- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tertius
tag
válasz
Ragnar95 #2545 üzenetére
Én Capaldiban nem lennék biztos . . . bár nem tudom eldönteni, hogy a doktorának bizarr hangulat-váltásai a béna írásnak, a béna rendezésnek, vagy a béna színésznek köszönhetőek-e . . . az első kettő adná magát, de még ezekkel együtt is nem látom Capaldin, hogy lenne egy konzekvens doktor-képe, akit eljátszik (nem teljesen önjáró módon természetesen, hanem azzal együtt, amit a szájába adnak szövegként és instrukcióként).
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
válasz
Ragnar95 #2463 üzenetére
Szerintem is bőven belefért ez. Azért ott a vége kezdett kicsit
lenni, amíg ki nem derült, hogyszomorú 24 évig tart egy éjszaka.
Bár 2 dolgot nem értek:River miért nem ismerte fel előbb a Doktort?
Másik: ha Klárikát meg tudta menteni félig-meddig, akkor Rivernél mi a probléma? Előbbinél áthágott minden szabályt, akkor a feleségéért miért ne tenné meg még egyszer ugyanezt? Remélem ilyesmi irányba indul az új évad, nagyon örülnék Rivernek, nagyon sokat hozzáad a sorozathoz. -
spammer
veterán
válasz
Ragnar95 #2413 üzenetére
That's the sound of its engines. River Song has claimed it makes that particular sound because the Doctor leaves the parking brake on. "The Time of Angels"
According to "Underworld", the sound is made by the "relative dimensional stabiliser".
Szerintem mindegyik Tardis ilyen hangot ad ki, River Song magyarázata nem volt komoly, gondolom.
-
bambano
titán
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Ragnar95 #2317 üzenetére
Jó pár sorozatot néztem már ahol van
@spammer sorozat nézést akkor kezdtem el amikor itt a fórumon kérdezgettem, hogy mit ajánlotok. The100 volt az egyetlen ami nem tetszett, de abban is volt ami tetszett, ezért nem mondhatom el, hogy szar. Úgy látszik szerencsés vagyok, de eddig tényleg nem néztem még olyat ami 7-8 alatt van imdb-n (Z Nation, de az rohadt jó
) Ami ránézésre nem tetszik, abba bele se kezdek. De attól függetlenül én is látok hibákat a sorozatokban (DW pl.), de le képes annyira foglalni arra a negyvenöt percre, hogy nem nyilvánítom ki, hogy szar.
Más: ajánljatok már szar sorozatokat plz
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Ragnar95 #2211 üzenetére
Nem erted a resz lenyeget. Ennek a resznek az volt az ertelme, hogy bemutassa, mi tortenik ha a doki ellentmond a szabalyoknak. Ezert zsenialis ez a resz. Elozo evadban meg azert sirtunk hogy miert ne csinalhatna ezt/azt szabalyokon kivul? Itt a paradoxon kerult bemutatasra ami szerintem zsenialisra sikeredett. Annak a lenynek kb semmi koze nincs ehhez a reszhez azon kívül hogy o inditotta el az egesz folyamatot. -
k.kristof
őstag
válasz
Ragnar95 #2102 üzenetére
Amikor a dalekek elrabolják Amyt, Roryt és a Doctort, hogy segítsenek nekik a Dalek Asylumban, akkor ott mondják, hogy a bolygó tele van nanobotokkal, amik dalekké változtatnak. Mivel a kígyóember a dalekek szolgája, könnyen lehet, hogy ő is tele van ilyen nanobotokkal. -
bambano
titán
-
PhilBrick
őstag
válasz
Ragnar95 #2095 üzenetére
Én még nem merek nyilatkozni, nagyon beletenyereltek szerintem ebben a
dologba, megvárom míg kibogozzák.Davros A két hölgy exterminálása pedig nagyon átlátszó volt, se minket, sem a Doctort nem hatotta meg. Missy biztosan csak eltűnni akart és Clara sem a menekülős típus. -
bambano
titán
válasz
Ragnar95 #2022 üzenetére
hogy utálom, hogy ezeket a nyüves dalekokat nem bírták 50 év alatt eltaposni...
olyan uncsi már, hogy megöli, stb. azután két rész múlva valahogy megint jön egy dalek hadsereg, mert mikor leköpte őket, abban megmaradt a dns-ük és ebből képesek voltak két hét alatt új birodalmat meg 5000 csillaghajót felépíteni... -
bambano
titán
válasz
Ragnar95 #1983 üzenetére
"Hát igen, könnyebb dolga van, ha alkalmi kapcsolatot akar": végülis csak egy halom testőrön kell átverekednie magát a csajjal...
hogy visszakanyarodjunk a témához, vajon Klárika inkább egy dalekkal vagy Böskével ülne le karácsonyi asztalhoz?úgy hallik, a dalek nagyságrendekkel egyszerűbb eset
-
bambano
titán
válasz
Ragnar95 #1981 üzenetére
csajok közül választani én is tudok, csak az esélyek ugye...
mert a herceg csajozós verdát is tud választani, ha jól emlékszem, egyszer elkötött egy helikoptert, azzal ment randira... na itt bicsaklik meg minden terv, én max. kombájnt tudnék otthonról lopni, meg gumicsizmát -
janos666
nagyúr
válasz
Ragnar95 #1701 üzenetére
Szerintem a jó sci-fi mindig képes fenntartani legalább a látszatát annak, hogy önmagában belül konzisztens. Próbálja minél ritkábban megszegni a saját szabályait, vagy a lehető legjobban elrejteni szem elől, netán valami megkérdőjelezhető (de nem egyértelműen téves) magyarázattal elködösíteni az ellentmondást.
SPOILER
(Pl. itt is mondhattak volna még valami wibly-wobly dolgot, hogy ezek nem voltak valódi Cyberman-ek, csak a legjobb közelítés, amit a Master alkotni tudott, de sok volt bennük a "bug", illetve egy anomáliára kellett volna szorítkozni, ami egy kivétel a szabály alól [ami ugye "erősíti a szabályt"], nem pedig kettőre ereszteni, ami már egy új trend...).
A Cyberman egy nagyon régi, az új sorozatban is számtalanszor feltűnő, jól definiált jelenség, amit eddig kőbe vésettnek tekinthető szabályokkal ismertünk meg. Amint Cyberman lett valakiből, nem voltak többé érzelmei, sőt, egy gyengéjük volt az, hogy ha sikerült kiiktatni az érzelmeket elfojtó rendszert, abba azonnal és abszolút arányban belepusztultak, mert nem bírták elviselni a saját létüket.
Abban a régi abszolút pusztulási rátában is biztos voltak olyanok, akik szerelmesek vagy szerető hozzátartozók voltak, de mégis vagy engedelmesen végezték feladatukat és/vagy elpukkant a fejük.
Most, hogy így felidéztem dereng is valami hasonló jelenet abból a fejpukkadós részből, hogy valaki valahol találkozott egy rokonával. Bár már nem tudom pontosan felidézni, hogy mi történt, de szerintem semmi jó, legalább egyikük bele-halt/pusztult a végére. Még az is lehet, hogy ha visszanézném azt a részt, akkor nekem kéne elnézést kérni, mert hogy máskor is történt már hasonló, hogy átmenetileg visszanyerték szabad emberi akaratukat (és itt eleve csak rövid ideig ténykedtek, aztán kamikaze...).Hogy jót is mondjak, az vicces és kellemesen bizsergető volt, ahogy Clara fűzte a Cyberman-eket, hogy ő a Doctor. Én nem igazán hittem el neki, de azért jó ötlet volt. Színészi oldalról is nagyon jó, hogy el tudta játszani a hazugot.
Ugyanakkor még egy loophole, hogy a Cyberman-ek eddig mindig egyértelműen azonosítani tudták a Doctor-t. Kezdjük csak ott, hogy biztos érzékelhető számukra, hogy hány szív dobog a mellkasában, stb. (De ez még mind magyarázható.)
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Ragnar95 #1641 üzenetére
Egyetértek ebben az egyben (túl gyors/értelmetlen lezárás) de szerintem egy 40 perces epizódot nem lehet "lassan" lezárni, ha a cselekménynek is szentelni akarunk időt. Ha 60 perces lenne egy rész akkor ez a probléma is megoldódna szvsz. Az értelmetlen lezárás viszont gáz, tényleg pár rész esetében (pl. amikor a hangokat Halló kislány megtalálja a nővérét
)
Szóval vannak hibák, na. Deal with it.Karácsonyi évad pfft.
Valszeg leittam magam mert nem tudok többet várni az uccsó részre.
-
-
bambano
titán
válasz
Ragnar95 #1417 üzenetére
SPOILER
aszongya a doki klárikának, hogy néha még éttermi vacsora közben is elzúznak moszkva külsőre.
merthogy vissza tud menni pár másodperccel az indulás utánra, amit egyébként az eddigi dokik nem tudtak.
akkor mi akadályozza meg, hogy:
1. elmenjenek nyaralni, majd visszamenjen becsengetésre
2. a 24 óra alatt összerakandó cuccal elmenjen messzire, összerakja és visszajöjjön? -
Zoli133
addikt
válasz
Ragnar95 #1237 üzenetére
Erre is van ötletem, relatíve túl egyszerű is.
[SPOILER]
Tegyük fel, hogy a lények léteznek, a Doktor következtetése 90%-ban helyes egyedül a lábmegfogásos emléke származik Clarától. Azaz a lények léteznek, tökéletesen rejtőzködnek, egy ilyen volt a kis Danny szobájában, a különbség, a Doktor elképzelésétől csak egy különbség van, hogy nem fogdosnak lábakat. Vagy mási lehetőség, lábakat is fogdosnak (ez is egyfajta perverzió), lehet akár egy ökéntelen mozdulat, mint ahogy Claránál volt, és első lehetőség, hogy a Dokinak kétszer is volt ilyen élménye gyerekkorában (ugyan ki emlékszik erre pontosan), a másik pedig, hogy ő kimaradt a szórásból.NA jó azt hiszem túlságosan meg akarom magyarázni a dolgokat.
[/SPOILER]
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest