- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gretel
tag
válasz
bambano #2648 üzenetére
Igen, épp azért.
Mármint egy gyerek biztos máshogy látta, de én az ő szemszögükből nem tudok nyilatkozni, mert már akkor is voltam vagy 17, mikor az első évadot elkezdték és biztos, hogy nem rögtön akadtam rá.
Igen, én is sajnáltam. És ha jól emlékszem, Sarah Jane a sorozatban sosem halt meg "hivatalosan". Mármint nem emlékszem, hogy akármelyik Doktor említette volna. Viszont Lethbridge-Stewart tábornok halálát említette talán Matt dokija, mikor a színész elhunyt.Más: nézegettem még kicsit a "lehetséges jelölteket", és pl. Kris Marshallt egyáltalán nem tudnám Doktorként elképzelni. Pedig őt, Tildát meg Oliviát láttam legtöbbet emlegetve. Kíváncsi vagyok, mennyi valóságalapja lehet az ilyen híreszteléseknek. Mármint esélyek terén.
-
Gretel
tag
válasz
bambano #2640 üzenetére
Tudom, hogy elég kusza az idővonala, csak hirtelen nem voltam biztos benne, hogy a tulajdonképpeni végpontját illetően változott-e valami. Rég volt már az utolsó rész.
Ha jól rémlik, a "Husbands of River Song" utáni részben is eléggé ki volt még akadva a Doktor, mert tudta, hogy River a randijuk után ment a könyvtárba. -
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest