Alig maradt valami érzés a régi doktoros részekből az elnagyolt sztorikról már nem is beszélve.
Elolvastam a következő évad részeit, sajnos azoktól sem várhatunk sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!