- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Így terjednek a pletykák.
"Fingers are firmly pointing at Ben Whishaw," Ladbrokes' Jessica Bridge said."
"Ladbrokes plc is a British-based betting and gambling company" -- [link]
Fogadóirodától indult az egész.
Richard Ayoade pedig ultragáz lenne. Nem is értem, ez hogyan fordulhat meg a fejükben.
-
spammer
veterán
válasz
brownus #2623 üzenetére
Idén karácsonykor, a szezon végén. Szerintem valami fiatalabb fog jönni, de én olyan 40-50 év körüli színészre tippelnék. Richard Armitage-et megnézném egy Doctor szerepben, de mondjuk neki van jelenleg sorozata, meg ő már szerepelt pl. a Hobbit filmekben is, szóval nem biztos, hogy olyan, akit le lehetne kötni pár évadra.
-
spammer
veterán
Ha viszont Capaldi karácsonykor lelép, akkor gondolom a végén regenerálódnia kellene és meg kellene jelennie a 13. Doctornak.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy ki lesz a következő, de remélem, hogy nem nő lesz, és nem is fekete.
-
spammer
veterán
Egész tűrhető volt az idei karácsonyi rész, a szuperhősös téma jó kis poén volt, viszont az az "agyas" téma rém gyenge. A kis kopasz dagit meg sem ismertem, most látom, hogy már szerepelt a tavaly is.
Na meg Justin Chatwint is csak a hangjáról ismertem fel, ezzel a nyálas Tobimeggájver fejjel elég furcsa volt.
Mennyit tesz egy borosta/szakáll...
Megnéztem az előzetest is a rész végén, az alapján nem számítok túl jó évadra. A feka csaj továbbra is borzalmasnak tűnik.
-
spammer
veterán
válasz
consono #2589 üzenetére
Emlékeztető: Ki vagy, Doki 9. évad at Sorozatjunkie
Holnap este jön az idei special.
-
spammer
veterán
válasz
Bucsi13 #2570 üzenetére
Ez a Class "spinoff" annyira erőltetett, hogy viccnek is rossz. Legközelebb majd abból lesz spinoff, hogy
KlárikaBillWilliam szomszédjának a unokatesója egyszer betért egy nyilvános WC-be és ott szóba elegyedett a vécésnénivel... Természetesen a Doctort a pilotba beleerőltetik, mert épp pisálnia kell akkor. -
spammer
veterán
A békafejű Emmácskát inkább ne, ráadásul amerikai, ami lehet, hogy kicsit furcsa lenne, ha nem lenne már az is elég, hogy nő lesz a doktor.
Pegg és Tilda is -1 részemről, egyiket sem bírom.
Amúgy felesleges nagyon filózni rajta, odébb lesz még a csere, addig az ilyen fan oldalak meg jutuberek csinálnak még 1000 ilyen "ki legyen" listát.
-
spammer
veterán
A vége jó volt, hangulatos volt, de ezt leszámítva nagyon lapos volt szerintem. Nekem nem tetszett, sokkal többet vártam, főleg egy ilyen szereplővel/címmel.
-
spammer
veterán
válasz
bambano #2455 üzenetére
Az új sorozatból nem, de gondolom nincs kőbe (szerződésbe) vésve, hogy 3 év után le kell lépni.
Igazából nagyon elpazaroltnak érzem eddig Capaldit, pedig most az évad végén megmutatta, hogy tud ő, ha írnak neki normális történetet, erre most jönne az, hogy kap egy búcsúévadot és szevasz.
No majd meglátjuk. Most az a fő kérdés, hogy ki lesz a következő companion.
-
spammer
veterán
Szerintem az utolsó 3 részt érdemes megnézni legalább. Illetve az első dupla rész sem volt olyan rossz.
Ma/holnap jön amúgy a karácsonyi rész, remélem valami jót hoztak össze.
És Capaldi állítólag olyat nyilatkozott, hogy lehet, hogy a következő évad lesz neki az utolsó. Nem olvastam el, de... Hát nem is tudom. Inkább írókat/showrunnert cseréljenek, Capaldi pont most kezdett jó lenni (köszönhetően annak, hogy végre írtak neki rendes epizódokat).
-
spammer
veterán
válasz
Ragnar95 #2413 üzenetére
That's the sound of its engines. River Song has claimed it makes that particular sound because the Doctor leaves the parking brake on. "The Time of Angels"
According to "Underworld", the sound is made by the "relative dimensional stabiliser".
Szerintem mindegyik Tardis ilyen hangot ad ki, River Song magyarázata nem volt komoly, gondolom.
-
spammer
veterán
válasz
bambano #2411 üzenetére
Jenna Coleman új sorozatban kapott főszerepet, ezért is szállt ki a sorozatból.
-
spammer
veterán
válasz
#54715584 #2407 üzenetére
Clara lényegében halott, a halála fix pont az időben. Gyakorlatilag a halála előtti utolsó pillanatban szakították ki az időből, hiszen a hollónál kell meghalnia majd. Addig meg utazgathat a másik halhatatlan csajjal. Ezért szeretem a DW-t, mert ilyenek megtörténhetnek.
-
spammer
veterán
És egy érdekes ötlet/teória a redditről [link] "I also guess my question is "The Hybrid" Two basically immortal women with their own TARDIS?" Vagyis: Hibrid = 2 halhatatlan nő (Clara és Ashildr) a saját Tardisukkal.
Na jó, nyilván nem ők a hibrid, de azért a 2 csaj még elrepkedhet egy jó ideig. -
spammer
veterán
Meg már eleve, az első TARDIS, mármint az első design. Rohadt jó ötlet volt ellopni egy retro Tardist. -
spammer
veterán
válasz
#54715584 #2396 üzenetére
Egyetértek, az első fele kicsit lapos volt, a helyszínhez képest pláne, de a második fele és a vége nagyon rendben volt. Persze megint bele lehetne kötni egy csomó helyen, de hát a DW már csak ilyen.
Szerintem Clara megérdemelte ezt a búcsút, a két résszel ezelőtti hirtelen halál egy nagy nulla lett volna. Azért mégiscsak évekig companion volt, én örülök, hogy nem annyival intézték el, hanem szép lezárást kapott. És annyira tudtam, illetve reméltem, hogy egész évadban azért mellőzik a csavarhúzót, hogy a végén odavágják az újat. Azért elég cool lett az jelenet. [link] Szerintem valami Protoss technológia lehet az új csavarhúzó.
"Run, you clever boy, and be a doctor"
-
spammer
veterán
Keresd a hibát a képen:
Mondjuk annyira nem kell keresni.
-
spammer
veterán
Én csak annyit mondok: Yaaaaaaay!
Késleltetés ide vagy oda, na ez végre egy igazi Doctor Who rész volt. Ötletes, érdekes, hangulatos, és a vége... végre, végre, végre!
Persze a finálét még jól elcseszhetik, de most ezzel elégedett voltam.
Szerk: azért a mínusz megy továbbra is a szemüvegért a csavarhúzó helyett.
-
spammer
veterán
Na ez nem volt olyan rossz rész, de a "búcsú" annyira nem hatott meg. Lehetett volna ezt másképp is. A végén a doki dühös arca viszont tetszett. Remélem belecsapunk a lecsóba, legalább a fináléban.
Tippem a fináléra vonatkozóan, amivel kapcsolatban NEM kérek semmilyen infót, ha netán valaki már tudja előre, mi várható:
Ha megint jön Missy, én hülyét kapok, most már komolyan. Főleg, ha Missy+Dalek kombó lesz. -
spammer
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2316 üzenetére
"eddig életemben nem láttam egy sorozatot sem, amit nem szerettem."
Akkor neked nincsenek nagy igényeid, hogy finoman fejezzem ki magam.
-
spammer
veterán
9x09
Egy újabb folyosós, menekülős, bujkálós, üldözős... Mintha már láttunk volna egy ilyet ebben az évadban. Volt kamera, meg széteső kép is, milyen eredeti... Nem láttuk még ilyet vagy 2500 gagyi filmben.
-
spammer
veterán
válasz
Cyber_Bird #2280 üzenetére
Igen, a rész végén számomra is felcsillant valami, de sajnos ennyi.
-
spammer
veterán
Én is megnéztem. Nem volt rossz, de olyan jó sem. Mint az évad. Olyan semmi emlékezetes, semmi megragadó. Hol van olyan átívelés, mint a repedés volt, vagy a csend? Vagy anno a Bad Wolf? Hol vannak az olyan jó mellékszereplők, mint Strax? Hol vannak az epikus jelenetek, epikus zenékkel? Hol vannak a megható, szívbemarkoló jelenetek?
Capaldi is egy komolyabb, darkosabb doktornak indult, erre egyre lazább figurát csinálnak belőle. A ruhája: alig hord inget, helyette pulcsi van (és kapucni), a haja csapzott, napszemüveg van csavarhúzó helyett, na meg a gitár...
Komolyan azon filózom, hogy Capaldit le kellene váltani. Pedig nem vele van a gond, egyáltalán nem. Hanem az írókkal. Ott egy tehetséges, komoly színész, és nem adnak neki egy komoly, epikus történetszálat, és nem írnak neki méltó karaktert.
Ettől pedig nálam unalmassá válik, holott alapjaiban jó doki lehetne.
-
spammer
veterán
Ez a zygonos rész sem fogott meg, bár a végére tűrhető lett.
Mondjuk az simán kitalálható volt, hogy Klárika is Zygon. A gonosz arca mondjuk tetszett, jól állna neki egy ilyen genya szerep. Összességében még mindig ez a leggyengébb Moffat-évad, és sajnos nem hiszem, hogy erősödni fog.
Klárika távozása talán majd felfrissíti kicsit, kérdés, hogy ki lesz az utód.
Capaldi is hiába lenne jó, ha egyszer szar sztorikat írnak neki, és még a nyomorult csavarhúzót is elveszik tőle.
(#2264) orichalcos: olvasd el az utánad linkelt cikket.
-
spammer
veterán
Szerintem nagyon lapos volt, de a vége érdekes lett:
Rohadtul nem emlékszem, Tennant hogy jön ide? Mire emlékezett vissza? Nagyon úgy néz ki, minden rész dupla lesz, csak remélem lesz valami izgalmas is, mert 12. dokinál még nem volt odabaszós, libabőrös pillanatom.
-
spammer
veterán
Valóban elnyújtott volt az a dupla rész, oké, rossz nem volt, de annyira erős sem. Az előző évad óta valahogyan nem érzem azt, hogy hú de jó, nem várom már hétről hétre. Megnézem és ennyi. Remélem lesz valami, ami visszahozza számomra is a hangulatot. A főcímnek most legalább volt egy kis ereje, ha már a múltkor úgyis panaszkodtam rá.
-
spammer
veterán
Nem volt rossz a 3. rész, de már kicsit lerágott csont ez a téma. Remélem, ha már dupla rész, akkor valamivel ki is töltik majd a rohangáláson kívül.
-
spammer
veterán
Jobb volt, mint az első rész. Több volt ebben is, mint amit kihoztak belőle. Nem kapkodtak, de mégis egyszerűnek érzem megint a megoldást.
Clara Dalek szerintem jó poén volt. Remélem lesz még Davros és a kigyó arc később. És ajánlom, hogy legyen újra csavarhúzó, mert anélkül nincs Doctor!
Remélem darkos vonalon haladunk a folytatásban, nem kérek a mesedélutános, iskolás gyerekes epizódokat!
-
spammer
veterán
Vegyesek az érzéseim.
Dalek és Davros téma jöhet, de hogy mit hoznak ki belőle, az majd kiderül. Sajnos esélyes, hogy valami blöff lesz az egész. Viszont Missy, már megint... meh... Utálom, remélem megszabadulunk tőle. szerk: ja és a főcímzene továbbra is erőtlen, kár, hogy nem javítottak rajta, ez olyan lagymatag. A régebbi évadokban jobbak voltak.
-
spammer
veterán
válasz
brownus #2042 üzenetére
Ismerősöm a 2. évad elején hagyta abba, mondván, hogy nem szimpi neki ez a Doki. Pedig az első évad nagyon tetszett neki. Pont az első.
Nem normális.
Hiába magyaráztam, hogy csak jobb lesz, meg a fináléknál beszarik-behugyozik majd, de nem...
A képen látható finálé volt az egyik legjobb. Majd egyszer ráveszem, hogy folytassa.
Remélem az új évad jobb lesz, Capaldival nekem sem lenne problémám, csak darkos, erősen átívelős, magunk alá csinálós sztori kell.
-
spammer
veterán
A linket nem nézem meg, de az extrában azt nyilatkozta, hogy 3 rész scriptje már kész van (illetve azóta gondolom még több is), és már megvan az egész story-arc, hogy mit akar a jövőben. Remélem, hogy valami ütősebb évadot hoz majd, darkos, gallifrey-es, szájtátós sztorikkal, langyos, kisgyerekes középszer nélkül. Mert ha nem, akkor tényleg ideje lesz egy showrunner cserének.
-
spammer
veterán
Hát ez a karácsonyi special jobban működött volna évad közben, télapós erőlködés nélkül. Az ötlet koppintás, de azért nem lett volna rossz, csak nem karácsonyinak. A vége azért nekem is tetszett, de jobban örültem volna, ha nem így lett volna a legvége.
Sajnos az előző évadok karácsonyi részeitől jócskán elmaradt, ahogyan az egész évad is gyengébb volt. Na majd talán jövőre... Talán.
-
spammer
veterán
válasz
#54715584 #1829 üzenetére
Vágod a centit, mi?
Remélem, hogy jó rész lesz, nem csak valami posvány. A tavalyit nálam nem fogja überelni, az elég valószínű. Az sem volt hibátlan, de a 11-es búcsúepizódja volt mégis, meg nekem amúgy is tetszett az egész öregedős téma, meg a repedés is.
Na meg a Night/Day/Time of the Doctor címek. Valami grandiózus dolog kellene Capaldinak most már.
-
spammer
veterán
Broadchurch az eredeti, angol sorozat, a Gracepoint pedig annak az amerikai remake-je. Mindkettőben Tennant játszik. Utóbbit nézem, nem rossz, de nem is túl erős krimi. Lehet, hogy érdemesebb inkább az eredetivel kezdeni. Amúgy tényleg ott a sorozatos topik, és akkor nem kell itt offolni.
-
spammer
veterán
válasz
consono #1770 üzenetére
Annak is jó lenne, de én úgy értettem, hogy ha a Doki ellenfele lenne, akkor lenne igazán lehetősége kibontakoznia egy "sötétebb", komolyabb Doktornak is. Azaz Capaldinak is jót tenne egy Cumberbatch által alakított genyó karakter.
Azért remélem, hogy a 9. évad tényleg valami komolyabb lesz, lehetőleg gyerekek nélkül.
De előbb még jön a karácsonyi special.
-
spammer
veterán
Keress rá a sorozatos topikban, ott írtam 1 évvel ezelőtt végig, hogy miket szenvedtem, amikor daráltam.
Az eleje halál gagyi, de csak javulni fog, bele fogsz szeretni a sorozatba, ha szereted a sci-fi/fantasy dolgokat.
Az 5. évadtól teljesen megújul majd, modernebb, jobb CGI lesz stb. De azért a 2-3-4 évadban is lesznek nagyon fasza részek, szóval túl kell esni az elején tényleg, mert csak egyre jobb és jobb lesz.
-
spammer
veterán
8x12
Nem volt annyira rossz ez, bár tény, hogy erős sem volt, ahogyan az évad sem. De ez az egész évad az új Doctor önmagára találásáról szólt meg az érzelmekről. A fináléban is voltak remek pillanatok, és persze nyilván bele lehet kötni az egész történetbe, de a DW esetében sok értelme nincs.
[SPOILER]
Nem tudom, mit néztetek, de nem volt ott Gallifrey. Nagy büdös semmi volt ott, azért lett ideges, mert a Mester megint átbaszta. És így volt jó a vége, hogy úgy váltak el, hogy mindketten hazudtak egymásnak.De majd a télapó úgyis visszahozza Klárikát, mert a Doctor magányos és őt fogja kérni karácsonyra.
[/SPOILER] -
spammer
veterán
8x11 - Dark Water
Ez végre(!) hozta a DW hangulatot. Ilyen epizódok kellenének, nem tingli-tangli iskolás-gyerekes időhúzás. Remélem, hogy a finálé ütős lesz és nem bagatellizálják el. Megvárom a holnap estét vele.
-
spammer
veterán
válasz
Bucsi13 #1584 üzenetére
Remélem, hogy ez a két rész ütős lesz, és nem laza tingli-tangli.
A karácsonyi amúgy szokásosan special lesz, gondolom, tehát nem 13. részként számozzák majd. És arra is kíváncsi leszek, hogy szoros folytatása lesz-e az évadfinálénak, vagy csak inkább egy karácsonyi "mellékszál" lesz-e.
-
spammer
veterán
Én is 13 részre számítottam. Hát akkor ideje lesz tényleg belehúzni, mert amit itt átívelő szál néven műveltek, az baromi felejtős eddig. Capaldi ide vagy oda, egyik 11. dokis évadot sem éri utol. Eddig nekem picit csalódás ez az évad, az önmagukban jó részek ellenére is.
-
spammer
veterán
8x10
Aranyos tanmese volt, de igazából tényleg semmi extra, talán a leggyengébb rész eddig az évadban.
[SPOILER]
Missy most már kifejezetten idegesít. Nagyon remélem, hogy a végén valami ütős dolog lesz belőle, mert eddig szimplán csak gáz az egész...
[/SPOILER] -
spammer
veterán
Akinek van egy felesleges húszasa, az most akár meg is vásárolhatja a "kockát" a legutóbbi részből: [link]
-
spammer
veterán
A mostani részből ezt a képet elnézegetve el tudnám képzelni más típusú filmben is Clara baby-t, ifjunówátájmín.
-
spammer
veterán
válasz
Armahun #1534 üzenetére
Ha nem írod oda a spoilerhez, hogy a következő részre vonatkozik, akkor nem fogjuk tudni. Azt hittem, hogy a mostani részről van szó, így elolvastam. Na mindegy, szerencsére nem nagy spoiler.
8x09 - Flatline
Szerintem is nagyon jó rész volt. Bár kicsit nyújtott, a lezárás most sem tökéletes, de azért javult a dolog. A történet nagyon ötletes és volt benne jó néhány igazán remek pillanat.
[SPOILER]
30:30-nál az az "örömtánc", mekkora figura már.De nagyon ötletes volt a kis TARDIS, a flat téma, vagy az, hogy Clara lett a Doctor, illetve a végén az alagútban, amikor megérkezik a TARDIS meg a Doctor, az a "belépő" és a duma elég badass volt, főleg az odadobott sonic screwdriverrel.
Amúgy 30:30-tól egészen a legvégéig le volt lapulva a haja, olyan, mintha vágtak is volna belőle. Ez baki lehetett?
Amúgy sokkal jobban állt neki ez a lapított haj.
[/SPOILER] -
spammer
veterán
Kezdek én is így érezni. Önmagukban a részek nem rosszak, de nagyon hiányzik egy erős átívelő szál, erősebb hangulat, nagyobb tét, meg valahogy a zenék is mintha jobbak lettek volna, valahogy most a zenék is olyan "egyszerűek" vagy nem is tudom... Fel sem tudnék idézni zenéket ebből az évadból. Hol volt ebben az évadban olyan jellegzetes zene, mint az "I am the Doctor" ?
Nem is emlékszem, még csak hasonlóan jóra sem.
-
spammer
veterán
8x08 - Mummy on the Orient Express
Ez lesz Sheldon kedvenc epizódja.
Jó volt, ötletes volt, de a vége megint kicsit egyszerűen el lett intézve.
[SPOILER]
Viszont a végén mikor ott ültek a köveken és beszélgettek, az nagyon hangulatos volt, illetve utána a TARDIS-ban is tetszett a beszélgetés, egészen addig, míg Klárika úgy nem döntött, hogy mégsem gáz, hajrá, mehet tovább a buli, ami azonnal szét is csapta az előtte lévő jeleneteket. Egyébként Klárika sérója tetszett, jól állt neki. Illetve az "Are you my mummy?" is frankó visszautalás volt.
[/SPOILER] -
spammer
veterán
Lanzarote, Kanári-szigetek, hm, jó lehetett ott forgatni.
-
spammer
veterán
8x07 - Kill the Moon
Szerintem rohadt jó rész volt, bár én imádom a Holdat.
Time Heist mellett ez a kedvencem eddig az évadból.
[SPOILER]
Rohadt jó ötlet volt ez a tojásos téma, bár a vége picit sántított, hogy azonnal tojást rak a lény és akkor pont megfelelő lesz a Föld számára, semmi probléma, de ennyi baj legyen. Clara pedig nagyon jól alakított a végén, kiosztotta a Doctort rendesen.
[/SPOILER] -
spammer
veterán
válasz
#54715584 #1408 üzenetére
"Ha meg spoileres, akkor igazából mindegy melyik részhez tartozik, nem? "
Nem. Lásd: "következő rész tartalmából", vagy "következő special epizód" és egyebek. Mert pl. a múlt heti részt vagy az aktuálisat vagy a régi évadosokat simán elolvasom, mivel már láttam őket. Viszont olyanokat még véletlenül sem akarok elolvasni, hogy mi várható majd x rész múlva. És ha nincs jelölve, hogy miről szól a spoiler, akkor nem lehet szelektálni.
-
spammer
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1403 üzenetére
Én arról a részről írtam, ami lement, és ki is írtam az elejére a címét. És a mondandómban nem igazán volt spoiler, ha csak annyi nem, hogy
8x06
[SPOILER]
Danny szerepelt benne, vagy hogy milyenre vették a stílust.
[/SPOILER]Na szóval, oké, ha úgy akarjátok, akkor tőlem lehet visszafele is minden spoiler, ami spoiler, csak akkor legyen szíves mindenki odaírni a hsz elejére, hogy melyik epizódra vagy mégis kb. mire vonatkozik a spoiler, mert egy sima spoiler feliratból nem található ki, hogy a 4. évadról, a 7. évadról, az aktuális epizódról, a következő epizódról, vagy netán a majdani karácsonyi epizódról szóló információ.
Persze végig lehet kattintani a válasz-előzményeket, csak ha senki nem írja ki, miről van szó, akkor ugyanúgy zsákutca az egész.
8x10 kamuspoiler próba
[SPOILER]
Mivel még nem tartunk ott, az előzetes kamuspoilert jeleztem. Példának. Ennyi.
[/SPOILER]Sorry, nem akarok itt spoilernáciskodni, csak akkor legyen lefixálva egy szabály, hogy mit és hogyan kell jelölni, hogy ne csesszünk ki egymással.
-
spammer
veterán
válasz
Bucsi13 #1395 üzenetére
Egy SPOILER jelzés túl nagy kérés lenne, ha már olyanról írtok, ami még le sem ment? Engem nem érdekel előre, mi lesz a jövő héten. Az majd a jövő héten fog érdekelni, amikor elindítom az epizódot.
Amúgy azt is el kellene döntenünk tényleg, hogy akkor a már leadott epizódokat kell-e spoilerrel jelölni, vagy csak a le nem adott+előzetes infókat. Mert most is hiába van kiírva egy hsz elejére, hogy SPOILER, ha nincs jelezve, miről/melyik epizódról szól, csak beleolvasás után lehet megtudni. Úgy meg olvasson bele a halál.
___
8x06 - Caretaker
Nem volt rossz, de annyira nem is jött be. Legalább Danny jelenetei jók voltak, ő nagyon szimpi, bár erre rá is segítettek az írók, hogy a Doctort ilyen kicsit Dr. House-os stílusba terelték időnként.
Zene és néhány jelenet komponálása pedig tiszta Sherlock volt megint.
-
spammer
veterán
válasz
Alexios #1377 üzenetére
Nem is kell, hogy gyerekeknek szóljon, azok nézzenek mesecsatornát.
De amúgy "családi sorozat", vannak benne lazább részek, pl. most is a Robin Hood epizód elég kis egyszerű volt. Akik nagyon kicsik, azok úgysem nézik, 12 felett meg már... ne vicceljünk, hogy túl "darkos" nekik.
-
spammer
veterán
válasz
Bucsi13 #1349 üzenetére
Jaja.
Én bírom őket most is, de egy kicsit növelhetnék az erejüket, vagy a hatalmukat, vagy valamit kezdhetnének velük, hogy tényleg olyan ellenfelek legyen, akiktől lehet tartani, és ha megjelennek, akkor azt gondoljuk, hogy "baj van". Szóval fel kellene rázni kicsit a Dalek témát.
-
spammer
veterán
Kicseszett jó részt ez a Time Heist, eddig ez tetszett a legjobban. Fűrész+Ocean's+Mátrix+Johnny Mnemonic... volt ebben minden.
Amikor megérkeztek a bankba, az jelenet azzal a zenével meg tipikus Sherlock volt. Nem véletlen, Moffat keze van abban is. A Teller is kurva jó volt, és a történet is szépen összeállt a végére. Szóval ezzel elégedett vagyok most.
Egyébként baromira jól játszanak a színekkel és a fényekkel, ebben az évadban különösen, bár a lens flare-ből visszavehettek volna.
(#1339) orichalcos: meg bow tie is.
Meg az előző évadokból lények és egyéb karakterek azon a kijelzőn.
-
spammer
veterán
válasz
janos666 #1312 üzenetére
"a régebbi részeket nem néztem, és mióta tudom, hogy ez inkább reboot, mintsem folytatás, így nem is igazán tervezem"
Pedig nem reboot a szó szoros értelmében. Akkor lenne valóban reboot, ha az új sorozat nem a 9. Doctortól kezdett volna, hanem az újra elsőtől, és minden előzmény és régi történet semmis lett volna. Helyette úgy indították újra ("relaunch" talán a jó szó?) a hosszú évek óta szünetelő sorozatot, hogy megtartották az előzményeket, és úgy építették fel a kezdeti epizódokat, hogy az új nézők is értsék az alapokat: el lett magyarázva mi az a TARDIS, és Rose-on keresztül lettek az új nézők bevezetve a DW világába stb.
(#1316) eldrah és akik még nem látták esetleg: An Adventure in Space and Time
Doku-dráma a DW indulásáról, minden DW rajongónak kötelező film!
-
spammer
veterán
Face of Boe téma
Szerintem bőven nem spoiler már, de biztos, ami biztos, azért jelzem: SPOILER!
Nem magyarázták meg, mert hivatalos állásfoglalás nincs is az ügyben, csupán vélemények a történtek alapján:
"However, in media and public (i.e. science fiction convention) statements, producer Julie Gardner, John Barrowman and David Tennant have all gone on record as saying that Jack is the Face of Boe."
Tehát szerintük Jack volt a Face of Boe.
ezzel szemben:
"While promoting Torchwood: Miracle Day Davies insisted that the idea of Jack living to become the Face of Boe is just a conjecture, and the possibility of Jack not surviving Torchwood remains." -- [link]
Tehát valószínű, hogy RTD a Torchwood miatt nem akarja kimondani egyértelműen.
Az egész pedig onnan ered ugye, hogy ő állította saját magáról, meg hogy Boeshane -ről származik, és ő volt az első Time Agent, aki onnan jött, ezért kapta ezt a becenevet.
Részemről ő volt az, de engem nem zavar, hogy nem magyarázták meg részleteiben, hogy hogyan vált azzá a nagy izévé, nem olyan fontos az.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest